Ωωωωωωωωω ζηλευωωωωωωωωωω!!! Εγω έλαβα μήνυμα οτι ετοιμάζουν την Collectors
Αααααααντε να δουμε!!!! Περιμένω με ανυπομονησία first impressions![]()
Περιμένεις την Collector's, τι ακριβώς ζηλεύεις;
Η μουσική είναι epic όπως έχουμε πεί. Παίζει να καθόμουν στην αρχική οθόνη κανένα 10λεπτο να ακούω το loop της.
Ωραίο το steelbook και περιλαμβάνει και ένα κανονικό manual από τα παλιά (Prima Starter Guide το λέει), εκτός από το CD με το soundtrack.
Η πρώτη αίσθηση είναι Demons Souls με την ταχύτητα του Bloodborne, κάτι που θεωρώ πολύ πολύ καλό!
chronohill (11-04-2016)
Αν θες γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος στο τελευταίο, για εμάς τους άσχετους είναι τόσο φιλικό όσο το Bloodborne ή πάει πιο πολύ προς Demons souls οπότε καλύτερα να περιμένουμε το Blloodborne 2 όποτε και αν βγει.
Πωπωπω
Ζηλεύω γιατι πρέπει να περιμένω μέσο Πέμπτη βραδυ για να παιξω με το πηξιμο της δουλειάς![]()
Εκτος κ αν..... Χμμμμμμ![]()
Τι εννοείς φιλικό;
Είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα αλλά όπως το βλέπω είναι μια μίξη DeS, DaS και Bloodborne (για το DaSII δεν έχω άποψη). Σαν ένα greatest hits ας πούμε.
Έχουν πάρει τα καλά από κάθε παιχνίδι.
Είναι γρήγορο στην κίνηση και οι εχθροί έχουν μεγάλο move set όπως στο BB. Θέλει τρέξιμο, αποφυγές και block αν έχεις ασπίδα. Ακόμα και οι πιο απλοί εχθροί μπορούν να σου κάνουν ζημιά εκεί που δεν το περιμένεις γιατί τα χτυπήματά τους αλλάζουν και σε ακολουθούν στην κίνηση του χαρακτήρα σου. Κρίμα που δεν έχει τον μηχανισμό regain που είχε το BB για να παίρνεις πίσω λίγη ενέργεια χτυπώντας τους. Έχει τα ίδια ουσιαστικά εφέ (αίμα, φωτιές, σωματίδια στον αέρα) και τον ίδιο ωραίο φωτισμό, κάτι που είναι λογικό γιατί χρησιμοποιεί την ίδια μηχανή γραφικών με το BB.
Επίσης έχει password matchmaking για co-op και αυτό.
Έχει κατά τη γνώμη μου την αισθητική του DeS περισσότερο από ότι του DaS αλλά αυτό δεν είναι κάτι που μπορώ να εξηγήσω. Μου δίνει flashbacks από DeS ειδικά στην αρχή. Το soundtrack είναι εξαιρετικό επίσης.
Γενικά αν σου άρεσε το BB πιστεύω θα σου αρέσει και αυτό. Δύσκολα δεν θα αρέσει σε κάποιον souls fan όποιο και αν είναι το αγαπημένο του στη σειρά.
Για εμένα τα καλύτερα είναι τα DeS και BB και από αυτό ακόμα δεν έχω δεί τίποτα αλλά μου αρέσει όπως το πάει.
chronohill (11-04-2016),nikon (11-04-2016)
Το regain πχ που είπες ότι δεν έχει είναι κάτι που το κάνει πιο φιλικό, blood echoes τουλάχιστον βρίσκεις εύκολα ή μόνο Κυριακές και γιορτές;;;
nikon (12-04-2016)
Μπορει να ειναι λιγο πιο ακριβο αμα θελει,ας πουμε γιατι να εχει το φθηνοτερο 66 ευρω κ οχι 80,η πολυ καλυτερα θα ηταν να διναμε ενα νεφρο για να το παρουμε.
Είναι περίεργο αυτό που έχει γίνει με την τιμή του παιχνιδιού. Μέχρι πριν από μια εβδομάδα κόστιζε 56€ η απλή έκδοση στα γνωστά καταστήματα στο Σκρουτζ.
Δεν έχω ξαναδεί τέτοια αύξηση τιμής στο παρελθόν από όλους μαζί.
Εγώ είχα προπαραγγείλει την Apocalypse Edition στα 65€ κάποια στιγμή που εμφανίστηκε για λίγο.
Κάτι άλλο παίζει με την τιμή. Κάτι με τον εκδότη ή τους προμηθευτές. Εκτός και αν έσπασαν ρεκόρ οι προπαραγγελίες και αποφάσισαν να εκμεταλλευτούν τη ζήτηση (χλωμό lol).
Προσοχή στα χειριστήριά σας όσοι το πάρετε. Υπάρχει ένας συγκεκριμένος τύπος εχθρού που θα σας κάνει να θέλετε να τα πετάξετε στον τοίχο! Και δεν είναι καν boss.
Τρώω πολύ ξύλο...![]()
Είναι απαράδεκτη η αύξηση που έκαναν όλοι σχεδόν (;) συνεννοημένα. Προσωπικά παρότι βλέπω πολλούς στη friends list μου να παίζουν και ζηλεύω λίγο, δεν υπάρχει περίπτωση να σκάσω πάνω απο 50λίγα.
Πραγματικά περίεργο παιδιά αλλά θέλω να πιστεύω ότι αυτό δεν έγινε εκ του πονηρού αλλα ήταν - πιθανότατα - παρέμβαση εκδοτη / διανομέα κλπ. Μου φαίνεται εξωπραγματικό να έγινε συνεννόηση μεταξύ των καταστημάτων..
Δοκίμασε κανεις να κάνει μια ερώτηση; Είναι μεγάλη η διαφορά, σχεδόν 10 ευρώ..
Εγω που πηγα και το πηρα απο μαγαζι και τους ρωτησα γιατι ειναι τοσο ακριβο και μου ειπαν οτι εινα θεμα namco και οτι δεν μπορουν να το δωσουν χαμηλοτερα απο αυτη την τιμη τουλαχιστον στην αρχη..
Πολυ ακριβο παντως, αμα συνεχιστει αυτη η τακτικη γενικοτερα ομως δεν ξαναψωνιζω απο μικρο μαγαζι πλεον...
Στα του παιχνιδιου τωρα το ξεκινησα, εχω παιξει ενα τετραωρο, δεν το εχω προχωρησει πολυ, αλλα μεχρι στιγμης φαινεται πολυ καλο με πολυ καλα γραφικα, νομιζω οτι στην αρχη ειναι καπως πιο ευκολο αλλα γενικα δεν ειναι ευκολο οπως ξερουμε, οσο προχωραω τοσο δυσκολευει, δεν ξερω απο που να παω για να συνεχισω εχει πολλαπλες επιλογες του που μπορεις να πας και ακομα ειμαι στο ψαξιμο. Εχω βρει και μαζεψει διαφορα, εχω ξεκινησει αναβαθμισεις, ειμαι lvl 19 και εχω φτασει στο δευτερο boss. Παρα πολυ καλο μεχρι στιγμης η ατμοσφαιρα μοναδικη, η μουσικη, το gameplay βελτιωμενο και ο χειρισμος πολυ καλυτερος, προβλεπεται καψιμο. Περισσοτερες εντυπωσεις αργοτερα.
Bookmarks