Page 86 of 116 FirstFirst ... 367682838485868788899096 ... LastLast
Results 1,701 to 1,720 of 2304

Thread: DriveClub

Senior Member Antonis_Cupra's Avatar
    PSN ID
    An7oN15_GR

Quote Originally Posted by Nerven View Post
    Αντώνη καλός επέστρεψες αλλά μην περιμένεις ότι θα παίζεις sim στο λέω να μην απογοητευτείς.
    Το έχω καταλάβει Γιάννη...
    Απλώς πρέπει να κάνω λίγο ζέσταμα μέχρι να έρθει το Project Cars.
    Για το GT7 ουτε λόγος ακόμα, το έχω στο πολύ μακρινό μέλλον.
    Καλώς σας βρήκα πάλι.

Υ.Γ. Το Driveclub θα το ξεκινήσω Κυριακή.

If everything seems under control, you are not going fast enough..

Senior Member Antonis_Cupra's Avatar
    PSN ID
    An7oN15_GR

Quote Originally Posted by Antonis_Cupra View Post

Υ.Γ. Το Driveclub θα το ξεκινήσω Κυριακή.
    Πολύ μέτριο τελικά, πολύ πιο arcade από τα όρια μου..
    Η μονή μας ελπίδα για φέτος το Project Cars τώρα..
    If everything seems under control, you are not going fast enough..

Editor Viper's Avatar
    PSN ID
    kamenos13
    Name
    Κώστας

Απο neogaf:

I only noticed the AI passing me in straight lines even at top speed, but I think its because the drafting in this game is too much. Its actually giving me some problems in the Semi-Pro Cup
    Απαντηση απο Evolution Studios’ Game Director:

It is due to the drafting, they're a bit too good at leap-frogging one another using it.

We've adjusted this behaviour in a game update due in January.

PS4forums Addict Snk's Avatar
    PSN ID
    Snk013
    Name
    Μιχάλης

Άντε μπράβο γιατί σπάνε νεύρα τέτοιες κλεψιές από την AI. Όπως και το άλλο που έρχονται από πίσω, πέφτουν πάνω σου και χάνεις βαθμούς

PS4forums Addict obione's Avatar
    PSN ID
    constantineobi

Αντε ωραια νεα.Δεν ξερω αλλα νομιζω πως μετα το drive club δεν υπαρχει γυρισμος σε γραφικα και εφε φωτισμου!! arcade fun is back ...Παρα τα ολα του θεματακια ειναι το μονο game μαζι με το infamous που απλα με εντυπωσιασαν θετικα!!

Ειναι απλα πολυ μπροστα!¨)

Elite polakis's Avatar
    PSN ID
    polbitz

Τελικα το αγορασα. Πως γινεται να καλεσω ενα φιλο και να τρεξουμε μαζι; Δεν γινεται; Μονο challenges ο καθενας μονος του γινεται; Αν δεν γινεται μεγαλη απατη...
    Last edited by polakis; 04-01-2015 at 03:28.

Cool Member MarVell's Avatar
    PSN ID
    MarVell

Το ξεκίνησα και εγώ πρόσφατα και μου φαίνεται πολύ καλό. Ο χειρισμός είναι πολύ πετυχημένος και μου αρέσει η arcade αίσθηση του.

Έφτιαξα και club, αμα θέλει κανένας να έρθει το όνομα είναι One Man Gang :-)

Elite polakis's Avatar
    PSN ID
    polbitz

Ρε παιδια ποιο ειναι το νοημα του multiplayer session που μπορουν να μπουν μεχρι 6 ατομα; Αφου δεν μπορεις να φτιαξεις αγωνα. Γιατι υπαρχει; Τι μπορεις να κανεις απο εκει;

Administrator Slay's Avatar
    PSN ID
    Slay2012

Παζεις τους προκαθορισμενους αγωνες με τους φιλους σαν club με αντιπαλο το AI club, γενικα παντως το multiplayer ειναι μεγαλο fail , ειχα γραψει αναλυτικα για τα προβληματα του στο review http://www.ps4forums.gr/vb/content.p...view-Driveclub

10. The Following User Says Thank You to Slay For This Useful Post:

Conjure7 (06-01-2015)

Elite polakis's Avatar
    PSN ID
    polbitz

Quote Originally Posted by Slay View Post
    Παζεις τους προκαθορισμενους αγωνες με τους φιλους σαν club με αντιπαλο το AI club, γενικα παντως το multiplayer ειναι μεγαλο fail , ειχα γραψει αναλυτικα για τα προβληματα του στο review http://www.ps4forums.gr/vb/content.p...view-Driveclub
    Κατσε για να καταλαβω. Οταν μπαινουν τα 6 ατομα σε ενα multiplayer session, που μπορουν να παιξουν μαζι; Γινεται; Γιατι αποτι ειδα για να μπεις σε ενα event απο τα ετοιμα που βγαζει πρεπει να εισαι ο leader του session. Οταν μπει ο leader μπαινουν και οι αλλοι;

Administrator Slay's Avatar
    PSN ID
    Slay2012

Ναι μπαινουν, αυτη ειναι ακριβως η εννοια του join session.

PS4forums Addict stratisd's Avatar
    PSN ID
    stratisd

Έχει αρχίσει να με εκνευρίζει απίστευτα το παιχνίδι.
    Εχω παίξει πάνω απο 50 παιχνίδια με αυτοκίνητα (απο NFS μέχρι Τest Drive), τέτοιο παλούκι - κλεψιά παιχνίδι δέν έχω ματαδεί.

PS4forums Addict corsaopc3071r's Avatar
    PSN ID
    corsaopc3071r

Υπαρχει καποιο νεο για το αν τελικα θα το παρουμε ποτε το παιχνιδακι οπως ειχανε πει στην αρχη?

PS4forums Addict obione's Avatar
    PSN ID
    constantineobi

Γινονται συνχα update στο παιχνιδι και συντομα αυτο με την κλεψια θα το διορθωθει!
    αν εννοεις το plus edition δεν υπαρχει κατι νεοτερο!
    Ενα περιεργο πραγμα με αυτο το Drive club... οσα προβληματα εχει αλλο τοσο το δισκακι μπαινει στο tray...!!

PSN ID
    stratisd

Εγω εχω αγανακτησει, το εβαλα για ανταλλαγη με το nba 2k15.
    Προχτες μου εσπασε τα νευρα, εχω τερματισει το tour mode, ειμαι lvl 28 και παλευω στο photofinish mode.
    Περαν του αθλιου catch up φαινομενου, που σε προλαβαινουν οτι και αν κανεις, περισσοτερο θυμιζει συγκρουόμενα παρα αγωνα αυτοκινητων. Πας μια χαρα και εκει που φρεναρεις για να στριψεις μπαμ απο πισω και σε πεταει στις μπαριερες μαζι και ο αλλος. Η ΑΙ του ps4 ειναι για κλαματα, οτι και αν κανεις, θα σε τρακαρει ή θα σε βγαλει απο το δρομο, καλυτερα να ξαναβαλω το demolition derby στο ps3 !!!! Ουφ τα ειπα και ξεδωσα...

Forum GOD Lefteris_X's Avatar
    PSN ID
    Lefteris_X

δεν ξέρω βρε παιδιά, αλλά διαβάζοντας σελίδες επί σελίδων τις απόψεις σας (οι περισσότερες θετικές).....απορώ με εμένα.

Το παιχνίδι ειλικρινά μου έχει αφήσει ανάμικτα συναισθήματα, πιο πολύ προς τα αρνητικά.

Δηλαδή για κάθε θετικό, λαμβάνω και ένα κάρο αρνητικά.

Για παράδειγμα: μου αρέσουν πολύ τα γραφικά. Αλλά ρε φούστη πως να τα εκτιμήσω / απολαύσω όταν δεν έχει ένα replay να δω του αγώνα; Όταν παίζω έχω καρφωμένο το βλέμμα μου, στην κορυφή του δρόμου: ραλλάκι είναι = μόνο έτσι μπορώ να παίξω ένα ραλλάκι, δεν μπορώ να κοιτώ τα πέριξ, έχω την προσοχή μου στον δρόμο και πουθενά αλλού.

Μετά, έχω άλλο "θέμα": δεν μπορώ να βρω μια κάμερα που να με βολεύει. Εδώ και πάρα πολλά χρόνια, όταν παίζω sim χρησιμοποιώ την κάμερα 1ου προσώπου. Μόνο που στο DClub, αυτή η κάμερα είναι πολύ "flat" με αποτέλεσμα να μην μπορώ να καταλάβω τον δρόμο, όσο θέλω. Στα δε arcade ραλλάκι, πάλι επί σειρά ετών, επιλέγω την μακρινή κάμερα 3ου προσώπου. Ε, στο DClub αυτή η κάμερα, δεν με κάνει να "νιώθω" το αμάξι, το βάρος του = δεν μπορώ να μπω σωστά σε καμία στροφή, όσο και να το έχω προσπαθήσει.

Περνώντας τώρα στα εφφέ καιρού. Άψογα, τέλεια, πανέμορφα. Πανάθεμά με αν καταφέρνω να οδηγήσω μέσα στη νύχτα, πίσσα σκοτάδια, με τίγκα βροχή. Την τύφλα μου δεν βλέπω. Ναι μεν φαντασμαγορικό οπτικά αυτό που βλέπω, αλλά καραπαλούκι για να ευχαριστηθώ παιχνίδι.

Και τέλος το gameplay. Σιχτήρι στην Evolution από εμένα, γιατί δεν μπορώ να καταλάβω τι σόι gameplay έχει ο τίτλος. Arcade; Όχι. Sim; Όχι. Αυτό το "ενδιάμεσο" λοιπόν στυλ, ε, προσωπικά δεν μπορώ να το "πιάσω" πως πρέπει να οδηγήσω. Έχω λιώσει να μπαίνω σε στροφές, να πατάω φρένα, χειρόφρενα, διορθώματα ξε-διορθώματα.......αλλά ειλικρινά, το παιχνίδι δεν μπορώ να το "δαμάσω". Με τίποτα. Και κάπου εκεί...........αρχίζουν τα ανάμικτα συναισθήματα. Ναι μεν πάω να το φορτώσω να γουστάρω να παίξω........και μόλις αρχίζει η μαλακία με την κάμερα που δεν βρίσκω να με βολεύει (κάαααααπως λιγουλάκι με εξυπηρετεί η κάμερα-καπώ, που ποτέ μου δεν χρησιμοποιούσα και με ξενίζει αρκετά) και η μαλακία με το gameplay.......και το "wow" με τα γραφικά, αλλά ποιος προλαβαίνει να τα δει οδηγώντας (no replay)......βάλτε και την ΑΙ που σε κάνει φλιπεράκι...............ε, χέσε μέσα DriveClub.

χώρια ότι το User Interface είναι ότι πιο ακαταλαβίστικο έχω ζήσει, για ραλλάκι πάντα. Πανάθεμά με ξανά, αν έχω καταλάβει μια από το τι εστί club και λοιπά σούρου-μούρου.

Ωραία, πανέμορφη τούρτα, αλλά χωρίς ζάχαρη. Άκυρη για τα γούστα μου.....ή μάλλον καλύτερα, ημι-άκυρη.....ή ημι-ΟΚ; να, αυτά τα σκατά μου προκαλεί ο τίτλος. Ανάμικτα συναισθήματα όπως είπα στην αρχή.

Χάθηκε ο κόσμος να έφτιαχνε η Evolution μια συνέχεια του πανέμορφου (track deformation) Motorstorm 1 του PS3, με το πανεύκολο, άμεσο και διασκεδαστικότατο arcade gameplay του;

18. The Following 5 Users Say Thank You to Lefteris_X For This Useful Post:

Conjure7 (08-01-2015),DJTaurus (07-01-2015),stratisd (07-01-2015),teras1 (10-01-2015),Valkyre (08-01-2015)

PSN ID
    stratisd

Αψογος ο Λευτερης, ακριβως τα ιδια νιωθω - σκεφτομαι καθε φορα που βαζω το δισκακι στο ps4.

Forum GOD Nikoladim's Avatar
    PSN ID
    Nikoladim
    Name
    Tάσος

To θεμα βεβαια ειναι πως βαζετε το δισκακι μεσα, αρα τα + ειναι περισσοτερα απο τα -!

Forum GOD Lefteris_X's Avatar
    PSN ID
    Lefteris_X

ναι οκ, αλλά σε κάθε είσοδο του δίσκου, ακολουθεί και η έξοδός του. (μάλιστα η είσοδος συνοδεύεται από ελπίδα, ενώ η έξοδος από μανούρα-σιχτήριασμα)

Βασική αρχή το μπες-βγες σε πολλά πράγματα! λολ

22. The Following User Says Thank You to Lefteris_X For This Useful Post:

margarit (07-01-2015)

Εσείς τουλάχιστον έχετε δισκάκι και - θεωρητικά - μπορείτε να το δώσετε.
    Εγώ έχω εγκαταλείψει κάθε προσπάθεια, για να δω θετικά αυτό το παιχνίδι. Δεν το φορτώνω καν. Είναι η μεγαλύτερη απάτη του ps4, ως τώρα.-

Bookmarks

Bookmarks