Page 72 of 84 FirstFirst ... 226268697071727374757682 ... LastLast
Results 1,421 to 1,440 of 1678

Thread: Uncharted 4: A Thief's End

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    PS4forums Addict corsaopc3071r's Avatar
    PSN ID
    corsaopc3071r

Τελειωσα κ εγω. Όλα
    Καλα και όπως το περίμενα αλλα νομίζω πως άκουσα μονο προς το τέλος επική μουσική. Σαν κατι να έλειπε!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αυτό που σίγουρα δεν είναι υποκειμενικό είναι ότι το gameplay του είναι επαναλαμβανόμενο και σε σχέση με το ίδιο το παιχνίδι και σε σχέση με τα προηγούμενα της σειράς, τέλεια γραφικά αλλά μέχρι εκεί και στην τελική όλοι γι'αυτά μιλάνε σε αντίθεση με το TLOU που όλοι μιλούσαν για το παιχνίδι.

PS4forums Addict teras1's Avatar
    PSN ID
    Panos_GRE
    Name
    Πάνος

Quote Originally Posted by nikon View Post
    Αυτό που σίγουρα δεν είναι υποκειμενικό είναι ότι το gameplay του είναι επαναλαμβανόμενο και σε σχέση με το ίδιο το παιχνίδι και σε σχέση με τα προηγούμενα της σειράς, τέλεια γραφικά αλλά μέχρι εκεί και στην τελική όλοι γι'αυτά μιλάνε σε αντίθεση με το TLOU που όλοι μιλούσαν για το παιχνίδι.
    Δηλαδή το TLOU δεν είχε "επαναλαμβανόμενο" gameplay; Αλήθεια τι ακριβώς σημαίνει "επαναλαμβανόμενο" gameplay;
    Υπάρχει platforming. Υπάρχει shooting. Υπάρχει stealth. Υπάρχουν set pieces. Υπάρχει περιορισμένη εξερεύνηση.
    Οι μάχες είναι δυναμικές, δηλαδή μπορούν να ολοκληρωθούν με διαφορετικούς τρόπους.

Με αυτή τη λογική όλα τα παιχνίδια αποτελούνται από συγκεκριμένους μηχανισμούς gameplay που επαναλαμβάνονται μέχρι το τέλος τους. Άρα όλα τα παιχνίδια έχουν επαναλαμβανόμενο gameplay.

4. The Following 5 Users Say Thank You to teras1 For This Useful Post:

chronohill (23-05-2016),kostasb13 (22-05-2016),Nerven (23-05-2016),nikosgnr (23-05-2016),Slay (22-05-2016)

Μάλλον δεν έγινα κατανοητός, όταν τελείωσες το TLOU δεν μιλούσες για τα γραφικά αλλά για την ιστορία του σε αντίθεση με το U4.

To ότι υπάρχουν και άλλα παιχνίδια με επαναλαμβανόμενο gameplay δίνει άλλοθι στο U4;;;......εξάλλου γι'αυτό μιλάμε δεν συγκρίναμε με άλλο.

Όταν το έχεις παίξει άλλες 3 φορές στο παρελθόν το "επαναλαμβανόμενο" γίνεται πιο έντονο αλλά και στο ίδιο το παιχνίδι το σκαρφάλωμα πχ πολλές φορές υπάρχει για να υπάρχει.

PSN ID
    Panos_GRE
    Name
    Πάνος

Όταν το έχεις παίξει άλλες 3 φορές στο παρελθόν το "επαναλαμβανόμενο" γίνεται πιο έντονο αλλά και στο ίδιο το παιχνίδι το σκαρφάλωμα πχ πολλές φορές υπάρχει για να υπάρχει.
    Μα αυτό είναι το παιχνίδι. Έτσι είναι το Uncharted.
    Αυτή είναι η ταυτότητά του. Να το έκαναν άλλο παιχνίδι τελείως; Να αντικαθιστούσαν λίγο σκαρφάλωμα με απλό περπάτημα ας πούμε; Ή να έκαναν το παιχνίδι πιο μικρό κόβωντας υπέροχα τοπία για να μην πατάς τόσο πολύ το X;

Απλά δεν ήθελες να παίξεις ένα ακόμα Uncharted μάλλον γιατί το βαρέθηκες και σου κακοφάνηκε γιατί περίμενες κάτι διαφορετικό.

8. The Following 2 Users Say Thank You to teras1 For This Useful Post:

Axilleas_GR (22-05-2016),chronohill (23-05-2016)

Elite ntsmrtz's Avatar
    PSN ID
    epi60s
    Name
    Κώστας

Quote Originally Posted by teras1 View Post
    Μα αυτό είναι το παιχνίδι. Έτσι είναι το Uncharted.
    Αυτή είναι η ταυτότητά του. Να το έκαναν άλλο παιχνίδι τελείως; Να αντικαθιστούσαν λίγο σκαρφάλωμα με απλό περπάτημα ας πούμε; Ή να έκαναν το παιχνίδι πιο μικρό κόβωντας υπέροχα τοπία για να μην πατάς τόσο πολύ το X;

Απλά δεν ήθελες να παίξεις ένα ακόμα Uncharted μάλλον γιατί το βαρέθηκες και σου κακοφάνηκε γιατί περίμενες κάτι διαφορετικό.
    Είσαι απόλυτα σωστός! Αυτό λοιπόν το "είναι" κάποιους τους ενθουσιάζει και κάποιους όχι. Κανένας δεν πρέπει να είναι ενθουσιασμένος ή όχι.

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Quote Originally Posted by ntsmrtz View Post
    Είσαι απόλυτα σωστός! Αυτό λοιπόν το "είναι" κάποιους τους ενθουσιάζει και κάποιους όχι. Κανένας δεν πρέπει να είναι ενθουσιασμένος ή όχι.
    Μαζι σου ,αλλα δεν ειναι πιο δικαιο ενα παιχνιδι να κριθει για αυτο που ειναι? Η ιδια ακριβως ταλαντουχα ομαδα εφτιαξε και το uncharted και το TLOU. Αυτο που αλλαξε ειναι το genre.
    πχ εμενα μπορει να μη μου αρεσουν τα sandbox games(και οντως με τραβανε μεχρι ενα σημειο), αλλα δεν θα πω οτι ειναι μετριο το GTA. Γιατι για τα sandbox games ειναι στο τοπ.

το ιδιο ισχυει και μετα uncharted(και εγω ειμαι περισσοτερο φαν του TLOU btw)
    .

PSN ID
    Panos_GRE
    Name
    Πάνος

Εννοείται ρε συ, αλλά όταν λες μια φράση όπως "μετριότατο gameplay" οφείλεις και μια εξήγηση. Για παράδειγμα έχει άσχημα controls; Το σκαρφάλωμα είναι προβληματικό; Το shooting είναι κακό; Το stealth έχει πρόβλημα; Τέτοια πράγματα.
    Δεν έχει κανείς την απαίτηση να σου αρέσει το παιχνίδι με το ζόρι

12. The Following 3 Users Say Thank You to teras1 For This Useful Post:

Axilleas_GR (22-05-2016),Nerven (23-05-2016),Slay (30-05-2016)

Elite ntsmrtz's Avatar
    PSN ID
    epi60s
    Name
    Κώστας

Για παράδειγμα έχει άσχημα controls; Το σκαρφάλωμα είναι προβληματικό; Το shooting είναι κακό; Το stealth έχει πρόβλημα; Τέτοια πράγματα.
    Λοιπόν (κοιμήθηκε σχετικά εύκολα)
    Το σκαρφάλωμα δεν είναι προβληματικό μου φαίνεται όμως πιο θεαμτικό, ευφάνταστο αλλά και πιο εύκολο από τα προηγούμενα. Το shooting μέτριο, έχω θέμα -όπως και στο 3 αλλά λιγότερο- με το ότι πυροβολώ συνεχώς κατακέφαλα κάποιον και αυτός ακόμα ζει.. (παίζω hard επίπεδο χωρίς αυτόματη στόχευση) Το stealth καλό, τα puzzles πολύ εύκολα. Οι διάλογοι προβλεπόμενοι και για το λόγο αυτό κουραστικοί από ένα σημείο και έπειτα.

Το παιχνίδι είναι πολύ ωραίο... απλά με λίίίίίγη προσοχή σε κάποια σημεία θα μπορούσαν να φτιάξουν το τέλειο για εμένα. Το fighting system θα μπορούσε να βελτιωθεί... Δεν χρειάζεται σκηνοθεσία και φαντασμαγορία για ένα κανονικό puzzle που θα έδινε -το πιστεύω ακράδαντα- άλλο αέρα στο παιχνίδι...

Από την άλλη... με ταξιδεύει έστω και φανταστικά σε μέρη που δεν πρόκειται να πάω στη ζωή μου και η τεχνική αρτιότητα του συμβάλλει τα μέγιστα στο feeling που βιώνω. Kαι εκεί τα Points που κερδίζει το παιχνίδι είναι πολλά!

(τα γουστάρω πολύ τα GTA!!)
    Last edited by ntsmrtz; 22-05-2016 at 23:48.

14. The Following 2 Users Say Thank You to ntsmrtz For This Useful Post:

Axilleas_GR (22-05-2016),teras1 (23-05-2016)

Aν δεν ήθελα απλά δεν θα το έπαιρνα και μάλιστα μόλις βγήκε και στη τελική απλά λέμε τη γνώμη μας μη μας δείρετε κιόλας επειδή δεν συμβαδίζει με τη δική σας._

16. The Following User Says Thank You to nikon For This Useful Post:

Conjure7 (23-05-2016)

PSN ID
    Panos_GRE
    Name
    Πάνος

Aν δεν ήθελα απλά δεν θα το έπαιρνα και μάλιστα μόλις βγήκε και στη τελική απλά λέμε τη γνώμη μας μη μας δείρετε κιόλας επειδή δεν συμβαδίζει με τη δική σας._
    Αυτό κατάλαβες;
    Ότι θέλω η γνώμη σου να συμβαδίζει με τη δική μου;

Όταν μου λες ότι βρίσκεις πως το παιχνίδι έχει υπερβολικό σκαρφάλωμα ή γενικότερα είναι επαναλαμβανόμενο επειδή έχει τους ίδιους μηχανισμούς με τα προηγούμενα (κάτι που δεν ισχύει γιατί είναι πιο εμπλουτισμένοι και πολύ βελτιωμένοι), εγώ συμπεραίνω ότι ίσως να μην ήσουν στην κατάλληλη διάθεση να παίξεις τώρα άλλο ένα Uncharted ή απλά έχεις βαρεθεί τη σειρά. Ίσως να περίμενες κάτι που δεν είναι Uncharted, κάτι κοντά στο TLOU.

Δεν είναι κακό. Εγώ έχω βαρεθεί τα Assassin's Creed και τα Far Cry για παράδειγμα.

Σε κάθε περίπτωση εσυ ξέρεις καλύτερα γιατί λες αυτό που λες οπότε είναι σεβαστό απο εμένα ούτως ή άλλως, άσχετα από το τι πιστεύω εγώ. Δεν θα ήθελα ποτέ να αποθαρρύνω οποιονδήποτε από το να λέει τη γνώμη του.

18. The Following 2 Users Say Thank You to teras1 For This Useful Post:

Axilleas_GR (23-05-2016),nikon (23-05-2016)

Elite ntsmrtz's Avatar
    PSN ID
    epi60s
    Name
    Κώστας

@slay
    Τώρα κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις?
    Εγώ είμαι εκείνος που είπα ότι δεν χρειάζεται να έχει puzzles επιπ'έδου p'n'c! Από αυτό το σημείο όμως το U4 έχει πάει στο εντελώς άλλο άκρο!!! Δηλαδή στα ανύπαρκτης δυσκολίας puzzles. Πόσο Challenging δηλαδή είναι τα οφθαλμοφανή puzzles και ακόμα πιο πολύ τι προσφέρουν στο gameplay τέτοιας υπερπαραγωγής?
    Οσον αφορά το shooting part που αναφέρεις και πάλι, θα χρησιμοποιήσω την δική σου προηγουμένως έκφραση. ΗΜΑΡΤΟΝ! Συγκρίνεις shooting game το U4 με π.χ Half life? με COD της χρονιάς... ας πούμε... 2007? με FEAR1? με Crysis1?
    Τώρα το αν διαφωνεί το σύνολο των reviews ΄μου είναι παντελώς αδιάφορο. Δεν με καθοδηγεί κανένα review για το τι θα μου αρέσει και το πως θα κρίνω ένα game. Κανένα. Πιθανό και να έχω/εχεις/έχουμε και μεγαλύτερη πείρα στο gaming από τον οποιοδήποτε reviewer.
    Κορυφαίο gameplay: the Witcher, tlou, mortal kombat, bloodborne, είναι για μένα κορυφαία στο είδος τους.
    Το πρόβλημά μου με το U4 είναι ότι είναι ένα σύνολο "κάτι λίγο από όλα" που τελικά καταλήγει σε κάτι μέτριο με τέλεια τεχνική υποστήριξη.
    Ολα αυτά βέβαια είναι η γνώμη μου στα 14 πρώτα κεφάλαια. Δεν πρόκειται να ξαναγράψω στο νήμα, μή χαλάσω τα reviews εκτός και αλλάξω γνώμη -μακάρι-στα εναπομείναντα κεφάλαια μέχρι το τέλος.

Administrator Slay's Avatar
    PSN ID
    Slay2012

@slay
    Εγώ είμαι εκείνος που είπα ότι δεν χρειάζεται να έχει puzzles επιπ'έδου p'n'c! Από αυτό το σημείο όμως το U4 έχει πάει στο εντελώς άλλο άκρο!!! Δηλαδή στα ανύπαρκτης δυσκολίας puzzles. Πόσο Challenging δηλαδή είναι τα οφθαλμοφανή puzzles και ακόμα πιο πολύ τι προσφέρουν στο gameplay τέτοιας υπερπαραγωγής?
    Το οτι εσυ δεν μπορεις να αντιληφθεις την χρησιμοτητα, δεν σημαινει οτι δεν υπαρχει.

Οσον αφορά το shooting part που αναφέρεις και πάλι, θα χρησιμοποιήσω την δική σου προηγουμένως έκφραση. ΗΜΑΡΤΟΝ! Συγκρίνεις shooting game το U4 με π.χ Half life? με COD της χρονιάς... ας πούμε... 2007? με FEAR1? με Crysis1?
    Εχεις και αλλα FIRST person shooter, να συγκρινεις με ενα παιχνιδι που δεν ειναι καν THIRD person shooter?

Οπως ειπαν και αλλοι ηδη, δεν φταιει το παιχνιδι που δεν σου αρεσει, φταις εσυ που παροτι ηξερες οτι δεν ειναι του ΓΟΥΣΤΟΥ σου, πηγες και το πηρες, περιμενοντας δεν ξερω και εγω τι. Και εμενα δεν μου αρεσει το bloodborne, αλλα δεν καθομαι να κατακρινω το gameplay του, επειδη εμενα δεν μου αρεσει, απλα το προσπερναω. Αναγνωριζω την αξια του μεν, αλλα απλα δεν ειναι για εμενα.

Elite ntsmrtz's Avatar
    PSN ID
    epi60s
    Name
    Κώστας

Quote Originally Posted by Slay View Post
    Το οτι εσυ δεν μπορεις να αντιληφθεις την χρησιμοτητα, δεν σημαινει οτι δεν υπαρχει.

Εχεις και αλλα FIRST person shooter, να συγκρινεις με ενα παιχνιδι που δεν ειναι καν THIRD person shooter?

Οπως ειπαν και αλλοι ηδη, δεν φταιει το παιχνιδι που δεν σου αρεσει, φταις εσυ που παροτι ηξερες οτι δεν ειναι του ΓΟΥΣΤΟΥ σου, πηγες και το πηρες, περιμενοντας δεν ξερω και εγω τι. Και εμενα δεν μου αρεσει το bloodborne, αλλα δεν καθομαι να κατακρινω το gameplay του, επειδη εμενα δεν μου αρεσει, απλα το προσπερναω. Αναγνωριζω την αξια του μεν, αλλα απλα δεν ειναι για εμενα.
    Enlighten me..
    Τώρα, όσον αφορά την παράθεσή μου κάποιων fps γίνεται γιατί με L2 γίνεται first... Και δεν αντιλέγω, ας το πούμε third αλλά το θέμα μου είναι το κατά πόσο με πείθει ότι με το R2 κάνω κανονική χρήση όπλου που μπορεί να κάνει αυτό που προορίζεται.
    Π.χ έχω το Fn Fal (που το έχουν σχεδιάσει τέλεια, με τον ρυθμιστή αερίων να είναι ακριβώς όπως προβλέπεται) στην επιλογή σύντομης ριπής (δεν έχει και άλλη το game)
    Ανυποψίαστος αντίπαλος στα 10 μέτρα χωρίς αλεξίσφαιρο με γυρισμένη την πλάτη τρώει την ριπή των 3 σφαιρών στον κορμό. Η αντίδρασή του είναι να κρυφτεί και να ανταποδώσει...
    Αυτό είναι το θέμα μου και όχι ότι δεν είναι first.
    To game μου αρέσει. Το έχω ξαναγράψει και φυσικά δεν έχω δεύτερες σκέψεις για το αν έκανα καλά που το πήρα ή όχι. Μπορεί να μην είναι της απολύτου αρεσκείας μου αλλά δεν σημαίνει ότι το καταδικάζω. Τουναντίον, γιατί μπορεί να έχει τα θεματάκια που λέω αλλά από την άλλη -όπως έγραψα- μου προσφέρει κάποια άλλα που τα εκτιμώ δεόντως.
    Το bloodborne αν δεν σου αρέσει το gameplay του φυσικά και το λες! Δεν πρόκειται να σε κατακρίνω επειδή δεν σου αρέσει κάτι που αρέσει σε εμένα.

Administrator Slay's Avatar
    PSN ID
    Slay2012

Enlighten me..
    σου απαντησε ο teras1, δεν εχω κατι παραπανω να προσθεσω.
    Τώρα, όσον αφορά την παράθεσή μου κάποιων fps γίνεται γιατί με L2 γίνεται first... Και δεν αντιλέγω, ας το πούμε third αλλά το θέμα μου είναι το κατά πόσο με πείθει ότι με το R2 κάνω κανονική χρήση όπλου που μπορεί να κάνει αυτό που προορίζεται.
    Καταλαβες γιατι εχεις ξεσηκωσει αντιδρασεις? γιατι γραφεις τετοια πραγματα, που και ξερεις, αλλα και ξερουμε ολοι οτι δεν ισχυουν. Οχι λοιπον δεν γινεται FPS ΠΟΤΕ το U4, και οπως σου ειπα ηδη δεν ειναι ΚΑΝ third person shooter, για τον πολυ απλο λογο, οτι ενα πολυ μεγαλο μερος του παιχνιδιου ειναι το σκαρφαλωμα, η εξερευνηση, οι γριφοι.
    Ανυποψίαστος αντίπαλος στα 10 μέτρα χωρίς αλεξίσφαιρο με γυρισμένη την πλάτη τρώει την ριπή των 3 σφαιρών στον κορμό. Η αντίδρασή του είναι να κρυφτεί και να ανταποδώσει...
    Αυτό είναι το θέμα μου και όχι ότι δεν είναι first.
    Οπως ειπα και πριν μαλλον εχεις προβλημα με ΟΛΑ τα παιχνιδια, εαν αυτο που σε ενοχλει ειναι κατι τοσο ασημαντο οσο αυτο που αναφερεις εδω.

Το bloodborne αν δεν σου αρέσει το gameplay του φυσικά και το λες! Δεν πρόκειται να σε κατακρίνω επειδή δεν σου αρέσει κάτι που αρέσει σε εμένα.
    Ειναι αλλο πραγμα να λες οτι δεν σου αρεσει ενα παιχνιδι, και αλλο να γραφεις οτι εχει εκπληκτικα γραφικα, αλλα μετριο gameplay.

23. The Following User Says Thank You to Slay For This Useful Post:

teras1 (23-05-2016)

Elite ntsmrtz's Avatar
    PSN ID
    epi60s
    Name
    Κώστας

@PDS
    Eίπα ότι δεν ξαναγράφω... τέλος πάντων.
    Για εσένα είναι ή όχι μέτριο το gta? Για εσένα βρε παιδί μου.. υποκειμενικά.. είναι ή όχι? Γιατί να μην το πεις αφού αυτό πιστεύεις? Κρίνεις βάσει των δικών σου gaming εμπειριών και γούστων και όχι των reviews..
    Είμαστε πιθανολογώ όλοι σε μία ηλικιακή ομάδα και μία πνευματική κατάσταση που μπορούμε να μιλήσουμε το θέμα αντικειμενικά-υποκειμενικά χωρίς "στεγανά"
    Αν το U4 για εμένα είναι μέτριο τι χαλ'άει τον οποιονδήποτε να το απολαύσει και να το θεωρήσει κορυφή?
    Αν γράφουμε εδώ βασιζόμενοι στην "κοινά αποδεκτή και αντικειμενική άποψη" των reviews τότε δεν έχει νόημα να γράφουμε...

- - - Updated - - -

Εννοείται ρε συ, αλλά όταν λες μια φράση όπως "μετριότατο gameplay" οφείλεις και μια εξήγηση. Για παράδειγμα έχει άσχημα controls; Το σκαρφάλωμα είναι προβληματικό; Το shooting είναι κακό; Το stealth έχει πρόβλημα; Τέτοια πράγματα.
    Δεν έχει κανείς την απαίτηση να σου αρέσει το παιχνίδι με το ζόρι
    Φίλε το πας πολύ καλά και θα κάνουμε κουβέντα.
    Πάω να βάλω την μικρή για ύπνο και επανέρχομαι

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

@PDS
    Eίπα ότι δεν ξαναγράφω... τέλος πάντων.
    Για εσένα είναι ή όχι μέτριο το gta?
    Οχι δεν ειναι μετριο για μενα, γιατι καταλαβαινω το γιατι ειναι το κορυφαιο στο ειδος του. Χωρις απαραιτητα να το βαλω στα τοπ παιχνιδια μου, ουτε καν.
    Δεν χαλαει καποιον το να μη σου αρεσει, απλα πολλες φορες δεν κρινουμε τα παιχνιδια για αυτο που ειναι. Εκει ηθελα να καταληξω. Δεν με τραβαει το genre τοσο πολυ, οχι το GTA.
    .

26. The Following User Says Thank You to PDS For This Useful Post:

teras1 (22-05-2016)

PS4forums Addict obione's Avatar
    PSN ID
    constantineobi

έλος και από εμένα το uncharted 4..
    Το καλύτερο φυσικά uncharted με το 2 να ακολουθεί το 1 κ τελευταίο το 3...
    Ή ιστορία του ...το gameplay και τα απίστευτα γραφικά κάνουν το παιχνίδι αυτό αντικείμενο "λιθοβολισμου" θα έλεγα από διάφορα τρολλ γενικά σε όλα τα σιτε του κόσμου...
    Το βλέπουμε άλλωστε κ εδώ μέσα στο φόρουμ μας..
    Τέρας1 Valkyre kai slay κάλυψαν ότι ήθελα να γράψω εδώ για το παιχνίδι ..
    Τόσο για το αν επαναλαμβάνεται όσο για τα γραφικά και τους διαφορετικούς τρόπους που μπορείς να το παίξεις..
    Σαφώς αν δεν σου αρέσουν τέτοιου είδους παιχνίδια να μην σου αρέσει ο συγκεκριμένος τίτλος και φυσικά να πεις τη γνώμη σου..αλλά έως εκεί !!
    Το να βγω πχ κ να πω τα γραφικά δεν..κ έχω δει καλύτερα ακούγεται εντελος ανόητο..
    Ιδιαίτερα όταν προγραμματιστές και άτομα που δουλεύουν και τρώνε τα χρόνια τους επάνω σε αυτό που λέγεται gaming έχουν μόνο καλά λόγια να πουν και δείχνουν ενθουσιασμένοι...anyway

- - - Updated - - -

έλος και από εμένα το uncharted 4..
    Το καλύτερο φυσικά uncharted με το 2 να ακολουθεί το 1 κ τελευταίο το 3...
    Ή ιστορία του ...το gameplay και τα απίστευτα γραφικά κάνουν το παιχνίδι αυτό αντικείμενο "λιθοβολισμου" θα έλεγα από διάφορα τρολλ γενικά σε όλα τα σιτε του κόσμου...
    Το βλέπουμε άλλωστε κ εδώ μέσα στο φόρουμ μας..
    Τέρας1 Valkyre kai slay κάλυψαν ότι ήθελα να γράψω εδώ για το παιχνίδι ..
    Τόσο για το αν επαναλαμβάνεται όσο για τα γραφικά και τους διαφορετικούς τρόπους που μπορείς να το παίξεις..
    Σαφώς αν δεν σου αρέσουν τέτοιου είδους παιχνίδια να μην σου αρέσει ο συγκεκριμένος τίτλος και φυσικά να πεις τη γνώμη σου..αλλά έως εκεί !!
    Το να βγω πχ κ να πω τα γραφικά δεν..κ έχω δει καλύτερα ακούγεται εντελος ανόητο..
    Ιδιαίτερα όταν προγραμματιστές και άτομα που δουλεύουν και τρώνε τα χρόνια τους επάνω σε αυτό που λέγεται gaming έχουν μόνο καλά λόγια να πουν και δείχνουν ενθουσιασμένοι...anyway

PS4forums Fanatic kostasb13's Avatar
    PSN ID
    kostasb13
    Name
    Κώστας

Ετσι οπως παει το πραγμα στο τελος θα γεμισει ο σκληρος με captures απο το παιχνιδι...ρε τι ειν τουτο, τι εχουν φτιαξει οι ανθρωποι...ειμαι στο 17 chapter και πραγματικα το εχω απολαυσει μεχρι στιγμης οσο κανενα αλλο uncharted. Και εχω χασει ποση ωρα μονο με το να τραβαω captures.
    Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα, αλλα πραγματικα απορω με καποια σχολια πιο πανω για επαναλαμβανομενο ή βαρετο gameplay. Για το uncharted μιλαμε...ξερουμε τη σειρα, το υφος και τη φιλοσοφια της σειρας απο τα τρια πρωτα, δεν νομιζω οτι καποιοι θα περιμεναν δραστικες αλλαγες στο U4 και δε νομιζω οτι θα ηταν σωστο να γινει αυτο. Παρ'ολα αυτα υπαρχουν βελτιωμενα, νεα στοιχεια, το stealth, οι περισσοτερες επιλογες που σου δινονται για το πως θα προσεγγισεις μια μαχη χρησιμοποιωντας το περιβαλλον, το καλυτερο shooting και ΑΙ των εχθρων, γενικοτερα το πιο πολυπλοκα περιβαλλοντα που αφορουν την εξερευνηση και το climbing, κτλ. Η ιστορια ειναι αψογη, οι χαρακτηρες και οι διαλογοι εξαιρετικοι, θα συμφωνησω με τα παιδια που το θεωρουν το καλυτερο Uncharted. Αν περιμεναν καποιοι κατι αλλο, κατι αλλο απο αυτο που ειναι ολα αυτα τα χρονια η σειρα, τοτε κακως το πηραν εξαρχης....και ειλικρινα δε βρισκω καποιο λογο συγκρισης με το TLoU, αλλο παιχνιδι το ενα, αλλο το αλλο, με αλλη φιλοσοφια εφτιαξε τα δυο παιχνιδια η ND.

29. The Following 2 Users Say Thank You to kostasb13 For This Useful Post:

PDS (22-05-2016),teras1 (23-05-2016)

Bookmarks

Bookmarks