Page 70 of 84 FirstFirst ... 206066676869707172737480 ... LastLast
Results 1,381 to 1,400 of 1678

Thread: Uncharted 4: A Thief's End

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Για μένα παίζει ρόλο και η δυσκολία που θα παίξεις ένα παιχνίδι. Για μένα το Uncharted 4 στο normal δεν βγάζει όλες τις αρετές του. Στο normal μπορείς να πας όλο το παιχνίδι πυροβολώντας.
    Στο Hard αναγκαστικά δεν θα μπορέσεις παντού να τους φας με τα όπλα σου, θα κρυφτείς θα φας πολύ κόσμο stealth και θα προσπαθήσεις να περάσεις το κάθε επίπεδο με όσο το δυνατόν λιγότερο πιστολίδι.
    Στο crushing ακόμα χειρότερα (καλύτερα για μένα) θα χρειαστεί να περάσεις και από κάπου χωρίς να σε δει κανείς. Γενικά έχει πολλούς τρόπους προσέγγισης πλεον το Uncharted.
    Spoiler!

2. The Following 3 Users Say Thank You to mihalis13 For This Useful Post:

Axilleas_GR (18-05-2016),Conjure7 (18-05-2016),Starlord (20-05-2016)

Moderator enstikto's Avatar
    PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Το τελείωσα και εγώ τελικά στο Crushing.
    Μου άρεσε πολύ! Για μένα U4 >> U2 >>> U3 >>>>> U1 (το 1 το θεωρώ πολύ μέτριο).

@Slay για το final chapter
    Spoiler!

4. The Following 5 Users Say Thank You to enstikto For This Useful Post:

DJTaurus (18-05-2016),panos74gr (18-05-2016),Slay (18-05-2016),spartan (18-05-2016),Valkyre (18-05-2016)

Administrator Slay's Avatar
    PSN ID
    Slay2012

Μαλιστα, οποτε φανταζομαι οτι δεν καταφερες να παρεις το swordmaster, δεν πειραζει γιαυτο υπαρχει και το chapter select.

Moderator enstikto's Avatar
    PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Θα κάνω και 2ο full playthrough ούτως ή άλλως οπότε θα πάρω και ότι collectibles και trophies δεν έχω

PS4forums Fanatic Ezio's Avatar
    Name
    Γιάννης

Το τερμάτισα. Τι να πω ρε παιδιά... Απλά απίστευτο.
    Το καλύτερο story στην σειρά Uncharted (παραμένει πιστότατο στον χαρακτήρα της σειράς, με φοβερούς χαρακτήρες και ένα υπέροχο, υπέροχο τέλος).
    Το gameplay έχει λάβει επιρροές από το the last of us, αλλά τις σωστές επιρροές. Απίστευτο κι αυτό.
    Όσον αφορά τα γραφικά, ό,τι καλύτερο έχω δει μέχρι σήμερα, απλά να πω ότι το art direction είναι το κάτι άλλο πραγματικά. Σε κάποια σημεία θέλεις να τραβάς συνεχώς φωτογραφίες.

Ακολουθεί spoiler για το παιχνίδι συνολικά, αλλά και για το the last of us (θέλω να κάνω μια σύγκριση), μην το ανοίξετε όσοι δεν τα έχετε τερματίσει.
    Spoiler!

Ένα μεγάλο μπράβο από μένα στην Naughty Dog.

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Quote Originally Posted by enstikto View Post
    Θα κάνω και 2ο full playthrough ούτως ή άλλως οπότε θα πάρω και ότι collectibles και trophies δεν έχω
    Πρώτο playthrough σε crushing ρε θηρίο; Ωραίος! Εγώ τώρα στο 2ο παίζω crushing και είμαι στο 9ο chapter.

Quote Originally Posted by Ezio View Post
    Το τερμάτισα. Τι να πω ρε παιδιά... Απλά απίστευτο.
    Το καλύτερο story στην σειρά Uncharted (παραμένει πιστότατο στον χαρακτήρα της σειράς, με φοβερούς χαρακτήρες και ένα υπέροχο, υπέροχο τέλος).
    Το gameplay έχει λάβει επιρροές από το the last of us, αλλά τις σωστές επιρροές. Απίστευτο κι αυτό.
    Όσον αφορά τα γραφικά, ό,τι καλύτερο έχω δει μέχρι σήμερα, απλά να πω ότι το art direction είναι το κάτι άλλο πραγματικά. Σε κάποια σημεία θέλεις να τραβάς συνεχώς φωτογραφίες.

Ακολουθεί spoiler για το παιχνίδι συνολικά, αλλά και για το the last of us (θέλω να κάνω μια σύγκριση), μην το ανοίξετε όσοι δεν τα έχετε τερματίσει.
    Spoiler!

Ένα μεγάλο μπράβο από μένα στην Naughty Dog.
    Συμφωνώ σε όσα λες.
    Θα πω και μια απορία που μου έχει δημιουργηθεί τον τελευταίο καιρό. Γιατί όλοι περιμένουν πως και πως νέο Crash και μάλιστα από την ND;;
    Πρώτον αν βγει θα βγει από την Activision που έχει τα δικαιώματα και δεύτερον μόνο εγώ δεν θέλω να δω την ND να ασχολείται με Platform game;;
    Θεωρώ πως μετά το Uncharted (και ειδικά με το THLOU) πήγε τον πήχη πολύ ψηλά και μας έδειξε πως μπορεί να κάνει μεγάλα πράγματα.
    Εγώ περιμένω να δω αν θα βγάλουν TLOU και τι θα αφορά αυτό, μιας και το πρώτο για μένα έκλεισε μια χαρά την ιστορία Joel-Ellie.
    Επίσης θέλω να δω την ND να πιάνεται με άλλο franchise. Πχ αν βγάλει sci-fi game ή κάποιο open world. Πάντως όχι platform game.
    Spoiler!

PS4forums Fanatic Ezio's Avatar
    Name
    Γιάννης

Quote Originally Posted by mihalis13 View Post
    Θα πω και μια απορία που μου έχει δημιουργηθεί τον τελευταίο καιρό. Γιατί όλοι περιμένουν πως και πως νέο Crash και μάλιστα από την ND;;
    Πρώτον αν βγει θα βγει από την Activision που έχει τα δικαιώματα και δεύτερον μόνο εγώ δεν θέλω να δω την ND να ασχολείται με Platform game;;
    Θεωρώ πως μετά το Uncharted (και ειδικά με το THLOU) πήγε τον πήχη πολύ ψηλά και μας έδειξε πως μπορεί να κάνει μεγάλα πράγματα.
    Εγώ περιμένω να δω αν θα βγάλουν TLOU και τι θα αφορά αυτό, μιας και το πρώτο για μένα έκλεισε μια χαρά την ιστορία Joel-Ellie.
    Επίσης θέλω να δω την ND να πιάνεται με άλλο franchise. Πχ αν βγάλει sci-fi game ή κάποιο open world. Πάντως όχι platform game.
    Υπάρχουν ενδείξεις για νέο Crash. Δες εδώ.
    Δεν ξέρω βέβαια αν θα είναι από την Naughty Dog, αλλά προσωπικά πιστεύω ότι θα το δούμε φέτος στην E3.
    Ακόμα κι αν η Activision έχει τα δικαιώματα, δεν την εμποδίζει κάτι να συνεργαστεί με την Sony για νέο Crash.

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Quote Originally Posted by Ezio View Post
    Υπάρχουν ενδείξεις για νέο Crash. Δες εδώ.
    Δεν ξέρω βέβαια αν θα είναι από την Naughty Dog, αλλά προσωπικά πιστεύω ότι θα το δούμε φέτος στην E3.
    Ακόμα κι αν η Activision έχει τα δικαιώματα, δεν την εμποδίζει κάτι να συνεργαστεί με την Sony για νέο Crash.
    Ναι το ξέρω. Έχω διαβάσει τα σχετικά άρθρα, όπως και τη δήλωση της Sony πως δεν είναι δικό μας πλέον το franchise και ανήκει στην Activision.
    Απλά ο περισσότερος κόσμος περιμένει Crash και συγκεκριμένα απο την ND. Που έτσι όπως το βλέπω τώρα δεν υπάρχει καμία πιθανότητα. Δηλαδή ούτε τα δικαιώματα έχει ούτε την διάθεση (ευτυχώς για μένα) για ένα καινούριο Crash.
    Καλώς να μας έρθει ένα καινούριο Crash και μακάρι να είναι και καλό game. Αλλά όχι από την ND.
    Spoiler!

11. The Following 2 Users Say Thank You to mihalis13 For This Useful Post:

Slay (18-05-2016),Valkyre (18-05-2016)

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by Conjure7 View Post
    Όχι. Ούτε κατά διάνοια μονοδιάστατα. Απλώς δεν μπήκα στον κόπο να γράψω όλα αυτά που έγραψε ο Μιχάλης. Θεωρώ ότι όποιος έπαιξε το παιχνίδι, έστω και λίγο, τα παρατήρησε.
    Οι βελτιώσεις στο σύνολο του τεχνικού τομέα είναι εμφανέστατες. Αυτό όμως δεν το κάνει διαφορετικό από τα υπόλοιπα της σειράς.
    Όπως και για το LOU, μια που αναφέρθηκε, δεν βρίσκω λόγο συνέχειας.

Στάλθηκε από το LG-V500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    To εχω ξανααναφερει στο προηγουμενο ποστ μου. Η χαοτικη διαφορα του UC4 με τα προηγουμενα της σειρας ειναι η αφηγηση της ιστοριας, η σκηνοθεσια, το character development και συνολικα το σεναριο του και πως ξετυλιγεται.

Εαν καποιος παιξει καποιο απο τα προηγουμενα Uncharted εχοντας παιξει το 4, θα δει οτι η ιστορια τους ηταν ναι μεν απολαυστικη και ενδιαφερουσα, αλλα σε καμμια περιπτωση δεν εβγαζε ουτε τα συναισθηματα, ουτε την συνοχη, ουτε την ανθρωπια του 4.

Ολα αυτα βεβαιως λειτουργουν αν σου αρεσουν γενικα videogames που δινουν αρκετο εμφαση στο στορυ ή απο αλλους παραγοντες σχετικα με το ενδιαφερον σου για ενα τετοιο στορυ. Εμενα προσωπικα αυτο μου εμεινε περισσοτερα απο ολα στο UC4. Γραφικα περιμενα οτι θα ειναι τοπ, η ιστορια ομως δεν περιμενα οτι θα με κανει να κολλησω τοσο ασχημα που να θελω να δω τι θα συμβει...

Περα απο αυτο, το παιχνιδι εχει καποια ελλατωματα, που καλο ειναι να τα αναφερω προσωπικα:

α) Θεωρω οτι οι θησαυροι ως collectibles ειναι ανουσιοι και ηλπιζα οτι σε αυτο το παιχνιδι θα τους συνδεσουν λιγο περισσοτερο με την ιστορια του παιχνιδιου, θα τους δωσουν καποιο νοημα. (θα μου πειτε υπαρχουν τα journal entries γι αυτο που λεω, αλλα still θεωρω οτι θα μπορουσαν να τους δωσουν περισσοτερη ουσια απο το να ειναι απλα αντικειμενα που μαζευεις χωρις νοημα)

β) Το pacing εχει οντως καποια μικρα θεματακια. Οχι σοβαρα, καθως το παιχνιδι δινει εμφαση παρα πολυ στο να σε βυθισει στον κοσμο του και τα τοπια του και να σε κανει να νιωσεις πραγματικος εξερευνητης. Ομως 2-3 ακομα encounters σε καποια συγκεκριμενα σημεια χρειαζονταν. Ο Neil Druckmann πηρε εν γνωσει του (συμφωνα με δηλωσεις του) ρισκο πανω σε αυτο, αλλα δεν μπορω να πω οτι του βγηκε 100%. Σε καμμια περιπτωση δεν με κουρασε, αλλα γουσταρα τοσο πολυ τα καλοδουλεμενα encounters που ηθελα και 2-3 ακομα.

Quote Originally Posted by mihalis13 View Post
    Ναι το ξέρω. Έχω διαβάσει τα σχετικά άρθρα, όπως και τη δήλωση της Sony πως δεν είναι δικό μας πλέον το franchise και ανήκει στην Activision.
    Απλά ο περισσότερος κόσμος περιμένει Crash και συγκεκριμένα απο την ND. Που έτσι όπως το βλέπω τώρα δεν υπάρχει καμία πιθανότητα. Δηλαδή ούτε τα δικαιώματα έχει ούτε την διάθεση (ευτυχώς για μένα) για ένα καινούριο Crash.
    Καλώς να μας έρθει ένα καινούριο Crash και μακάρι να είναι και καλό game. Αλλά όχι από την ND.
    Συμφωνω απολυτα. Καλοδεχουμενο το Crash αλλα σε καμμια περιπτωση απο την Naughty Dog. Κυριολεκτικα θα χαραμιζουν το ταλεντο τους σε ενα τετοιο παιχνιδι. Ξερω καποιοι θελουν να νοσταλγησουν παλιο καλο αθωο και χαλαρωτικο fun game. Ομως η Naughty Dog εχει ωριμασει και εχει μετατραπει σε ενα στουντιο που θελει να πει καποια πραγματα μεσα απο την δουλεια της και χρησιμοποιει τα games ως μεσο για να προκαλεσει διαφορα συναισθηματα στους παικτες. Το να πανε να κατσουν αυτοι οι ανθρωποι να φτιαξουν ενα παιχνιδι για ενα πλασμα το οποιο σπαει κιβωτια και μαζευει μηλα ειναι τουλαχιστον αμαρτια στα ματια μου...

13. The Following 8 Users Say Thank You to Valkyre For This Useful Post:

gRim (18-05-2016),mihalis13 (18-05-2016),Nerven (18-05-2016),panos74gr (18-05-2016),Slay (18-05-2016),spyke333 (18-05-2016),Starlord (20-05-2016)

PS4forums Addict panos74gr's Avatar
    PSN ID
    panos74gr
    Name
    Πάνος

Default Uncharted 4: A Thief's End

Συμφωνώ απόλυτα με τον Valkyre και με τα 2 ελαττώματα του U4 και με την κατεύθυνση που θα ήθελα να πάρει η εταιρία στα επόμενα παιχνίδια.

Δεν το έχω τελειώσει ακόμα αλλά σε κάποια σημεία ήθελα τα collectibles που βρίσκω να μου λένε περισσότερα για την ιστορία η κάποιο subplot όπως έκαναν και στο TLOU πολύ πετυχημένα. Εκεί τα διάβαζα και τα έψαχνα γιατί πρόσθεταν πολλά στον κόσμο του παιχνιδιού. Εδώ μου φαίνονται αδιάφορα. Το ίδιο και τα optional conversations.
    Επίσης μου λείπουν τα μεγάλα action sequences που το 3 τα έκανε τέλεια για μένα! (Αν και είμαι ακόμα στο 12 όποτε σίγουρα έχω να δω και άλλα)

Ως προς το μέλλον, Θα ήθελα να σπάσει και πάλι σε 2 ομάδες (εύχομαι αυτο να έχει ήδη συμβεί, και να υπάρχει εδω και καιρό ομάδα σε preproduction νέου IP και η ομάδα του U4 να πάει για το TLOU 2.)

15. The Following User Says Thank You to panos74gr For This Useful Post:

Valkyre (18-05-2016)

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by panos74gr View Post
    Συμφωνώ απόλυτα με τον Valkyre και με τα 2 ελαττώματα του U4 και με την κατεύθυνση που θα ήθελα να πάρει η εταιρία στα επόμενα παιχνίδια.

Δεν το έχω τελειώσει ακόμα αλλά σε κάποια σημεία ήθελα τα collectibles που βρίσκω να μου λένε περισσότερα για την ιστορία η κάποιο subplot όπως έκαναν και στο TLOU πολύ πετυχημένα. Εκεί τα διάβαζα και τα έψαχνα γιατί πρόσθεταν πολλά στον κόσμο του παιχνιδιού. Εδώ μου φαίνονται αδιάφορα. Το ίδιο και τα optional conversations.
    Επίσης μου λείπουν τα μεγάλα action sequences που το 3 τα έκανε τέλεια για μένα! (Αν και είμαι ακόμα στο 12 όποτε σίγουρα έχω να δω και άλλα)

Ως προς το μέλλον, Θα ήθελα να σπάσει και πάλι σε 2 ομάδες (εύχομαι αυτο να έχει ήδη συμβεί, και να υπάρχει εδω και καιρό ομάδα σε preproduction νέου IP και η ομάδα του U4 να πάει για το TLOU 2.)
    Tα Journals τα βρηκα πολυ ενδιαφεροντα. Εχουν επηρεαστει κυριολεκτικα απο την ιστορια του Ish στο TLOU που ολος ο κοσμος το επικροτησε και τωρα εκαναν το ιδιο στο UC4 αλλα σε μεγαλυτερο βαθμο. Oi ιστοριες των journals ειναι αρρικτα συνδεδεμενες με το στορυ οπως και τα optional conversations κατα την γνωμη μου.

Οι θησαυροι ομως ειναι πραγματικα ακυροι οπως ηταν σε ολα τα Uncharted. Για τις 2 ομαδες συμφωνω αν και μαλλον το σταματησαν γιατι ειδαν οτι δεν δουλευε καλα? Ποιος ξερει.

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Οι θησαυροί όντως δεν έχουν να πουν κάτι προς το story. Κάποιοι όμως κολλάνε με τα Level του game (πχ στο Level 16). Γενικά όμως είναι πολύ αδιάφοροι και αν ασχοληθεί κάποιος είναι απλά για να πάρει το αντίστοιχο trophy.
    Τα Journals Πάντως ήταν πολύ ενδιαφέρονται και έδεναν πολύ ωραία με το story.
    Spoiler!

Editor Viper's Avatar
    PSN ID
    kamenos13
    Name
    Κώστας

Why we're all in awe of Uncharted 4's physics

We asked our Digital Foundry expert John Linneman to shed some light on the matter:
    "Uncharted 4 makes extensive usage of both pre-calculated 'cinematic physics' and real-time on the fly physics. Most of what players encounter will be of the real-time variety. The rocky sections where players are asked to slide take an interesting approach where, upon contact, chunks of rocks are spawned and proceed to realistically slide downwards. When combined with the motion blur and particles, the effect is convincing.

"The game also features a robust wind simulation which allows the artists to control the speed and strength of the gusts. This can impact things such as hair, grass, and trees leading to a variety of possible scenarios.
    Το link δειχνει ενα gif με τον Nathan να πυροβολει πετρες σε μια πλαγια και αυτες να κατρακυλουν. Δεν το θεωρω spoiler αλλα οκ, οποιος θελει το βλεπει.

PSN ID
    Slay2012

Εχει παρει κανεις το I accidently got all the weapons? πηγα με encounter select και τα χρησιμοποιησα ολα, συν τα 6-7 μη επιλεξιμα, και τελειωσα και τα encounters (δεν εκανα quit πριν τελειωσει δηλαδη) και δεν μου το εχει δωσει.

PS4forums Addict Snk's Avatar
    PSN ID
    Snk013
    Name
    Μιχάλης

Θελει να κανεις και με τα βαρελια που κανουν εκρηξη και με το turret στο chapter 9. Να θυμάσαι μονο οτι τα μικρα βαρελάκια πρεπει να τα ανατινάξεις οταν ειναι στον αερα αλλιώς δεν πιανει

PSN ID
    Slay2012

Οκ μου λειπει το μικρο το βαρελακι τοτε, σε καποιον αλλο οδηγο που ειχα δει, δεν το ανεφερε, ελεγε απλα για τα μεγαλα βαρελια.

Elite klark71's Avatar
    PSN ID
    Klark-Vincent

Fun της σειράς, όλα τα έχω παίξει, ξεκίνησα το καινούριο. Για το single player, δε λέω κάτι... Με καλύψατε πλήρως. Με χάλασε όμως το multi, από το λίγο που έχω παίξει. Συγκεκριμένα δε μου αρέσουν οι προσθήκες (κτήνος κλπ.) που έβαλαν. Μου φαίνεται πιο παιδικό... Το uncharted ήταν πάντα παιχνίδι που το αγόραζες και για το online (να μην πω σε μεγαλύτερο ποσοστό), διότι ήταν διασκεδαστικό. Δεν είναι όπως το TLOU, όπου λίγοι ασχολήθηκαν μ' αυτό το κομμάτι. Ελπίζω, παίζοντάς το, ν' αναθεωρήσω την άποψή μου, διότι με ξενέρωσε κάπως...

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Quote Originally Posted by klark71 View Post
    Fun της σειράς, όλα τα έχω παίξει, ξεκίνησα το καινούριο. Για το single player, δε λέω κάτι... Με καλύψατε πλήρως. Με χάλασε όμως το multi, από το λίγο που έχω παίξει. Συγκεκριμένα δε μου αρέσουν οι προσθήκες (κτήνος κλπ.) που έβαλαν. Μου φαίνεται πιο παιδικό... Το uncharted ήταν πάντα παιχνίδι που το αγόραζες και για το online (να μην πω σε μεγαλύτερο ποσοστό), διότι ήταν διασκεδαστικό. Δεν είναι όπως το TLOU, όπου λίγοι ασχολήθηκαν μ' αυτό το κομμάτι. Ελπίζω, παίζοντάς το, ν' αναθεωρήσω την άποψή μου, διότι με ξενέρωσε κάπως...
    Εδώ θα διαφωνήσω. Εγώ ειδικά δεν είχα αγγίξει καν το online, αλλά όλο ο κόσμος αγόραζε το Uncharted για το story του και το κινηματογραφικό χαρακτήρα. Δεν κέρδισε κανένα λόγω του Online. Απλά το Online έδινε επιπλέον ζωή.
    Εγώ όπως αναφέρω παραπάνω με Online πέραν των sport games έχω ασχοληθεί μόνο με το The Last of Us που μου άρεσε πολύ.
    Το Online του Uncharted που έχω παίξει σύνολο 10 ώρες μου αρέσει πάρα πολύ, ειδικά αν βρεθείς με παρέα. Παρόλο που είμαι άσχετος παίζω πολύ ευχάριστα. Μου αρέσει που πειραματίζομαι με τα Loadouts μέχρι να βρω το ιδανικό. Οπως και στο TLOU.
    Spoiler!

24. The Following 3 Users Say Thank You to mihalis13 For This Useful Post:

chronohill (19-05-2016),Dragonpaul (19-05-2016),Snk (19-05-2016)

Elite klark71's Avatar
    PSN ID
    Klark-Vincent

Από τους δικούς μου γνωστούς , ελάχιστοι ασχολήθηκαν με το online του TLOU και πολλοί με του Uncharted...

Στάλθηκε από το SM-J320FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Forum GOD Lefteris_X's Avatar
    PSN ID
    Lefteris_X

Μιχάλη, εσύ μπορεί να διαφωνείς, κι εγώ μαζί σου είμαι καθώς τα Uncharted ανέκαθεν τα προτιμούσα για το Χολυγουντιανό main story, όμως ξέρω τουλάχιστον τέσσερα παιδιά που αγόρασαν τα 2/3 αυστηρά και μόνο για το online.

Μάλιστα η ατάκα ενός από τα παιδιά, πιο πολύ φιλοσοφία θα την έλεγα ήταν: "θεωρώ βλακεία να αγοράζεις παιχνίδια εν γένει για το main story, γιατί κάποια στιγμή τελειώνει = πεταμένα λεφτά. Κανονικά πρέπει να αγοράζεις παιχνίδια που έχουν γερό online κομμάτι, μην σου πω και μόνο online να έχουν ακόμα καλύτερα, γιατί μέσω online παίζεις απεριόριστα".

Προφανώς όσο εξελίσσονται οι καιροί, το console gaming community γίνεται ολοένα και περισσότερο διαχωρισμένο...

Bookmarks

Bookmarks