Page 80 of 120 FirstFirst ... 307076777879808182838490 ... LastLast
Results 1,581 to 1,600 of 2391

Thread: Destiny

Ναι μπορεις να το παρεις. Κοστιζει 20 ευρω

Cool Member alexadrinos's Avatar
    PSN ID
    Darkwield
    Name
    Άγγελος

Quote Originally Posted by Roy View Post
    Ναι μπορεις να το παρεις. Κοστιζει 20 ευρω
    Μη με κράξετε,θα βγει στα μαγαζιά η μόνο από playstore;
    Από playstore δεν έχω αγοράσει και δεν ξέρω την διαδικασία.

- - - Updated - - -

Elite dspug7's Avatar
    PSN ID
    dspug7
    Name
    Διαμαντης

Quote Originally Posted by alexadrinos View Post
    Τι το ξανασκέφτεσαι έγω το χτύπησα.
    Έκανα "πατάτα";;;;
    Κοίταζα για το dlc μόνο το pass βλέπω στο ps store.μόνο του το expasion που βγαίνει τώρα δεν μπορώ να το πάρω;;;;;
    χαζομαρα εγραψα το μεσημερι, με ειχε βαρεσει η κουραση απο τη δουλεια. αφου εχω ηδη exotic armor, ευτυχως που δεν βιαστηκα να το παρω. τσιμπησα ενα exotic shard για να τελειωσω με το patience and time και τα υπολοιπα την αλλη βδομαδα.

κατι αλλο, τωρα ποια τα motes of light ειναι κατιτις αχρηστα, ε; μονο για στολιδια, αφου δεν εχει ο xur exotic engrams... ευχομαι να ειναι μονο για αυτη τη βδομαδα...

Αγγελε δεν νομιζω να βγει σε retail, αν ηταν θα ειχε ακουστει.
    Last edited by dspug7; 05-12-2014 at 22:09.

PSN ID
    Darkwield
    Name
    Άγγελος

Διαμαντή με πρόλαβες το ίδιο σκεφτόμουν.
    Με 23 mote of ligths αγόραζες engram από xur.Τώρα δεν το βλέπω.Μην μου πείτε ότι πλέον αγοράζεις μόνο emblem απο speaker.

Ξέχασα... 27 level armor(1 epic 3 legentary)και πάω του σκοτωμού για 29+
    Last edited by alexadrinos; 05-12-2014 at 22:35.

Advanced Member giotios's Avatar
    PSN ID
    giotios
    Name
    Παναγιωτης

Ευγε λεβεντη μου!

6. The Following 2 Users Say Thank You to giotios For This Useful Post:

alexadrinos (06-12-2014)

Advanced Member FurionMike's Avatar
    PSN ID
    furionmike

o Xur μονο για αυτη την βδομαδα δεν πουλησε exotic engram,απο την επομενη βδομαδα θα πουλαει παλι μαζι με νεο εμπορευμα ;p

8. The Following 2 Users Say Thank You to FurionMike For This Useful Post:

alexadrinos (06-12-2014)

PSN ID
    Darkwield
    Name
    Άγγελος

το engram που πουλάει ο xur μπορεί να σου βγάλει και όπλο η μόνο armor;;;;
    Έβλεπα πριν λίγο στο twitch ένα τύπο που έκανε nightfall solo.Πέρα από το ότι ο τύπος ήταν τούμπανο και το έβγαλε στο δεκάλεπτο μου έκανε εντύπωση ότι όταν κόντευε να τελειώσει το nexus έστειλε invite σε δυο φίλους οι οποίοι πήγαν και φυσικά σε ένα λεπτό τελείωσε και χτύπησαν epic.Γίνεται αυτό;Αν ναι είναι λάθος.¶λλος να ξεπατώνεται για να το βγάλει και να πάρει κάτι από το παιχνίδι και κάποιος άλλος επειδή έχει φιλαράκι 30 να παίρνει epic τόσo εύκολα.Για μένα δεν θα έπρεπε να σε βάζει στο τέλος του strike.
    Last edited by alexadrinos; 07-12-2014 at 09:56.

PS4forums Fanatic spartan's Avatar
    PSN ID
    air23gr

Παιδια μια βοηθεια!!στις 4 του μηνος προπαραγγειλα μεσο του psn το expansion του dark below.Επειτα μου ηρθε κανονικο email που μου επιβεβαιωσε τον αριθμο της παραγγελιας μου.Σημερα ομως διαπιστωνω αυτο!!!!
    Insufficient funds to complete your pre-order purchase

This e-mail message is to notify you that your pre-order could not be completed because of one of the following payment problems:
    You may not have enough funds in your wallet*.
    You may not have a credit card registered for use with your account*.
    The credit card registered for use with your account* may not be valid.
    If you are a sub-account user, you may have exceeded your monthly spending limit.
    * If you are a sub-account user, “wallet” refers to the wallet of the master account associated with your account, and “account” refers to the associated master account.

We will attempt to charge your wallet again for the pre-order prior to the release date. However, if the payment is still not successful, we will unfortunately have to cancel your pre-order.

Τι στο καλο γινεται ρε παιδες?(εγω εκανα κανονικα την παραγγελια,και μαλιστα κατω στα αdd-ons μου εμφανιζει κανονικα οτι εχει γινει instaled και μου βγαζει και μια αντιστροφη μετρηση παρεπιπτοντως)

Οριστε και το email παραγγελιας που εκανε στις 4 του μηνος που επιβεβαιωνει τα λεγομενα μου

Dear Spyros,

Thank you for your pre-order from PlayStation�Store

This e-mail message is to notify you that your pre-order has been placed. Your wallet will be charged closer to the release date and you will receive a separate purchase confirmation email at that time.

You will find your pre-order details below and a link to the terms that apply to your pre-order. Please save this information for future reference.

Μηπως τελικως πρεπει να ενεργοποιησω το add funds στο on μεσα απο τις ρυθμισεις του ps4 (διοτι το εχω στο οff)??????ευχαριστω.
    Last edited by spartan; 07-12-2014 at 15:46.

Elite dspug7's Avatar
    PSN ID
    dspug7
    Name
    Διαμαντης

θα κανουμε κανενα raid;

PSN ID
    furionmike

@Alexandrinos: Μονο armor engrams πουλαει,οπλα οχι. Επισης ναι γινεται να κανεις join ενα φιλο σου σε nightfall και ας ειναι ηδη στο boss αρκει να μην του εχει κατεβασει πολυ την ζωη γιατι τοτε δεν σε αφηνει.Nothing bad with that imo..
    @spartan:Μαλλον χρησιμοποιεις prepaid και δεν εχει μεσα λεφτα? Γιατι με visa σε χρεωνει αμεσως κ το κατεβαζεις κανονικα.Με prepaid πρεπει να πας εσυ και να κανεις Add-Funds στο wallet.

13. The Following User Says Thank You to FurionMike For This Useful Post:

alexadrinos (07-12-2014)

PSN ID
    air23gr

Quote Originally Posted by FurionMike View Post
    @Alexandrinos: Μονο armor engrams πουλαει,οπλα οχι. Επισης ναι γινεται να κανεις join ενα φιλο σου σε nightfall και ας ειναι ηδη στο boss αρκει να μην του εχει κατεβασει πολυ την ζωη γιατι τοτε δεν σε αφηνει.Nothing bad with that imo..
    @spartan:Μαλλον χρησιμοποιεις prepaid και δεν εχει μεσα λεφτα? Γιατι με visa σε χρεωνει αμεσως κ το κατεβαζεις κανονικα.Με prepaid πρεπει να πας εσυ και να κανεις Add-Funds στο wallet.
    Με prepaid το εκανα παραγγελια και ειχα βαλει κανονικα λεφτα μεσα.(ειναι visa κιολας η καρτα)Αλλα για πιο λογο να πρεπει να κανω add funds στο πορτοφολι μου?αφου εγινε κανονικα η παραγγελια μου και μου εχει γινει instal το expansion ειδη απο οτι μου λεει.Πραγματικα εχω μπερδευτει με αυτο που μου εχει γινει αυτην την στιγμη.
    Οταν προπαραγγελνεις κατι απο το store(αυτοματος δεν σου τραβαει τα λεφτα η υπηρεσια?)
    Last edited by spartan; 07-12-2014 at 17:07.

PSN ID
    furionmike

Οταν χρησιμοποιεις Prepaid αν δεν κανω λαθος πρεπει να κανεις add funds to wallet το ποσο που θες να ξοδεψεις. δεν τραβαει αυτοματα το PS store απο την καρτα.

16. The Following User Says Thank You to FurionMike For This Useful Post:

spartan (07-12-2014)

PSN ID
    air23gr

Quote Originally Posted by FurionMike View Post
    Οταν χρησιμοποιεις Prepaid αν δεν κανω λαθος πρεπει να κανεις add funds to wallet το ποσο που θες να ξοδεψεις. δεν τραβαει αυτοματα το PS store απο την καρτα.
    Μαλλον αυτο πρεπει να επαιζε(διοτι στο purchases history στο πακετο που αγορασα μου εβγαζε αυτο Current Wallet Amount*: ¤0.00)

PSN ID
    Darkwield
    Name
    Άγγελος

Μια και το συζητάμε έγω έβαλα με προπληρωμένη 20 ευρώ στο wallet μου οπότε την Τρίτη πάω στο παιχνίδι και πατάω "προσθήκη στο καλάθι μου" και το κατεβάζω;;;

Διαμαντή να το κανονίσουμε την ερχόμενη εβδομάδα να τσιμπήσω και γω ένα λεβελάκι ακόμα.

Furionmike δεν το γράφω με βεβαιότητα αλλά έχω την εντύπωση ότι η μπάρα ήταν στο τελευταίο τέταρτο όταν τους έστειλε invite.
    Last edited by alexadrinos; 07-12-2014 at 18:02.

Δεν εχει σχεση η ζωη του boss. Μπορει να φαει καποιος disconnection και να χρειαστει να ξαναμπει. Το εχω κανει και με 1 χτυπημα ζωη να μενει στο Boss. Ο μηχανισμος ειναι σωστος επειδη το παιχνιδι ειναι co-op απο τη φυση του. Αν δε θελεις να σου κανουν join βαζεις fireteam - closed.

It's all there

PSN ID
    Darkwield
    Name
    Άγγελος

Θα διαφωνήσω.Με το disconnetion είναι σωστό να σε ξαναβάζει.Το να μπαίνει όμως κάποιος ένα λεπτό πριν πέσει το boss και να παίρνει εύκολα epic armorτην ίδια ώρα που κάποιοι άλλοι έχουν λιώσει στα strike,crusible για να δουν κάποιο wealpon,armor της προκοπής για μένα είναι πέρα για πέρα λάθος.
    Τώρα το πως μπορεί να λυθεί αυτό δεν ξέρω γιατί σίγουρα και το να μην σε βάζει όταν φάει κάποιος disconnection πάλι είναι λάθος και άδικο.

υγ.Τώρα που το ξανασκέφτομαι ο τύπος που έβλεπα μπήκε στο καπάκι πάλι nightfall.Πρέπει να το έχει κάνει άπειρες φορές γιατί ήξερε ανά πάσα στιγμή από που θα του πεταχτούν.Τα έκανε όλα πολύ μηχανικά.Όσο το σκέφτομαι αρχίζω να πιστεύω ότι μπορεί να έβγαζε και μεροκάματο από αυτό.
    Last edited by alexadrinos; 07-12-2014 at 19:44.

Για να μπεις Nightfall παει να πει οτι εχεις λιωσει και συ για να πας στο αναλογο level.

Το nightfall αυτης της εβδομάδας το Solara 3 φορες με Vex Mythoclast, Ghalllarhorn και Vision of Confluence.
    Δεν ειναι κατι ιδιαίτερο.

Και στο Raid μπορείς να μπεις σε οποιο checkpoint θες.

Advanced Member captainjacko's Avatar
    PSN ID
    captainjacko1234
    Name
    Steve

Μας την εκανε ο Xur αυτη την εβδομαδακαι το ιδιο οπλο εβγαλε και δεν μας εδωσε exotic engram και ειχα στηριχτει να παρω απο εκει armor..

μειναμε με τα mote of lite στο χερι
    Ξεκινησα ομως δευτερο χαρακτηρα 1 Warlock θηλυκια

κοντευει lv20 τουμπανο θα την κανω

PSN ID
    Darkwield
    Name
    Άγγελος

To επόμενο Σκ θα χει engram Σταύρο οπότε δεν πάνε χαμένα τα mote.

Advanced Member captainjacko's Avatar
    PSN ID
    captainjacko1234
    Name
    Steve

Ευχαριστα νεα αγγελε ελπιζω να γινει

Το πηρες το μηνυμα μου εε?..ακονισε τα οπλα σου το απογευμα εχουμε δουλεια

Bookmarks

Bookmarks