Λοιπον διαβαστε review στο gameover.gr εγω συγκινηθηκα...:-)
Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
χαχαχαχα καλοπαικτο!!!! Ελα να πέφτουν κορμιά λεμε![]()
παιδια έχει νόημα τώρα που είμαι ακομα στην αρχή ( 20 level ) και εχω βγάλει τον δεύτερο boss πριν προχωρήσω να φαρμαρω για να δυναμώσω τον χαρακτήρα σε lvl (straight , vigor , vitality) πριν προχωρήσω? πραγματικά τα βρίσκω σκούρα σε πολλές περιπτώσεις και σκεφτόμουν αν θα ήταν καλή ιδέα αυτή και ας χάσω κάποιες ώρες παίζοντας επαναλαμβανόμενα στην ίδια περιοχη
chronohill (15-04-2016),teras1 (16-04-2016)
Αν μπω σε παιχνιδι αλλου για co op , και περαστουν καποιες περιοχες αυτες μετρανε στην προοδο και σε εμενα? η κερδίζω μονο souls? η πρεπει να μπει ο αλλος στο δικο μου παιχνιδι?
Ειδα ενα βιντεάκι γρηγορο απο γκειμσποτ που δειχνει την καθε κλαση και με ιντριγκαρε ο ασασιν...λετε να παρατήσω τον μαγο που εχω παίξει 2 απτα 3 παιχνιδια και να ξεκινησω με ασασιν;ειδα εχει και σπελς...
Spoiler!
βασικα, νομιζω, μπορεις να κανεις relocation καποια στιγμη τα attribute points.
Εγω σκεφτομαι στα αλλα περάσματα οπωσδήποτε να τρέξω Ασσασιν με dagger + bow. just for fun![]()
Ναι μπορεις αποτι εχω δει αλλα ηθελα απτην αρχη...κολλημα ξερω γω...
Εγώ επειδη δυσκολα θα κανω δευτερο περασμα λεω να το παρω απτην αρχη οπως θαπρεπε...
Spoiler!
Ε, τότε εννοειται !!! Ασε που θα εχει φοβερό ενδιαφέρον το report![]()
Αν εννοεις οτι θα σφαχτω κυριολεκτικα και μεταφορικα τοτε εχεις απολυτο δικιο!!!
Spoiler!
Βλεπω λιγο ακυρους εχθρους και ξενερωνω.
Σε ποια λογικη παιζει ο καβουρας?
the master (18-04-2016)
Κανά 2ωρο έχω προλάβει να παίξω όλο κι όλο, knight lvl 15 είμαι, μόλις έκανα travel στο κάστρο, δεν έχω χάσει καμία φορά, να φτάσω το 10ωρο και θα πω και εγώ την γνώμη μου.
Το πρώτο boss πάντωςΕνας "hunter" (sorry για την bb ορολογία) που βρέθηκε αργότεραSpoiler!Spoiler!
chronohill (19-04-2016),spartan (19-04-2016),teras1 (18-04-2016)
Bookmarks