Hajime Tabata: "Currently no plans to reveal more info about Versus XIII"
FFXV first half is open-world, but the story follows a linear path in the latter half
Tabata: More Final Fantasy XV related products incoming, talks game's dev history
Final Fantasy XV will get more DLC than 6 Planned (Season Pass won't include these)
- - - Updated - - -
Final Fantasy XV’s Advanced Technology and Graphics Demonstrated At CEDEC 2016
chronohill (29-08-2016),Dragonpaul (28-08-2016),spartan (29-08-2016),Valkyre (29-08-2016)
To παιχνιδι οσο παει και ξανα ομορφαινει οπτικα.
Εμφανως βελτιωμενο οπτικα απο το build της Ε3. Καλο αυτο, ας ελπισουμε να συνεχισει ετσι (θελει δουλεια ακομα).
Τωρα μενει να μου λυθουν οι βασικες απορριες που ειχα κανει σε προηγουμενο ποστ.
giotios (29-08-2016)
Ειναι ακριβως (well περιπου αλλα γοατεβερ) αυτο που αισθανομαι κι εγω και η βασικη μου ανησυχια. Σαν να λειπει αρκετο απο το "Fantasy" στα οσα εχουμε δει μεχρι στιγμης. Ειναι αυτο που ελεγα παλαιοτερα, δεν ξερω εαν το "fantasy based on reality" μου αρεσει σαν ιδεα... εγω θελω να παιξω FF για να δω crystalized forrests και εξωγηινα περιβαλλοντα. Και δειχνει να λειπει αυτη η αισθηση απο το XV. Θα δουμε.
teras1 (29-08-2016)
michael92 (01-09-2016)
Γιατί τα σουβλάκια που τρώγαν οι Glaives στην ταινία; Σουβλάκια σε Final Fantasy universe, δεύτερο πολιτισμικό σοκ μετά το Audi.![]()
^^ Aυτο το βιντεο ειναι υπεροχο αλλα το θεωρω spoilery οσον αφορα στα περιβαλλοντα του παιχνιδιου. Η μουσικη επισης ειναι φανταστικη. Το μονο "προβλημα" ειναι το voice over απο τον Noctis... ειναι ψιλοτραγικο
The mountains... the trees... the majesty...
χαχαχα
Nομιζω το εχω ξαναδει το trailer χωρις voice over, πρεπει να το ειχαν ξαναδειξει σε εκεινο το event για το FFXV.
chronohill (07-09-2016)
Καλα η μουσικη σιγουρα θα τα σπαει απο το παιχνίδι.
Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
spartan (15-09-2016)
Bookmarks