Page 22 of 138 FirstFirst ... 121819202122232425263272122 ... LastLast
Results 421 to 440 of 2744

Thread: PlayStation 4 Pro

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

pictorino
    Αμφιβαλλω, ηδη εχω διαβασει γκρινιες για καλυτερο hardware απο αυτο που υπαρχει στο βιντεο.
    Τεσπα δεν ειναι αυτο το θεμα μας.

james9
    Εννοω οτι αν το κοστος ειναι το ιδιο, γιατι να προτιμησεις κατι που θα σου προσφερει λιγοτερα(και που δεν φαινεται να εχει πετυχει).
    .

Homo Ludens Leon_DiZ's Avatar
    PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Quote Originally Posted by james9 View Post
    @pds Γιατι ετσι οπως παμε δεν θα υπαρχουν exclusives. Ηδη στην Ms εξαφανιστηκαν , σχεδον ολα πανε και στο πισι day one. Τι εμεινε? Σε αυτη τη γενια Until Dawn , Bloodborne και αντε τιποτα indies που μου αρεσουν στη σονυ αλλα δεν ειναι σε καμια περιπτωση console seller. Καλο το infamous αλλα θα ζησω χωρις αυτο ,ενω σαν το Killzone υπαρχουν δεκαδες παιχνιδια.
    Ξέχασες μερικά exclusives.. είπαμε...
    Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

3. The Following User Says Thank You to Leon_DiZ For This Useful Post:

psx3 (24-04-2016)

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by pictorino View Post
    Και εφάμιλλα γραφικά να μην είχε πήρε την κάρτα το 11 και θα την αλλάξει το 2018 - 2020, μπορεί και αργότερα (αν την αλλάξει).
    Nαι αλλα αυτο ακριβως ειναι το Point του Βαγγελη (αν και υπερβολικο το 2018...). Οτι επρεπε να φτασεις στο 2015 για να δεις την κρατα που αγορασες το 2011 να αξιοποιειται αξιοπρεπως... Εσυ (οχι εσυ συγκεκριμενα, οποιοσδηποτε στο παραδειγμα που συζηταμε μην το παρεξηγησεις) θα μπορουσες να ειχες γραφικα Arkham Knight το 2011 αλλα περιμενες να κυκλοφορησουν οι κονσολες νεας γενιας ωστε να ασχοληθουν οι devs και να δεις το αποτελεσμα αυτο.

PS4forums Fanatic pictorino's Avatar
    PSN ID
    pictorino13pao

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Nαι αλλα αυτο ακριβως ειναι το Point του Βαγγελη (αν και υπερβολικο το 2018...). Οτι επρεπε να φτασεις στο 2015 για να δεις την κρατα που αγορασες το 2011 να αξιοποιειται αξιοπρεπως... Εσυ (οχι εσυ συγκεκριμενα, οποιοσδηποτε στο παραδειγμα που συζηταμε μην το παρεξηγησεις) θα μπορουσες να ειχες γραφικα Arkham Knight το 2011 αλλα περιμενες να κυκλοφορησουν οι κονσολες νεας γενιας ωστε να ασχοληθουν οι devs και να δεις το αποτελεσμα αυτο.
    Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με τις κονσόλες, το ps4 για παράδειγμα δεν έχει αξιοποιηθεί όσο θα έπρεπε ακόμα.

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Με την ίδια λογική και εμείς θα μπορούσαμε να δούμε γραφικά TLOU, Beyond 2 Souls, Unchated 3 στο ps3 από το 2006.
    Το point είναι πως πλέον στο pc δεν θες τοσο συχνά αναβάθμιση όσο παλαιότερα.
    Και τώρα πάνε να κάνουν τις κονσόλες pc ή ακόμα καλύτερα steam machines...
    Spoiler!

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Quote Originally Posted by pictorino View Post
    Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με τις κονσόλες, το ps4 για παράδειγμα δεν έχει αξιοποιηθεί όσο θα έπρεπε ακόμα.
    Συμφωνω εν μερη. Σε αυτη τη γενια βγηκαν πολλα cross gen παιχνιδια, αλλα και παλι ειναι καμια 20αρια+ που παιζουν μονο σε Ps4(oχι ps3) και το εχουν εκμεταλευτει(το τελευταιο batman ειναι ενα απο αυτα). Απο δω και περα ολα θα γινονται με βαση το ps4.
    τουλαχιστον βγαζει τα λεφτα του. Στο pc δεν υπηρχε ουτε ενα εκτος του crysis1.
    .

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Quote Originally Posted by mihalis13 View Post
    Με την ίδια λογική και εμείς θα μπορούσαμε να δούμε γραφικά TLOU, Beyond 2 Souls, Unchated 3 στο ps3 από το 2006.
    .
    Eιδες heavenly sword, motorstorm, uncharted 1, cod mw κ.α
    παιχνιδια που εσπρωχναν το hardware. Μετα σαφως και βελτιωθηκαν κι αλλο τα γραφικα με τα παιχνιδια που αναφερεις.

Βλεπεις σε κανενα απο αυτα ομως το generation leap που βλεπεις στα 2 μπατμαν? Σε καμια περιπτωση.
    Και ειναι λογικο. Απο την μια εχεις παιχνιδια που σπρωχνουν μονο το ps3(uncharted1 & the last of us). Kαι απο την αλλη assets του ps3(batman city) vs αυτα του ps4(batman Night).
    .

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Quote Originally Posted by PDS View Post
    Eιδες heavenly sword, motorstorm, uncharted 1, cod mw κ.α
    παιχνιδια που εσπρωχναν το hardware. Μετα σαφως και βελτιωθηκαν κι αλλο τα γραφικα με τα παιχνιδια που αναφερεις.

Βλεπεις σε κανενα απο αυτα ομως το generation leap που βλεπεις στα 2 μπατμαν? Σε καμια περιπτωση.
    Και ειναι λογικο. Απο την μια εχεις παιχνιδια που σπρωχνουν μονο το ps3(uncharted1 & the last of us). Kαι απο την αλλη assets του ps3(batman city) vs αυτα του ps4(batman Night).
    Δεν μίλησα για κανένα generation leap εγώ προσωπικά και ούτε έβαλα σε σύγκριση τα Batman.
    Απλά λέω μην πάμε σε μια λογική οτι στο pc Batman Arkham Knight μπορούσες να παίξεις το 2011. Είναι πολλοί οι λόγοι που δεν μπορούσες. Οι developers δεν δούλευαν καιρό με τις νέες κάρτες γραφικών ώστε να τις αξιοποιήσουν καλύτερα, η τεχνογνωσία στα στούντιο ήταν μικρότερη κλπ.
    Και συμφωνώ πως τα pc περιορίζονται/ακολουθούν τις κονσόλες. Για αυτό έχω Pc για όλες τις άλλες δουλειές και κονσόλα για το gaming.

Αν όμως, οι κονσόλες γίνουν Pc δεν βρίσκω λόγο εγώ προσωπικά να μείνω στις κονσόλες. Τα 400 που δίνω για την κονσολα τα επενδύω στο pc μου και ξέρω ότι για τα επόμενα 3-4 χρόνια (τουλάχιστον) θα τρέχω όλα τα games που θα βγουν και θα είναι έστω και λίγο καλύτερα από τις εκδόσεις των κονσολών.
    Spoiler!

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Απλά λέω μην πάμε σε μια λογική οτι στο pc Batman Arkham Knight μπορούσες να παίξεις το 2011. Είναι πολλοί οι λόγοι που δεν μπορούσες.
    Eνας ειναι βασικα.
    Το οτι δεν οδηγουν την αγορα, αλλα την ακολουθουν. Καλως η κακως στο gaming γινεται οτι ''πουν'' οι κονσολες. Αν την κονσολα θα την εκμεταλευτουν στο 85% και προς το τελος στο 95%, το pc σου θα το εκμεταλευονται στο 40 και μεχρι το τελος της γενιας θα πεφτει κι αλλο(αν μπεις στην διαδικασια να αναβαθμισεις καποια στιγμη).
    Εγω αυτο το θεωρω πισωγυρισμα αλλα σαφως ο καθενας θα κανει τις επιλογες του.
    .

Name
    Δημήτρης

Παιδια αναφερομαστε σε generational leap αυτη τη στιγμη... Αν θελατε να το κανετε ιδιο θα επρεπε να μου λεγατε οτι θα μπορουσαμε να δουμε στο PS3, Uncharted 4 αν περιμεναμε μερικα χρονια ακομα. Αλλο generational leap, αλλο μιλαμε για σημαντικες οπτικες βελτιωσεις επι της ιδιας γενιας.

Και το σημαντικο ειναι οπως ειπα οτι τα παιχνιδια κατασκευαζονται με γνωμονα παντα το πιο αδυναμο hardware. Οποτε το PC, οχι δεν περιμενε την φυσικη εξελιξη του development του να βελτιωθει στα γραφικα και να μπορει να δωσει Arkham Knight. Περιμενε της κονσολες. Το ζουμι που ειχε ηδη ηταν μπολικο και υπεραρκετο για να το εκμεταλλευοντουσαν οι devs αν ηθελαν και ας μην ηταν τοσο καλο οπτικα οσο το Arkham Knight. Και στο μισο να εφταναν την οπτικη του παρουσιαση, παλι θα το χωριζε μια γενια απο τα PS360. Αλλα δεν το εκαναν αυτο. Και γι αυτο ξαφνικα εμφανιστηκαν ενα καρο next gen παιχνιδια και στο PC οταν εφτασαν οι νεες κονσολες.

Οχι επειδη οι devs δεν ειχαν την τεχνογνωσια να το κανουν νωριτερα, αλλα επειδη τους κραταγαν τα PS3 / 360. + φυσικα οτι και οι νεες μηχανες γραφικων περιμεναν τις κονσολες για να βγουν στην αγορα και να εχει καποιο νοημα.

12. The Following User Says Thank You to Valkyre For This Useful Post:

PDS (21-04-2016)

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Eνας ειναι βασικα.
    Το οτι δεν οδηγουν την αγορα, αλλα την ακολουθουν. Καλως η κακως στο gaming γινεται οτι ''πουν'' οι κονσολες. Αν την κονσολα θα την εκμεταλευτουν στο 85%, το pc σου θα το εκμεταλευονται στο 40 και μεχρι το τελος της γενιας θα πεφτει κι αλλο(αν μπεις στην διαδικασια να ανβαθμισεις καποια στιγμη).
    Εγω αυτο το θεωρω πισωγυρισμα αλλα σαφως ο καθενας θα κανει τις επιλογες του.
    Εγώ πιστεύω πως είναι αρκετοί οι λόγοι και παρέθεσα μερικούς.
    Τώρα σε ό,τι λες για τις κονσόλες (οδηγουν την αγορά,πλήρης εκμετάλλευση του hw) συμφωνώ 100%.
    Αλλά θεωρώ πως με αυτή την κίνηση (PS4K) θα χάσουν πολύ κόσμο. Και θα δούμε και άλλες "ασθένειες" του Pc να έρχονται στις κονσόλες μας. Για παράδειγμα δεν θα εκμεταλλεύονται το hw πλήρως όπως συνέβαινε μέχρι τώρα.
    Spoiler!

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

θα δούμε και άλλες "ασθένειες" του Pc να έρχονται στις κονσόλες μας. Για παράδειγμα δεν θα εκμεταλλεύονται το hw πλήρως όπως συνέβαινε μέχρι τώρα.
    Αυτο φοβομαστε ολοι.
    .

Elite BigBOSS's Avatar
    PSN ID
    BigBOSS_Gr

Quote Originally Posted by Axilleas_GR View Post
    Κατ' εμέ ή σωστή κίνηση είναι να τους δείξω το μεσαίο δάκτυλο, βουτηγμένο σε μπόλικο γρασο (ελέω εργασιας) και να τους στείλω στο διάολο. Θα κάνουν πααααααρα πολύ καιρό να ξαναδούν 40000000 πωλήσεις σε ένα προϊόν μέσα σε λιγότερο από 2.5 χρόνια.
    η sony σε 2.5 χρόνια κυκλοφόρησε ελάχιστα game κράχτες αν εξαιρέσουμε το BloodBorn, ουτε Gran Turismo, ουτε Uncharted, ουτε Last of Us 2, νέο God of War, ουτε το παιχνιδι "σιριαλ" Τhe Last Guardian, παρα ταύτα πούλησε οπως λες 40 μύρια, δεν φταιει η Sony αυτονών δουλειά ειναι να σε πειθουν να αγοράζεις το προιόν τους ανεξαρτήτως αν αξίζει ή όχι στη παρούσα φάση.

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Παιδια αναφερομαστε σε generational leap αυτη τη στιγμη... Αν θελατε να το κανετε ιδιο θα επρεπε να μου λεγατε οτι θα μπορουσαμε να δουμε στο PS3, Uncharted 4 αν περιμεναμε μερικα χρονια ακομα. Αλλο generational leap, αλλο μιλαμε για σημαντικες οπτικες βελτιωσεις επι της ιδιας γενιας.

Και το σημαντικο ειναι οπως ειπα οτι τα παιχνιδια κατασκευαζονται με γνωμονα παντα το πιο αδυναμο hardware. Οποτε το PC, οχι δεν περιμενε την φυσικη εξελιξη του development του να βελτιωθει στα γραφικα και να μπορει να δωσει Arkham Knight. Περιμενε της κονσολες. Το ζουμι που ειχε ηδη ηταν μπολικο και υπεραρκετο για να το εκμεταλλευοντουσαν οι devs αν ηθελαν και ας μην ηταν τοσο καλο οπτικα οσο το Arkham Knight. Και στο μισο να εφταναν την οπτικη του παρουσιαση, παλι θα το χωριζε μια γενια απο τα PS360. Αλλα δεν το εκαναν αυτο. Και γι αυτο ξαφνικα εμφανιστηκαν ενα καρο next gen παιχνιδια και στο PC οταν εφτασαν οι νεες κονσολες.

Οχι επειδη οι devs δεν ειχαν την τεχνογνωσια να το κανουν νωριτερα, αλλα επειδη τους κραταγαν τα PS3 / 360. + φυσικα οτι και οι νεες μηχανες γραφικων περιμεναν τις κονσολες για να βγουν στην αγορα και να εχει καποιο νοημα.
    Σαφώς τα pc τα κρατάνε πίσω οι κονσόλες. Αλλά και πάλι εγώ δεν πιστεύω πως το 2011 θα μπορούσαμε να δούμε τα γραφικά που βλέπουμε το 2016 (το 2013-2014 ίσως). Αυτό το λένε και με παράπονο οι pc gamers. Πως αν δεν υπήρχαν οι κονσόλες θα βλέπαμε πολύ ανώτερα γραφικά.
    Επίσης μπορεί να πει κάποιος πως εγώ παιδιά έδωσα το 2011 κάποια χρήματα για ένα pc για να παίζω videogames το οποίο στέκεται ακόμα αξιοπρεπώς στη νέα γενιά. Είναι αλήθεια.

Για να μην ξεφεύγουμε όμως και το κάνουμε pc vs console (υπάρχει κατάλληλο thread για αυτό).

Εγώ βλέπω οτι σιγά σιγά παίρνουμε όλα τα κακά του Pc (install,updates,patches ) θέλουν να μας φέρουν και το αναβαθμισμένο hw.. Αλλά δεν παίρνουμε και τίποτα καλό από εκεί (δωρεαν online πχ)
    Σίγουρα θα βρει κόσμος να μείνει στις κονσόλες είτε αυτό λέγεται exclusive τίτλοι είτε αυτό που είπε ο PDS πως δεν θέλω να φτιάχνω μόνος μου το hw του Pc μου.
    Αλλά πολύς κόσμος θα φύγει από τις κονσόλες και θα πάει στα pc.
    Και αν γίνει leader αγορά το pc τότε θα μπει και η οριστική ταφόπλακα στις κονσόλες...
    Εγώ θεωρώ πως πάνε να βγάλουν μόνοι τους τα μάτια τους...

Spoiler!

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Σαφώς τα pc τα κρατάνε πίσω οι κονσόλες. Αλλά και πάλι εγώ δεν πιστεύω πως το 2011 θα μπορούσαμε να δούμε τα γραφικά που βλέπουμε το 2016 (το 2013-2014 ίσως). Αυτό το λένε και με παράπονο οι pc gamers. Πως αν δεν υπήρχαν οι κονσόλες θα βλέπαμε πολύ ανώτερα γραφικά.
    Αυτο μου κανει τοσο λογικο οσο το ''αν δεν υπηρχαν τα αυτοκινητα τωρα θα πεταγαμε με τζετπακς''.''Τα αυτοκινητα κρατανε πισω τα τελευταια και αν δεν υπηρχαν θα πεταγαμε''.
    Επισης ''αν δεν υπηρχαν οι 1080P ΤV θα βλεπαμε τωρα σε 8Κ''.

Η επιλογες και δυνατοτητες της αγορας καθοριζουν το τι ειναι τεχνολογικα εφικτο να υπαρχει μεσα σε αυτην(αγορα) και οχι η εξελιξη της τεχνολογιας.

Οποτε το ''αν δεν υπήρχαν οι κονσόλες θα βλέπαμε πολύ ανώτερα γραφικά'' εχει οσο βαση εχουν και τα παραπανω με τα τζετπακς και τις 8Κ.
    .

18. The Following 4 Users Say Thank You to PDS For This Useful Post:

mihalis13 (21-04-2016),Nerven (21-04-2016),psx3 (24-04-2016)

Elite BigBOSS's Avatar
    PSN ID
    BigBOSS_Gr

οχι σε οτι θα κυκλοφορούσε για pc, στα πάντα ολα, γιατι απο τη μια υπάρχουν παιχνιδια οπως το Witcher 2 το 2011 και το προς κυκλοφορια Star Citizen κτλ αλλά απο την άλλη υπάρχουν και τα Pillars of Eternity, Banner Saga κτλ

μη νομιζεις δηλαδη οτι ο καθένας θα έφτιαχνε games για τις gpu των 600 ευρώ και ολοι οι υπολοιποι ας τα τρέχουν low στα 30 fps, και στο pc υπάρχει είδος "parity".

Εγώ προσωπικά δεν έχω παράπονο απο τα γραφικά, παιχνιδιών σαν το Witcher 3, GTAV, Dark Souls 3 ή MGSV.

Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by BigBOSS View Post
    \

Εγώ προσωπικά δεν έχω παράπονο απο τα γραφικά, παιχνιδιών σαν το Witcher 3, GTAV, Dark Souls 3 ή MGSV.
    Οποιοσδηποτε νοημον και φυσιολογικος ανθρωπος δεν θα ειχε προβλημα με τετοια γραφικα. Και οχι μονο αυτα τα παιχνιδια αλλα και Uncharted 4, Driveclub, Quantum Break, και τοσα αλλα.

Γι αυτο και απορρω προσωπικα με το ρισκο να προσπαθησουν τωρα να φερουν το console market στα προτυπα του mobile. Αξιζει το ρισκο να θελουν να πονταρουν μια βαση 40 εκατομυρριων χρηστων οταν υπαρχει και αλλη λυση αν το παρακανουν? (PC)

21. The Following User Says Thank You to Valkyre For This Useful Post:

mihalis13 (21-04-2016)

Cool Member mtifosi's Avatar
    PSN ID
    M_tifosi

Κατοχος high-end pc την προηγουμενη γενια(ps3,x360) μπορω να πως πως εχει τα θετικα και τα αρνητικα του. Αλλα το κυριοτερο αρνητικο ειναι οτι οπως και να το κανεις ασχολεισαι με drivers,patch κλπ. σε πολυ περισσοτερο βαθμο απο την κονσολα.
    Αυτη η γενια των κονσολων ειναι καπως περιεργη. Η sony κανει σωστες κινησεις στο hardware αλλα με οχι τοσο δυνατους αποκλειστικους τιτλους ειδικα για αυτους που ειχαν ps3 ενω η ms κανει αστοχες επιλογες σε πολλα επιπεδα αλλα θεωρω με λιγο καλυτερους αποκλειστικους τιτλους που ομως τα κραταει πισω το hardware του xone. Θεωρω πως η κινηση αυτη της sony βαζει ξανα μεσα στο παιχνιδι την ms με την προοπτικη να παρουσιασει ενα ακομα ποιο δυνατο xbox καθως αν θελει μπορει να διαθεσει τα αναλογα ποσα, ενω με την δυναμικη και την βαση που εχει μπορουσε να κανει την κινηση της λιγο αργοτερα και να διαθεσει κατι πραγματικα πολυ ποιο δυνατο. Για οποιον ειναι κατοχος ps4 δεν αξιζει η μεταβαση στο neo εκτος αν θελει περισσοτερα frames ή ισως καλυτερη εμπειρια vr.

23. The Following User Says Thank You to mtifosi For This Useful Post:

Ray Liotta (21-04-2016)

PS4forums Addict Axilleas_GR's Avatar
    PSN ID
    Axilleas_GR
    Name
    Χάρης

Quote Originally Posted by BigBOSS View Post
    η sony σε 2.5 χρόνια κυκλοφόρησε ελάχιστα game κράχτες αν εξαιρέσουμε το BloodBorn, ουτε Gran Turismo, ουτε Uncharted, ουτε Last of Us 2, νέο God of War, ουτε το παιχνιδι "σιριαλ" Τhe Last Guardian, παρα ταύτα πούλησε οπως λες 40 μύρια, δεν φταιει η Sony αυτονών δουλειά ειναι να σε πειθουν να αγοράζεις το προιόν τους ανεξαρτήτως αν αξίζει ή όχι στη παρούσα φάση.
    Τι ακριβώς θες να πεις? Ότι φταίμε εμείς ας πούμε που την αγοράσαμε τα Χριστούγεννα?
    Ανεξάρτητα από το σχόλιο φυσικά και είναι δουλειά κάθε εταιρείας να σε πείθει να επενδύσεις όχι τα χρήματα, αλλά την ενέργεια και το κόπο σου σε ένα προϊόν της. Οποια εταιρεία και όποιο προϊόν και αν είναι αυτό. Είναι όμως και υποχρέωση αυτή την επένδυση να τη σέβονται. Όσο και αν πάμε τώρα να ωραιοποιησουμε-δικαιολογήσουμε μια άνευ ιστορικού προηγούμενου τετοια στρατηγική από Sony (έχω αναφέρει τη μια και μοναδική στην ιστορία που αποτέλεσε και το προπομπό του τέλους της Sega στις κονσόλες ) το ολο θέμα με έχει κάνει να πιστεύω ότι έκανα μια άστοχη αγορά. Αν τελικά ακολουθηθεί αυτή η πορεία πολύ εύκολα θα απέχω. Και όχι δε λέω μεγάλες κουβέντες. Αν μου καρφωθεί κάτι αρνητικά απλά τέλος.....
    Όσο για τις πωλήσεις που αναφέρεις ας μην είχαν κάνει τις παπαριες της δεκαετίας στη Ms θα σου έλεγα πως θα ήταν σήμερα τα πράγματα και πως θα κονταροχτυπιοντουσαν μεταξύ τους.

Στάλθηκε από το SM-J500FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Elite BigBOSS's Avatar
    PSN ID
    BigBOSS_Gr

Εγώ βλέπω οτι σιγά σιγά παίρνουμε όλα τα κακά του Pc (install,updates,patches )
    γιατί το install ειναι κακό; προσωπικά δεν θέλω καθε φορά να βάζω το δισκακι στο driver, και πέρα απο αυτό προσφέρει ταχυτερα loading (σε ssd ταχιστα) και πλέον τα περισσότερα παιχνιδια (στο pc τουλάχιστον) o κόσμος τα αγοράζει ψηφιακά.

Lnds500
    Συμφωνω σε ολα.
    Για το οptimisation δεν ειμαι και τοσο αισιοδοξος ομως.
    Ειναι επιπλεον δουλεια. Αν υπαρχει καποιος μαγικος τροπος για την μεταφορα τοτε με πειραζει πολυ λιγοτερο η ολη φαση.
    απλά γελάω εδώ, σιγά δυο μηχανήματα ειναι της ιδιας λογικής, τι να πούνε και οσοι αναπτυσσουνε για pc και κάνουν optimisation σε 3 και 5 γενιές καρτων γραφικών

πχ ο Κοτζιμα με το MGSV ακόμη και οι άσχετοι με το pc optimization From Software μια χαρά τα κατάφεραν με τα DS2, DS3

ποιοι διαμαρτυρίθηκαν; η Ubisoft;

Quote Originally Posted by mtifosi View Post
    Κατοχος high-end pc την προηγουμενη γενια(ps3,x360) μπορω να πως πως εχει τα θετικα και τα αρνητικα του. Αλλα το κυριοτερο αρνητικο ειναι οτι οπως και να το κανεις ασχολεισαι με drivers,patch κλπ. σε πολυ περισσοτερο βαθμο απο την κονσολα.
    όχι

πλέον εδώ και χρόνια βγαινουν Patch παντου (κονσόλα, pc) τα οποια δεν ψάχνεις αλλά κατεβαινουν αυτοματα μεσω steam, gog εκτος και αν το πειρατεψες,

επισης οι drives κατεβαινουν μεσω geforce experience για nvidia, σου στέλνει ειδοποιηση και αμα θες κατεβάζεις, ουσιαστικά κάτι σαν το firmware στο playstation.

σιγά τα ωά δηλαδή.

Οποιοσδηποτε νοημον και φυσιολογικος ανθρωπος δεν θα ειχε προβλημα με τετοια γραφικα. Και οχι μονο αυτα τα παιχνιδια αλλα και Uncharted 4, Driveclub, Quantum Break, και τοσα αλλα.
    ναι αναφέρθηκα σε αυτά που έπαιξα, αν και απο τα νέα το Quantum Break, διαβαζω και αποψεις πως δεν ειναι τοσο εντυπωσιακα, state of the art τα γραφικά, εγώ απο οτι ειδα δεν εντυπωσιαστικα εκτος ισως απο τα μοντέλα.
    Last edited by BigBOSS; 21-04-2016 at 19:12.

Bookmarks

Bookmarks