Originally Posted by
Valkyre
Οκ για να τα βαλουμε σε ταξη. Τι ειναι αυτο που εσυ πιστευεις οτι η Σονυ πρεπει να μαθει απο ολο αυτο?
Γιατι η συζητηση και η ενσταση μου εκει στηριζεται.
Οχι δεν το δεχομαι. λες οτι εγω παραπληροφορω ενω εσυ πριν ανεφερες αυτο:
σορρυ, αλλα @@ εφτιαξε απο το μηδεν... ουτε καν το Halo 2... Τι θα πει μηδεν? Φταιξανε καινουργια ιστορια? Αλλαξανε τον σχεδιασμο των επιπεδων, γραψανε αλλη μουσικη?
Σορρυ αλλα δεν παραπληροφορω εγω... Ναι με το Halo 2 εκαναν κατι τοις παραπανω σε σχεση με τα υπολοιπα που απλα ηταν ports με καλυτερη αναλυση και ενα ρετουσαρισμα (σε ορισμενες περιπτωσεις) στα γραφικα. Halo 3 και Halo 4 δεν εχουν οπτικα ΚΑΜΜΙΑ διαφορα με το 360. ΚΑΜΜΙΑ. Ισα ισα ακομα και τα προβληματα των εν λογω τιτλων οπως το aggressive LOD pop in του Halo 3, παραμενουν σε αυτην την δουλεια. Οι τυποι κυριολεκτικα απλα ανεβασαν την αναλυση και το framerate χωρις να κανουν κατι αλλο ιδιαιτερο και γι αυτο εχουν και τα θεματα με το framerate ειδικα στο HALO 4. Οι τυποι δεν εκαναν καν optimization. Δεν ξερω ποσο ουαο ειναι για εσας να παιζεις Halo 4 με fluctuating framerate απο τα 60 στα 30 συνεχως...
Δεν ειναι το πακετο αυτο κατι το οποιο πρεπει να θεωρηθει ως το benchmark των remaster, κατι που ολοι θα επρεπε να κοιτανε και να λενε "να ετσι πρεπει να ειναι τα remaster/remake/ports".
Αυτο δικαιωματικα θα ανηκει στο GTAV σε λιγες μερες.
Συγκρινουμε παιχνιδια του 2001 και την αξια αυτων με παιχνιδια του 2013? Ξαναλεω το HALO 1 το βρισκεις 2 ευρω... Στο PS3 οχι δεν εκαναν απλα αναβαθμιση αναλυσης, πειραξαν και τα γραφικα αλλα λογικο ειναι οχι στον ιδιο βαθμο που μπορουν να κανουν με ενα παιχνιδι του 2001!! Τα ICO+Shadow εχουν διαφορες στα γραφικα, το ιδιο και τα God of War και το ιδιο και το Last of US.
Δεν στοιχιζει κατι ιδιαιτερο να αναβαθμισεις παιχνιδια δεκαετιας...
Αν η Σονυ εχει κατι να μαθει απο αυτο ειναι να κατσει να μαζεψει πχ 4 Gran Turismo απο το 1995 και μετα και να κανει remaster γιατι το 4 προφανως ειναι μαγικος αριθμος, αφου το 3 ειναι λιγο μιας και το εχουν δωσει ηδη... η πλακα ειναι οτι εμεις κραζουμε τα remaster εδω και καιρο αλλα τεσπα.
Bookmarks