Ας κάνω και εγώ ένα update:
196. Game of Thrones (το RPG): Τραγικό gameplay, και ψιλοάθλιο voice acting αλλά η ιστορία τελικά ήταν πάρα πολύ καλή, ειδικά για fans του Got.
197. Lego Batman 2 (Vita): Πολύ ευχάριστο. Ό,τι έπρεπε για τις διαδρομές μου στα ΜΜΜ.
198. inFamous: First Light: Ωραίο gameplay, το story μιε. Πολύ OP κάποια powers όμως!
199. Alien: Isolation: Πολύ καλή ατμόσφαιρα. Μου άρεσε πολύ. Το τέλος λίγο μιέ όμως.
200. GTAV (PS3): Η πρώτη πλατίνα για το 2015!!!
Τα λόγια είναι περιττά. Μου έφαγε την ψυχή αλλά το είχα βάλει πίσμα να είναι η 200η και δεν έπερνα επίτηδες άλλες πλατίνες πριν πάρω αυτή. Φοβερό παιχνίδι αλλά πολύ πολύ χρονοβόρο.
Συνολικά έγραψα
Single: 3 days, 6 hours, 36 minutes, 53 seconds
Online: 2 days, 5 hours, 54 minutes, 39 seconds
Το single σίγουρα δεν θέλει τόσο πολύ αν πας μόνο για πλατίνα (αλλά γιατι να το κάνεις αυτό σε ένα τέτιο game?

)
Το online πλέον θέλει πολύ παραπάνω. Εγώ είχα φτάσει το level 70 με διάφορα rp exploits πριν patchαριστούν. Απο εκεί και πέρα όμως αναγκάστηκα να παίξω κανονικά. Αφού πήρα τα 30 awards κτλ (κάποια με boost κάποια legit) ήμουν level 76. Για τα υπόλοιπα έπεσε τρελό grinding. Για όποιον ενδιαφέρεται η μέθοδος που χρησιμοποίησα για leveling (solo):
201. AC Liberation: Αρκετά μιέ. Αλλά οκ για ένα assassin's creed στο vita.
202. Dragon Age 2: Αν εξαιρέσεις τα επαναλμβανόμενα dungeons το ευχαριστήθηκα πάρα πολύ το παιχνίδι. Ωραίο story, διάλογοι και αρκετά καλό gameplay. Μου αρέσει πολύ ο κόσμος του dragon age. Σύντομα θα πιάσω και το inquisition!
203. PS All Stars Battle Royal (Vita): Αυτό και αν ήταν ό,τι πρέπει για τις καθημερινές μετακινήσεις μου με τα ΜΜΜ. Διαδρομή και τρόπαιο πήγε

(Thanks to Tony for the suggestion)
Bookmarks