Εχουμε κανενα παραδειγμα/συγκριτικο του οφελους που θα εχει καποιος απο υο supersampling στα 1080ρ αν αποκτησει το Pro χωρις ομως 4Κ τηλεοραση;
Απλα μια ταξη μεγεθους να παρουμε μια ιδεα.
Καλα ποιος θα καταλάβει νομιζεις ολη θα δουν διαφορά εγω να σου πω το xbox που παιζω που είναι λένε ποιο lite απο το ps4, βλέπω με το μάτι οτι παίζει το ιδιο δλδ εγω δεν βλέπω διαφορά.
Ήμουν έτοιμος να παρω pro αλλά τα 100 η 200 ευρώ για αλλαγή δεν τα δινω μονο αν βγει τρελο πακέτο (όπως αυτό με το slim 1TB δυο κοντρολ και fifa 17).
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Axilleas_GR (08-10-2016),spartan (08-10-2016)
mihalis13 (08-10-2016)
Χθες στο devstream 81 του warframe, πάνω στην συζήτηση αναφέρθηκε η επιθυμία προγραμματισμού και αναβάθμισης των γραφικών του παιχνιδιού για την υποστήριξη του PRO, περισσότερο αναφέρθηκε η δυνατότητα HDR για αυτό και εκεί έκλεισε η συζήτηση καθώς ήταν απλώς μια σύντομη εκτός προγράμματος αναφορά στην επερχόμενη κονσόλα της Sony. Πάντως ήδη το παιχνίδι έχει βελτιωθεί οπτικά (όχι μόνο) και μέσα στα χρόνια αλλά αρκετά θα έλεγα και από το τελευταίο firmware update 4.0 του PS4.
Τελικά από ότι φαίνεται, όλοι θέλουν να επωφεληθούν από τις επιπλέον δυνατότητες που τους προσφέρει το pro αλλά οι περισσότεροι νομίζω ψάχνονται ακόμη στα τι και πως (και ει δυνατόν όσο πιο ανέξοδα γίνεται φυσικά). Προσωπικά ως κάτοχος day1 του PS4 δεν καίγομαι για μεταφορά και ανανέωση, ειμαι γενικά ευχαριστημένος για την ώρα από τις επιδόσεις του, λεφτά δεν περισσεύουν για νέα κονσόλα και πολύ περισσότερο για νέο μέσο προβολής (τηλεόραση). Δεν πρέπει να έχει κλείσει χρόνο καλά καλά η Sony TV που πήρα μετά από αρκετή οικονομία (αποκλειστικά για gaming με χαμηλό lag, κλπ) ώστε να αρχίσω να ψάχνομαι για νέα και μάλιστα "οικονομική" 4Κ με τις απαραίτητες φυσικά gaming επιδόσεις. Έτσι ειδικά για μένα που το μέσο προβολής είναι αποκλειστικό για το gaming και δεν εξυπηρετεί άλλο σκοπό στο σπίτι και στην οικογένεια (π.χ. θέαση ταινιών και τηλεοπτικού προγράμματος) η αγορά νέας τηλεόρασης, ακριβής και καλύτερης από του σαλονιού (επίσης ενός έτους μετά από αλλαγή της προηγούμενης εντός εγγύηςης λόγω καμμένου pixel) είναι too much αυτούς τους χαλεπούς καιρούς που ζούμε.
Χεστηκε η φοραδα στο αλωνι με λιγα λογια.χαχαχαχαχα
Περα απο την πλακα ομως!!! ουσιαστικες διαφορες πιστευω στις μηχανες γραφικων θα τις δουμε με την ελευση του καινουργιου ps5? σε 2 με 3 χρονια απο τωρα.Οπωτε προσωπικη μου αποψη ειναι οτι οπιος εχει ps4 αυτην την στιγμη καλο θα ειναι να κατσει στα αυγα του και να περιμενει.
Υ.Γ Οσο αναφορα το σκορπιον ειμαι σιγουρος οτι μεχρι να βγει θα εχουμε και εκει αλλαγες πανω στο τεχνικο κομματι της νεας κονσολας της microsoft.
Last edited by spartan; 08-10-2016 at 17:11.
Starlord (08-10-2016)
PS4 Pro tech analysis
http://www.playstationlifestyle.net/...remium-system/
Κατι πηρε τ αυτι μου οτι στο multiplayer η επιδοση του pro θα ειναι αναλογη του vanilla ps4 για να μην ειναι unfair το online.
Γνωριζει κανεις τιποτα?
Στάλθηκε από το iQ1510 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Giorgos78 (11-10-2016)
Από όσο θυμάμαι κάτι τέτοιο θα ισχύσει. Ό,τι στο online δεν θα υπάρχει διαφορά ανάμεσα σε ps4 "απλό" και ps4 pro. Κάπου μέσα στις σελίδες του thread έχει ειπωθεί αλλά δε θυμάμαι ακριβώς που.
Στάλθηκε από το SM-J500FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Λογικό ειναι παιδια. Το pro είναι..... PS 4! Οποιος θέλει πραγματικό next gen μηχανημα θα πρέπει να περιμενει το PS 5.
Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έτσι δεν είναι ισορροπία, λογικα θα παιξεις 900p, μονο στα χαρτιά θα είναι καλύτερη κονσόλα και βέβαια στο offline θα έχει διαφορά.
Edit
Τώρα που το ξανασκεφτηκα νομίζω έχετε δίκιο τι πλεονέκτημα να έχεις με 1080p όταν τα άλλα είναι ιδια.
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Christos33 (11-10-2016)
Στο online θεωρω οτι μονο το framerate θα είναι σταθερο για να μην εχουν πλεονέκτημα οι pro users. Οσον αφορα την αναλυση λογικο θα είναι πχ το απλο να παιζει στα 900p και το pro στα 1080p.
Επισης σε οτι αφορα το 100% αξιοποίησης του pro , με τη λογικη και μονο,είναι αδυνατο να γινει. Εξαλλου κατα τη γνώμη μου το pro δεν είναι τόσο δυνατό που να δικαιολογεί την "αναγκαστική" αγορά του απο τους υπάρχοντες PS 4 users. Κατα τα άλλα οι νέοι κάτοχοι πανε κατευθείαν στο pro...
Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Bookmarks