Παιδια μην τυχον κανει κανεις την πατατα και δε το παρει!!! Οταν ξεκινησα να παιζω destiny τον Οκτωβριο, το εφερε ο xur και τοτε ειχα κοινς μονο για οπλο η exotic helmet και πηρα το helmet γιατι ημουν πολυ low level. Απο τοτε με 3 χαρακτηρες δε μου επεσε ποτε!!! ειχα λυσαξει γιατι δεν ηξερα οτι εχει unlimited ammo το οποιο σε nightfall ειναι σουπερ SOS!!! Χθες που το εφερε πηρα 3 (ενα για καθε χαρακτηρα γιατι βαριεμαι να τα αλλαζω, 150 κοινς ειχα στην ακρη) και η ειρωνια; παω μετα για nightfall για τον χαρακτηρα που δεν ειχα κανει και μου το δινει!!! τα νευρα μου.... λοιπον οποιος εχει κοινς το παιρνει χωρις δευτερη κουβεντα. Επισης, εχω 2 φιλους 32 που ειμαστε σε μια αλλη κλαν που μας βοηθησαν παρα πολυ να μαθουμε τα raid tactics αλλα απο Τεταρτη που εχουμε hard, θελω να ξερω ποιοι ειστε 32 και διαθεσιμοι βραδυ μετα τις 11 για να σας υπολογιζω για raid. Ελπιζω οτι οσοι το εχετε βγαλει, το χετε κανει και χωρις τυρακια και ξερετε τι κανουμε. ολοι μας ταισαμε τυρακια το κροτα αλλα να ξερουμε την τακτικη για το hard. Εξαλλου θα τα λεμε και απο το γκρουπ που εφτιαξε ο captain! Κατι ακομα. Οσοι εχετε χρονο παιξτε iron banner γιατι ισως παρετε απο drop το sniper το οποιο ειναι φανταστικο! εχει καλυτερο damage απο το ice και ειναι legendary!!! Απλα δεν εχει unlimited ammo...φανταστειτε και κει εχω 3, ενα με καθε element!! λοιπον καλημερα σε ολους !!!

Reply With Quote

μαζεμενη απο τη Bungie

Εγώ και ο Διαμαντής δεν έχουμε εμπειρία για ελάτε να μαζευτούμε.Το ξεκινάμε και βλέπουμε πως θα πάει.

Bookmarks