Page 92 of 119 FirstFirst ... 4282888990919293949596102 ... LastLast
Results 1,821 to 1,840 of 2368

Thread: Platinum trophy whores...gathered all here!

Moderator enstikto's Avatar
    PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by antoniss View Post
    ^^ enstikto από τα παλιά μου μυρίζει..... πλατινοφάγος από τους πιο δυνατούς... you are back to town Δημήτρη ή έτσι για να μην ξεχνιόμαστε; χαχα λολ
    Όπως παλιά δεν νομίζω Αν δεις και τις ημ/νίες τις πήρα τις πλατίνες σε μεγάλο χρονικό διάστημα. Σίγουρα είμαι back to gaming όμως!

Το sound shape τι παιχνιδι ειναι?Βλεπω καποιοι το εχουν 5-6 φορες platinum ακομα και στην ιδια κονσολα.

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Elite Gokussjin's Avatar
    PSN ID
    Steva24
    Name
    Σταύρος

Quote Originally Posted by king2009 View Post
    Το sound shape τι παιχνιδι ειναι?Βλεπω καποιοι το εχουν 5-6 φορες platinum ακομα και στην ιδια κονσολα.

Ανήκει στην κατηγορία παιχνιδιών

1 )Cross-Buy : Αγοράζοντας το σε μία κονσόλα , έχεις δωρεάν και στις υπόλοιπες κονσόλες το παιχνίδι. Δηλαδή , αν το αγοράσεις για το PS3 , το έχεις δωρεάν και στο βίτα και στο 4. Με εξαίρεση τις Γιαπωνεζικο-κινέζικες εκδόσεις.
    2 )Cross-Save : Παίζεις στη μία κονσόλα , κάνεις save και συνεχίζεις στην άλλη. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα , ότι τρόπαια κερδίζεις στη μία , μόλις κάνεις load το save σου στην άλλη κονσόλα , να πετάγονται και εκεί όσα trophies έχεις κερδίσει μέχρι εκείνη τη στιγμή.

Για περισσότερες λεπτομέρειες δες το thread του Αντώναρου http://www.ps4forums.gr/vb/showthrea...S3-Cross-Games

4. The Following 2 Users Say Thank You to Gokussjin For This Useful Post:

antoniss (04-01-2015),king2009 (04-01-2015)

PS4forums Addict rookie's Avatar
    PSN ID
    l_imperi_UM
    Name
    ΛΥΜΠΕΡΗΣ

Quote Originally Posted by enstikto View Post
    Ας κάνω και εγώ ένα update:

196. Game of Thrones (το RPG): Τραγικό gameplay, και ψιλοάθλιο voice acting αλλά η ιστορία τελικά ήταν πάρα πολύ καλή, ειδικά για fans του Got.
    197. Lego Batman 2 (Vita): Πολύ ευχάριστο. Ό,τι έπρεπε για τις διαδρομές μου στα ΜΜΜ.
    198. inFamous: First Light: Ωραίο gameplay, το story μιε. Πολύ OP κάποια powers όμως!
    199. Alien: Isolation: Πολύ καλή ατμόσφαιρα. Μου άρεσε πολύ. Το τέλος λίγο μιέ όμως.

200. GTAV (PS3): Η πρώτη πλατίνα για το 2015!!!
    Τα λόγια είναι περιττά. Μου έφαγε την ψυχή αλλά το είχα βάλει πίσμα να είναι η 200η και δεν έπερνα επίτηδες άλλες πλατίνες πριν πάρω αυτή. Φοβερό παιχνίδι αλλά πολύ πολύ χρονοβόρο.
    Συνολικά έγραψα
    Single: 3 days, 6 hours, 36 minutes, 53 seconds
    Online: 2 days, 5 hours, 54 minutes, 39 seconds

Το single σίγουρα δεν θέλει τόσο πολύ αν πας μόνο για πλατίνα (αλλά γιατι να το κάνεις αυτό σε ένα τέτιο game? )

Το online πλέον θέλει πολύ παραπάνω. Εγώ είχα φτάσει το level 70 με διάφορα rp exploits πριν patchαριστούν. Απο εκεί και πέρα όμως αναγκάστηκα να παίξω κανονικά. Αφού πήρα τα 30 awards κτλ (κάποια με boost κάποια legit) ήμουν level 76. Για τα υπόλοιπα έπεσε τρελό grinding. Για όποιον ενδιαφέρεται η μέθοδος που χρησιμοποίησα για leveling (solo):
    Spoiler!

201. AC Liberation: Αρκετά μιέ. Αλλά οκ για ένα assassin's creed στο vita.
    202. Dragon Age 2: Αν εξαιρέσεις τα επαναλμβανόμενα dungeons το ευχαριστήθηκα πάρα πολύ το παιχνίδι. Ωραίο story, διάλογοι και αρκετά καλό gameplay. Μου αρέσει πολύ ο κόσμος του dragon age. Σύντομα θα πιάσω και το inquisition!
    203. PS All Stars Battle Royal (Vita): Αυτό και αν ήταν ό,τι πρέπει για τις καθημερινές μετακινήσεις μου με τα ΜΜΜ. Διαδρομή και τρόπαιο πήγε (Thanks to Tony for the suggestion)
    Ρε σεις, γιορτες ειναι....καντε και κανα διαλλειμα (να σας φτασουμε οι υπολοιποι....χαχαχα)

Τίποτα το ανθρώπινο δεν μου είναι ξένο

Quote Originally Posted by Gokussjin View Post
    Ανήκει στην κατηγορία παιχνιδιών

1 )Cross-Buy : Αγοράζοντας το σε μία κονσόλα , έχεις δωρεάν και στις υπόλοιπες κονσόλες το παιχνίδι. Δηλαδή , αν το αγοράσεις για το PS3 , το έχεις δωρεάν και στο βίτα και στο 4. Με εξαίρεση τις Γιαπωνεζικο-κινέζικες εκδόσεις.
    2 )Cross-Save : Παίζεις στη μία κονσόλα , κάνεις save και συνεχίζεις στην άλλη. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα , ότι τρόπαια κερδίζεις στη μία , μόλις κάνεις load το save σου στην άλλη κονσόλα , να πετάγονται και εκεί όσα trophies έχεις κερδίσει μέχρι εκείνη τη στιγμή.

Για περισσότερες λεπτομέρειες δες το thread του Αντώναρου http://www.ps4forums.gr/vb/showthrea...S3-Cross-Games
    Κατατοπιστικοτατος να σε καλα.Οποτε αυτα τα παιχνιδια σε δινουν ευκολα πλατινες χωρις να τα τερματιζεις 2-3 φορες σε καθε κονσολα.Το sound shapes δεν υπαρχει στο skroutz για αγορα.Ειναι αποκλειστικο του psn?

Quote Originally Posted by rookie View Post
    Ρε σεις, γιορτες ειναι....καντε και κανα διαλλειμα (να σας φτασουμε οι υπολοιποι....χαχαχα)
    You are losing the point dude.Δεν ειναι διαγωνισμος αλλα προσωπικη ανταμοιβη του να περνεις μια πλατινα για ενα παιχνιδι που αξιζει και σου αρεσει.

Οποιος περνει πλατινες σε παιχνιδια που δεν του αρεσουν(απλα επειδη ειναι ευκολα) χανει το νοημα του παιχνιδιου.

Elite Gokussjin's Avatar
    PSN ID
    Steva24
    Name
    Σταύρος

Κατατοπιστικοτατος να σε καλα.Οποτε αυτα τα παιχνιδια σε δινουν ευκολα πλατινες χωρις να τα τερματιζεις 2-3 φορες σε καθε κονσολα.Το sound shapes δεν υπαρχει στο skroutz για αγορα.Ειναι αποκλειστικο του psn?

Το τερματίζεις μία φορά και φορτώνοντας το save στις υπόλοιπες κονσόλες , τα trophies βγαίνουν μόνα τους. Οπότε με μία πλατίνα , βγάζεις άλλες 2. Αυτό ισχύει και για τα DLC's του παιχνιδιού.

Δες εδώ https://store.sonyentertainmentnetwo...s|bucket~games

Εχει το παιχνίδι σκέτο 13 ευρώ
    και από κάτω ακριβώς το παιχνίδι με όλα τα DLC που έχουν βγει μέχρι τώρα στα 15 ευρώ.
    Αν είσια plus συνδρομητής το παίρνεις με 12. Αρκετά καλή προσφορά για 3 πλατίνες με 100%

9. The Following User Says Thank You to Gokussjin For This Useful Post:

king2009 (04-01-2015)

Ναι για συνδρομητες plus ειναι αρκετα φθηνο και το παιχνιδι φαινετε και ενδιαφερον.Με τα dlc δινει 2880 ποντους απο οτι ειδα+5760 για ακομα 2 πλατινες ειναι σαν να τερματιζεις 8 παιχνιδια.Καποιοι βλεπω το εχουν 5-6 φορες.Λογικα εχουν και απο αλλα regions σωστα?

PS4forums Fanatic Nerven's Avatar
    PSN ID
    Nerven86
    Name
    Ιωάννης

95. the walking dead PSVITA

12. The Following User Says Thank You to Nerven For This Useful Post:

ary4022 (04-01-2015)

Elite Gokussjin's Avatar
    PSN ID
    Steva24
    Name
    Σταύρος

Ναι για συνδρομητες plus ειναι αρκετα φθηνο και το παιχνιδι φαινετε και ενδιαφερον.Με τα dlc δινει 2880 ποντους απο οτι ειδα+5760 για ακομα 2 πλατινες ειναι σαν να τερματιζεις 8 παιχνιδια.Καποιοι βλεπω το εχουν 5-6 φορες.Λογικα εχουν και απο αλλα regions σωστα?

Εχει αν δεν κάνω λάθος γιαπωνέζικη έκδοση , αμερικάνικη και κινέζικη. Αλλά νομίζω αυτές είναι έξτρα και θα πρέπει να τις αγοράσεις.
    Δεν είμαι σίγουρος. Εχω και τις 6 αλλα τις 3 με είχε βοηθήσει ο Οδυσσέας ( Odytsak ) να τις πλατινάρω.

14. The Following User Says Thank You to Gokussjin For This Useful Post:

king2009 (04-01-2015)

PSN ID
    l_imperi_UM
    Name
    ΛΥΜΠΕΡΗΣ

Το παιχνιδι ειναι παπαριτσα......μονο για την πλατινα εχει νοημα.....οποτε δεν ξερω αν θα σε ενδιαφερει.....

16. The Following 2 Users Say Thank You to rookie For This Useful Post:

ary4022 (04-01-2015),king2009 (04-01-2015)

Moderator enstikto's Avatar
    PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Ρε συ μην νομίζεις οτι έλιωσα. Είχα απλά καιρό να κάνω update. Συγκεκριμένα τα πήρα:
    196. Game of Thrones (το RPG): Σεπτέμβριο
    197. Lego Batman 2 (Vita): Οκτώβριο
    198. inFamous: First Light: Νοέμβριο
    199. Alien: Isolation: Νοέμβριο

Και τα υπόλοιπα τα έπαιζα καιρό. Συγκεκριμένα τα 201-203 δεν έπερνα πλατίνα επίτηδες γιατί ήθελα to gta να είναι το 200

200. GTAV
    201. AC Liberation
    202. Dragon Age 2
    203. PS All Stars Battle Royal (Vita)

PS4forums Fanatic Nerven's Avatar
    PSN ID
    Nerven86
    Name
    Ιωάννης

96. Final Horizon (στο βίτα το τελείωσα).

Πολύ ωραίο tower defence game.

19. The Following User Says Thank You to Nerven For This Useful Post:

king2009 (07-01-2015)

Elite karlat89's Avatar
    PSN ID
    karlat89
    Name
    Σακης

15.The Walking Dead episode 1

16.Uncharted golden abyss
    Κατα ευχαριστήθηκα το παιχνιδι,και ξανα επαιξα με ορεξη στο τελευτιαο επίπεδο δυσκολίας
    Αλλα εκεινο τα παλιο τρόπαια με τα bountys που τα παίρνεις τυχαια με ξεπατώσαν

21. The Following 2 Users Say Thank You to karlat89 For This Useful Post:

AriStos13 (06-01-2015),king2009 (07-01-2015)

PS4forums Fanatic antoniss's Avatar
    PSN ID
    auber002b
    Name
    Αντώνης

^^ ναι και εμένα το Uncharted μου άρεσε αρκετά ,
    άσχετο αλλά 17 πλατίνες λέει η τροπαιοκάρτα σου πως έχεις με τελευταία το Uncharted μήπως ξέχασες καμία ! λολ

23. The Following User Says Thank You to antoniss For This Useful Post:

karlat89 (07-01-2015)

Moderator odytsak's Avatar

Far Cry 4 είχε σήμερα το μενού,
    είναι σίγουρα η πλατίνα που ευχαριστήθηκα περισσότερο από τις 44 που έχω μέχρι σήμερα,
    παιχνιδάρα πραγματικά.

25. The Following 5 Users Say Thank You to odytsak For This Useful Post:

antoniss (07-01-2015),ary4022 (07-01-2015),king2009 (07-01-2015),Nerven (07-01-2015)

PSN ID
    l_imperi_UM
    Name
    ΛΥΜΠΕΡΗΣ

87. FAR CRY 4
    Ευχαριστω πολυ τον Οδυσσεα για την βοηθεια του σε ενα coop τροπαιο (απλο μεν, αλλα αν περιμενεις να το κανεις με random παιχτη στο psn, σωθηκες!)

27. The Following 2 Users Say Thank You to rookie For This Useful Post:

king2009 (07-01-2015),odytsak (07-01-2015)

Το changing lines στο fc4 μονο με συνεννοηση γινετε αλλιως πολυ δυσκολα.

Τελειωσα και το journey.Εξαιρετικο παιχνιδι και απο gameplay και απο μουσικη/τοπια.Μπραβο στην santa monica.Προσπαθω να παρω και πλατινα το crysis 3 αλλα τα multiplayer trophies δεν βγαινουν μιας και το online ειναι dead και boost με αλλα 11 ατομα πολυ δυσκολο.Τουλαχιστον πιασαμε 100% στα sp trophies.

PSN ID
    l_imperi_UM
    Name
    ΛΥΜΠΕΡΗΣ

Το changing lines στο fc4 μονο με συνεννοηση γινετε αλλιως πολυ δυσκολα.

Τελειωσα και το journey.Εξαιρετικο παιχνιδι και απο gameplay και απο μουσικη/τοπια.Μπραβο στην santa monica.Προσπαθω να παρω και πλατινα το crysis 3 αλλα τα multiplayer trophies δεν βγαινουν μιας και το online ειναι dead και boost με αλλα 11 ατομα πολυ δυσκολο.Τουλαχιστον πιασαμε 100% στα sp trophies.

Αν θυμαμαι καλα, στο Crysis 3 τα τροπαια τα ονλινε τροπαια τα πηρα ολα (ή σχεδον ολα) χωρις boostαρισμα.....παντως σιγουρα δεν μετειχα σε καποια παρε 12 ατομων

30. The Following User Says Thank You to rookie For This Useful Post:

king2009 (07-01-2015)

Αν θυμαμαι καλα, στο Crysis 3 τα τροπαια τα ονλινε τροπαια τα πηρα ολα (ή σχεδον ολα) χωρις boostαρισμα.....παντως σιγουρα δεν μετειχα σε καποια παρε 12 ατομων
    Μπαινω κανονικα online αλλα δεν εχει κανενα ατομο.Στο public match λεει 12 ατομα.Οποτε υποθετω οτι θελει 12 για να γινει παιχνιδι.Παλια σιγουρα θα ειχε κοσμο τωρα πολυ δυσκολα.Θα δω κανενα session στο psnprofiles αν εχει γιατι αλλιως εφοσον δεν εχει κοσμο δυσκολα.Το sp παντως παρα πολυ καλο και το supersoldier γινετε ευκολο αν παιζεις με το bow.

Bookmarks

Bookmarks