Page 6 of 20 FirstFirst ... 234567891016 ... LastLast
Results 101 to 120 of 386

Thread: Dark Souls III

PS4forums Addict teras1's Avatar
    PSN ID
    Panos_GRE
    Name
    Πάνος

Click image for larger version. 

Name:	PicsArt_04-11-03.00.05.jpg 
Views:	139 
Size:	940.1 KB 
ID:	8692

Senior Member juliahna12's Avatar
    PSN ID
    juliahna12

Ωωωωωωωωω ζηλευωωωωωωωωωω!!! Εγω έλαβα μήνυμα οτι ετοιμάζουν την Collectors

Αααααααντε να δουμε!!!! Περιμένω με ανυπομονησία first impressions

PSN ID
    Panos_GRE
    Name
    Πάνος

Quote Originally Posted by juliahna12 View Post
    Ωωωωωωωωω ζηλευωωωωωωωωωω!!! Εγω έλαβα μήνυμα οτι ετοιμάζουν την Collectors

Αααααααντε να δουμε!!!! Περιμένω με ανυπομονησία first impressions
    Περιμένεις την Collector's, τι ακριβώς ζηλεύεις;

Η μουσική είναι epic όπως έχουμε πεί. Παίζει να καθόμουν στην αρχική οθόνη κανένα 10λεπτο να ακούω το loop της.
    Ωραίο το steelbook και περιλαμβάνει και ένα κανονικό manual από τα παλιά (Prima Starter Guide το λέει), εκτός από το CD με το soundtrack.
    Η πρώτη αίσθηση είναι Demons Souls με την ταχύτητα του Bloodborne, κάτι που θεωρώ πολύ πολύ καλό!

4. The Following User Says Thank You to teras1 For This Useful Post:

chronohill (11-04-2016)

Αν θες γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος στο τελευταίο, για εμάς τους άσχετους είναι τόσο φιλικό όσο το Bloodborne ή πάει πιο πολύ προς Demons souls οπότε καλύτερα να περιμένουμε το Blloodborne 2 όποτε και αν βγει.

PSN ID
    juliahna12

Πωπωπω

Ζηλεύω γιατι πρέπει να περιμένω μέσο Πέμπτη βραδυ για να παιξω με το πηξιμο της δουλειάς

Εκτος κ αν..... Χμμμμμμ

PSN ID
    Panos_GRE
    Name
    Πάνος

Τι εννοείς φιλικό;
    Είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα αλλά όπως το βλέπω είναι μια μίξη DeS, DaS και Bloodborne (για το DaSII δεν έχω άποψη). Σαν ένα greatest hits ας πούμε.

Έχουν πάρει τα καλά από κάθε παιχνίδι.
    Είναι γρήγορο στην κίνηση και οι εχθροί έχουν μεγάλο move set όπως στο BB. Θέλει τρέξιμο, αποφυγές και block αν έχεις ασπίδα. Ακόμα και οι πιο απλοί εχθροί μπορούν να σου κάνουν ζημιά εκεί που δεν το περιμένεις γιατί τα χτυπήματά τους αλλάζουν και σε ακολουθούν στην κίνηση του χαρακτήρα σου. Κρίμα που δεν έχει τον μηχανισμό regain που είχε το BB για να παίρνεις πίσω λίγη ενέργεια χτυπώντας τους. Έχει τα ίδια ουσιαστικά εφέ (αίμα, φωτιές, σωματίδια στον αέρα) και τον ίδιο ωραίο φωτισμό, κάτι που είναι λογικό γιατί χρησιμοποιεί την ίδια μηχανή γραφικών με το BB.
    Επίσης έχει password matchmaking για co-op και αυτό.

Έχει κατά τη γνώμη μου την αισθητική του DeS περισσότερο από ότι του DaS αλλά αυτό δεν είναι κάτι που μπορώ να εξηγήσω. Μου δίνει flashbacks από DeS ειδικά στην αρχή. Το soundtrack είναι εξαιρετικό επίσης.

Γενικά αν σου άρεσε το BB πιστεύω θα σου αρέσει και αυτό. Δύσκολα δεν θα αρέσει σε κάποιον souls fan όποιο και αν είναι το αγαπημένο του στη σειρά.
    Για εμένα τα καλύτερα είναι τα DeS και BB και από αυτό ακόμα δεν έχω δεί τίποτα αλλά μου αρέσει όπως το πάει.

8. The Following 2 Users Say Thank You to teras1 For This Useful Post:

chronohill (11-04-2016),nikon (11-04-2016)

Το regain πχ που είπες ότι δεν έχει είναι κάτι που το κάνει πιο φιλικό, blood echoes τουλάχιστον βρίσκεις εύκολα ή μόνο Κυριακές και γιορτές;;;

PSN ID
    Panos_GRE
    Name
    Πάνος

Souls βρίσκεις μάλλον πιο δύσκολα από ότι στο BB.
    Γενικά μου φαίνεται πιο δύσκολο το παιχνίδι αλλά μπορεί να φταίω κι εγώ.

11. The Following User Says Thank You to teras1 For This Useful Post:

nikon (12-04-2016)

Μπορει να ειναι λιγο πιο ακριβο αμα θελει,ας πουμε γιατι να εχει το φθηνοτερο 66 ευρω κ οχι 80,η πολυ καλυτερα θα ηταν να διναμε ενα νεφρο για να το παρουμε.

PSN ID
    juliahna12

Quote Originally Posted by teras1 View Post
    Γενικά μου φαίνεται πιο δύσκολο το παιχνίδι αλλά μπορεί να φταίω κι εγώ.

Color me excited

PSN ID
    Panos_GRE
    Name
    Πάνος

Quote Originally Posted by christos-sonyboy View Post
    Μπορει να ειναι λιγο πιο ακριβο αμα θελει,ας πουμε γιατι να εχει το φθηνοτερο 66 ευρω κ οχι 80,η πολυ καλυτερα θα ηταν να διναμε ενα νεφρο για να το παρουμε.
    Είναι περίεργο αυτό που έχει γίνει με την τιμή του παιχνιδιού. Μέχρι πριν από μια εβδομάδα κόστιζε 56€ η απλή έκδοση στα γνωστά καταστήματα στο Σκρουτζ.
    Δεν έχω ξαναδεί τέτοια αύξηση τιμής στο παρελθόν από όλους μαζί.

Εγώ είχα προπαραγγείλει την Apocalypse Edition στα 65€ κάποια στιγμή που εμφανίστηκε για λίγο.

55 κ πολλα του ειναι. ακους εκει 66.

PS4forums Addict Snk's Avatar
    PSN ID
    Snk013
    Name
    Μιχάλης

Μηπως εχουν φερει ολοι μονο την Apocalypse Edition και οχι την απλη ; Ασχετα τι λενε στα site τους. Γιατι ειναι ανεξήγητο να χτυπάνε όλοι 65αρια+ για την απλη έκδοση

Forum GOD Christos33's Avatar
    PSN ID
    Christoforos7
    Name
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

Quote Originally Posted by Snk View Post
    Μηπως εχουν φερει ολοι μονο την Apocalypse Edition και οχι την απλη ; Ασχετα τι λενε στα site τους. Γιατι ειναι ανεξήγητο να χτυπάνε όλοι 65αρια+ για την απλη έκδοση
    Αυτό που λες μπορεί να ισχύει γιατί το έχει μονο ο κωτσοβολος όπως το δείχνει στον σκρουτζ και κάνει 67 δλδ την ίδια τιμη.

Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

xbox:Christoforo7s

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Γενικα στα Souls η απλή έκδοση εχει ίδια τιμή με αυτή με το steelbook.
    Θυμάμαι και το Bloodborne όταν βγήκε είχαν ιδια τιμή και οι 2 εκδόσεις.
    Spoiler!

PSN ID
    Panos_GRE
    Name
    Πάνος

Κάτι άλλο παίζει με την τιμή. Κάτι με τον εκδότη ή τους προμηθευτές. Εκτός και αν έσπασαν ρεκόρ οι προπαραγγελίες και αποφάσισαν να εκμεταλλευτούν τη ζήτηση (χλωμό lol).

Προσοχή στα χειριστήριά σας όσοι το πάρετε. Υπάρχει ένας συγκεκριμένος τύπος εχθρού που θα σας κάνει να θέλετε να τα πετάξετε στον τοίχο! Και δεν είναι καν boss.
    Τρώω πολύ ξύλο...

Είναι απαράδεκτη η αύξηση που έκαναν όλοι σχεδόν (;) συνεννοημένα. Προσωπικά παρότι βλέπω πολλούς στη friends list μου να παίζουν και ζηλεύω λίγο, δεν υπάρχει περίπτωση να σκάσω πάνω απο 50λίγα.

PSN ID
    juliahna12

Πραγματικά περίεργο παιδιά αλλά θέλω να πιστεύω ότι αυτό δεν έγινε εκ του πονηρού αλλα ήταν - πιθανότατα - παρέμβαση εκδοτη / διανομέα κλπ. Μου φαίνεται εξωπραγματικό να έγινε συνεννόηση μεταξύ των καταστημάτων..

Δοκίμασε κανεις να κάνει μια ερώτηση; Είναι μεγάλη η διαφορά, σχεδόν 10 ευρώ..

PS4forums Addict criter's Avatar
    PSN ID
    criter

Εγω που πηγα και το πηρα απο μαγαζι και τους ρωτησα γιατι ειναι τοσο ακριβο και μου ειπαν οτι εινα θεμα namco και οτι δεν μπορουν να το δωσουν χαμηλοτερα απο αυτη την τιμη τουλαχιστον στην αρχη..
    Πολυ ακριβο παντως, αμα συνεχιστει αυτη η τακτικη γενικοτερα ομως δεν ξαναψωνιζω απο μικρο μαγαζι πλεον...

Στα του παιχνιδιου τωρα το ξεκινησα, εχω παιξει ενα τετραωρο, δεν το εχω προχωρησει πολυ, αλλα μεχρι στιγμης φαινεται πολυ καλο με πολυ καλα γραφικα, νομιζω οτι στην αρχη ειναι καπως πιο ευκολο αλλα γενικα δεν ειναι ευκολο οπως ξερουμε, οσο προχωραω τοσο δυσκολευει, δεν ξερω απο που να παω για να συνεχισω εχει πολλαπλες επιλογες του που μπορεις να πας και ακομα ειμαι στο ψαξιμο. Εχω βρει και μαζεψει διαφορα, εχω ξεκινησει αναβαθμισεις, ειμαι lvl 19 και εχω φτασει στο δευτερο boss. Παρα πολυ καλο μεχρι στιγμης η ατμοσφαιρα μοναδικη, η μουσικη, το gameplay βελτιωμενο και ο χειρισμος πολυ καλυτερος, προβλεπεται καψιμο. Περισσοτερες εντυπωσεις αργοτερα.

PS4forums Addict Snk's Avatar
    PSN ID
    Snk013
    Name
    Μιχάλης

Ακριβό και το season pass στα 25 στο store, για τα 2 dlc που θα βγουν

Page 6 of 20 FirstFirst ... 234567891016 ... LastLast

Bookmarks

Bookmarks