Page 71 of 91 FirstFirst ... 216167686970717273747581 ... LastLast
Results 1,401 to 1,420 of 1816

Thread: Final Fantasy XV

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Ενα ακομα delay το φοβαται κανεις αλλος ή μονο εγω?

Homo Ludens Leon_DiZ's Avatar
    PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    LOL και εγώ το σκέφτηκα για κάποιο λόγο..

Κανένα μικρό, καμιάς βδομάδας.
    Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

Name
    Δημήτρης

Μια βδομαδα δεν ειναι τιποτα, ουτε καν αξιζει να λεγεται delay ετσι οπως εχει καταντησει στις μερες μας. Εγω φοβαμαι μην το πανε 2017 ιανουαριο ας πουμε. (αν και πιστευω/ελπιζω οτι θελουν σιγουρα να χτυπησουν τις γιορτες...)

PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Μια βδομαδα δεν ειναι τιποτα, ουτε καν αξιζει να λεγεται delay ετσι οπως εχει καταντησει στις μερες μας. Εγω φοβαμαι μην το πανε 2017 ιανουαριο ας πουμε. (αν και πιστευω/ελπιζω οτι θελουν σιγουρα να χτυπησουν τις γιορτες...)
    Αν το πάνε Ιανουάριο τότε δεν το ξέρουν ούτε οι ίδιοι ακόμα.

Το Kingdom Hearts έφαγε delay από Δεκέμβριο για να μην πέσει δίπλα στο XV και τώρα πάει για 24/1/2016.
    Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by Lnds500 View Post
    Αν το πάνε Ιανουάριο τότε δεν το ξέρουν ούτε οι ίδιοι ακόμα.

Το Kingdom Hearts έφαγε delay από Δεκέμβριο για να μην πέσει δίπλα στο XV και τώρα πάει για 24/1/2016.
    Kαλο σημαδι αυτο. Λιαν ενθαρρυντικο.

PS4forums Fanatic spartan's Avatar
    PSN ID
    air23gr

Ο λογος που εφαγε delay το 15 ηταν σαφως η κυκλοφορια του ps4 pro(κατα 99.9% θα βγει τοτε πιστευω).Aν και αυτο μονο θετικο τελικα θα κανει στο παιχνιδι μιας και υπαρχει σαφως βελτιωση οπτικη σε σχεση με τις προηγουμενες εκδοσεις που εχουμε δει μεχρι στιγμης.

TGS 2016 vs MASTER version ...τελικα τι παιζει ειναι PS4 PRO vs PS4 ? ...Αν ναι ...τοτε ...πικρά μεγάλη ( καλησπέρα)

PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Τρελό!!!

Η δεύτερη φωτό ειδικά...

Φαινόταν και στο Pro trailer βέβαια..

off-screen PS4 Pro version screen

impression from gamewatch

-when they first saw the screen, they thought "wow it's very clean!"
    -they were disappointed in FFXV's visual recently especially the gamescom demo, but Pro version was "this was what I was expecting from FFXV visuals"
    -the vividness and texture quality looked superb, with very stable framerate.
    -The green field area especially looks completely different from before

http://game.watch.impress.co.jp/docs/news/1020525.html
    http://www.neogaf.com/forum/showpost...&postcount=832

Name
    Δημήτρης

Τρελό!!!

Η δεύτερη φωτό ειδικά...

Φαινόταν και στο Pro trailer βέβαια..

http://www.neogaf.com/forum/showpost...&postcount=832
    Λεωνιδα διορθωσε με οπου βρεις λαθος, μιας και πλεον δεν παρακολουθω τοσο στενα ολες τις εξελιξεις...

Κατι εχει αποτυπωθει στη μνημη μου απο την παρουσιαση της Sony με τα slim και pro οτι υπηρχε μια λιστα απο παιχνιδια που θα ρετουσαριστουν για το pro. Και για καποιο λογο θυμαμαι οτι το FFXV ηταν στην φαση οτι θα patch-αριστει για το pro καποιο διαστημα αφου κυκλοφορησει επισημα για το PS4.

Με λιγα λογια οτι upon release το FFXV δεν θα εχει ετοιμο patch για το Pro.

Ειναι φαντασια μου ολα αυτα ή κατι στεκει? Στην περιπτωση που στεκει, με κανει να απορρω, καθως το franchise ειναι μεγαλο χαρτι για να διαφημισει η Sony το Pro μεσα στις εορτες.

PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Λεωνιδα διορθωσε με οπου βρεις λαθος, μιας και πλεον δεν παρακολουθω τοσο στενα ολες τις εξελιξεις...

Κατι εχει αποτυπωθει στη μνημη μου απο την παρουσιαση της Sony με τα slim και pro οτι υπηρχε μια λιστα απο παιχνιδια που θα ρετουσαριστουν για το pro.
    Αυτό εδώ λες.

Αν ισχύει αυτό που έδειξαν σήμερα για το Neo, μιλάμε για άλλο παιχνίδι.
    Και για καποιο λογο θυμαμαι οτι το FFXV ηταν στην φαση οτι θα patch-αριστει για το pro καποιο διαστημα αφου κυκλοφορησει επισημα για το PS4.

Με λιγα λογια οτι upon release το FFXV δεν θα εχει ετοιμο patch για το Pro.

Ειναι φαντασια μου ολα αυτα ή κατι στεκει? Στην περιπτωση που στεκει, με κανει να απορρω, καθως το franchise ειναι μεγαλο χαρτι για να διαφημισει η Sony το Pro μεσα στις εορτες.

Είσαι ο δεύτερος σήμερα που το λέει αυτό - εγώ πρώτη φορά το διάβασα από κάποιον στο GAF που με συνοπτικές διαδικασίες του είπαν ότι το είχε βγάλει μόνος του από ένα άκυρο post στο reddit (τα ψάχνω και δεν τα βρίσκω τα posts στο gaf).

Εγώ δεν έχω ακούσει κάτι τέτοιο πάντως, όπως και πολύς κόσμος στο GAF απ' ό,τι κατάλαβες

11. The Following User Says Thank You to Leon_DiZ For This Useful Post:

Valkyre (16-09-2016)

Name
    Δημήτρης

Μαλιστα αρα μαλλον επεσα στο ποστ αυτου απο το GAF. Δεν ηταν λογικο αλλωστε να ισχυει. Ευχαριστω!

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

.

PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

PS4forums Fanatic spartan's Avatar
    PSN ID
    air23gr

To κεντρικο μενου θα εχει και την δυνατοτητα για dynamic day/night cycle

16. The Following User Says Thank You to spartan For This Useful Post:

teras1 (17-09-2016)

PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Administrator Slay's Avatar
    PSN ID
    Slay2012

ειδα μολις την ταινια kingsglaive, εντυπωσιακη απο οπτικης αποψης, και με εψησε και για το παιχνιδι, εκει που το ειχα στο ναι μεν αλλα, τωρα θα το περιμενω με ανυπομονησια.

Name
    Δημήτρης

Σε ολα τα σημεια του βιντεο, πανω που παει να γινει ενδιαφερον (απο τεχνικης αποψης) κοβεται η καθε σκηνη

Ειδικα στην τελευταια με την πολη που θες να δεις εαν υπαρχουν τα ιδια θεματα με pop in και streaming μας το κοβουν στο καλυτερο. Oh well καποια στιγμη θα το μαθουμε. Εν τω μεταξυ ξερουμε σε τι αναλυση/mode ετρεχε (εχουμε να κανουμε τετοιες ερωτησεις πλεον...)? 1080ρ ή upscaled 4K?

Forum GOD muku's Avatar
    PSN ID
    muku0-400
    Name
    Vladimir

Σήμερα έπαιξα ένα 20λεπτο περίπου στο κανονικό ps4 στην EGX. Οπτικά το παιχνίδι είναι όμορφο σίγουρα αλλά δεν μπορείς να πεις ότι μένεις με το στόμα ανοιχτό. Ίσως να φταίει και το σημείο που έπαιξα, πρέπει να είναι στην ίδια περιοχή με το βίντεο παραπάνω γύρω στα 30s. Αρκετά μουντό τοπίο, σαν έρημος κάπου στη Νεβάδα μοιάζει, δεν έχει κάτι να σε εντυπωσιάσει. Και ειδικά σε ένα ανοιχτό κόσμο που το μεγαλύτερο μέρος του terrain καλύπτεται από χαμηλή βλάστηση, θα επικεντρωθείς εκεί. Και συκγρίνοντας με άλλα παρόμοια παιχνίδια όπως το Witcher 3, το παιχνίδι υστερεί. Μετά είχε κάποια ψιλοπροβληματάκια γενικότερα με aliasing και κάτι σκιές που τρεμόπαιζαν, κάτι frame drops σε μάχες με πολλούς εχθρούς αλλά ίσως να ήταν και το build που είχαν στην έκθεση λίγο παλιότερο. Tα frame drops θέλω να πιστεύω δεν θα ύπαρχουν στο pro σίγουρα

Από gameplay ένα quest πήγα και έκανα για να μαζέψω λεφτά. Τίποτα τρομερό απλά πηγαίνεις σε κάποια σημεία στο χάρτη και σκοτώνεις μερικά τέρατα. Το σύστημα μάχης μου άρεσε αρκετά. Εχει αρκετές επιλόγες και συνδυασμούς και σίγουρα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού θα ξεκλειδώνεις και άλλα πράγματα. Δεν είναι ιδιαίτερα πολύπλοκο και συνηθίζεται γρήγορα. Μέχρι το σημείο που έφτασα έκανα απλά combos με τα σπαθιά, άλλαζα σπαθιά κατά τη διάρκεια του combo, warp επιθέσεις και συνδυασμούς με τα άλλα μέλη στο party. Γενικά οι μάχες είναι πολύ fun με γρήγορη δράση και χαμό στην οθόνη.

Φαντάζομαι το παιχνίδι θα έχει πολύ περισσότερα να προσφέρει από αυτά τα ελάχιστα που είδα σε 20 λεπτά. Ακόμα και ο τεχνικός τομέας να μην είναι jaw dropping, θέλω να πιστεύω ότι αρτιστικά θα μας ανταμείψει με το παραπάνω και θα έχουν φτιάξει έναν FF κόσμο με αρκετή ζωντάνια και την μαγεία που έχουμε συνηθίσει. Θέλω να πιστέψω ότι θα δώσει το κάτι παραπάνω από 13 αυτή τη φορά.

Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by muku View Post

Φαντάζομαι το παιχνίδι θα έχει πολύ περισσότερα να προσφέρει από αυτά τα ελάχιστα που είδα σε 20 λεπτά. Ακόμα και ο τεχνικός τομέας να μην είναι jaw dropping, θέλω να πιστεύω ότι αρτιστικά θα μας ανταμείψει με το παραπάνω και θα έχουν φτιάξει έναν FF κόσμο με αρκετή ζωντάνια και την μαγεία που έχουμε συνηθίσει. Θέλω να πιστέψω ότι θα δώσει το κάτι παραπάνω από 13 αυτή τη φορά.
    Aυτο που εχω σε bold ειναι μια απο τις ανησυχιες μου. Κι εγω θελω να ελπιζω οτι θα υπαρχει το "Fantasy" element στο art οπως μας το εχει συνηθισει η σειρα FF. Με ανησυχει λιγακι το "this is a fantasy based on reality" μοτο του FFXV. Γενικα υπαρχει μια στροφη σε πιο grounded και realistic φαντασια και δεν ξερω κατα ποσο θα δουμε τρελα και αλλοκοτα περιβαλλοντα σε αυτο το παιχνιδι. Θα δουμε. λιγος καιρος μενει. Ευχαριστουμε για τις εντυπωσεις!

Forum GOD muku's Avatar
    PSN ID
    muku0-400
    Name
    Vladimir

Εμενα δεν με νοιαζει τοσο να δω αλλοκοτα περιβαλλοντα οπως πχ Macalania Woods στο FFX αν και θα το ηθελα. Απλα αυτος ο κοσμος που εχουν φτιαξει, εστω και αληθοφανης να εχει εντονο το στοιχειο της φαντασιας μεσα. Φευγοντας ειδα σε εναν αλλο τυπο που επαιζε μια loading screen με ενα μερος που εδειχνε σαν υπαιθρια αγορα. Μου φανηκε αρκετα διαφορετικο setting και εδειχνε ενδιαφερον. Γενικα με επαρκες diversity και φουτουριστικες πινελιες μεσα σε ρεαλιστικα περιβαλλοντα μπορει να πετυχουν πολυ καλο αποτελεσμα. Ελπιζω να μας το δωσουν!

Bookmarks

Bookmarks