Page 10 of 18 FirstFirst ... 67891011121314 ... LastLast
Results 181 to 200 of 350

Thread: Middle-earth: Shadow Of Mordor

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by Godweeder View Post
    Δηλαδη ρε φιλε , μιας και υπαρχει η συγκριση με batman k assassin,
    πανω στην μαχη εχει πολυ μεγαλυτερο βαθος ?
    Δηλαδη π.χ εχει αρκετους εχθρους που πρεπει να τους αντιμετωπισεις διαφορετικα σε σχεση με ενα απλο orc? (πλην τως boss)

Επισης το health bar πως περιπου λειτουργει ?
    Ξανα γεμιζει μονο του π.χ ?
    H συγκριση με το combat toy Ασσασσινς δεν υφισταται γιατι δεν εχει καμμια σχεση με αυτο. Με του Μπατμαν μοιαζει παρα πολυ, πρακτικα το ιδιο gameplay ειναι με ορισμενες παραλλαγες. Οπως λοιπον και στο Μπατμαν, ετσι και εδω υπαρχουν εχθροι που δεν μπορεις να τους κανεις counter, αλλοι οι οποιοι πρεπει να τους χτυπησεις μονο απο πισω για να πονεσουν, αλλοι που ειναι ranged κλπ.

Αυτα βεβαια για τους απλους εχθρους. Τωρα αν παμε στους Captains και στους Warchiefs, τοτε εκει οντως χρειαζεται διαφορετικη προσεγγιση καθε φορα, η οποια καθοριζεται αφου πρωτα εχεις μαζεψει πληροφοριες για τους εχθρους αυτους και συγκεκριμενα ποιες ειναι οι δυναμεις τους και ποιες οι αδυναμιες τους.

Το ωραιο στην ολη φαση ειναι ποσο απροβλεπτες μπορουν να καταληξουν να ειναι οι μαχες με αυτους τους εχθρους. Γιατι ειτε σας νικησουν , ειτε τους νικησετε, θα τους ξαναβρειτε μπρος σας αργοτερα στο παιχνιδι. Οι συνομιλιες δε ειναι ολες με βαση την εκαστοτε προιστορια που ειχατε με τον στοχο σας. Για πχ εαν καποιος Captain σας την επεσε κι εσεις το βαλατε στα ποδια, την επομενη φορα θα το σχολιασει αυτο και θα σου κανει και καζουρα οτι εισαι κοτα κλπ. Επισης οσους νικατε θα δειτε τις αναλογες αλλαγες στο προσωπο τους και την γενικοτερη εμφανιση τους. Για πχ εγω ειχα καψει εναν εχθρο και την επομενη φορα τον ειδα με μπανταρισμενη μουρη και μου σχολιασε κατι σε φαση οτι αυτην την φορα ειναι προετοιμασμενος καταλληλα, και οντως ηταν immune σε εκρηξεις και φωτια.

Αντιστοιχα αν σε εχει κερδισει ο εχθρος και τα ξαναβαλεις μαζι του και παλι θα ακουσεις ατακες του στυλ : " τι εγινε? δεν σου εφτανε μια φορα? θες κι αλλο? " και παρομοια.

Ειναι πολυ ωραια φτιαγμενο εχει τρελο χαβαλε ωρες ωρες!

Το πιο κορυφαιο σκηνικο ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ομως ηταν αυτο που μου ετυχε εχθες... εκει που κοπαναω κατι Ορκ εμφανιζεται ενα Ντουκι τρελο. Φυσικα εγω δεν ειχα ερευνησει τις αδυναμιες του κλπ γιατι τωρα τον εβλεπα πρωτη φορα. Αλλα ειπα να δοκιμασω την τυχη μου.

Ε παιδια αυτο που εγινε δεν λεγεται, ελιωσα στο γελιο... ο τυπος με πηδηξε στο ξυλο, σε φαση του ειχα κανει ελαχιστο damage και αυτος με ειχε κατεβασει στο μηδεν σχεδον... και τοτε ακουστε τι εγινε ρε παιδια...

ο τυπος ξαφνικα σταματαει την επιθεση του και πεταει την θεικη ατακα:

" Not like this... this is too easy..."

και σηκωνεται και φευγει!!! ΧΑΧΑΧΑ

Μου εκανε την ψυχολογια κουρελι, καλυτερα να με σκοτωνε παρα να μου ελεγε αυτο το πραγμα χαχαχα ενιωσα εντελως αχρηστος.

Βεβαια εγινε η προτεραιοτητα μου (εννοειται μετα απο κατι τετοιο, ελεος δεν μου εχει ξανατυχει αυτο σε game) εκανα την προετοιμασια μου και πηρα την εκδικηση μου!

Αλλα μιλαμε για γμω τα σκηνικα, εμεινα μλκς οταν συνεβη αυτο.

2. The Following 8 Users Say Thank You to Valkyre For This Useful Post:

Desmond (06-10-2014),enstikto (05-10-2014),Godweeder (05-10-2014),hakoo (05-10-2014),panos74gr (05-10-2014),stavros88 (05-10-2014),teras1 (05-10-2014),tonybsg (05-10-2014)

PS4forums Addict teras1's Avatar
    PSN ID
    Panos_GRE
    Name
    Πάνος

Και νομίζω ότι επιτέλους βρήκαμε κάτι που μπορεί να χαρακτηριστεί next gen gameplay!

4. The Following 2 Users Say Thank You to teras1 For This Useful Post:

Desmond (06-10-2014),hakoo (05-10-2014)

1 ωριτσα που επαιξα εχτες μου φανηκε χαοδης στην αρχη,δεν ηξερα καν τι σημαινουν τα συμβολα στο χαρτη,τα mechanics του παιχνιδιου κλπ,αλλα με το που το συνηθησε αρχισε να μαρεσει.Θελει λιγες ωρες εξοικοιωση μου φαινεται,παντως μεχρι στιγμης το stealth φαινεται απολαυστικο

Btw ολα αυτα στο PC σε medium-low graphics,στα high δε το παιζει ουτε για αστειο,κολλανε τα παντα.Εχω παλια μεν,αλλα πολυ δυνατη GPU.Πολυ ομορφο παιχνιδι απο αποψη γραφικων,κυριως στο depth-of-view εχει πολυ καλη αναλυση
    Last edited by Alastor; 06-10-2014 at 13:44.

PS4forums Addict corsaopc3071r's Avatar
    PSN ID
    corsaopc3071r

Αξιζει για αγορα απο οσα λετε... ισως το τιμησω σημερα!

Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by Alastor View Post
    1 ωριτσα που επαιξα εχτες μου φανηκε χαοδης στην αρχη,δεν ηξερα καν τι σημαινουν τα συμβολα στο χαρτη,τα mechanics του παιχνιδιου κλπ,αλλα με το που το συνηθησε αρχισε να μαρεσει.Θελει λιγες ωρες εξοικοιωση μου φαινεται,παντως μεχρι στιγμης το stealth φαινεται απολαυστικο

Btw ολα αυτα στο PC σε medium-low graphics,στα high δε το παιζει ουτε για αστειο,κολλανε τα παντα.Εχω παλια μεν,αλλα πολυ δυνατη GPU.Πολυ ομορφο παιχνιδι απο αποψη γραφικων,κυριως στο depth-of-view εχει πολυ καλη αναλυση
    Πρεπει στο PC να ειναι απιστευτα κακογραμμενο...

Advanced Member Noobios's Avatar

Να κανω μια ερωτηση παιδες. Ποιο το νοημα να σκοτωνω καπταινς αφου παντα θα παιρνει καποιος αλλος την θεση τους; Και το εννοω απο θεμα progression οχι απο τα προφανη (runes, xp etc).

Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by Noobios View Post
    Να κανω μια ερωτηση παιδες. Ποιο το νοημα να σκοτωνω καπταινς αφου παντα θα παιρνει καποιος αλλος την θεση τους; Και το εννοω απο θεμα progression οχι απο τα προφανη (runes, xp etc).
    Eννοεις αν εχει νοημα βαση ιστοριας του παιχνιδιου? Υπαρχουν καποιοι Warchiefs που εχουν Captains για bodyguards και για να τους κερδισεις πρεπει να καθαρισεις αυτους (ή να τους παρεις με το μερος σου) και μετα να κανεις το φονικο.

Γενικα ομως στο μεγαλυτερο κομματι του, το Nemesis system ειναι κατι προεραιτικο (τουλαχιστον μεχρι εκει που ειμαι εγω). Οποτε απο αυτην την αποψη το νοημα ειναι οτι μεσα απο το συστημα αυτο αναβαθμιζεις τα οπλα σου, γινεσαι ισχυροτερος και ταυτοχροα εχει πλακα να βλεπεις πως θα εξελιχθει η ιστορια με ολους αυτους που νικας ή σε νικανε. Θα τυχουν διαφορα απροβλεπτα σκηνικα και καταστασεις.

Τωρα αν καποιος θελει απλα να τελειωσει το παιχνιδι χωρις να ασχοληθει με τα γυρω γυρω, τοτε ειλικρινα απλα κανεις τις βασικες αποστολες και τιποτα αλλο και σε ενα 10ωρακι το εχεις καθαρισει το παιχνιδι. Εχει τονους απο side missions και υλικο ομως και στην ουσια θα χασεις το ζουμι του παιχνιδιου που απο οτι φαινεται ειναι το gameplay στην συγκεκριμενη περιπτωση και οχι το στορυ ή κατι αλλο.

PS4forums Fanatic Kane's Avatar
    PSN ID
    Spyroni

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Πρεπει να ομολογησω οτι το παιχνιδι οσο το παιζεις και ξεκλειδωνεις upgrades στο συστημα μαχης, γινεται ολο και πιο πορωτικο και εθιστικο...

Το στορυ ακομα δεν με νοιαζει ιδιαιτερως, αλλα φακ μη το gameplay ψιλοσπερνει... Δεν ειναι οτι κανεις πολλα διαφορετικα πραγματα, αλλα απλα η εκτελεση αυτων που κανεις ειναι τοσο εντυπωσιακη που δεν βαριεσαι.

Επισης ενω νομιζα οτι ολος ο κοσμος ειναι μια βραχωδης περιοχη γεματο χαλασματα, τελικα δεν ειναι ετσι. Ξεκλειδωσα καποιο καινουργιο κομματι του χαρτη που ειναι πολυ διαφορετικο.

με δυσκολια αφηνεις το χειρηστιριο απο το χερι... Προσωπικα οι μαχες ειναι απλα οτι πιο γαματο εχω δει σε παρομοια σεναρια, δηλαδη που εχεις να παλεψεις με 40 εχθρους ταυτοχρονα... Ο χειρισμος δεν σε προδιδει, η καμερα ειναι κατα 95% υποδειγματικη στο να ακολουθει την δραση, η χορογραφια απιστευτη και τα executions... Oh my God... Τα executions... Fuck me sideways...
    Σαν κρυμμένο μήνυμα ανάποδα παιγμένου δίσκου διαβάζω ότι πρέπει να αρχίσω να την ψάχνω για ps4.

PS4forums Fanatic spartan's Avatar
    PSN ID
    air23gr

Quote Originally Posted by Alastor View Post

Σε τι υπολογιστη το εχεις????διοτι στο δικο μου συστημα το τρεχει με ολλα high 1080p /60

Πολυ καλο ακούγεται έτσι όπως τα περιγράφετε. Το περίμενα πατάτα το συγκεκριμένο..
    αρα μπαίνει κ αυτό στη λίστα!

ενταξει θα ομολογησω οτι ΕΧΩ ΚΑΤΑΚΑΕΙ με το παιχνιδι, εχω τελειωσει το πρωτο chapter της τελευταιας αποστολης.εχω κανει τα παντα στον πρωτο χαρτη κ ολα αυτα μεσα σε 5 μερες. ευτυχως που δουλευω κ ξεκολλαω λιγο.
    ειναι οτι καλυτερο εχω παιξει στο ps4 αλλα εχω τοοοοοοοοοοοοοοοοοσες ωρες κ κοντευω να το βαρεθω...
    προσπαθω να τελειωσω κ ολα τα side missions των οπλων αλλα στον δευτερο χαρτη καποια ειναι θεικα δυσκολα.

Administrator Slay's Avatar
    PSN ID
    Slay2012

μπορει και οχι, αυτο που ειδα ειναι οτι τα παιχνιδια αρχιζουν και εχουν τις απαιτησεις για VRAM που εχουν οι κονσολες. Ετσι ενω υπαρχουν πολυ δυνατες GPU στην αγορα, συνηθως εχουν 2GB μνημη, ενω οι κονσολες πολυ περισσοτερη, και μπορει αυτο να ειναι το "προβλημα" στα PC ports.

15. The Following User Says Thank You to Slay For This Useful Post:

teras1 (06-10-2014)

The Eye of Sauron is watching, forever watching, and he wants to make sure your YouTube videos are "on message."

και αυτο ειναι ενα video απο τον Jim sterling για τις πρακτικες που ακολουθησε η WB σχετικα με τη προωθηση του παιχνιδιου στο youtube. Μιλαμε θα τις ζηλευε και η βορειος Κορεα. Χαρακτηριστικο παραδειγμα? Επρεπε να δουν το βιντεο που ετοιμασες για το παιχνιδι αρκετες ωρες πριν για να το εγκρινουν.
    -The company has final approval on the youtube video at least 48 hours before any video goes live-
    Αν δεν συμφωνουσες με ολα αυτα απλα δεν θα επαιρνες στην ωρα του για το review.

Το οτι τελικα το παιχνιδι ειναι καλο, δηλωνει οτι δεν προκειται για κατι περιστασιακο ωστε να "σπρωχτει" ενα μετριο προιον, αλλα
    φανερωνει φιλοσοφια.

Εμετος...

πηγη: escapistmagazine.com

17. The Following 3 Users Say Thank You to AgentPrinny007 For This Useful Post:

Desmond (07-10-2014),hakoo (07-10-2014),VoleMaulder (09-10-2014)

PS4forums Addict corsaopc3071r's Avatar
    PSN ID
    corsaopc3071r

Το πηρα και εγω εχθες, την εκδοση με το steelbook. Ενα μισαωρακι επαιξα μονο και δειχνει καλο το game. Φωναζει για co-op ομως... θα ειχε πολυ χαβα!

Elite gonzalez's Avatar
    Name
    Κώστας

Ρε παιδιά να ρωτήσω λίγο, τελικά τρέχει στα 30fps? Πως είχα την εντύπωση οτι ήταν 60?

Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by gonzalez View Post
    Ρε παιδιά να ρωτήσω λίγο, τελικά τρέχει στα 30fps? Πως είχα την εντύπωση οτι ήταν 60?
    Μουφες ηταν το 60 τελικα. Τρεχει 30 ακατεβατα και χρησιμοποιει motion blur effect οταν κουνας την καμερα γρηγορα, οποτε αυτο κρυβει λιγο την συνηθισμενη αισθηση των 30 και δειχνει σαν να τρεχει λιγο παραπανω απο αυτο.

21. The Following 2 Users Say Thank You to Valkyre For This Useful Post:

gonzalez (08-10-2014),teras1 (08-10-2014)

Elite BigBOSS's Avatar
    PSN ID
    BigBOSS_Gr

το αντίθετο, έχει αρκετά καλο optimization (ενώ περιμενα το αντιθετο) το μονο αρνητικο και προχειροδουλειά ειναι τα απιστευτα 6gb vram για τo ultra hd texture pack και αυτο για 1080p οχι 4k. Τα high με ultra textures δεν εχουνε ουσιαστικά καμια διαφορά, και τελικά ηταν μουφα το οτι τα high θελουνε 3gb vram και τα ultra 4 gb vram.

Alastor δεν ξέρω τι gpu διαθέτεις εγώ με την δικιά μου το παιζω μια χαρά
    Spoiler!

Το παιχνιδι ειναι αρκετο καλο αν και δεν ειναι ο τίτλος που θα με κολλήσει στην οθόνη για ώρες. Πραγματι το συστημα μάχης ειναι πανομοιότυπο με αυτο που συναντήσαμε στα batman. Στα αρχικά σταδια, ξεκινώντας το παιχνίδι μάλλον ψιλοχάθηκα με ολα αυτα τα εικονίδια που εμφανίζονται στο mini map, και υπήρξε μια μικρή σύγχιση. Ο Ταλιον δειχνει να ειναι αρκετά συμπαθητικος χαρακτήρας ενώ πολύ μου άρεσε
    Spoiler!
    . Τα γραφικα τα βρισκω εξαιρετικα, το παιχνίδι ειναι πολύ όμορφο και διάβασα οτι η δευτερη περιοχη ειναι πιο εντυπωσιακή και οσο προχωράει το παιχνίδι γίνεται καλύτερο καθώς ο παιχτης αποκτάει περισσοτερα skills για τον Ταλιον.

PS4forums Fanatic tonybsg's Avatar
    PSN ID
    tonybsg

Τέλος, πολύ ωραίο το ταξίδι στην Mordor, το καταδιασκέδασα. Σχετικά με το φινάλε (gameplay spoilers, non story)

Spoiler!

Γενικά το παιχνίδι όσο προχωράει, έχει και άλλα να δώσει, και από άποψη ιστορίας, αλλά και δυνάμεων. Μάλιστα σου δίνει ιδιαίτερη ελευθερία να προσεγγίσεις κάποιους στόχους από ένα σημείο και μετά.

29 ώρες για 100% και platinum παράλληλα, τα περισσότερα trophies βγαίνουν χωρίς να βγεις από την πορεία σου, ενώ θεωρώ ότι είναι μια ωραία τροπαιολίστα, μιας και σε προτρέπουν να χρησιμοποιήσεις τις δυνάμεις και τακτικές που προσφέρει το παιχνίδι.

Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by tonybsg View Post
    Τέλος, πολύ ωραίο το ταξίδι στην Mordor, το καταδιασκέδασα. Σχετικά με το φινάλε (gameplay spoilers, non story)

Spoiler!

Γενικά το παιχνίδι όσο προχωράει, έχει και άλλα να δώσει, και από άποψη ιστορίας, αλλά και δυνάμεων. Μάλιστα σου δίνει ιδιαίτερη ελευθερία να προσεγγίσεις κάποιους στόχους από ένα σημείο και μετά.

29 ώρες για 100% και platinum παράλληλα, τα περισσότερα trophies βγαίνουν χωρίς να βγεις από την πορεία σου, ενώ θεωρώ ότι είναι μια ωραία τροπαιολίστα, μιας και σε προτρέπουν να χρησιμοποιήσεις τις δυνάμεις και τακτικές που προσφέρει το παιχνίδι.
    Aυτο που με ψιλοχαλασε οσο προχωρας και αναβαθμιζεις τις δυναμεις σου, ειναι οτι ορισμενα animations αλλαζουν προς το χειροτερο

Για πχ οταν κανεις στις αρχες του παιχνιδιου interrogation και μετα σκοτωνεις τον εχθρο κανει μια υπεργαματη κινηση. Απο την στιγμη ομως που μαθαινεις το Brand ability και το αναβαθμισεις, η εν λογω κινηση αλλαζει εντελως και γινεται απιστευτα ξενερωτη.

Ψειριζω την μαιμου ναι.

το τερματισα κ 'γω.δε θα κανω spoiler απλα θα πω οτι περιμενα κατι τρομερα δυσκολο στο τελος.
    επαιξα τοσες πολλες ωρες μεσα σε 5-6 μερες κ ειχα ενθουσιαστει τοσο πολυ με αποτελεσμα τωρα να το
    βλεπω κ να βγαζω καντηλες.παντως ειναι ενα απο τα καλυτερα game που εχω παιξει στη ζωη μου,γι'αυτο κ το πηγα
    ορθιο μεσα σε 5 μερες.εχω αφησει μονο καμια 6 side mission για τα οπλα
    που δεν νομιζω να τις κανω κιολας.οποιος δεν το εχει παρει το παιχνιδι,να το παρει αμεσως!!!!
    Spoiler!

26. The Following 2 Users Say Thank You to christos-sonyboy For This Useful Post:

teras1 (08-10-2014),Valkyre (08-10-2014)

Page 10 of 18 FirstFirst ... 67891011121314 ... LastLast

Bookmarks

Bookmarks