Page 326 of 458 FirstFirst ... 226276316322323324325326327328329330336376426 ... LastLast
Results 6,501 to 6,520 of 9148

Thread: Xbox One

Εγω το ειχα κανει κανονικα το update του controller.

PS4forums Fanatic james9's Avatar
    PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Εγω πηγα να το κανω και μου λεει οτι εχει ηδη το τελευταιο. Δεν ξερω εχω παιξει παρα πολλες ωρες κ θα το ειχα παρατηρησει αν μου το εκανε, παντως ειναι υπαρκτο το προβλημα το εχω διαβασει κ αλλου.

Spoiler!

Forum GOD Dragonpaul's Avatar
    PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Εγώ δεν εχω κανει τιποτα απολύτως. Εχτες που έπαιξα καμία ωρα δεν είχε θέμα. Αλλα θα κάνω την αναβάθμιση, just in case.

Επίτιμο Μέλος Forum GOD WolfRathmA's Avatar
    PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

Quote Originally Posted by james9 View Post
    Εγω πηγα να το κανω και μου λεει οτι εχει ηδη το τελευταιο. Δεν ξερω εχω παιξει παρα πολλες ωρες κ θα το ειχα παρατηρησει αν μου το εκανε, παντως ειναι υπαρκτο το προβλημα το εχω διαβασει κ αλλου.
    Ε, αν παιζεις πολλες ωρες γινεται αναβαθμιση απο μονο του. Παιρνει XP, xaxaxaxa Trololol

Εντωμεταξυ ειναι αθορυβο το γαμηδι! Φυσικα παιζει μεγαλη σημασια που εχει το τροφοδοτικό απο εξω.
    LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos

Follow me!
    https://www.instagram.com/tolislivemoments/

Nintendo Switch Friend Code: 2914-8485-5789

5. The Following User Says Thank You to WolfRathmA For This Useful Post:

james9 (27-12-2014)

Ωραία αθόρυβη και γενικά πολυ καλό το one αλλα εγω έφαγα μεγάλη φόλα.

Ότι υπήρχε στο κουτί που αγόρασα χάλασε.

Και το kinect και το controller και η κονσολα.

Τέτοια γκαντεμιά δεν ξανάγινε.

Θα φωνάξω τον Παπα να μου κανει ευχαιλεο.

PS4forums Fanatic Nerven's Avatar
    PSN ID
    Nerven86
    Name
    Ιωάννης

Παύλο το λευκό Xbox έχεις;

PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by Giannis1979 View Post
    Ωραία αθόρυβη και γενικά πολυ καλό το one αλλα εγω έφαγα μεγάλη φόλα.

Ότι υπήρχε στο κουτί που αγόρασα χάλασε.

Και το kinect και το controller και η κονσολα.

Τέτοια γκαντεμιά δεν ξανάγινε.

Θα φωνάξω τον Παπα να μου κανει ευχαιλεο.
    Καλα το kinect αχρηστο ειναι και που χαλασε δεν τρεχει τιποτα. Σε καταλαβαινω ομως ειναι γκαντεμια.

Spoiler!

Η μεγαλύτερη Μ....ακια που μπορούσε να κανει η ms στο gaming ειναι το kinect.

Οταν όμως το πήρα εγω δεν υπήρχε πακέτο χωρίς αυτο.

Όλα καλα όμως μου το αλλάξανε και το πούλησα .

Μόλις μου φτιάξουνε και την κονσολα θα την πουλήσω κ αυτή πήρα σήμερα το λευκό με το sunset.

10. The Following User Says Thank You to Giannis1979 For This Useful Post:

james9 (27-12-2014)

Forum GOD Dragonpaul's Avatar
    PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Quote Originally Posted by Nerven View Post
    Παύλο το λευκό Xbox έχεις;
    Ναι, το πακετάκι με το SO.

Η μεγαλύτερη Μ....ακια που μπορούσε να κανει η ms στο gaming ειναι το kinect.

Οταν όμως το πήρα εγω δεν υπήρχε πακέτο χωρίς αυτο.

Όλα καλα όμως μου το αλλάξανε και το πούλησα .

Μόλις μου φτιάξουνε και την κονσολα θα την πουλήσω κ αυτή πήρα σήμερα το λευκό με το sunset.
    Αυτο θα πει dedication!!!!!!!!

Advanced Member memix's Avatar
    PSN ID
    memix74
    Name
    Μιχάλης

Έτσι ανεβαίνουν οι πωλήσεις του xbone, πλάκα κάνω

Default Xbox One

Καθόλου πλάκα δεν κανείς,πως νομίζεις ότι το 360 ξεπατωθηκε στις πωλήσεις οταν κυκλοφόρησε;

Απ το Rrod που έσκαγε το ένα μετά το άλλο..

Για την περίπτωση τη δική μου τωρα η κατάσταση ειναι περίπλοκη.

Η κονσολα δεν εχει μια εμφανή βλάβη ώστε να τη στείλω για επισκευή και να τελειώσει το θέμα.

Το θέμα με το disconnect του controller το πιθανότερο ειναι bug και η οδηγία που εχω απο το service της ms ειναι να παίζω ΕΝΣΥΡΜΑΤΑ μέχρι να με ειδοποιήσουν για το πως θα μου τη φτιάξουν αφου:

"έχετε εγγύηση μέχρι το Μάρτιο του 2016 και δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε γιατι υπαρχει περιπτωςη να τη βρει οκ το service και να την ξαναπάρετε πίσω αφτιαχτη.Γνωριζουμε το θέμα,το ερευνούμε και θα σας ειδοποιήσουμε εμείς για την επισκευή της."

Ένα τω μεταξύ υπάρχουν άτομα που έχουν το πρόβλημα απ το update του Σεπτεμβρίου την έχουν στείλει για επισκευή,την παρέλαβαν πίσω με σημείωμα "there s nothing wrong with your console" και απλα δεν παίζουν η παίζουν με καλώδια.

Χίλιες φορές λοιπόν να καιγόταν,να χτυπούσε σκληρό, να την έπαιζε το bluray drive η οτιδήποτε άλλο ώστε να την έστελνα κ να τελείωνε το θέμα παρά αυτή η Μ...... Που έκατσε.

Και φυσικα για μένα ειναι αδύνατον να παίζω με καλώδια ενώ σέρνονται παιδιά και κατοικίδια μπροστά μου.

Η παλιά κονσολα θα πουληθεί οταν επισκευαστεί και θα τα βγάλει τα λεφτά της,το ΠΟΤΕ θα επισκευαστεί όμως ειναι άγνωστο.

Εύχομαι να μην εχει βγει το xbone slim..
    Last edited by Giannis1979; 27-12-2014 at 16:00.

PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Καθόλου πλάκα δεν κανείς,πως νομίζεις ότι το 360 ξεπατωθηκε στις πωλήσεις οταν κυκλοφόρησε;

Απ το Rrod που έσκαγε το ένα μετά το άλλο..

Για την περίπτωση τη δική μου τωρα η κατάσταση ειναι περίπλοκη.

Η κονσολα δεν εχει μια εμφανή βλάβη ώστε να τη στείλω για επισκευή και να τελειώσει το θέμα.

Το θέμα με το disconnect του controller το πιθανότερο ειναι bug και η οδηγία που εχω απο το service της ms ειναι να παίζω ΕΝΣΥΡΜΑΤΑ μέχρι να με ειδοποιήσουν για το πως θα μου τη φτιάξουν αφου:

"έχετε εγγύηση μέχρι το Μάρτιο του 2016 και δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε γιατι υπαρχει περιπτωςη να τη βρει οκ το service και να την ξαναπάρετε πίσω αφτιαχτη.Γνωριζουμε το θέμα,το ερευνούμε και θα σας ειδοποιήσουμε εμείς για την επισκευή της."

Ένα τω μεταξύ υπάρχουν άτομα που έχουν το πρόβλημα απ το update του Σεπτεμβρίου την έχουν στείλει για επισκευή,την παρέλαβαν πίσω με σημείωμα "there s nothing wrong with your console" και απλα δεν παίζουν η παίζουν με καλώδια.

Χίλιες φορές λοιπόν να καιγόταν,να χτυπούσε σκληρό, να την έπαιζε το bluray drive η οτιδήποτε άλλο ώστε να την έστελνα κ να τελείωνε το θέμα παρά αυτή η Μ...... Που έκατσε.

Και φυσικα για μένα ειναι αδύνατον να παίζω με καλώδια ενώ σέρνονται παιδιά και κατοικίδια μπροστά μου.

Η παλιά κονσολα θα πουληθεί οταν επισκευαστεί και θα τα βγάλει τα λεφτά της,το ΠΟΤΕ θα επισκευαστεί όμως ειναι άγνωστο.

Εύχομαι να μην εχει βγει το xbone slim..
    Δοκιμασμενη περιπτωση αυτο που θα σου πω. Ανοιγεις το One που θες να στειλεις για επισκευη και παιζεις αφοβα ενω το εχεις σκεπασει με κουβερτα. Θα εντυπωσιαστεις ποσο θα αντεξει αλλα τελικα θα τα φτυσει και καπακι τους παιρνεις τηλεφωνο να την παραλαβουν προς επισκευη. Δεν σου κανω πλακα εγω αυτο θα εκανα εφοσον θες να την πουλησεις.

Spoiler!

Default Xbox One

Μαζί σου και να το κανω ευθύς αμέσως αλλα εχω 2 απορίες.

1.τι εννοείς να την "ανοίξω" ;;Αν πέσει κατσαβίδι δεν παει περίπατο η εγγύηση;

2.περιπτωση να υπερθερμανθεί υπερβολικά και να λιώσουν όλα μέσα δεν υπαρχει λες;

Εννοείται θέλω να την πουλήσω για να κανω απόσβεση την καινούρια.
    Μ αυτο το σκεπτικό αγόρασα άλλη, ότι αργά η γρήγορα θα τα βγάλω τα λεφτά της.
    Last edited by Giannis1979; 27-12-2014 at 16:16.

PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Μαζί σου και να το κανω ευθύς αμέσως αλλα εχω 2 απορίες.

1.τι εννοείς να την "ανοίξω" ;;Αν πέσει κατσαβίδι δεν παει περίπατο η εγγύηση;

2.περιπτωση να υπερθερμανθεί υπερβολικά και να λιώσουν όλα μέσα δεν υπαρχει λες;

Εννοείται θέλω να την πουλήσω για να κανω απόσβεση την καινούρια.
    Μ αυτο το σκεπτικό αγόρασα άλλη, ότι αργά η γρήγορα θα τα βγάλω τα λεφτά της.
    Μy bad , "ανοιγεις" ,εννοω την ενεργοποιεις για να παιξεις. Εννοειται δεν βαζεις κατσαβιδι. Σε 360 που το καναμε με φιλο που του το ειχαν επιστρεψει 2 φορες "χωρις να διαπιστωθει πρόβλημα" , μετα απο αρκετη ωρα εκλεισε λογω υπερθερμανσης και μετα δεν ανοιγε. Δεν προκειται να λιωσουν , μην σε παρω κ στο λαιμο μου , ομως , σου λεω τι θα εκανα εγω.

Spoiler!

Μy bad , "ανοιγεις" ,εννοω την ενεργοποιεις για να παιξεις. Εννοειται δεν βαζεις κατσαβιδι. Σε 360 που το καναμε με φιλο που του το ειχαν επιστρεψει 2 φορες "χωρις να διαπιστωθει πρόβλημα" , μετα απο αρκετη ωρα εκλεισε λογω υπερθερμανσης και μετα δεν ανοιγε. Δεν προκειται να λιωσουν , μην σε παρω κ στο λαιμο μου , ομως , σου λεω τι θα εκανα εγω.
    Εισαι ωραίος.

Εννοείται δεν με παίρνεις στο λαιμό σου ο καθένας εχει και την ευθύνη των πράξεων του.

Αυτο το είχαμε σκεφτεί και μεις να το κάνουμε επι εποχής 360 αλλα τελικά δεν το απότολμησαμε.

Πιθανότατα θα γίνει τωρα.

PS4forums Fanatic Nerven's Avatar
    PSN ID
    Nerven86
    Name
    Ιωάννης

Δεν πρόκειται να πάθει τίποτα θα μπει σε safe mode και θα σβήσει μέχρι να πέσει η θερμοκρασία.

Δεν το κανω παιδιά.το σκέφτηκα προς στιγμή αλλα δεν.

Απο τη στιγμή που εχω κονσολα να παίζω θα τους τη στείλω κ αν δεν τη φτιάξουν θα τους την ξαναστείλω, και ξανά και ξανά...

Ε κάποτε θα με βαρεθούν κ θα μου την αλλάξουν. Εξάλλου εγω δεν πληρώνω τίποτα.

Elite Vicarious's Avatar
    PSN ID
    Vicarious_GR
    Name
    Geo

Δοκιμασμενη περιπτωση αυτο που θα σου πω. Ανοιγεις το One που θες να στειλεις για επισκευη και παιζεις αφοβα ενω το εχεις σκεπασει με κουβερτα. Θα εντυπωσιαστεις ποσο θα αντεξει αλλα τελικα θα τα φτυσει και καπακι τους παιρνεις τηλεφωνο να την παραλαβουν προς επισκευη. Δεν σου κανω πλακα εγω αυτο θα εκανα εφοσον θες να την πουλησεις.
    κοίτα τι θυμήθηκα τώρα...

Παρακολουθω το θεμα απο την πρωτη στιγμη και τελικα δεν ξαφνιαζομαι καθολου που θα εχουμε μνημονιο για αλλα 100 χρονια. Κλασικη νεοελληνικη , πονηροβλαχια, οχι μονο να παρουμε κατι σε χαμηλη τιμη εκμεταλλευομενοι το λαθος καποιου ταλαιπωρου υπαλληλου, αλλα να παρουμε και δευτερο τεμαχιο ωστε να το πουλησουμε να βγαλουμε κερδος. Νομιμο ? Ναι. Ηθικο? Το αντιθετο .

Κραξιμο mode on, ελευθερα, οποιος εχει τη μυγα μυγιαζεται.
    φιλάκια

sorry για το off

PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by Vicarious View Post
    κοίτα τι θυμήθηκα τώρα...

φιλάκια

sorry για το off
    Χαίρομαι που με παρακολουθείς, προφανως είσαι ένας από αυτούς που πήγε να βγάλει φράγκα με το λάθος ενός υπαλλήλου.

Ατυχως για σένα, εγώ δεν πήγα να βγάλω λεφτά αλλά να επισκευασω την κονσόλα που έχω πληρώσει με τον μισθό μου κ την οποία το σέρβις επέστρεψε 3 φορές χωρίς να επισκευασει.

Δεν περιμένω να καταλάβεις την προφανή διαφορά εννοείται.

ΥΓ Φιλάκια στις "φίλες" σου δεν γνωριζόμαστε από χτες.

Spoiler!

22. The Following User Says Thank You to james9 For This Useful Post:

Giannis1979 (27-12-2014)

Elite Vicarious's Avatar
    PSN ID
    Vicarious_GR
    Name
    Geo

Μπράβο με καταλαβες! και επίσης για λίγο να γίνω ο λόγος που παραλίγο να απολυθεί ο ταλαίπωρος υπάλληλος κτλ..

άστο μεγάλε δεν το σώζεις.

Για την νοοτροπία του νεοέλληνα δεν σχολίασες, που και στις δύο περιπτώσεις είναι ίδια.
    sorry για το φιλάκια αν πείραξε.
    no hard feelings though.

Bookmarks

Bookmarks