Page 89 of 116 FirstFirst ... 397985868788899091929399 ... LastLast
Results 1,761 to 1,780 of 2304

Thread: DriveClub

Moderator odytsak's Avatar

Eχει στο store 22.50 με το εκπτωτικό κουπόνι, είναι καλή τιμή για arcade οδήγηση,
    αν σου αρέσουν τα Need For Speed παίρνεις DriveClub, αν σου αρέσουν τα Gran Turismo περιμένεις το Project Cars,
    με τέτοια τιμή πάντως, χτύπα τώρα το DriveClub και μετά χτυπάς και το Project Cars που κυκλοφορεί σε δύο μήνες.

Quote Originally Posted by odytsak View Post
    Eχει στο store 22.50 με το εκπτωτικό κουπόνι, είναι καλή τιμή για arcade οδήγηση,
    αν σου αρέσουν τα Need For Speed παίρνεις DriveClub, αν σου αρέσουν τα Gran Turismo περιμένεις το Project Cars,
    με τέτοια τιμή πάντως, χτύπα τώρα το DriveClub και μετά χτυπάς και το Project Cars που κυκλοφορεί σε δύο μήνες.
    Με 22,50 είναι το απλό και όχι το special edition. Έχουν μεγάλες διάφορες;;
    Αξίζει λες δηλαδή;;
    Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση σου!!

Cool Member dismal's Avatar
    PSN ID
    dismal_gr

Εγώ το πήρα στα 22.5€. Φοβερα γραφικά αλλα τα αμάξια είναι σαν να πετάνε και επίσης γιατί δεν στρίβουν τα ρημάδια;

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Δεν υπάρχει πρόβλημα με τα 1610 χιλιόμετρα, απλά είναι πάρα πολλά γιατί δεν ήσουνα τόσο καιρό Club member,
    εγώ π.χ. αυτό το τρόπαιο το πήρα τελευταίο γιατί στην αρχή υπήρχαν προβλήματα με τις συνδέσεις και τα χιλιόμετρα δεν γράφανε ως Club member.

Για τα challenge, θα στείλεις 5 drift (που είναι γρήγορα) σε δεύτερο account με λήξη την μία ώρα,
    θα μπεις από το δεύτερο account και απλά θα γράψεις χειρότερο σκορ,
    το μυστικό ή bug/glitch όπως θέλεις πες το είναι ότι πρέπει να είσαι συνδεδεμένος με το βασικό σου account την ώρα που λήγουν τα challenge,
    δεν τα δίνει αλλιώς εκτός κι αν άλλαξε από κάποιο update και μετά, κάντο συνδεδεμένος για σίγουρα.

Αν δεν έχεις δεύτερο account στείλτα σε μένα, λήξη βάλε ώρα που θα είσαι σίγουρα σπίτι και θα έχεις ανοιχτό το παιχνίδι.
    Σε ευχαριστω πολυ. Θα δοκιμασω πρωτα σε αλλο account δικο μου μην σε παιδευω και αν τα σκατωσω το βλεπουμε. Για να καταλαβω καλυτερα, δεν χρειαζονται 2 PS4 σωστα? Δηλαδη στελνω τα challenges και μπαινω στο αλλο account απο το ιδιο PS4 και απλα φροντιζω την ωρα που θα ληξει το challenge να ειμαι στο βασικο μου account.

Οσο για το τροπαιο με τα χιλιομετρα , η αληθεια ειναι οτι δεν ειχα κοιταξει καθολου την τροπαιολιστα (σπανια το κανω) και οταν το ειδα γελαγα γιατι τωρα εχω 2200 χιλιομετρα νομιζω κατι τετοιο. Ενταξει θα τα κανω , δεν υπαρχει θεμα, αλλωστε για να φτασω lvl και να κανω και το τροπαιο με το max accolades, θα μαζευτουν δεν παιζει. Ειναι και το time trial που εγω εχω ενα παθος με αυτο το mode σε racing games οποτε κατι θα γινει.

Quote Originally Posted by dismal View Post
    Εγώ το πήρα στα 22.5€. Φοβερα γραφικά αλλα τα αμάξια είναι σαν να πετάνε και επίσης γιατί δεν στρίβουν τα ρημάδια;

Τον τροπο πληρωμή με την έκπτωση πως ακριβώς το έκανες; Στο ζητάει την ώρα της πληρωμής τον κωδικό η πιο πριν;

Cool Member dismal's Avatar
    PSN ID
    dismal_gr

Την ώρα της πληρωμής σου λες αν έχεις κανα εκπτωτικό να το βάλεις

Forum GOD Christos33's Avatar
    PSN ID
    Christoforos7
    Name
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

Click image for larger version. 

Name:	Χωρίς τίτλο.jpg 
Views:	246 
Size:	15.7 KB 
ID:	6466
    εδω τον βαζεις και πατας apply για να δεις τι τιμη πριν το αγορασεις

xbox:Christoforo7s

Quote Originally Posted by Christos33 View Post
    Click image for larger version. 

Name:	Χωρίς τίτλο.jpg 
Views:	246 
Size:	15.7 KB 
ID:	6466
    εδω τον βαζεις και πατας apply για να δεις τι τιμη πριν το αγορασεις
    Ευχαριστώ!!! Να'σαι καλά!!!

Quote Originally Posted by Tsoupri. View Post
    Με 22,50 είναι το απλό και όχι το special edition. Έχουν μεγάλες διάφορες;;
    Γνωρίζει κάποιος;;

PS4forums Addict Snk's Avatar
    PSN ID
    Snk013
    Name
    Μιχάλης

Μου έχει μείνει μόνο το τρόπαιο για το level 50 για το platinum, τώρα είμαι στην αρχή του level 47. Τι είναι προτιμότερο να κάνω για να ανεβώ πιο γρήγορα ;

Γιατί κάθομαι και κάνω time trial με ανελέητο ντριφταρισμα και μου φαίνεται μια αιωνιότητα το level up

Moderator BillyFlo81's Avatar
    PSN ID
    BillyFlo81
    Name
    Βασίλης

Quote Originally Posted by Snk View Post
    Μου έχει μείνει μόνο το τρόπαιο για το level 50 για το platinum, τώρα είμαι στην αρχή του level 47. Τι είναι προτιμότερο να κάνω για να ανεβώ πιο γρήγορα ;

Γιατί κάθομαι και κάνω time trial με ανελέητο ντριφταρισμα και μου φαίνεται μια αιωνιότητα το level up
    Ελεγξε τα accolades στο driver profile. Δες σε ποια απο αυτα μπορεις να αλλαξεις γρηγορα level γιατι οταν αλλαζεις level σε accolade, μαζευεις αρκετους βαθμους και ανεβαινεις επιπεδο πιο αμεσα.

Επισης υπαρχει μια πιστα στη Χιλή (δε θυμαμαι ακριβως την ονομασια) που καθε γυρος βγαινει ευκολα σε 50 δευτερολεπτα. Παιξε offline, πηγαινε settings, χαμηλωσε το επιπεδο της ΑΙ, βαλε 1 γυρο και 11 αντιπαλους. Αλλαζε αυτοκινητα μολις συμπληρωνεις τα accolades και enjoy your platinum.
    Last edited by BillyFlo81; 26-01-2015 at 16:37.

12. The Following User Says Thank You to BillyFlo81 For This Useful Post:

Snk (26-01-2015)

Name
    Δημήτρης

Παιδια τζιφος με το να φτιαξω δευτερο account για το τροπαιο. Ηδη το ps4 μου το μοιραζομαι με αλλον (τουτεστην δεν ειναι το δικο μου user το primary account) και συν τοις αλλοις το παιχνιδι το εχω digital εκδοση.

επειδη δεν κερω τι σπαζοκεφαλια εχει καταντησει το ολο θεμα με τα accounts οποιος μπορει να βοηθησει θα το εκτιμουσα.

Στα digital βγαζει λουκετακι αν το account που το αγορασε δεν ειναι δηλωμενο ως primary.

Σου ειπα, στειλε σε μενα 5 drift που ειναι 1 λεπτο το καθενα για να γραψω σκορ,
    αυριο το μεσημερακι θα τα τρεξω,
    απλα βαλε να ληγουν οποτε θα μπορεις να εισαι σπιτι με το παιχνιδι να τρεχει συνδεδεμενο στο PSN
    γιατι αποτελει βασικη προυποθεση για να σου ξερασει το τροπαιο.

Name
    Δημήτρης

Οδυσσεα και παλι σε ευχαριστω, θα στα στειλω αυριο το πρωι ωστε να βαλω 12 ωρες για να ειμαι online το απογευμα. Σε ποιο account θες να στα στειλω;

Στο κανονικο account που ειμαι lvl 50 και ειναι ολα ξεκλειδωτα,
    στο αλλο μπορει να τυχει να στειλεις κανενα solo challenge με αυτοκινητο που δεν θα το εχω ξεκλειδωσει και δεν θα μπορω να το παιξω.

17. The Following User Says Thank You to odytsak For This Useful Post:

Valkyre (27-01-2015)

Advanced Member memix's Avatar
    PSN ID
    memix74
    Name
    Μιχάλης

Στείλε και σε εμένα αν χρειάζεσαι τίποτα. Για την πλατινα αν θυμάμαι χρειάζεσαι να κερδίσεις 5 challenges που έχεις στείλει εσύ.
    Η οποίος άλλος χρειάζεται.

Name
    Δημήτρης

Στο κανονικο account που ειμαι lvl 50 και ειναι ολα ξεκλειδωτα,
    στο αλλο μπορει να τυχει να στειλεις κανενα solo challenge με αυτοκινητο που δεν θα το εχω ξεκλειδωσει και δεν θα μπορω να το παιξω.
    Στα εστειλα Οδυσσεα. Για εναν περιεργο λογο πρεπει να σου εστειλα 6 challenges , το ενα διπλο. Ο λογος ειναι οτι μου εβγαλε error οτι δεν γινοταν να εκτελεστει η εντολη, οταν πατησα να σου στειλει το συγκεκριμενο challenge, αλλα απο οτι φαινεται το εστειλε και αυτο...

Για να ειμαστε σιγουροι παιξτα ολα. Ειναι drift και εχω κανει αθλιους χρονους, οποτε προσεχε μην και μονο που θα πηγαινεις ευθεια (ενταξει υπερβαλλω) με κερδισεις λολ.

Quote Originally Posted by memix View Post
    Στείλε και σε εμένα αν χρειάζεσαι τίποτα. Για την πλατινα αν θυμάμαι χρειάζεσαι να κερδίσεις 5 challenges που έχεις στείλει εσύ.
    Η οποίος άλλος χρειάζεται.
    Σε ευχαριστω για την προθυμια, αν χρειαστω κατι θα σου πω

Το ιδιο ισχυει και για εμενα για οποιον ψαχνει κατι τετοιο εννοειται.

PSN ID
    BillyFlo81
    Name
    Βασίλης

PS4 Exclusive Driveclub Gets Glorious 1080p Screenshots Showing New DLC Cars; Info on Future Updates

DRIVECLUB @DRIVECLUB
    Follow
    @Renaultmilton Tuesday (tomorrow) for American PS Store, Weds 28 for Europe/Aus/NZ PS Store & Thurs 29 for Asian PS Store
    2:42 PM - 26 Jan 2015

Paul Rustchynsky @Rushy33
    Follow
    @MattChapman1981 The reduced AI drafting will make all races easier & the number of stars to progress in future Tours will be reduced.

http://www.dualshockers.com/2015/01/...fo-in-updates/

21. The Following 3 Users Say Thank You to BillyFlo81 For This Useful Post:

Nek_Food (27-01-2015),Viper (27-01-2015)

Name
    Δημήτρης

Πολλα ευχαριστω στον Οδυσσεα για την βοηθεια με τα τροπαια. Δουλεψε αψογα. Να ρωτησω κατι αλλο, αυτο με τα 1,000,000 drift points πως ακριβως λειτουργει; Διαβαζω κατι πολυ περιεργες περιγραφες, οτι δεν πρεπει να εχεις μονο εσυ 1,000,000 αλλα και ολοκληρο το club σου! Wth...

PSN ID
    BillyFlo81
    Name
    Βασίλης

Δε χρειαζεται να μαζεψει το club τους ποντους για να παρεις το trophy. Απλα παιζε drift challenges συχνα πυκνα και φυσιολογικα θα μαζεψεις τους ποντους πριν φτασεις στο 50 επιπεδο για να αποκτησεις και το Welcome To The Limit trophy (το οποιο ειναι και το πιο χρονοβορο τροπαιο του παιχνιδιου). Για παραδειγμα, υπαρχουν drift challenges που μπορεις να παρεις 10000 βαθμους σε λιγοτερο απο ενα λεπτο, οποτε μαζευεται σχετικα ευκολα το εκατομυριο.

24. The Following User Says Thank You to BillyFlo81 For This Useful Post:

Valkyre (28-01-2015)

Bookmarks

Bookmarks