Πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός στο stealth κομμάτι όπως μπορείς να φανταστείς. Και κάποιες μάχες είναι εκνευριστικά δύσκολες (ειδικά αυτή στο 18 επίπεδο αν θυμάμαι καλά η οποία με είχε δυσκολέψει και στο Hard)
Επίσης στο Crushing δεν μπορείς να κάνεις mark τους εχθρούς.
Εγώ προσωπικά πάντως το απόλαυσα 100% το παιχνίδι και το θεωρώ το καλύτερο της σειράς. Γενικά το παιχνίδι είναι σαν να ήρθαν από την ND και με ρώτησαν τις θες να διορθώσουμε στο U4.
^^Nτροπή σου, τα ίδια λέμε από την αρχή η φωτιά θα πέσει και στους 2 όταν πέσει.
Υ.Γ: Xωρίς ds3 αντέχω μήνες τώρα χωρίς ds4 δεν αντέχω.![]()
Εξαρτάται από το τι σου κάνει περισσότερο όρεξη να παίξεις. Διάβασε μερικά ποστ πιο πάνω αποφεύγοντας τα spoiler και θα βοηθηθείς. Και τα δύο πάντως είναι must have για τη συλλογή σου. Είναι εξαιρετικά παιχνίδια που δε θα μετανιώσεις που θα τα πάρεις.
Όσον αφορά το χρόνο gameplay για το U4 εξαρτάται πόσο θα ασχοληθείς. Αν κάθεσαι και εξερευνας ολόκληρες τις πίστες εξονυχιστικά θα σου πάρει αρκετό χρόνο. Ειδάλλως μπορείς με speedrun να το τελειώσεις και στο 6ωρο. Από εσένα εξαρτάται και σε σχέση με τα προηγούμενα έχει ανώτερο κατά τη γνώμη μου gameplay
Στάλθηκε από το SM-J500FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Last edited by Axilleas_GR; 09-06-2016 at 14:36.
Ίδιο χρόνο έχουν πάνω κάτω τα 4 επεισόδια. Ελαφρώς μεγαλύτερο το 4. Συμβουλέψου και το παρακάτω link για τον χρόνο ολοκλήρωσης. Προσωπικά με εξαίρεση το 1ο τα έπαιξα όλα στο hard που δεν είναι και τοοοοσο δύσκολο και κράταγε και το ενδιαφέρον για παραπάνω χρόνο.
http://howlongtobeat.com/
Όσο για το τι απο τα 2 να διαλέξεις θα σου έλεγα να πάρεις πρώτα το The last of us και μετά το Uncharted.
Patch 1.06.020:
- Workaround to prevent heavy graphical corruption which affected some some players
- Fixed loss of profile data and added safeguards*
- Fixed booster unlocks resetting
- Fixed some players not being able to download live updates due to ISP caching
*We are unable to recover previously corrupted profiles. However these safe measures should prevent this issue from occurring in the future. If there is another variation of this issue that these do not cover, please leave a report in the feedback forum listed below of what happened to you.
2 bugs που είδα μέσα σε 1 μέρα ενώ είναι και τα πρώτα που συναντώ.
- Στο chapter 17 και ενώ έχω σκοτώσει όλους τους εχθρούς και έπρεπε να προχωρήσει το σενάριο απλά δεν γίνεται τίποτα (σκαλώνω για 15 λεπτά ψάχνοντας το τι πρέπει να κάνω). Πεθαίνω και επαναλαμβάνω ακριβώς τα ίδια πράγματα και το σενάριο προχωράει.
- Στο chapter 18 και ενώ έχω βάλει το αυτοκίνητο μέσα στο ασανσέρ αυτό ξεκινάει να ανεβαίνει αλλά το αυτοκίνητο εξαφανίζεται. Την στιγμή που εξαφανίζεται το παιχνίδι είναι σε φάση video και μου θυμίζει το σκηνικό με τον αποκεφαλισμένο Nathan.
Δε νομίζω ότι έχουν όλα την ιδια διάρκεια..
Για να είμαι δίκαιος, έχω την αίσθηση ότι το 4 είναι το μεγαλύτερο από όλα τα υπόλοιπα. Το έκανα 21 ώρες και νομίζω έχασα αρκετά πράγματα.
Οσον αφορά την ιστοσελίδα, με ένα γρήγορο ψάξιμο βγάζει τη διάρκεια του Tlou στις 14,5 ώρες... (!) Καμία σχέση, σίγουρα στο 30ωρο.
chronohill (12-06-2016)
Δεν είπα ότι έχουν όλα την ίδια διάρκεια. Πάνω κάτω είπα και ελαφρώς μεγαλύτερο το 4.
Το link που έδωσα δίνει 4 νούμερα ανάλογα με το πως θα παίξεις. Συγκεκριμένα για το TLOU που λες τα νούμερα είναι 14,5, 17,5, 24, 15,5 ώρες και εγώ το τελείωσα στο hard σε 19 ώρες. Μιλάμε πάντα για μέσο όρο που έχουν δηλώσει οι παίχτες. Προφανώς και δεν είναι απόλυτο ότι θα συμβαδίζουν με τα δικά σου, ή τα δικά μου νούμερα. Μία αίσθηση για το πόσο μεγάλο είναι πάνω κάτω μπορείς να πάρεις όμως.
^
Συμφωνώ.
Απλά έχω την αίσθηση -χωρίς να είμαι ειδικός στα uncharted- ότι το 4 είναι σημαντικά μεγαλύτερο σε μέσο όρο διάρκειας από τα άλλα 3.
Εγώ πάντως, το tlou το έκανα σε 42 ώρες και το απόλαυσα..
chronohill (12-06-2016),Valkyre (13-06-2016)
Πάντως πρεπει να επισημάνουμε και ενα μεγαλο αρνητικό του παιχνιδιού.
Οταν τελειώσεις και πας να παίξεις αλλο παιχνιδι νομιζεις οτι παίζεις σε Atari 2600.
Και ειναι προβλημα μεγαλο αυτο.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Μπράβο, μπράβο, μπράβο στους δημιουργούς!!! Πραγματικά υπέροχο. Τελειώνει και μένεις με ένα αίσθημα μελαγχολίας.
Ναι το Uncharted 4 ειναι σημαντικα μεγαλυτερο απο τα προηγουμενα. Τα Uncharted 1 και 3 ειναι σχεδον η ιδια διαρκεια, αρκετα μικρα παιχνιδια. Το Uncharted 2 ειναι κανα1-2 ωρες μεγαλυτερο απο αυτα και το 4 ειναι σημαντικα μεγαλυτερο. Υπο την προυποθεση βεβαια οτι ο κοσμος ασχολειται να εξερευνησει τις πολυ μεγαλες περιοχες και οχι να τις προσπερασει με χιλια...
Το αρνητικό του παιχνιδιού δεν είναι αυτό. Το αρνητικό είναι το αίσθημα απώλειας κ μελαγχολίας που αναφέρει ο andapo. Μου θύμισε το κεφάλαιο "Η ιστορία του Πρίγκηπα" και ιδιαίτερα το "19 Χρόνια μετα" από το βιβλίο "Ο Χάρι Πότερ και οι κληροι του Θανάτου". Ειδικά το πρώτο που αναφέρω ήταν από τα καλύτερα κεφάλαια του βιβλίου. Μακάρι να μη βγάλουν άλλο Uncharted και να αφήσουν την ιστορία του Drake να λήξει ως έχει. Ούτε άλλο παιχνίδι με άλλους ας πούμε ήρωες σαν συνέχεια τις ιστορίας των πρωταγωνιστών, ούτε να τον πεθάνουν οριστικά ούτε τίποτα. Ας αφήσουν τη συνέχεια της ιστορίας στη σφαίρα της φαντασίας μας. Και έζησαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα ένα πράγμα.
Αχιλλέα, συμφωνώ. Κάποια πράγματα είναι καλύτερα να κάνουν ένα κύκλο και να τελειώνουν. Θεωρητικά, θα μπορούσαν να το συνεχίσουν, με ένα prequel ας πούμε, αλλά αυτό θα μου αφήσει μια πικρή γεύση. Προτιμώ να μείνει η σειρά ως έχει.
Axilleas_GR (22-06-2016),spartan (23-06-2016),Starlord (22-06-2016)
Άλλο ένα Uncharted θα βγει και αυτό θα είναι "Uncharted 4 Neo Edition"
Bookmarks