Page 85 of 116 FirstFirst ... 357581828384858687888995 ... LastLast
Results 1,681 to 1,700 of 2304

Thread: DriveClub

Moderator BillyFlo81's Avatar
    PSN ID
    BillyFlo81
    Name
    Βασίλης

Πρεπει να τρεξεις και συ Νεκταριε και να κανεις καλυτερο χρονο απο τον παιχτη που εστειλες το challenge.

Forum GOD Christos33's Avatar
    PSN ID
    Christoforos7
    Name
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

xbox:Christoforo7s

3. The Following User Says Thank You to Christos33 For This Useful Post:

spartan (19-12-2014)

Moderator Nek_Food's Avatar
    PSN ID
    Nek_Food

Δεν μπορεί να είμαι τόσο στόκος, έλεος δηλαδή. Στέλνω challenges είτε στον καημένο τον Οδυσσέα είτε σε δεύτερο account, τρέχω, κάνω καλύτερο χρόνο λήγει και με δείχνει στην κορυφή, μου δίνει τα 4.000 D points αλλά το τρόπαιο δεν ξεκλειδώνει. Έστειλα νέο challenge σε Οδυσσέα και Μιχάλη μέλη του club, μάλιστα το έτρεξα και έκανα καλύτερο χρόνο και καλύτερη θέση, για να δούμε...

PSN ID
    BillyFlo81
    Name
    Βασίλης

Quote Originally Posted by Nek_Food View Post
    Δεν μπορεί να είμαι τόσο στόκος, έλεος δηλαδή. Στέλνω challenges είτε στον καημένο τον Οδυσσέα είτε σε δεύτερο account, τρέχω, κάνω καλύτερο χρόνο λήγει και με δείχνει στην κορυφή, μου δίνει τα 4.000 D points αλλά το τρόπαιο δεν ξεκλειδώνει. Έστειλα νέο challenge σε Οδυσσέα και Μιχάλη μέλη του club, μάλιστα το έτρεξα και έκανα καλύτερο χρόνο και καλύτερη θέση, για να δούμε...
    Εγω εστειλα 5 drift challenges σε ενα δευτερο account που εχω και εβαλα 30λεπτα σε καθε challenge και επελεξα να ειναι private. Μετα συνδεθηκα με το δευτερο account και ετρεξa προχειρα σε καθε challenge γρηγορα γρηγορα. Συνδεθηκα ξανα με το main account και εκανα καλυτερο score και οταν ελειξαν τα challenges μου εμφανισε τα trophies.
    Last edited by BillyFlo81; 21-12-2014 at 16:50.

PS4forums Addict Snk's Avatar
    PSN ID
    Snk013
    Name
    Μιχάλης

Το έκανα σήμερα και η διαδικασία πάει έτσι...

-Στέλνεις private challenge στο δεύτερο account με 30min όριο. Εγώ έστειλα με 1 ώρα γιατί δεν με άφηνε για λιγότερο
    -Κλείνεις το παιχνίδι και μπαίνεις με το 2ο account
    -Κάνεις χειρότερο χρόνο από αυτόν του 1ου account σε όλα τα challenges και μετά κλείνεις το παιχνίδι
    -Μπαίνεις με το 1ο account πάλι και πας στο menu με τα challenges και περιμένεις να τελειώσει ο χρόνος. Ούτε μπαίνεις να κάνεις πάλι χρόνο ούτε τίποτα, μόνο περιμένεις
    -Μόλις τελειώσει ο χρόνος από τα challenges τσιμπάς το τρόπαιο

7. The Following 3 Users Say Thank You to Snk For This Useful Post:

mihalis13 (23-12-2014),spyke333 (21-12-2014),Valkyre (26-01-2015)

PSN ID
    BillyFlo81
    Name
    Βασίλης

Τα driver statistics ανοιγουν σε κανεναν?
    Το χω αφησει να φορτωνει μεχρι και 3-4 λεπτα και δεν εχει καταφερει να μου τα εμφανισει..

Cool Member jper75's Avatar
    PSN ID
    jper75
    Name
    Γιάννης

Quote Originally Posted by BFmarvog View Post
    Τα driver statistics ανοιγουν σε κανεναν?
    Το χω αφησει να φορτωνει μεχρι και 3-4 λεπτα και δεν εχει καταφερει να μου τα εμφανισει..
    Και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω Μάλλον είναι θέμα του παιχνιδιού.

PSN ID
    Nek_Food

Έχω κάνει αυτό που μου λέτε και με drift. Βγαίνω από παιχνίδι, βγαίνω από το ένα account τελείως και μπαίνω με το άλλο και κάνω χειρότερο χρόνο ή την τελευταία φορά drifts. Προφανώς μετά κλείνω παιχνίδι και βγαίνω από αυτό το account. Επειδή μου είπατε ότι πρέπει να τρέξω κιόλας, το έκανα και αυτό και μάλιστα έκανα ακόμη καλύτερο χρόνο. Βγαίνω από το παιχνίδι, ασχολούμαι κάνα δίωρο με κάτι άλλο και μετά που μπαίνω με δείχνει στην κορυφή, μου δίνει τα bonuses που κέρδισα και αγγούρια, πουθενά το τρόπαιο. Θα ξαναδοκιμάσω αύριο μόνο με ένα challenge, γιατί έχω και ένα σε εκκρεμότητα με άλλα παιδιά που δεν έχει λήξει. Επίσης, εμένα δεν μου βγάζει 30 λεπτά όριο που διαβάζω και γράφετε ή γράφει στο pstrophies, το λιγότερο είναι η μία ώρα όπως αναφέρθηκε ήδη παραπάνω.

PSN ID
    BillyFlo81
    Name
    Βασίλης

Quote Originally Posted by Nek_Food View Post
    Έχω κάνει αυτό που μου λέτε και με drift. Βγαίνω από παιχνίδι, βγαίνω από το ένα account τελείως και μπαίνω με το άλλο και κάνω χειρότερο χρόνο ή την τελευταία φορά drifts. Προφανώς μετά κλείνω παιχνίδι και βγαίνω από αυτό το account. Επειδή μου είπατε ότι πρέπει να τρέξω κιόλας, το έκανα και αυτό και μάλιστα έκανα ακόμη καλύτερο χρόνο. Βγαίνω από το παιχνίδι, ασχολούμαι κάνα δίωρο με κάτι άλλο και μετά που μπαίνω με δείχνει στην κορυφή, μου δίνει τα bonuses που κέρδισα και αγγούρια, πουθενά το τρόπαιο. Θα ξαναδοκιμάσω αύριο μόνο με ένα challenge, γιατί έχω και ένα σε εκκρεμότητα με άλλα παιδιά που δεν έχει λήξει. Επίσης, εμένα δεν μου βγάζει 30 λεπτά όριο που διαβάζω και γράφετε ή γράφει στο pstrophies, το λιγότερο είναι η μία ώρα όπως αναφέρθηκε ήδη παραπάνω.
    Σιγουρα μπαινεις στα solo challenges? Γιατι στα solo challenges υπαρχει επιλογη να στειλεις ενα private challenge και μπορεις να ορισεις χρονο απο 30 λεπτα και πανω. Το "contender" trophy τουλαχιστον το εχεις παρει?

Δοκιμασε επισης να εισαι στο παιχνιδι μεσα οταν λιγει ο χρονος.
    Last edited by BillyFlo81; 22-12-2014 at 15:49.

12. The Following User Says Thank You to BillyFlo81 For This Useful Post:

Nek_Food (24-12-2014)

Advanced Member memix's Avatar
    PSN ID
    memix74
    Name
    Μιχάλης

Καλησπέρα κανένα club παίζει, καινούργιος μόλις ξεκίνησα

PSN ID
    BillyFlo81
    Name
    Βασίλης

Quote Originally Posted by memix View Post
    Καλησπέρα κανένα club παίζει, καινούργιος μόλις ξεκίνησα
    Υπαρχει ενα topic εδω οπου μπορεις να βρεις καποιο club:
    http://www.ps4forums.gr/vb/showthrea...%AF%CE%B1-Club
    Last edited by BillyFlo81; 23-12-2014 at 18:26.

Editor Viper's Avatar
    PSN ID
    kamenos13
    Name
    Κώστας

16. The Following User Says Thank You to Viper For This Useful Post:

dimagic (24-12-2014)

PSN ID
    Nek_Food

Quote Originally Posted by BFmarvog View Post
    Σιγουρα μπαινεις στα solo challenges? Γιατι στα solo challenges υπαρχει επιλογη να στειλεις ενα private challenge και μπορεις να ορισεις χρονο απο 30 λεπτα και πανω. Το "contender" trophy τουλαχιστον το εχεις παρει?

Δοκιμασε επισης να εισαι στο παιχνιδι μεσα οταν λιγει ο χρονος.
    Όχι δεν μου έχει δώσει ούτε το contender, αν το είχα πάρει αυτό θα ήξερα ότι όλα είναι ΟΚ και θα έπαιρνα και το άλλο. Σόλο κάνω, επιλογή για 30 λεπτά όπως λέτε εδώ και στο pstrophies δεν βρίσκω πουθενά καθώς το ελάχιστο που μου βγάζει είναι η μία ώρα (μήπως έχει αλλάξει με κάποιο update?). Δεν έχει τύχει νομίζω να είμαι μέσα όταν λήγει το challenge, θα το δοκιμάσω και αυτό άμα είναι, όπως επίσης να έχω μόνο ένα challenge ενεργό γιατί τώρα είχα διάφορα. Τώρα βέβαια προέχει να συγκεντρωθώ λίγο να παίξω το παιχνίδι και να πάψω να ασχολούμαι με τα τρόπαια, αν και από ότι κατάλαβα με αυτά τα δυο που έχω πρόβλημα και δεν μου δίνει μέσα, η πλατίνα είναι μάλλον εύκολη. Ευχαριστώ πάντως για τις απαντήσεις...

PS4forums Addict Snk's Avatar
    PSN ID
    Snk013
    Name
    Μιχάλης

Μα μόνο άμα είσαι μέσα στο δίνει. Δεν παίρνεις τίποτα ούτε άμα βγεις ούτε άμα κάνεις κάτι άλλο μέχρι να τελειώσει ο χρόνος. Σε μένα τουλάχιστον αυτό γινόταν

19. The Following User Says Thank You to Snk For This Useful Post:

Nek_Food (25-12-2014)

Senior Member Antonis_Cupra's Avatar
    PSN ID
    An7oN15_GR

Γεια σας παίδες.
    Έπειτα από αποχή 2 ετών με GT5 και PS3, επιστρέφω με PS4 και Driveclub για αρχή.
    Ελπίζω να μην ξενερώσω τελείως.
    Καλή δύναμη!
    If everything seems under control, you are not going fast enough..

PSN ID
    Nek_Food

Quote Originally Posted by Snk View Post
    Μα μόνο άμα είσαι μέσα στο δίνει. Δεν παίρνεις τίποτα ούτε άμα βγεις ούτε άμα κάνεις κάτι άλλο μέχρι να τελειώσει ο χρόνος. Σε μένα τουλάχιστον αυτό γινόταν
    ΟΚ, αν είδα καλά είναι glitched σε κάποιους το συγκεκριμένο και προφανώς και το Unbeatable. Πάντως όταν μπαίνω μέσα με ειδοποιεί ότι υπάρχει αλλαγή στα stats, με ενημερώνει ότι έχουν λήξει τα Χ challenges και μάλιστα δείχνει τους πίνακες όπου είμαι πρώτος (με πράσινο) και παίρνω εγώ τους 4.000 βαθμούς της επικράτησης μου στο συγκεκριμένο. Την πρώτη φορά μάζεψα 24.000 έτσι (είχα στείλει 6 challenges). Τέλος πάντων, ίσως το να παραμείνω μία ώρα μέσα στο παιχνίδι και να είμαι στην εν λόγω καρτέλα να βοηθήσει δεν ξέρω τι να πω.

PSN ID
    BillyFlo81
    Name
    Βασίλης

^^
    Μην σε ανυσηχει καθολου, δεν ειναι glitched τα trophies, θα στα δωσει κανονικα.Κοιτα να εισαι μεσα στο παιχνιδι μολις ληγει ο χρονος και θα στα εμφανισει..

------------------------------------------------------------------------------

Κυκλοφορησε και ενα video με ολες τις προσθηκες εως το τελευταιο update.

Last edited by BillyFlo81; 24-12-2014 at 16:22.

23. The Following User Says Thank You to BillyFlo81 For This Useful Post:

Nek_Food (25-12-2014)

PSN ID
    Nek_Food

OK, τα πήρα και τα δυο τρόπαια τελικά. Έκανα τα ίδια ακριβώς πράγματα, εκτός του ότι συτή την φορά ακολουθώντας τις συμβουλές των φίλων SnK και BFmarvog, φρόντισα να είμαι ingame στην καρτέλα των challenges (ενεργών) όταν αυτά θα έληγαν.
    ThanX για τις συμβουλές, όλα μια χαρά. Αν κάνανε και καμιά βαρβάτη έκπτωση στο season θα ήταν σκέτο λουκούμι.

Member ps4 gamer's Avatar
    PSN ID
    wO21lfmanGR

εμενα παντως δεν μου καθεται καλα να στειλω challenge στον εαυτο μου για να παρω το τροπαιο.και τι κερδιζουν δηλαδη?γινονται καλυτεροι στο παιχνιδι?ισα ισα που χαλαει το game,και το 90 τοις 100 των τροπαιων ειναι θεμα καψιματος να περνας ωρες στο game.

PS4forums Fanatic Nerven's Avatar
    PSN ID
    Nerven86
    Name
    Ιωάννης

Quote Originally Posted by Antonis_Cupra View Post
    Γεια σας παίδες.
    Έπειτα από αποχή 2 ετών με GT5 και PS3, επιστρέφω με PS4 και Driveclub για αρχή.
    Ελπίζω να μην ξενερώσω τελείως.
    Καλή δύναμη!
    Αντώνη καλός επέστρεψες αλλά μην περιμένεις ότι θα παίζεις sim στο λέω να μην απογοητευτείς.

Bookmarks

Bookmarks