καλησπερα στην παρεαειμαι lv 24 titan και θελω να κανω την weekly mission για τα strange coins.μπορει κανεις να βοηθησει?το απογευμα
καλησπερα στην παρεαειμαι lv 24 titan και θελω να κανω την weekly mission για τα strange coins.μπορει κανεις να βοηθησει?το απογευμα
Το βγάλαμε αρκετά εύκολα μια και ο φίλος jper75 ήξερε τον τρόπο να το κάνει εύκολο![]()
Για να αναβαθμίσω armor μου ζητά helium filaments το βρίσκεις στο moon αλλά θέλω πολύ από δαύτο.Υπάρχει κανείς εύκολος τρόπος να μαζέψω γιατί με το ψάξιμο θέλει πολύ ώρα.Θέλω 50 κομμάτια και το βρίσκεις δύσκολα.
Εγω για materials επειδη βαριεμαι να τρεχω γυρω γυρω κ να τσεκαρω spawn points σε οποια περιοχη κ να ειμαι ψαχνω να βρω ενα chest κατα προτιμηση κοντα σε διπλανη περιοχη..ετσι ανοιγεις το chest > πας με το sparrow ως την εναρξη της επομενης περιοχης κ γυρνας πισω κ το chest που μολις πηρες εχει ξανα-εμφανιστει..ετσι μπορεις να μαζεψεις χωρις να ψαχνεσαι οσα θες.
Για Helium Fragments στην πρωτη περιοχη που σε βγαζει μολις πας στο φεγγαρι αν πας λοξα αριστερα ειναι ο δρομος που σε βγαζει Hellmouth...στην αρχη του δρομου δεξια εχει μια σπηλια..μολις σου βγει εκει μεσα στο chest παρτο και μετα παρε το δρομο προς Hellmouth..μολις δεις τα γραμματα οτι αλλαξες περιοχη γυρνα πισω αμεσως στην σπηλια κ το chest ειναι παλι εκει..επανελαβε οσες φορες χρειαζεται.
alexadrinos (29-11-2014)
alexadrinos (29-11-2014)
Έλιωσα τρεις ώρες το απόγευμα μάζευα helium.τώρα βέβαια μας προέκυψε άλλο:ascendant shards.Από τι κατάλαβα αυτό το παίρνεις από:
daily story level 28
events στα patrol
όταν σπάσεις legentary
από nightfal k weekly strike
¶λλοι τρόποι υπάρχουν;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
όπως και να χει αυτά τα βλέπω να μαζεύονται δύσκολα.Μου φαίνεται ότι δύσκολα θα δω το 30 level αρχίζει και γίνεται πακέτο το παιχνίδι.
raid,μολις τελειωσει μπορει να εχεις μαζεψει καμια 10-15αρια,αν εισαι πολυ ατυχος μπορει και παραπάνω!!!
Last edited by Nikos326_GR; 01-12-2014 at 01:12.
alexadrinos (01-12-2014)
αυτο το raid ρε παιδια ποτε δεν με τραβηξε για να το κανω. μια φορα μπηκα σε ομαδα φιλων που ειχαν ηδη ξεκινησει, ειχαν ηδη φτασει στο τελευταιο αρχηγο και επειδη ηταν προ-glitch εποχης καταφεραν και τον εριξαν στον γκρεμο μετα απο 2-3 λεπτα. απο οσο θυμαμαι δεν εδωσε τιποτα σοβαρο, εγω πηρα ενα legendary sparrow. μου φαινεται τραγικο το να κατσω μπροστα στην τηλεοραση τοσες ωρες συνεχομενες και στο τελος να παρω ενα χρυσο αγγουρι.
Εχω λαβει ολα τα οπλα του Raid και η αληθεια ειναι οτι αν δε το παιξεις χανεις ολη την ουσια του παιχνιδιου ως προς το firepower. Οπλα οπως το Fatebringer, Praedyth's Revenge, Hezen Vengeance, Vex Mythoclast και φυσικα ολο το armor για να πας Level 30 δε τα βρισκεις αλλου. Επισης οι μποτες του Raid σου δινουν +2 ρουκετες, οποτε φαντασου τι πανικο σκορπαω με 7 ρουκετες Gjallarhorn!
δεν διαφωνω σε οσα λες, αλλα μου ειναι δυσκολο να ασχοληθω τοσες ωρες συνεχομενες, ολο και για κατι θα χρειαστει να σηκωθω απο την καρεκλα. το γνωριζω οτι μπορεις σε checkpoint να σταματησεις και να το συνεχισεις αλλη στιγμη με τον ιδιο ομως fireleader, αλλα σε τετοια περιπτωση αντε να συνενοηθεις παλι με ολη την ομαδα για το ποτε θα γινει. οσον αφορα την armor, ειμαι level 29 και μου λειπει μονο κρανος με 30 light για να παω level 30, και τα εχω παρει ολα απο το xur και απο το iron banner.
To raid και για μένα είναι δύσκολο να διαθέσω τόσες ώρες.Μόνο να μαζευτούν 6 άτομα φτάνει.Διαμαντή αν δεν κάνω λάθος το raid είναι μονόδρομος για level 30.Αν το έχω καταλάβει καλά από iron buner παίρνεις χέρια,πόδια(30l) από xur θα πάρεις ένα epic(30l) αλλά το τέταρτο κομμάτι της πανοπλίας light30 που θες για να πας 30l το παίρνεις μόνο από το raid.
yg.Στο iron banner πως παίρνεις armor(light30)Τα ρίχνει τυχαία η πρέπει να κάνεις κάποιες "αποστολές";;;;
φιλε dspug δεν εχουν τα πράγματα οπως τα λες,ολοι οι παικτες παιρνουν τα cp στο raid οχι μονο o leader απλα το παιχνιδι θα ξεκινησει απο το cp του leader.Για να γινω πιο κατανοητος...αν παιξεις raid και το φτασετε ως ενα σημειο και την επομενη μερα παιξεις με 5 αλλα διαφορετικά ατομα αλλα αυτη τη φορα γινεις εσυ ο leader τοτε θα σας βγαλει στο σημειο που ησουν με τους προηγουμενους.
για μενα οποιος δεν εχει παιξει raid ειναι σαν να εχει παιξει το μισο παιχνιδι,δεν χανεις μονο την ουσια του παιχνιδιου ως προς το firepower που λεει ο φιλος παραπάνω χανεις γενικα ολη την ουσια
Bookmarks