ary4022 (22-10-2014)
Gokussjin (17-10-2014)
2.Middle-earth: Shadow of Mordor![]()
ary4022 (22-10-2014)
Σταύρο το έπαιξα σε vita και μπορώ να πω οτι εμένα μου ταίριαζε περισσότερο απ'ότι σε ps3 (το δοκίμασα και εκεί) μιας και μπορούσα να στοχεύσω καλύτερα και πιο σταθερά που στο ps3 με το ds3 έριχνα στο γάμο του καραγκιόζη , αλλά αυτό βέβαια είναι θέμα συνήθειας .
από ώρες μιας και τελευταία δεν παίζω κάτι συνεχόμενα όπως πριν , και επειδή με το ps vita ασχολούμαι αργά το βράδυ πριν κοιμηθώ δεν βιάστηκα να βγει η πλατίνα οπότε το τελείωσα μεσα σε μια εβδομάδα αλλά σαν καθαρό χρόνο παιχνιδιού είναι στο 10ωρο εκτός αν κάποιος το μάθει γρήγορα το game και τις πίστες και τις βγάλει γρηγορότερα όλες με rank A+ που εγώ π.χ. στο κανονικό walkthrough έβγαλα μόνο 3-4 από τις 19 , και μετά τις ξανα έπαιξα κάποιες λιγότερο κάποιες περισσότερο μέχρι να τις βγάλω με Α.
Ωραίο πάντως αν σου αρέσει η κάμερα , θα περιμένω να βγει και το 2 όπως λένε!
Gokussjin (22-10-2014)
172. Jak II ( Vita )
Είχα διαβάσει και ακούσει πολλά ( κυρίως αρνητικά ) πριν το ξεκινήσω οπότε μπήκα επιφυλακτικά στο παιχνίδι. το ξεκίνησα πριν 4 μήνες περίπου και το παράτησα μιας και με χάλασε πολύ γρήγορα. Το έπιασα πάλι πριν μια βδομάδα περίπου για να του δώσω άλλη μία ευκαιρία. Το παιχνίδι είναι πολύ καλό και καλύτερο από ό,τι λένε και γράφουνε. Μάλλον επειδή ανήκει σε μια κατηγορία παιχνιδών λίγο πιο old school που έχει μία άλλη δυσκολία , έφαγε πολύ κριτική μεταξύ τροπαιοφάγων. Το αρνητικό του που έμεινε σε μένα ήταν η δυσκολία που έβγαζε σε κάποιες στιγμές ( και ο εκνευρισμός που ακολουθούσε μετά ) , όχι γιατί δυσκόλευε αλλά γιατί τα κουμπιά και η κάμερα το δυσκολεύανε. Η κάμερα να μη βολεύει για κανένα λόγο και τα κουμπιά σε κάποια συγκεκριμένα sections του παιχνιδιού να μην κάνουν αυτό που θες και πατάς να κάνεις. 4-5 αποστολές με έκαναν να θέλω να το παρατήσω. Ενα ακόμη μείον είναι πως όταν ήμουν σε οχήματα , η κάμερα δεν άλλαζε , οπότε για να πάω πάνω έπρεπε να πατάω κάτω.
Σε γενικές γραμμές ωραίο παιχνίδι , πολύ platforming και πολλές αποστολές. Ακόμα και στα glitches που υπάρχουν και είναι υπερ σου , μπορεί να καταντήσει εκνευριστικό.
20 ωρίτσες και κάτι πρέπει να έγραψε το κοντέρ.
rookie (26-10-2014)
173. Playstation All-Star Battle Royale ( PS3 )
Παιχνίδι που μπορείς να το πλατινάρεις σε ένα 12ωρο αν έχεις υπομονή. Και μόνο τα 20 playthroughs που θέλει το arcade ( 25-30 λεπτά το καθένα ) , συν του ότι είχα πάρει ήδη πλατίνα ξανά στο παιχνίδι στο vita , με απέτρεψαν από το να το πάω σερί. Το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό , εύκολο , έχεις ποικιλία στην επιλογή χαρακτήρων αλλά μπορεί να καταντήσει γρήγορα μονότονο και επαναλαμβανόμενο. Προτείνεται για τροπαιοφάγους
174. Lego Pirates of The Carribean
Αλλο ένα παιχνίδι πλατιναρισμένο με τη γυναίκα. Ζήμερα μου ζήτησε να έχει και το δικό της ροζ χειριστήριο
Πλάκα είχε και το συγκεκριμένο , είχε κάποια σημεία που απαιτούσαν καλό συντονισμό αλλά σε γενικές γραμμές ήταν ευχάριστο και εύκολο!
Στα συν του ότι δεν έχει ούτε ενα glitchaρισμένο τρόπαιο!
ary4022 (29-10-2014)
Gokussjin (31-10-2014)
και όμως ! το game το είχα παρατήσει εδω και 2 χρόνια που είχα καταφέρει να βγάλω το online.. και το έπιασα τώρα ξανά από 22/9 όπως βλέπω στα trophies , παίζοντας λίγο όποτε έχω χρόνο κυρίως απογευματάκια απο 1-2 ώρες (εκτός εξαιρέσεων)
χαλαρά το πήγα και ταυτόχρονα μπορεί να είχα ξεκινήσει και κάτι στο vita αλλά για βραδυνές ωρίτσες αυτό... για αυτό έκανα 1,5 μήνα άλλωστε . λολ
Λογικά Σταύρο έχεις του Vita και του PS3 αφού δεν έχεις PS4,
στο PS4 έχει 4 platinum, από ένα σε αμερική, Ευρώπη, Χονγκ κονγκ και Ιαπωνία.
Δες στο προφιλ μου και τα 6 platinum
http://psnprofiles.com/odytsak
είχε dlc την προηγούμενη βδομάδα, το πήγα πάλι 100% οπότε βρίσκονται ψηλά πρώτα-πρώτα στην λίστα μου.
Gokussjin (01-11-2014)
^^ έτσι είναι , εγώ τα έχω μόνο από το κανονικό μου account σε ps3 , vita , ps4 αλλά χωρίς κανένα DLC (3 platinums) , και επειδή έχει τώρα προσφορά στα 5.99€ το Sound Shapes™ Add-On Bundle ψήνομαι να το πάρω ,
Βέβαια ο Οδυσσέας το τερμάτισε ! χαχαχα οκ το αμερικάνικο αλλά ρε θηρίο και Χονγκ Κονγκ και Ιαπωνία ? λολ
Bookmarks