Page 89 of 119 FirstFirst ... 397985868788899091929399 ... LastLast
Results 1,761 to 1,780 of 2368

Thread: Platinum trophy whores...gathered all here!

PS4forums Fanatic Kane's Avatar
    PSN ID
    Spyroni

Παιχνιδάρα Νίκο. Χαίρομαι που το ευχαριστήθηκες. Και το Missing Link είναι καλό σαν DLC.
    Γιατί cheat το cloak ρε συ; Αναβαθμισμένο cyborg είσαι. Πετάς μπαλάκια από το σώμα σου και τα κάνεις πουτ@να όλα. Τι είναι ένα cloak που δουλεύει με μπαταρία;
    Συμφωνώ πάντως για το TLoU. Δεν το χρησιμοποίησα ούτε μια φορά όταν το είχα παίξει.

PS4forums Addict rookie's Avatar
    PSN ID
    l_imperi_UM
    Name
    ΛΥΜΠΕΡΗΣ

Quote Originally Posted by Kane View Post
    Παιχνιδάρα Νίκο. Χαίρομαι που το ευχαριστήθηκες. Και το Missing Link είναι καλό σαν DLC.
    Γιατί cheat το cloak ρε συ; Αναβαθμισμένο cyborg είσαι. Πετάς μπαλάκια από το σώμα σου και τα κάνεις πουτ@να όλα. Τι είναι ένα cloak που δουλεύει με μπαταρία;
    Συμφωνώ πάντως για το TLoU. Δεν το χρησιμοποίησα ούτε μια φορά όταν το είχα παίξει.
    Με βαλατε στην πριζα να το παιξω και γω.....

Τίποτα το ανθρώπινο δεν μου είναι ξένο

PS4forums Fanatic antoniss's Avatar
    PSN ID
    auber002b
    Name
    Αντώνης

176. WRC 3

177. WRC 4 FIA WORLD RALLY CHAMPIONSHIP

4. The Following User Says Thank You to antoniss For This Useful Post:

ary4022 (17-12-2014)

Τις τελευταιες μερες πηρα πλατινα στα far cry 3,far cry 4,walking dead season 1,wolf among us.Και θα προσπαθησω για το tomb raider αν και το online το βλεπω αρκετα χρονοβορο.

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Moderator odytsak's Avatar

To τεσσαρακοστό μου platinum είναι με την δωρεάν plus έκδοση του DriveClub.

Παίζει να είναι κι αυτός ο λόγος που τελικά το κόψανε, αν είναι να μπορείς να πάρεις την πλατίνα σίγουρα πολλοί δεν θα κάτσουν να το αγοράσουν.

7. The Following User Says Thank You to odytsak For This Useful Post:

ary4022 (13-12-2014)

Moderator litanies's Avatar
    PSN ID
    litany_13
    Name
    Αντώνης

^να τις εκατοστίσεις τις πλατίνες

9. The Following User Says Thank You to litanies For This Useful Post:

odytsak (13-12-2014)

Μερικες ερωτησεις παιδια.
    Πολλα παιχνιδια τα βαζω απλα για να τα δω και στην trophy list εχω αρκετα με 0%.Υπαρχει τροπος να τα σβησω αυτα?

Επισης psn εκανα αρχες Ιουλιου 2012 για να παρω τα multiplayer trophies για το uncharted 2.Εκεινα τα 2+το platinum του uncharted και μετα ολα εχουν κανονικα ημερομηνια.Τα προηγουμενα δεν εχουν μιας και δεν ειχα psn.Γινετε να σβηστουν και να τα ξαναπαιξω για να εχουν κανονικα timestamps?
    Ευχαριστω.

Moderator Nek_Food's Avatar
    PSN ID
    Nek_Food

Να τα σβήσεις εντελώς όπως ίσως αν ξέρεις γίνεται στο Xbox 360 δεν μπορείς. Μπορείς όμως να επιλέξεις αν θα φαίνονται ή όχι στα αντίστοιχα trophycards sites και στους υπόλοιπους χρήστες του PSN, αλλά εσύ θα συνεχίσεις να τα βλέπεις κανονικά στις κονσόλες σου. Η διαδικασία είναι πιο εύκολη από το PS Vita αν έχεις και λίγο πιο περίπλοκη στο PS4, δεν θυμάμαι για το PS3.

Στο PS4 πας στο Profile σου και το επιλέγεις, κάτω από την εικόνα έχει "Privacy Settings" το επιλέγεις και σου ζητάει κωδικό για να κάνεις login μετά πας στα Trophies επιλέγεις "Who can see my trophies" και "Exclude Trophies from these games"
    Στο PS Vita στα τρόπαια επιλέγεις το παιχνίδι και με Δ σου βγάζει επιλογή hide trophies for this game

Για την δεύτερη ερώτηση... Όχι κάθε τρόπαιο κερδίζεται μία φορά και δεν μπορείς να κάνεις κάτι για αυτό (δεν μπορείς να διαγράψεις παιχνίδια και τρόπαια όπως στο iOS games center).

12. The Following 3 Users Say Thank You to Nek_Food For This Useful Post:

ary4022 (15-12-2014),enstikto (15-12-2014),king2009 (15-12-2014)

Να σε καλα για την απαντηση.Καποια τροπαια τα εχω hide αλλα ειναι 30-40+ τα 0%.Οταν ειναι στο offline τα διαγραφω και μολις παω να κανω sync ξανα εμφανιζονται ολα απο την online base.

Ας ελπισουμε καποια στιγμη να βγαλουν καποιο update που να μπορεις να τα διαγραψεις ωστε και να μην εχουμε 0% παιχνιδια και να μην υπαρχουν παιχνιδια χωρις timestamp οσοι εκαναν psn πολυ αργοτερα.

Βλεπω μερικους στο psnprofiles σε αρκετα games εχουν τροπαια απο παιχνιδια που βγηκαν 2012-2013 και πηραν το platinum το 2008.Cheaters?Γιατι δεν τους διαγραφουν τελειως αυτους?

Moderator enstikto's Avatar
    PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Παιδιά ξερω υπάρχουν αρκετοί που έχουν πάρει την πλατίνα στο Gta V.
    Μεσα στο σουκου τελείωσα με όλα τα online τρόπαια εκτός του reach level 100.
    Θέλω απο κάποιον που ξέρει, να μου πει ποιος ειναι ο πιο efficient τρόπος για να μαζεψω rp. Ειμαι level 76 (θέλω περίπου 500k rp)
    Επίσης πόσες ωρες περίπου θα μου πάρει; Αξίζει να boostαρω με κάποιον η καλύτερα solo?
    Ευχαριστω εκ των προτέρων!

15. The Following User Says Thank You to enstikto For This Useful Post:

king2009 (15-12-2014)

Quote Originally Posted by enstikto View Post
    Παιδιά ξερω υπάρχουν αρκετοί που έχουν πάρει την πλατίνα στο Gta V.
    Μεσα στο σουκου τελείωσα με όλα τα online τρόπαια εκτός του reach level 100.
    Θέλω απο κάποιον που ξέρει, να μου πει ποιος ειναι ο πιο efficient τρόπος για να μαζεψω rp. Ειμαι level 76 (θέλω περίπου 500k rp)
    Επίσης πόσες ωρες περίπου θα μου πάρει; Αξίζει να boostαρω με κάποιον η καλύτερα solo?
    Ευχαριστω εκ των προτέρων!
    Για δες εδω
    http://psnprofiles.com/trophy/2093-G...-Above-the-Law

Ποσες ωρες σου πηρε μεχρι τωρα?Λεω να παρω και εγω την πλατινα αλλα δεν ξερω ποσες ωρες θελει

17. The Following User Says Thank You to king2009 For This Useful Post:

enstikto (15-12-2014)

PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Δεν παιζει ρόλο να σου πω γιατι τα πρώτα 70 levels τα πήρα πριν πολυ καιρό κάνοντας πράγματα που έδειναν πολυ περισσότερα rp. Τώρα τα έχουν patchάρει και δεινουν πολυ λιγότερα

επρεπε να τα κάνω τότε όλα ο μλκς να είχα ξεμπερδεψει...

19. The Following User Says Thank You to enstikto For This Useful Post:

king2009 (15-12-2014)

Δεν παιζει ρόλο να σου πω γιατι τα πρώτα 70 levels τα πήρα πριν πολυ καιρό κάνοντας πράγματα που έδειναν πολυ περισσότερα rp. Τώρα τα έχουν patchάρει και δεινουν πολυ λιγότερα

επρεπε να τα κάνω τότε όλα ο μλκς να είχα ξεμπερδεψει...
    Σε πολλα παιχνιδια ειναι ετσι.Μου εμεινε στο rayman legends το level 11 awesomeness και μονο χρυσα περνω αφου εμειναν ολοι οι καμμενοι με 30000+ ποντους και χτυπανε diamond για πλακα.Το ιδιο δυσκολο ειναι και στο rdr που με το 1.0.8 patch platinum δεν περνεις με τιποτα.Μην παιδευεσε αδικα αν θελει πχ 50-60 ωρες ακομα για ενα τροπαιο τοσα παιχνιδια υπαρχουν.

PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by king2009 View Post
    Σε πολλα παιχνιδια ειναι ετσι.Μου εμεινε στο rayman legends το level 11 awesomeness και μονο χρυσα περνω αφου εμειναν ολοι οι καμμενοι με 30000+ ποντους και χτυπανε diamond για πλακα.Το ιδιο δυσκολο ειναι και στο rdr που με το 1.0.8 patch platinum δεν περνεις με τιποτα.Μην παιδευεσε αδικα αν θελει πχ 50-60 ωρες ακομα για ενα τροπαιο τοσα παιχνιδια υπαρχουν.

Είναι θέμα prestige Έχω κόλλημα να το πάρω αυτό το plat!
    Πάντως δεν νομίζω να χρειαστεί τόσες ώρες που λες (για μένα που είμαι level 76).

Το rayman legends ήταν όντως πίκρα το awesomeness trophy. Μετά απο κανα 6μηνο καθημερινού παιξίματος το πήρα όμως

22. The Following User Says Thank You to enstikto For This Useful Post:

king2009 (15-12-2014)

Είναι θέμα prestige Έχω κόλλημα να το πάρω αυτό το plat!
    Πάντως δεν νομίζω να χρειαστεί τόσες ώρες που λες (για μένα που είμαι level 76).

Το rayman legends ήταν όντως πίκρα το awesomeness trophy. Μετά απο κανα 6μηνο καθημερινού παιξίματος το πήρα όμως
    Εισαι αρκετα lvl ναι δεν θα σε παρει πολυ.
    Στο rayman καθε μερα περνω 2 χρυσα οποτε ενα τριμηνο στο νερο θελει αλλα ενταξει ευκολο plat γενικα.Σημερα τελειωνω ολα τα multi trophie στο tomb raider και σε κανα 2 μερες plat.Μετα ισως ξεκινησω gtav.Τοσες παιχνιδαρες τι να πρωτοπαιξεις.

Οσον αφορα τα τροπαια ειναι ωραια οταν σου δινουν λογω να παιξεις το παιχνιδι αλλιως.Αρκετα ειναι τοσο δυσκολα που μας παιδευουν αδικα οπως το killzone2 στο τερμα δυσκολο η τα 10000 kills του r2.Αυτα δεν επρεπε να υπαρχουν.

Last edited by king2009; 15-12-2014 at 18:08.

PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by king2009 View Post
    Εισαι αρκετα lvl ναι δεν θα σε παρει πολυ ναι.
    Στο rayman καθε μερα περνω 2 χρυσα οποτε ενα τριμηνο στο νερο θελει αλλα ενταξει ευκολο plat γενικα.Σημερα τελειωνω ολα τα multi trophie στο tomb raider και σε κανα 2 μερες plat.Μετα ισως ξεκινησω gtav.Τοσες παιχνιδαρες τι να πρωτοπαιξεις.

Οσον αφορα τα τροπαια ειναι ωραια οταν σου δινουν λογω να παιξεις το παιχνιδι αλλιως.Αρκετα ειναι τοσο δυσκολα που μας παιδευουν αδικα οπως το killzone2 στο τερμα δυσκολο η τα 10000 kills του r2.Αυτα δεν επρεπε να υπαρχουν.

Γενικά τα τρόπαια με 10000 kills κτλ είναι η #1 αμαρτία που μπορεί να κάνει μία εταιρία στα τρόπαια του παιχνδιού της (δεν μπήκα καν στον κόπο για το R2 multi και άλλα παραπλήσια).
    Το θέμα δυσκολίας δεν με πειράζει γενικά φτάνει να μην είναι random. Το παράδειγμα που αναφέρεις στο killzone είναι όντως random δυσκολία. Θέλει μεν καλό skill αλλά αν δεν είσαι και λίγο κολόφαρδος δεν το βγάζεις το level. Το vanquish challenge 6 απο την άλλη παίζει να είναι ακόμα πιο δύσκολο αλλά είναι 100% skill.

Υπαρχουν πολλων ειδων τροπαια και του vanquish ειναι οντως απο τα πιο παλουκια.

Tα παιχνιδια που εχουν ωραια τροπαια ειναι τα uncharted/infamous/god of war που θελουν skills και δεν σε παιδευουν αδικα.Χαιρεσε το παιχνιδι.Lbp2 τροπαιο 24 ωρες να εισαι στο map maker.Για πιο λογο να βαλουν κατι τετοιο.Οι πιο πολλοι αφηναν το ps3 ανοιχτο 24 ωρες και το επερναν.Στα far cry 3/4 θα μπορουσαν να ειχαν τερματισμο σε hard δυσκολια αλλα δεν οποτε αποδειχθηκαν αρκετα ευκολα.Killzone 2 το πιο δυσκολο fps.Το 3 στο elite παλευονταν ανετα.

Αποψη μου αν ενα τροπαιο χαιρεσε κατα τη διαρκεια που το περνεις και εχει ανεκτο challenge αυτα αξιζουν.Καποια που σε παιδευουν/σε κανουν να νευριαζεις/ειναι απιστευτα χρονοβορα αυτα δεν επρεπε να τα περνει κανεις για να μην βγαζουν τετοια στο μελλον.

Στο psnprofiles υπαρχουν 17000+cheaters που σιγουρα θα υπαρχουν και αλλοι+καποιοι που εχουν ενα psn και ειναι 4-5 ατομα.

hakoom και τα μυαλα στα καγκελα.Ποιος ξερει ποσα ατομα παιζουν με το ιδιο account.

Last edited by king2009; 15-12-2014 at 18:36.

Elite karlat89's Avatar
    PSN ID
    karlat89
    Name
    Σακης

Μιλαμε πηρα φωτια !!!!
    Τριτη πλατίνα σε μια εβδομαδα περιπου και συνολικά
    14.final horizon
    Οταν αγοραζα το βιτα δεν πετιμενα οτι θα γούσταρα τετοια παιχνιδακια

Ευκολη πλατινα 1 τροπαιο με δυσκόλεψε αυτο πιυ πρέπει να κάνεις σκορ με 4χ αλλα οι εχθροι βγαινουν οι ιδιοι σε καθε επίπεδο κ με τον ιδιο ρυθμο,βημα βημα δοκιμαζεις τι πρεπεινα σηκώσεις τι να αναβαθμισεις η να αλλαξεις κ ποτε κ στο τέλος τα καταφερνεις σχετικα ευκολα

27. The Following 2 Users Say Thank You to karlat89 For This Useful Post:

antoniss (15-12-2014),king2009 (15-12-2014)

Cool Member TJohn's Avatar
    PSN ID
    TJohnZermatt
    Name
    Γιάννης

Ας κάνω κι εγω ένα update μιας κι έχω κανά χρόνο να γράψω στο θέμα!

15. Grid 2
    16. LA Noire
    17. Dirt 2
    18. WRC 3
    19. HFS Hot Pursuit
    20. NFS Undercover
    21. Resident Evil 5
    22. Farcry Classic
    23. Assassin's Creed II
    24. Sly Cooper: Thieves in Time
    25. Sleeping Dogs

29. The Following 4 Users Say Thank You to TJohn For This Useful Post:

antoniss (15-12-2014),ary4022 (15-12-2014),Gokussjin (16-12-2014),king2009 (15-12-2014)

PS4forums Fanatic antoniss's Avatar
    PSN ID
    auber002b
    Name
    Αντώνης

178. Assassin's Creed Liberation HD

αν και το φοβόμουνα τελικά δεν ήτανε άσχημο ίσα ίσα , μια χαρά βγήκε , επίσης γρήγορο και εύκολο platinum

31. The Following User Says Thank You to antoniss For This Useful Post:

ary4022 (16-12-2014)

Bookmarks

Bookmarks