Άμα είναι DLC τύπου bloodborne δε το θεωρώ ακριβό. Γιατι λογικά θα είναι +20 ώρες αυτά τα 2 dlc.
Σκεψου ομως οτι το παιχνίδι εχει 65+25 για το pass, ξεφεύγει πολύ. Θα μου πεις οι μόνοι είναι ; Δεν είναι, αλλά είναι ενοχλητικό
Το πρώτο boss πάντως μεγάλο ανέκδοτο. Απο τα vids που είχα δει το περίμενα πιο ζόρικο
Εντωμεταξύ για κάποιο λόγο είχα και μεγάλο input lag στη συγκεκριμένη μάχη. Πάταγα roll και το έκανε μετά από λίγο ή τον χτυπούσα και αργούσε πάλι
Spoiler!
Πολλα ζορια μετα...εχει εντονη αισθηση DeS οπως ειπε και ο φιλος τέρας...ειναι φανταστικο και παλούκι...ξεκίνησα με sorcerer ως γνωστη κοτα όπως είμαι και τον έχω πιει...
Spoiler!
Δεν θα το πιστέψεις αλλα επαιξα DeS +DS2 με sorcerer και DS1 με pyromancer!στο BB δυσκολευτηκα ειναι η αλήθεια Γιατι αναγκαστικα επαιζα απο κο(ν)τα!
Εγω θεωρουσα οτι οι μαγοι ειναι πιο cheat classes επειδη πολλες φορες το απο μακρυα βοηθαει πολυ!
Spoiler!
teras1 (12-04-2016)
Παει καπως εύκολα και το 2ο boss. Το δύσκολο ήταν να φτάσω εκεί![]()
Spoiler!
Μου έτυχαν και 2 bugs. Το ενα μια τηλεμεταφορα στο κενο και το δεύτερο οτι εμφανίστηκε ενα fog wall στην firelink shrine και καθε φορα που θελω να βγω εξω πρεπει να παλεύω ποση ωρα
Το κακο οτι δεν φεύγει ακομα και αμα κλεισω το παιχνιδι, μονο μετα αν περασω απο την αλλη μεριά εξαφανίζεται και οταν επιστρέψω με travel είναι παλι εκει
teras1 (12-04-2016)
Μιχάλη, καλό είναι να βάζεις τα videos σε spoiler tags.
Είναι ακόμα νωρίς και μάλλον θα βλέπουν το θέμα και παιδιά που θα πάρουν το παιχνίδι προσεχώς
Το Firelink shroud όντως εμφανίζεται κάθε φορά που κάνω fast travel από και μπρος τα εκεί. Δεν ξέρω αν είναι bug ή και καλά το έχουν βάλει επίτηδες. Αν βγείς από την κεντρική είσοδο και ξαναμπείς, φεύγει.
BTWSpoiler!
Έπεσα κ γω, απο τη μια που έβλεπα εδω σχόλια, απο την άλλη το πλαισιο θα τη. έδινε αυριο την Collectors αν δεν πήγαινα να να παρω, έπεσα.
Τωρα κατεβάζει, παράγγειλα και πιτσα, γυναίκα φανατική με souls (να βλέπει) ειμαστε έτοιμοι.
teras1 (12-04-2016)
teras1 (12-04-2016)
Lolεγώ Jump attacks και back rolls X10+ φορες; Με πολύ τρεξιμο...
Spoiler!
juliahna12 (13-04-2016)
Το πήρα, το πήρα![]()
Ανυπομονώ να έρθει το βραδυ. Να το τρέξω καμια ωρίτσα ακόμη!! Άντε ρε σκκκκκκ
Bookmarks