Page 8 of 18 FirstFirst ... 456789101112 ... LastLast
Results 141 to 160 of 350

Thread: Middle-earth: Shadow Of Mordor

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    PS4forums Addict teras1's Avatar
    PSN ID
    Panos_GRE
    Name
    Πάνος

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Πειτε 2 κουβεντες ρε παιδια οσοι το εχετε παιξει γι αυτο που ρωταω για την ποικιλια στο gameplay και γενικα αν υπαρχουν φρεσκα πραγματα να κανεις χωρις να καταληγει να ειναι επαναλαμβανομενο.
    Ειλικρινά;
    Αν δεν έχεις ψηθεί ήδη με όλο αυτό το υλικό που έχει βγεί τότε δεν είναι για σένα.
    Έχω παίξει πολύ λίγο για να μιλήσω για ποικιλία κλπ.
    Αλλά για μένα το παιχνίδι άξιζε τα λεφτά του από την ώρα που έκανα ένα finisher και ακούστηκε ο ήχος του σπαθιού με έμφαση από το ηχείο του DS4 σε συνδιασμό με το slow-mo της εκτέλεσης.
    Οπτικοακουστική πανδαισία!

ναι εχεις δικιο,αυτο το ξεχασα.ακουγονται διαφοροι ηχοι κ απ'το ds4 οπως θροισμα φυλλων- θαμνου,ηχους σπαθιων κατα τη μαχη,κ οταν φτανεις τα 8 ασταματητα χτυπηματα με το σπαθι,αποκτα μια λαμψη την οποια ακους απ'το ds4 που σημαινει οτι εισαι ετοιμος να χωσεις το σπαθι στη καουκα του orc.
    εκστασιαστηκα παλι,ασε με!!!!

PS4forums Addict teras1's Avatar
    PSN ID
    Panos_GRE
    Name
    Πάνος

Στο μεταξύ δεν καταλαβαίνω αυτούς που λέγανε ότι οι μάχες είναι εύκολες.
    Καμία σχέση. Όταν στην πέφτουν τα orcs σε ομάδες των 8-10 ατόμων είναι πολύ δύσκολο. Θα χάσεις και μάλιστα πολλές φορές. Η μάχη θέλει συγκέντρωση και προσεκτικές κινήσεις γιατί τα λάθη δεν συγχωρούνται. Η ενέργειά σου στην αρχή τουλάχιστον είναι ελάχιστη και σε κατεβάζουν με 3-4 χτυπήματα και δεν ξαναγεμίζει κατά τη διάρκεια της μάχης.

Πρέπει να πέφτει πολύ τρολάρισμα πλέον στο Gaf..

PS4forums Fanatic tonybsg's Avatar
    PSN ID
    tonybsg

Μετά από ένα τριωράκι η πρώτη μου εντύπωση είναι πολύ θετική, το παιχνίδι φαίνεται να είναι πολύ πλούσιο και δουλεμένο.

Φυσικά από ιστορία δεν μπορώ να κάτι, μιας και κλασικά κόβω βόλτες για την ώρα και μπαίνω σε μάχες!

Νομίζω πως έχει ξαναειπωθεί, ότι είναι ένα κράμα Assassin's Creed (πχ σκαρφαλώνεις σε Πύργους ως Wraith και εμφανίζεις την περιοχή, τις αποστολές, τα collectibles κ.λπ.), Batman Arkham Series (στο σύστημα μάχης, στα combos, στην άμυνα κ.λπ.) αλλά και Red Dead Redemption (ή και Assassins Creed III) με challenges σχετικά με ζώα που σκοτώνεις (πχ αράχνες ή άλλα περίεργα) και κάποια ξέμπαρκα λουλούδια (με τα αντίστοιχα Middle Earth ονόματα τους φυσικά), τα οποία σου αναπληρώνουν και την ζωή.

Btw, πράγματι δεν είναι και το πιο εύκολο τώρα στην αρχή, γενικά σκάνε πολλοί μαζί, ειδικά αν πας να βρεις Captain (θα επανέλθω αργότερα σε αυτό) μπορεί να γίνει χαμός. Βέβαια έχει πολλές αναβαθμίσεις (θα επανέλθω και σε αυτό).

Έχει πράμα, ενδεικτικά ο χάρτης μετά από τις λίγες αυτές ώρες (πρακτικά δεν έχω κάνει τίποτα):

Spoiler!

Τα side missions έχουν να κάνουν με τα όπλα απ' ότι έχω καταλάβει (πρέπει να έκανα μία-δυο, τα λεγόμενα legends) και είναι του στυλ "Ελευθέρωσε τους σκλάβους" (μακάρι να έχει ποικιλία, θα επανέλθω). 10 για το κάθε όπλο είναι (sword, bow, dager). Μαζί βέβαια με αντίστοιχα challenges σε κάθε αποστολή, όπως να κάνεις 10 headshots, ή να μείνεις undetected.

Στις κόκκινες αποστολές αντιμετωπίζεις Captains, πάλι και εκεί έχει challenges - αλλά όπως είπα δεν ξέρω τι άλλο έχει εκεί.

Τώρα όσον αφορά τον χαρακτήρα έχει αbility upgrades και attribute upgrades, ενώ στα όπλα βάζεις runes, που δίνουν επιπλέον δυνατότητες.

Spoiler!

Ένα καθαρά καινούριο στοιχείο του παιχνιδιού είναι το λεγόμενο Nemesis System. Βασικά έχει μπόλικους πανκακάσχημους κακούς, και τους έχει κανονικά με τα ονοματάκια τους και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους. Εκτός αυτού, αν κάποιος σε σκοτώσει, παίρνει προαγωγή στο ranking των Orc/Uruk Hai ή αντιμετωπίζει κάποιο άλλο Orc για να του πάρει την θέση LOL

Εντωμεταξύ, παίρνεις πληροφορίες από άλλα Orc σχετικά με αυτούς τους Captains πριν τους σκοτώσεις κάνοντάς τους Interrogate. Φαντάζομαι στην ιεραρχία θα υπάρχουν και άλλοι ανώτεροι!

Spoiler!

ΥΓ. Είπα να χρησιμοποιήσω το share button λίγο
    Last edited by tonybsg; 02-10-2014 at 00:03.

5. The Following 24 Users Say Thank You to tonybsg For This Useful Post:

AriStos13 (02-10-2014),chronohill (02-10-2014),Desmond (02-10-2014),DJTaurus (02-10-2014),enstikto (02-10-2014),FotisGRC (02-10-2014),geogoku (03-10-2014),Godweeder (02-10-2014),hakoo (02-10-2014),isildur83 (02-10-2014),Kane (02-10-2014),litanies (02-10-2014),Melnibonian (04-10-2014),mihalis13 (02-10-2014),Nerven (02-10-2014),nikon (02-10-2014),PDS (02-10-2014),spartan (02-10-2014),SQP_GR (02-10-2014),stavros88 (02-10-2014),teras1 (02-10-2014),tsakali GR (02-10-2014),Valkyre (02-10-2014),Viper (02-10-2014)

PS4forums Fanatic Desmond's Avatar
    PSN ID
    q1908gate13
    Name
    Νίκος

Thanx Tony!
    Με το που άνοιξα το spoiler με το map, ένιωσα σαν στο σπίτι μου (λόγω AC)!Xaxa!Ωραίο το "τόσο-όσο" skill tree.Περιμένω μόλις το προχωρήσεις την γνώμη σου και για το story, αν και τυχόν έλλειψη καλού επιπέδου θ'αντισταθμίζεται φαντάζομαι από το ικανοποιητικό gameplay.

7. The Following User Says Thank You to Desmond For This Useful Post:

tonybsg (02-10-2014)

PS4forums Addict panos74gr's Avatar
    PSN ID
    panos74gr
    Name
    Πάνος

Έπαιξα και εγώ το παιχνίδι για 2-3 ώρες περίπου. Οπότε έχοντας υπόψιν ότι έπαιξα τόσο λίγο Εντυπώσεις:

1. Το παιχνίδι είναι κλασσικό open world προς το παρόν, ένα Assasin Creed στην μέση γη. Το level design, τα mechanics, το HUD κλπ είναι ίδια. Ο τρόπος που κινήσε ο ίδιος. Τα μενού κλπ τα ίδια.
    2. Το σύστημα μάχης αντίστοιχο τα Batman Arkham που είχα λατρέψει, εδώ δεν με έχει πωρώσει ακόμα.
    3. Πολύ καλά γραφικά. Ειδικά στα missions που η δράση είναι πιο σκηνοθετημένη είναι πάρα πολύ καλά. Στον ανοιχτό κόσμο, την ημέρα o φωτισμός, το depth of field κλπ είναι φοβερό. Δεν παρατήρησα κάποια framerate issues ούτε tearing.
    4. Ήχος/Μουσική πολύ καλά
    5. Το σενάριο θα δείξει
    6. Το παιχνίδι είναι overwhelming στην αρχή. Παίζεις ένα υποτυπώδες tutorial και μετά αρχίζει να σου εξηγεί όλα τα συστήματα πηγαίνοντας σε στις αντίστοιχες οθόνες. Θα ήθελα να γίνεται αυτό πιο σταδιακά και να μην σπάει τόσο το immersion.
    7. Δεν μπορείς να κρύψεις το HUD

Θα πρότεινα αυτοί που αγαπάνε τα open world games να το παίξουν. Όσοι γουστάρουν παιχνίδια με immersive ιστορίες και ενδιαφέροντες χαρακτήρες, που σε κάνουν να καίγεσαι να μάθεις τι θα γίνει παρακάτω, με δράση σκηνοθετημένη από τους δημιουργούς κλπ να το δοκιμάσουν πριν προχωρήσουν σε αγορά.

9. The Following 10 Users Say Thank You to panos74gr For This Useful Post:

dimagic (02-10-2014),hakoo (02-10-2014),Kane (02-10-2014),Nerven (02-10-2014),Nikoladim (02-10-2014),PDS (02-10-2014),Slay (02-10-2014),tonybsg (02-10-2014),Valkyre (02-10-2014),Viper (02-10-2014)

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Να πω κι εγω την γνωμη μου αλλα δεν θα εστιασω τοσο στα θετικα τα οποια εχουν χιλιοαναφερθει, οσο σε καποια αρνητικα που με χαλανε:

a) Spawning. Ανελεητο, αδυσωπητο και συνεχες spawning εχθρων. Οκ ειμαι στην Μορντορ, το καταλαβαινω, αλλα ειναι υπερβολη καθε 5 μετρα να γινονται συνεχως groups εχθρων τα οποια 1 λεπτο πριν εσφαξα. Δεν ξερω εαν υπαρχει καποιος τροπος να μειωσεις τα spawns , αλλα με τον τροπο που λειτουργει τωρα με κανει να νιωθω οτι οσα ορκ και Ουρουκ να σκοτωσω δεν εχει καμμια μα καμμια διαφορα. Δεν νιωθω δηλαδη οτι αλλαζω κατι στον κοσμο του παιχνιδιου

β) Hold ταδε button το do ταδε stuff ειναι απαρχαιωμενο button mapping κατα την ταπεινη μου αποψη. Κρατα πατημενο αυτο για να τρεχεις κρατα πατημενο αυτο για stealth. Ειδικα το δευτερο ειναι κουραστικο για καποιον που θελει να παιζει stealth να κραταει μονιμως μια σκανδαλη πατημενη... wtf is this shit? Γιατι να μην υπαρχει επιλογη toggle??? Και ναι το μισησα και στα παιχνιδια Batman αυτο...

γ) Assassins Creed επιρροες που με ενοχλουν στον κοσμο του LOTR... αυτο με το eagle vis... ερ... συγνωμη shadow vision ειναι το λιγοτερο.. χαζο. Εν τω μεταξυ ακομα και το εφφε οταν το ενεργοποιεις εινια ιδιο με αυτο στα ασσασσινς... παθαινεις ενα πολιτισμικο σοκ, νομιζεις οτι παιζεις καινουργιο ασσασσινς.

Για στορυ και κοσμος δεν μπορω να πω γιατι ειμαι πολυ νωρις, αλλα για το μεν στορυ, η βαση του ειναι ενα χιλιοειπωμενο concept και για τον δε κοσμο, μιλαμε για την Μορντορ δηλαδη ενα μερος το οποιο ειναι κυριως ξερο, μαυρο και αραχνο.

Αυτα. Το παιχνιδι εχει εθιστικο combat και gameplay mechanics αλλα δεν ξερω εαν η ουσια αυτου αξιζει ή οχι. Το διασκεδαζω μεχρι στιγμης, αλλα αμφιβαλλω εαν το στορυ ειναι για τα μπαζα και ο κοσμος τοσο μουντος, οτι θα καταφερω να φτασω μεχρι το τελος χωρις να αρχισω να βαριεμαι.Μου αφηνει μια διπολικη αισθηση το game, την μια στιγμη νιωθω οτι παιζω ασσασσινς, την αλλη Batman και στο τελος ξεχναω οτι ειμαι στον κοσμο του LOTR.

11. The Following 11 Users Say Thank You to Valkyre For This Useful Post:

Desmond (02-10-2014),enstikto (02-10-2014),hakoo (02-10-2014),Kane (02-10-2014),Nerven (02-10-2014),panos74gr (02-10-2014),PDS (02-10-2014),Slay (02-10-2014),tonybsg (02-10-2014),tsakali GR (02-10-2014),Viper (02-10-2014)

PSN ID
    tonybsg

A, ναι, ήχοι/μουσική δίνουν πολύ στην ατμόσφαιρα θεωρώ, ενώ και από το dualshock ακούγονται διάφορα από το περιβάλλον και όχι μόνο (νομίζω το πιο πετυχημένο είναι οι ψίθυροι, Lord of The Rings style).

Επίσης ξέχασα να πω ότι έχει δύο είδη collectibles, τα Ithildin και τα artifacts. Τα ilthidin ξεκλειδώνουν κάτι (θα το δείτε μόνοι σας), ενώ τα artifacts είναι αντικείμενα από τον κόσμο του παιχνιδιού τα οποία έχουν την δική τους μικρή ιστορία (ανήκουν σε κάποιον και ακούς τις αναμνήσεις τους - δεν θυμάμαι αν ξεκλειδώνουν κάτι).

Φυσικά εννοείται ότι έχει (όπως και στα AC για παράδειγμα) ξεχωριστά μενού με καταχωρήσεις που ανανεώνονται σχετικά με τo lore του παιχνιδιού.
    Last edited by tonybsg; 02-10-2014 at 12:13.

13. The Following User Says Thank You to tonybsg For This Useful Post:

tsakali GR (02-10-2014)

Name
    Δημήτρης

Οι ηχοι απο το dualshock ειναι οντως πολυ καλοι. Το Transistor εδωσε ωραιες ιδεες στους devs!

Επισης το Voice acting ειναι εξαιρετικο. Μεχρι τωρα.

Editor Viper's Avatar
    PSN ID
    kamenos13
    Name
    Κώστας

http://www.gamersyde.com/news_our_vi...-15915_en.html

Middle-earth: Shadow of Mordor is already available in North America and it is about to be released in Europe. How about we show you some 1080p/60fps gameplay footage now? The version we were sent is the PS4 version but we might have some X1 footage in the days to come if the guys at Xbox have a spare code for us. No real spoilers here since it's just the very beginning of the adventure, so take a peek!

Elite stavros88's Avatar
    PSN ID
    ocelot14gr

Στον χαρτη υπαρχουν τοποθεσεις οπως Mount Doom,Barad Dur,Black Gate κ.α.?Μπορεις να τα δεις τουλαχιστον απο μακρια?Απο οσο εχω δει δεν υπαρχει κατι που να σε κανει να νιωσεις οτι οντως εισαι στην Mordor.

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Aπο αυτα που διαβαζω μαλλον μου κανει το παιχνιδι, ocd open world καταστασεις ftw!

18. The Following User Says Thank You to hakoo For This Useful Post:

teras1 (02-10-2014)

Name
    Δημήτρης

Την black gate την βλεπεις και το βουνο. Αλλα κατα τα αλλα αναλωνεται στα ιδια σκηνικα ξανα και ξανα.

20. The Following User Says Thank You to Valkyre For This Useful Post:

stavros88 (02-10-2014)

PSN ID
    tonybsg

Κάτω κάτω στον χάρτη έχει ένα σηματάκι που λέει ότι πρέπει να παίξεις περισσότερες missions για να ξεκλειδώσει, οπότε ίσως έχει και άλλες περιοχές! Αλλά ναι, ο χάρτης μέχρι στιγμής πρέπει να είναι η κοιλάδα του Udun.

PS4forums Addict Snk's Avatar
    PSN ID
    Snk013
    Name
    Μιχάλης

Quote Originally Posted by tonybsg View Post
    Κάτω κάτω στον χάρτη έχει ένα σηματάκι που λέει ότι πρέπει να παίξεις περισσότερες missions για να ξεκλειδώσει, οπότε ίσως έχει και άλλες περιοχές! Αλλά ναι, ο χάρτης μέχρι στιγμής πρέπει να είναι η κοιλάδα του Udun.

Έχει και άλλη περιοχή ναι

Spoiler!
    Last edited by Snk; 02-10-2014 at 19:27.

23. The Following User Says Thank You to Snk For This Useful Post:

Melnibonian (04-10-2014)

25. The Following 2 Users Say Thank You to Dikakom For This Useful Post:

Kapa (02-10-2014)

PS4forums Addict panos74gr's Avatar
    PSN ID
    panos74gr
    Name
    Πάνος

@@ δημοσιαγραφία... οι παραπάνω αλλά και άλλοι μιλάνε για το nemessis ως κάτι που έγινε δυνατό με τις νέες κονσόλες ενώ το παιχνίδι βγαίνει και σε ps3/xbox360

Elite stavros88's Avatar
    PSN ID
    ocelot14gr

Quote Originally Posted by panos74gr View Post
    @@ δημοσιαγραφία... οι παραπάνω αλλά και άλλοι μιλάνε για το nemessis ως κάτι που έγινε δυνατό με τις νέες κονσόλες ενώ το παιχνίδι βγαίνει και σε ps3/xbox360
    Καπου διαβασα οτι το nemesis system δεν θα ειναι το ιδιο στα ps3/xbox360.

Για το οποιο παντως διαβαζω τα καλυτερα.

''το αλλαξα λογω υφους''
    θα κρατησω ομως την ερωτηση τι ζητατε απο ενα παιχνιδι?
    οι πρωτοτυπιες δεν πιανουν συνηθως κ ολο κ κατι θα κλεψουν το ενα παιχνιδι
    απ'το αλλο.εχει παρει τα καλα στοιχεια του ac και του batman κ τα εχει παντρεψει
    σε ενα παιχνιδι με πολυ ωραιο αποτελεσμα κατα τη γνωμη μου.
    παιδια δεν υπαρχουν κ πολλα παιχνιδια που εχουν τη δικια τους μοναδικη gaming εμπειρια.
    κ εδω θα κρατησω την ερωτηση,ξερετε πολλα παιχνιδια που δεν εχουν παρει στοιχεια απο
    αλλα?
    Last edited by christos-sonyboy; 03-10-2014 at 07:24.

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Εγω παλι λεω να χαλαρωσεις λιγακι γιατι βγαζεις μια επιθετικοτητα γενικοτερα και δεν ειναι το καλυτερο, ειδικα για ενα καινουριο μελος οπως εσυ που δεν σε ξερουμε και δεν μας ξερεις. Γραφει ο καθενας τις εντυπωσεις του, αν διαφωνεις με κατι κανε διαλογο, αυτο το "δεν μπορω να καταλαβω τι θελετε" αλλα "στα @@ μου κιολας η αποψη σας" δεν ταιριαζει σε ενα φορουμ, εντελως ενημερωτικα στο λεω.

Page 8 of 18 FirstFirst ... 456789101112 ... LastLast

Bookmarks

Bookmarks