Page 19 of 138 FirstFirst ... 91516171819202122232969119 ... LastLast
Results 361 to 380 of 2744

Thread: PlayStation 4 Pro

Default Φήμη: Playstation 4.5 στα σκαριά?

Quote Originally Posted by mihalis13 View Post
    Ποσό πλάκα θα ειχε το Last Guardian να ειναι PS4 NEO exclusive; lol
    Το αστείο είναι ότι η mini 4ετης γενιά του PS4 βγήκε με exclusive racing το driveclub και η Sony ακόμα απολαμβάνει free pass (σε θάψιμο) από τους neoGafs. Θέλω bundle PS4K με GTurismo να πλερωσω για 1080p στα 60fps.

2. The Following 2 Users Say Thank You to DJTaurus For This Useful Post:

mihalis13 (21-04-2016),spartan (21-04-2016)

Editor Viper's Avatar
    PSN ID
    kamenos13
    Name
    Κώστας

Quote Originally Posted by DJTaurus View Post
    Μπορείτε να αρχίσετε να πουλάτε από τώρα τα ps4 σας εκτός αν θέλετε να παίξετε downgraded εκδόσεις των παιχνιδιών που θα βγουν φέτος (να δούμε ποσα θα φάνε delay) η τα indie του plus.
    https://mobile.twitter.com/shinobi60...15062462033920
    Για το Horizon το ειχα σχεδον σιγουρο το delay.

Forum GOD Lefteris_X's Avatar
    PSN ID
    Lefteris_X

http://www.gamespot.com/articles/son...GSS-05-10aaa0a

Τι έλεγα ότι ενδέχεται να μην υπάρξει PS5;;;;;;

Μάλλον θα σταματήσει το στυλ κονσόλα 5,6,7 κλπ........και θα το γυρίσουμε σε στυλ MacBook Pro late 2016, mid 2019, late 2022 κλπ.

Κατ' εμέ, είναι η σωστή επιχερηματική οδός.

5. The Following 2 Users Say Thank You to Lefteris_X For This Useful Post:

Ray Liotta (21-04-2016),spartan (21-04-2016)

PS4forums Addict Axilleas_GR's Avatar
    PSN ID
    Axilleas_GR
    Name
    Χάρης

Κατ' εμέ ή σωστή κίνηση είναι να τους δείξω το μεσαίο δάκτυλο, βουτηγμένο σε μπόλικο γρασο (ελέω εργασιας) και να τους στείλω στο διάολο. Θα κάνουν πααααααρα πολύ καιρό να ξαναδούν 40000000 πωλήσεις σε ένα προϊόν μέσα σε λιγότερο από 2.5 χρόνια. Δε πειράζει γουστάρω πάρα πολύ. Ευτυχώς έχω ένα σκασμό παιχνίδια να ασχοληθώ στο PS3. Plus θα δουν από εμένα του Αγίου ανήμερα.
    Αι σιχτίρ
    Ένα σχετικά φθηνό χόμπι είχαμε το ξεπατωσαμε και αυτό. Και ακόμη δεν έχω αρχίσει το βρισίδι να φανταστείς....
    Στάλθηκε από το SM-J500FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Last edited by Axilleas_GR; 21-04-2016 at 11:38.

PS4forums Fanatic pictorino's Avatar
    PSN ID
    pictorino13pao

Ούτε υπολογιστή δεν αναβαθμίζεις τόσο συχνά ...

PS4forums Addict cocous's Avatar
    PSN ID
    Cocous-XL
    Name
    Κωνσταντίνος Βελεντζάς

Οι άνθρωποι είναι γελοιοι. Με όλη την σημασία της λέξεως. Απλα ελπιζω και λιγο στο να είναι ολα αυτα ραδιοαρβυλες. Αλλά το βλέπω χλωμο διότι με τοσο κραξιμο και χαμο που έχει γίνει θα έπρεπε ηδη να είχε λάβει θεση η Sony. Οπότε οπως καταλαβαινετε μας λεει μπραβο μ@λ@κες που σας δουλεψα τόσο καιρο και σας εταζα λαγους με πέτρα χείλια και εκτος του ανερχόμενου Uncharted σας φλομωσα στα remaster. Και αφού τωρα ειναι αδύνατο να ανταπεξελθει σε αυτα που ακολουθούν ριξτε φραγκα για το επομενο. Τα έπιασε τα λεφτά του. Τι το θελα το ρημάδι. Δεν καθόμουν με το pc? Και ζητημα αν το εχω 4 μηνες. Και γω μπήκα στο club των κορόιδων.

Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    Last edited by cocous; 21-04-2016 at 11:55.

9. The Following User Says Thank You to cocous For This Useful Post:

Axilleas_GR (21-04-2016)

PSN ID
    Axilleas_GR
    Name
    Χάρης

Αν, αν είμαστε στο ελάχιστο λίγο τυχεροί, θα κάνουν μια ωραία καλλιτεχνική κωλοτούμπα 180 μοιρών στυλ ms και θα το μαζέψουν.....
    Αλλά δε το βλέπω ως πιθανότητα.
    Το "club των κορόιδων" τι το ήθελες τωρα?
    Ήδη βρίζω απλά δεν εκφράζομαι δημόσια. Η μούντζα που μου έχω ρίξει πάει σύννεφο.
    Last edited by Axilleas_GR; 21-04-2016 at 11:55.

PS4forums Fanatic james9's Avatar
    PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

"Η σωστη επιχειραματικη κινηση" . Μαλιστα . Ξαφνικα γιναμε CEO και μέτοχοι της εκαστοτε εταιριας. Μην παρεξηγηθω καταλαβαινω Λευτερη πως το λες, αλλα εμεις οι παικτες δεν πρεπει να συζηταμε για επιχειρησεις , κερδη κλπ.

Με την ιδια λογικη η ms εκανε μια "σωστη επιχειρηματικη κινηση" να απαγορευσει τα μεταχειρισμενα αλλα τελικα πηρε τα 3 μου γιατι οι παικτες κινουν την αγορα και δινουν πρωτιες , οχι οι CEOs που παιρνουν αποφασεις και ισως δεν εχουν παιξει και παιχνιδι ποτε τους.

Κ αν θελουμε να το παμε και παραπερα , θυμαστε που λεγαμε οτι η σονυ επιασε τον παπα απο τα @@ και η καταντια του Plus ειναι μονο η αρχη? Ε κλαψτε τωρα ομαδικα γιατι τα kinect και τα always online ειναι πταισμα μπροστα σε αυτο που πανε να περασουν .

Spoiler!

12. The Following 5 Users Say Thank You to james9 For This Useful Post:

Axilleas_GR (21-04-2016),DJTaurus (21-04-2016),jk_blue_tiger (21-04-2016),PDS (21-04-2016),Snk (21-04-2016)

PS4forums Addict cocous's Avatar
    PSN ID
    Cocous-XL
    Name
    Κωνσταντίνος Βελεντζάς

Δυστυχώς ούτε εγώ το βλέπω. Για την καλλιτεχνική κολωτουμπα εννοώ.

Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    Last edited by cocous; 21-04-2016 at 11:59.

Editor Viper's Avatar
    PSN ID
    kamenos13
    Name
    Κώστας

Στην αρχη ειχαμε τα delays, μετα τα remaster, τωρα παλι delays για να γινουν port στο PS4 NEO.

15. The Following 3 Users Say Thank You to Viper For This Useful Post:

DJTaurus (21-04-2016),mihalis13 (21-04-2016),nikosgnr (21-04-2016)

PS4forums Addict teras1's Avatar
    PSN ID
    Panos_GRE
    Name
    Πάνος

Κατ' εμέ είναι η αρχή του τέλους των κονσολών.

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην επιλέξει κάποιος το PC με τα πλεονεκτήματα της ανοιχτής πλατφόρμας, της παραγωγικότητας και του δωρεάν online.
    Νομίζω ότι οι τρείς κονσολάρχες έχουν υπερεκτιμήσει τις δυνατότητές τους επειδή ο καθένας έχει αποκτήσει μερικά εκατομμύρια φανατικούς υποστηρικτές.
    Η πλειοψηφία δεν θα ακολουθήσει αυτό το μοντέλο και θα φύγει προς PC/mobile. Η πλειοψηφία πάντα ήθελε multiplatform παιχνίδια και value for money hardware.

Η MS θα είναι εκεί στο PC από νωρίς και την Sony την κόβω να το γυρνάει σε 3rd party software development μαζί με την Nintendo σε μερικά χρόνια.

17. The Following User Says Thank You to teras1 For This Useful Post:

Axilleas_GR (21-04-2016)

PSN ID
    Axilleas_GR
    Name
    Χάρης

Πες τα ρε James. Στα @@ μου η σωστή επιχειρηματική κίνηση. Παίρνω ποσοστά ή έχω μετοχές και δε το ξέρω?
    Και για να το πάω λίγο στο θέμα που θίγει ο Λευτέρης. Εφόσον το PlayStation division είναι επικερδές και σε καμία περίπτωση ζημιογόνο τότε τι το πειράζεις?
    Μου αρέσει που κατηγορούμε τη ms ότι καταστρέφει το console gaming.
    Ενώ η Sony τι κάνει? Το πάει σε επόμενο στάδιο?
    Πρέπει αν έχουν ελάχιστο μυαλό να τρίβουν τα χέρια τους στη ms. Τέτοιο επικοινωνιακό δώρο ούτε στα όνειρά τους.

19. The Following 2 Users Say Thank You to Axilleas_GR For This Useful Post:

james9 (21-04-2016),jk_blue_tiger (21-04-2016)

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Εγώ βλέπω ότι μας σπρώχνουν όλο και περισσότερο στο pc gaming. Ίσως βέβαια σταματήσουν οι κονσολες και πουλάνε μέσω δικών τους store στο pc παιχνίδια.
    Πραγματικά αυτή η γενιά ό,τι να'ναι.....
    Spoiler!

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Σωστη επιχειρηματικη οδος μπορει να ειναι, αλλα γιατι τοτε κραζαμε τοσα χρονια το PC gaming για το γεγονος οτι χρειαζεται αναβαθμισεις και οτι το να γραφεις κωδικα στο μεταλλο ειναι κατι που απλα δεν υφισταται? Γιατι το επιχειρην να εχει τον πρωτο λογο απο εμας? Απο την Sοny το καταλαβαινω. Αλλα το ιδιο θα επρεπε να λεμε ολο αυτον τον καιρο και για την MS και τα PC αν ηταν ετσι.

Ομως καλως ή κακως ειμαστε κονσολαδες και ως κονσολαδες οι πρακτικες των αναβαθμισεων και των πολλαπλων εκδοσεων ειναι πραγματα τα οποια για πολλους απο εμας ηταν ο λογος που αποφασιζαμε να παιζουμε σε κονσολες ωστε να μην απασχολουν.

Δεν ξερω γιατι μπορει καποιος να βλεπει θετικο να κυκλοφορει καθε χρονο ενα playstation. Ειλικρινα... οπως το ειπαν πιο πανω τα παιδια, ουτε PC δεν αναβαθμιζεται τοσο γρηγορα (αν υποθεσουμε οτι θελουν να πανε στο μοντελο του mobile με καινουργια "ανανεωμενη" κονσολα καθε 1-2 χρονια).

Και να πω οτι η αγορα εδειξε σημαδια στην ΣΟνυ οτι ο κοσμος δεν ειναι διατεθιμενος να παρει PS4 επειδη το Hardware δεν ειναι αρκετο, να το καταλαβω... αλλα πουλαει σαν τρελο ακομη και τωρα... οποτε ειλικρινα απο που πηγαζει αυτη η εντυπωση οτι το console gaming εχει αναγκη απο την υιοθετηση της φιλοσοφιας της αγορας των κινητων??!

ΥΓ: Και κατι τελευταιο, δεν ξερω ποσοι αγοραζουν Macbook καθε χρονο, εγω νομιζω οτι η συντριπτικη πλειοψηφια αγοραζει ενα macbook για τουλαχιστον 4-5 χρονια... μπορειτε να φανταστειτε να παιρνω εγω το Playstation late 2016 model και να προσπαθω να τρεξω το Uncharted 7 το 2020 με τον ιδιο τροπο που θα μπορω να χρησιμοποιω το late macbook 2016 για να κανω την δουλεια μου σε σχεση με ενα macbook του 2020?

Ουδεμια επαφη.

22. The Following 7 Users Say Thank You to Valkyre For This Useful Post:

Axilleas_GR (21-04-2016),DJTaurus (21-04-2016),Dragonpaul (21-04-2016),gRim (21-04-2016),james9 (21-04-2016),PDS (21-04-2016),teras1 (21-04-2016)

Editor Viper's Avatar
    PSN ID
    kamenos13
    Name
    Κώστας

Μπορει να ειναι και χαζη σαν σκεψη, αλλα γιατι μου εχει μπει η ιδεα οτι ηταν στα σχεδια τους το PS4 να βγει με 4GB ram και να εβγαζαν μετα το PS4 NEO με 8GB?

Οκ προφανως τελικα το εβγαλαν με 8GB αλλα αυτη η αλλαγη της τελευταιας στιγμης (που ολοι ηξεραν για 4GB και τελικα βγαινει στην σκηνη ο Cerny και μενουν ολοι καγκελο), τωρα δεν μου φαινεται και τοσο τυχαια.

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

^^ Δεν νομιζω να ηταν στα σχεδια τους ενα PS4.5 εκεινη την περιοδο. Προεκυψε στην πορεια ή ηταν ευσεβης ποθος ακομα τοτε.

25. The Following User Says Thank You to Valkyre For This Useful Post:

panos74gr (22-04-2016)

PSN ID
    pictorino13pao

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    γιατι τοτε κραζαμε τοσα χρονια το PC gaming για το γεγονος οτι χρειαζεται αναβαθμισεις
    Υπάρχει γενικά αυτή η εντύπωση ότι οι pc gamers κάνουν συνέχεια αναβαθμίσεις αλλά σε μεγάλο βαθμό δεν ισχύει. Δεν χρειάζονται κιόλας, κάρτες (υπολογιστές γενικότερα) 5-6 ετών παίζουν εφάμιλλα ή ίσως και λίγο καλύτερα από το ps4.

27. The Following User Says Thank You to pictorino For This Useful Post:

BigBOSS (21-04-2016)

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Quote Originally Posted by james9 View Post
    εμεις οι παικτες δεν πρεπει να συζηταμε για επιχειρησεις , κερδη κλπ.
    Αυτο.
    Οσο επιχειρηματικα καλες και να ειναι αυτες οι κινησεις για την sony, εμας μας ενδιαφερει το αν αυτο που παει να προσφερει εχει καποιο ωφελος για εμας τελικα. Αν δεν εχει, το αποτελεσμα θα ειναι χειροτερο για τον console gamer. Aν για καποιο λογο ξερω γω καταφερουν να αυξηθουν τα ΑΑΑ games,βελτιωθουν οι υπηρεσιες λογο περισσοτερων εσοδων τοτε μπορει να δει καποιος με καλυτερο ματι την νεα κατευθυνση.
    Αλλα οταν λιγο πριν την ανακοινωση αποδεσμευουν την evolution για παραδειγμα, πως μπορει καποιος να ειναι αισιοδοξος?
    .

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Quote Originally Posted by pictorino View Post
    Υπάρχει γενικά αυτή η εντύπωση ότι οι pc gamers κάνουν συνέχεια αναβαθμίσεις αλλά σε μεγάλο βαθμό δεν ισχύει.
    Αυτο που και παλι δεν θα αλλαξει ειναι η ευκολια που σου προσφερει η κονσολα.
    Για παραδειγμα εγω δεν θελω να χασω ουτε λεπτο κοπου για να ψαξω πως πρεπει να χτισω κατι για να μπορει να μου βγαλει καποια χρονια κτλ. Oταν ο αλλος μου δινει ετοιμη την αναβαθμιση εξακολουθει να μου ειναι ευκολια. Gamer ειμαι οχι συναρμολογητης Hardware.
    Αυτο η sony ξερει οτι δεν θα αλλαξει. Η ευκολια θα παραμεινει ευκολια και αν συνεχισει να υποστηριζει με καποια στανταρτς ποιοτητας το ps4, ουσιαστικα δεν χανεις κατι.
    Επισης δεν θελω να βαλω ενα τελαρο οπουδηποτε μεσα στο σπιτι μου, αλλιως δεν θα αγοραζα laptops τα τελευταια 10 χρονια.

Το αγκαθι για μενα ειναι το optimization και αν απο τα first party studios θα δουμε παλι πολυ καλη δουλεια στο ps4, απο τα third party το βλεπω χλωμο.
    .

30. The Following 2 Users Say Thank You to PDS For This Useful Post:

DJTaurus (21-04-2016),psx3 (24-04-2016)

PSN ID
    pictorino13pao

Quote Originally Posted by PDS View Post
    Αυτο που και παλι δεν θα αλλαξει ειναι η ευκολια που σου προσφερει η κονσολα.
    Για παραδειγμα εγω δεν θελω να χασω ουτε λεπτο κοπου για να ψαξω πως πρεπει να χτισω κατι για να μπορει να μου βγαλει καποια χρονια κτλ. Oταν ο αλλος μου δινει ετοιμη την αναβαθμιση εξακολουθει να μου ειναι ευκολια. Gamer ειμαι οχι συναρμολογητης Hardware.
    Αυτο η sony ξερει οτι δεν θα αλλαξει. Η ευκολια θα παραμεινει ευκολια και αν συνεχισει να υποστηριζει με καποια στανταρτς ποιοτητας το ps4, ουσιαστικα δεν χανεις κατι.
    Επισης δεν θελω να βαλω ενα τελαρο οπουδηποτε μεσα στο σπιτι μου, αλλιως δεν θα αγοραζα laptops τα τελευταια 10 χρονια.

Το αγκαθι για μενα ειναι το optimization και αν απο τα first party studios θα δουμε παλι πολυ καλη δουλεια στο ps4, απο τα third party το βλεπω χλωμο.
    Αυτό είναι άλλο θέμα, φυσικά καθένας κρίνει τι του είναι χρήσιμο και τι τον βολεύει και αναλόγως πράττει.

32. The Following User Says Thank You to pictorino For This Useful Post:

PDS (21-04-2016)

Bookmarks

Bookmarks