Page 9 of 18 FirstFirst ... 5678910111213 ... LastLast
Results 161 to 180 of 350

Thread: Middle-earth: Shadow Of Mordor

''το αλλαξα λογω υφους''
    θα κρατησω ομως την ερωτηση τι ζητατε απο ενα παιχνιδι?
    οι πρωτοτυπιες δεν πιανουν συνηθως κ ολο κ κατι θα κλεψουν το ενα παιχνιδι
    απ'το αλλο.εχει παρει τα καλα στοιχεια του ac και του batman κ τα εχει παντρεψει
    σε ενα παιχνιδι με πολυ ωραιο αποτελεσμα κατα τη γνωμη μου.
    παιδια δεν υπαρχουν κ πολλα παιχνιδια που εχουν τη δικια τους μοναδικη gaming εμπειρια.
    κ εδω θα κρατησω την ερωτηση,ξερετε πολλα παιχνιδια που δεν εχουν παρει στοιχεια απο
    αλλα?
    Last edited by christos-sonyboy; 03-10-2014 at 07:24.

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Εγω παλι λεω να χαλαρωσεις λιγακι γιατι βγαζεις μια επιθετικοτητα γενικοτερα και δεν ειναι το καλυτερο, ειδικα για ενα καινουριο μελος οπως εσυ που δεν σε ξερουμε και δεν μας ξερεις. Γραφει ο καθενας τις εντυπωσεις του, αν διαφωνεις με κατι κανε διαλογο, αυτο το "δεν μπορω να καταλαβω τι θελετε" αλλα "στα @@ μου κιολας η αποψη σας" δεν ταιριαζει σε ενα φορουμ, εντελως ενημερωτικα στο λεω.

"δεν μπορω να καταλαβω τι θελετε" αλλα "στα @@ μου κιολας η αποψη σας"

δε νομιζω, κ μη βαζεις λογια που δεν εχω πει.
    anyway ενταξει εχεις ενα δικιο απο τη μια κ οφειλω να το παραδεχτω παντως.
    ειμαστε οκ?

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

To παιχνιδι ειναι μια χαρα, προτεινεται για χαβαλε και διασκεδαση και απο εμενα.

Το οτι δανειζεται στοιχεια δεν ειναι προβλημα, και το Uncharted ενα κραμα ιδεων αλλων παιχνιδιων ειναι αλλα με τον τροπο που εφαρμοζεται, συνολικα δινει ενα ξεχωριστο στυλ και υφος στο παιχνιδι.

Το Shadow of Mordor δεν ειναι κακο που δανειζεται στοιχεια, ειναι "λιγο" κακο που τα στοιχεια αυτα που δανειζεται τα παρουσιαζει με ΑΚΡΙΒΩΣ τον ιδιο τροπο με τα παιχνιδια αυτα απο τα οποια εμπνευστηκε.

Για πχ το ολο στησιμο του χαρτη του Shadow of Mordor ειναι assassins creed. Το ολο mission system ειναι assassins creed. Η ολη διαδικασια για να ανοιξεις τον χαρτη ειναι ΟΛΟΙΔΙΟ με το assassins creed. Ψαξε βρες anvil tower τρεχα να ξεκλειδωσεις αποστολες κλπ.

Το UI παλι ειναι στην ουσια ενα κραμα assassins creed και Μπατμαν. Ο τροπος που βλεπεις τα βελακια που παριστανουν τους εχθρους που σε κυνηγανε ειναι εντελως ασσασσινς creed. Το δε button map για το ξυλικι και τα executions και τα special moves, την κινηση, το stealth ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ ιδιο με το Μπατμαν. Κουμπι προς κουμπι. Ειναι σαν να εχει παρει καποιος μερος του κωδικα του παιχνιδιου του Μπατμαν και του Ασσασσινς και να τα πεταξε στο Shadow of Mordor.

Aκομα και τα side quests ειναι assassins creed type... τρεχα να ελευθερωσεις σκλαβους (οι αναμνησεις απο το ACIV και τους πειρατες ειναι εντονη) , καθαρισε strongholds και Captains, βρες glyphs και collectibles τυπου AC κλπ.

Και δεν ειναι προβλημα ξαναλεω που εχει ολα αυτα τα στοιχεια. Απλα επειδη τα εφαρμοζει σχεδον αυτουσια, πολλες φορες πιανεις τον εαυτο σου να σκεφτεται/θυμαται το assassins και το Batman με αποτελεσμα το immersion να σπαει. Εγω δεν νιωθω οτι ειμαι στη Μορντορ. Δεν νιωθω οτι ειμαι στο lore του LOTR. Ή οποτε το νιωθω βγαινω εκτος συχνα πυκνα.

Το παιχνιδι παρολαυτα εχει την καινοτομια του Nemesis system και του τροπο με τον οποιο εχεις διαδραστικη επαφη με τους εχθρους σου. Αυτο ειναι το φρεσκο στοιχειο του παιχνιδιου.

Συνολικα τωρα, το παιχνιδι ειναι πολυ διασκεδαστικο, fun , εθιστικο μπορω να πω (εχθες καταφερα να κανω combo 100+ χτυπηματων και η αληθεια ειναι οτι ηταν πορωση) και καλοφτιαγμενο.

Το animation και οι χορογραφιες των μαχων ειναι ακρως εντυπωσιακες και κατα πολυ καλυτερες του Μπατμαν, ο χειρισμος ειναι πολυ πιο καλος απο την αποψη οτι ειναι πιο αμεσος (δεν χρειαζεται να κανεις counter ακριβως την στιγμη που σου εμφανιζεται το τριγωνο, συγχωρει πολυ πιο ευκολα το λαθος) και η απολαυση του stealth εξαιρετικη.

Ομως απο την αλλη τα ειπα για την διπολικοτητα που βγαζει ο τιτλος, για το γεγονος οτι το στορυ εινια (μεχρι στιγμης) αδιαφορο και οτι το ανελεητο respawn εχθρων σε κανει να νιωθεις οτι οτι και αν εχεις κανει δεν εχει κανενα ουσιαστικο αντικτυπο στον κοσμο.

5. The Following 15 Users Say Thank You to Valkyre For This Useful Post:

Desmond (03-10-2014),dimagic (03-10-2014),Godweeder (03-10-2014),hakoo (03-10-2014),Kane (03-10-2014),Nerven (04-10-2014),Nikoladim (03-10-2014),panos74gr (03-10-2014),PDS (03-10-2014),Snk (03-10-2014),teras1 (03-10-2014),tonybsg (03-10-2014),tsakali GR (03-10-2014),Viper (04-10-2014)

Forum GOD Nikoladim's Avatar
    PSN ID
    Nikoladim
    Name
    Tάσος

θα το ελεγες φανταζομαι και μονταρισμενο AC ε? Δηλαδη το παιχνιδι φαινεται αρκετα generic στο lore του?

Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by nikoladim View Post
    θα το ελεγες φανταζομαι και μονταρισμενο AC ε? Δηλαδη το παιχνιδι φαινεται αρκετα generic στο lore του?
    Δεν εινια ακριβως αυτο, εχει τις ιστοριες του για καθε glyph και artifact που βρισκεις, εχει appendices με διαφορες πληροφοριες για οτι συναντας μεσα στο παιχνιδι κλπ, αλλα... ειναι ολα μεσα σε μενου... και εγω προσωπικα δεν νιωθω invested για να με βαλει μεσα στον κοσμο του. Αυτο κυριως πηγαζει απο το οχι και τοσο καλο στορυ το οποιο δεν ειναι τετοιο που να με κανει να θελω να δω την συνεχεια.

Ενα παραδειγμα: Οταν παιζω Last of Us για πρωτη φορα, αυτο που με εκανε να θελω να προχωρησω παρακατω στο παιχνιδι ηταν η εξελιξη της ιστοριας, τι θα συμβει. Το gameplay παρολο που ηταν αψογο, ειχε παρει δευτερο ρολο γιατι το στορυ με ειχε βυθισει στον κοσμο του.

Με το Shadow of Mordor ο κυριως λογος που παιζω το παιχνιδι ειναι το εθιστικο gameplay και το ξυλικι που πεφτει. Η ιστορια εχει δευτερο (μην πω τριτο) λογο.

Και οι 2 περιπτωσεις ειναι κατι καλο, απλα στην πρωτη περιπτωση αυτο που ζεις το νιωθεις και σου μενει αξεχαστο, ενω στην δευτερη περιπτωση, το γουσταρεις πολυ μεν οσο παιζεις, αλλα οταν τελειωσει δεν θα σου λειψει ιδιαιτερως.

Ξαναλεω, ειναι πολυ καλο παιχνιδι. Απλα οχι και τοσο immerssive για εμενα προσωπικα.

8. The Following 3 Users Say Thank You to Valkyre For This Useful Post:

Kane (03-10-2014),Nikoladim (03-10-2014),panos74gr (03-10-2014)

Advanced Member Godweeder's Avatar
    PSN ID
    Godweeder
    Name
    Nik

Παιδια ,για να καταλαβω,
    στον οπτικο τομεα του game , στο συνολο, σας βγαζει feeling next gen?
    Επειδη αλλο να το βλεπεις και αλλο να το παιζεις ο ιδιος.

Eπισης πως παμε απο loading ?
    Spoiler!

Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by Godweeder View Post
    Παιδια ,για να καταλαβω,
    στον οπτικο τομεα του game , στο συνολο, σας βγαζει feeling next gen?
    Επειδη αλλο να το βλεπεις και αλλο να το παιζεις ο ιδιος.

Eπισης πως παμε απο loading ?
    Στον οπτικο τομεα το παιχνιδι ειναι απλα ΟΚ.

Ειναι ακριβως αυτο που ειναι. Cross Gen. Εχει καποια εντυπωσιακα πραγματα, οπως η λεπτομερεια στους χαρακτηρες και το animation το πεντακαθαρο IQ, αλλα απο την αλλη δεν βοηθαει το στυλ του κοσμου στην Μορντορ οπου ολα ειναι μουντα, μπεζ, μαυρα, κοκκινα. Εχει και το πρασινο του, αλλα γενικα δεν ειναι και κοσμος ο οποιος σε κανει να θες να τον ανακαλυψεις. Μονιμως σε χαλασματα εισαι και πετρινες/ξυλινες κατασκευες.

Loading πολυ καλο, βασικα μηδαμινο απαξ και φορτωσεις το πιαχνιδι. Ολα ειναι πολυ γρηγορα, δεν περιμενεις καθολου.

11. The Following 3 Users Say Thank You to Valkyre For This Useful Post:

FotisGRC (03-10-2014),Godweeder (03-10-2014),spartan (03-10-2014)

PSN ID
    Godweeder
    Name
    Nik

Nice.
    Τhanx παιδια για τις εντυπωσεις .
    Εμαθα αυτα που ηθελα γενικα , οποτε θα το "χτυπησω" αυτες τις μερες.
    Spoiler!

PS4forums Addict panos74gr's Avatar
    PSN ID
    panos74gr
    Name
    Πάνος

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Το Shadow of Mordor δεν ειναι κακο που δανειζεται στοιχεια, ειναι "λιγο" κακο που τα στοιχεια αυτα που δανειζεται τα παρουσιαζει με ΑΚΡΙΒΩΣ τον ιδιο τροπο με τα παιχνιδια αυτα απο τα οποια εμπνευστηκε.

Για πχ το ολο στησιμο του χαρτη του Shadow of Mordor ειναι assassins creed. Το ολο mission system ειναι assassins creed. Η ολη διαδικασια για να ανοιξεις τον χαρτη ειναι ΟΛΟΙΔΙΟ με το assassins creed. Ψαξε βρες anvil tower τρεχα να ξεκλειδωσεις αποστολες κλπ.

Το UI παλι ειναι στην ουσια ενα κραμα assassins creed και Μπατμαν. Ο τροπος που βλεπεις τα βελακια που παριστανουν τους εχθρους που σε κυνηγανε ειναι εντελως ασσασσινς creed. Το δε button map για το ξυλικι και τα executions και τα special moves, την κινηση, το stealth ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ ιδιο με το Μπατμαν. Κουμπι προς κουμπι. Ειναι σαν να εχει παρει καποιος μερος του κωδικα του παιχνιδιου του Μπατμαν και του Ασσασσινς και να τα πεταξε στο Shadow of Mordor.

Aκομα και τα side quests ειναι assassins creed type... τρεχα να ελευθερωσεις σκλαβους (οι αναμνησεις απο το ACIV και τους πειρατες ειναι εντονη) , καθαρισε strongholds και Captains, βρες glyphs και collectibles τυπου AC κλπ.
    Ακριβώς αυτά που λέει ο Valkyre παραπάνω

Name
    Δημήτρης

Ξαναλεω παντως γιατι μπορει να μην φαινεται απο τα γραφομενα μου, το παιχνιδι ειναι πολθ καλο και διασκεδαστικο επι συνολου. Και μεχρι στιγμης δεν εχω βαρεθει καθολου.

PS4forums Addict teras1's Avatar
    PSN ID
    Panos_GRE
    Name
    Πάνος

Πάντως όντως το respawn rate θέλει ρύθμιση!
    Μου θυμίζει τα checkpoints του Far Cry 2 που έτρεχα να απομακρυνθώ γρήγορα μόλις τα καθάριζα.

Elite dspug7's Avatar
    PSN ID
    dspug7
    Name
    Διαμαντης

σε λιγοτερο απο μια ωρα που επαιξα πρεπει να με φαγανε πανω απο 10 φορες! γιατι τοσο δυσκολο;!!!

Name
    Δημήτρης

Πρεπει να ρυθμιστει το respawn rate διοτι ετσι, εστω καπως νιωθεις οτι καθαρισες μια περιοχη. Ας ξαναγινουν spawn οταν απομακρυνθεις και πας σε αλλη περιοχη.

νομιζω οτι το review του valkyre στο #164 με καλυψε πληρως!!!
    ωραιος...

PS4forums Fanatic tonybsg's Avatar
    PSN ID
    tonybsg

Εμένα το respawn δεν με έχει ενοχλήσει ιδιαίτερα, λίγο στην αρχή που έχασα κανά δυο φορές, αλλά μετά την ψιλιάστηκα την δουλειά. Απ' ότι έχω καταλάβει και τα Strongholds δεν καθαρίζονται όπως τα αντίστοιχα του Far Cry 3 ξέρω γω, δεν είναι το ίδιο πράμα.

Τώρα δεν ξέρω τι έχουν πει για το παιχνίδι και δεν θέλω να κάνω spoiler, αλλά προχωρώντας το story ως Wraith η ιστορία απέκτησε ιδιαίτερο ενδιαφέρον (και σε σχέση με τον κόσμο του παιχνιδιού). Σχετικά με το ίδιο θέμα πάντως, ναι μεν υπάρχει κάτι σαν eagle vision όπως είπαμε αλλά βασικά (minor spoilers από την αρχή του παιχνιδιού)
    Spoiler!
    . Στοιχείο και αυτό στα θετικά σίγουρα.

Όσον αφορά τις sidemissions, χθες, μου έσκασε μία κόκκινη τύπου Vendetta, που ουσιαστικά, σκοτώνεις κάποιον Captain που σκότωσε κάποιον φίλο σου! Έχει και trophy. Δεν έχω δει νομίζω Feasts να δω τι παίζει, ενώ Confrontation με έχει γλεντήσει ένας δυο φορές (θέλω να κάνω και το bonus objective τρομάρα μου).

Και οι δυνάμεις που σιγά σιγά ξεκλειδώνονται όλο και πιο εντυπωσιακές!

20. The Following 2 Users Say Thank You to tonybsg For This Useful Post:

chronohill (04-10-2014),hakoo (04-10-2014)

ΝΑ πω και γω την γνωμη μου,το παιχνιδι μου αρεσει παρα πολυ.Σου κραταει αμειωτο το ενδιαφερον,και λογικο να εχει παντρεψει στοιχεια απο αλλα παιχνιδια,μιας και πλεον ειναι δυσκολο να φτιαχτει κατι που θα ειναι εντελως πρωτοτυπο.
    Η θεματολογια το κανει να εχει παραπανω ενδιαφερον,για φαν του Αρχοντα,οπως εγω.

Name
    Δημήτρης

Πρεπει να ομολογησω οτι το παιχνιδι οσο το παιζεις και ξεκλειδωνεις upgrades στο συστημα μαχης, γινεται ολο και πιο πορωτικο και εθιστικο...

Το στορυ ακομα δεν με νοιαζει ιδιαιτερως, αλλα φακ μη το gameplay ψιλοσπερνει... Δεν ειναι οτι κανεις πολλα διαφορετικα πραγματα, αλλα απλα η εκτελεση αυτων που κανεις ειναι τοσο εντυπωσιακη που δεν βαριεσαι.

Επισης ενω νομιζα οτι ολος ο κοσμος ειναι μια βραχωδης περιοχη γεματο χαλασματα, τελικα δεν ειναι ετσι. Ξεκλειδωσα καποιο καινουργιο κομματι του χαρτη που ειναι πολυ διαφορετικο.

με δυσκολια αφηνεις το χειρηστιριο απο το χερι... Προσωπικα οι μαχες ειναι απλα οτι πιο γαματο εχω δει σε παρομοια σεναρια, δηλαδη που εχεις να παλεψεις με 40 εχθρους ταυτοχρονα... Ο χειρισμος δεν σε προδιδει, η καμερα ειναι κατα 95% υποδειγματικη στο να ακολουθει την δραση, η χορογραφια απιστευτη και τα executions... Oh my God... Τα executions... Fuck me sideways...

PSN ID
    Godweeder
    Name
    Nik

Δηλαδη ρε φιλε , μιας και υπαρχει η συγκριση με batman k assassin,
    πανω στην μαχη εχει πολυ μεγαλυτερο βαθος ?
    Δηλαδη π.χ εχει αρκετους εχθρους που πρεπει να τους αντιμετωπισεις διαφορετικα σε σχεση με ενα απλο orc? (πλην τως boss)

Επισης το health bar πως περιπου λειτουργει ?
    Ξανα γεμιζει μονο του π.χ ?
    Spoiler!

PS4forums Fanatic tonybsg's Avatar
    PSN ID
    tonybsg

Quote Originally Posted by Godweeder View Post
    Δηλαδη ρε φιλε , μιας και υπαρχει η συγκριση με batman k assassin,
    πανω στην μαχη εχει πολυ μεγαλυτερο βαθος ?
    Δηλαδη π.χ εχει αρκετους εχθρους που πρεπει να τους αντιμετωπισεις διαφορετικα σε σχεση με ενα απλο orc? (πλην τως boss)

Επισης το health bar πως περιπου λειτουργει ?
    Ξανα γεμιζει μονο του π.χ ?
    Όλοι οι Captains έχουν ψιλοδιαφορετικοί προσέγγιση, νομίζω είχα ποστάρει σχετικό screenshot. Και είναι μπόλικοι, μιας και όλοι οι Uruks μπορούν αν γίνουν Captains. πχ. Σε έναν που δεν είχα αρκετές πληροφορίες για αυτόν, είπα να πάω καβάλα σε Caragor - αμ δε, αυτός αν αντιμετώπιζε Caragor τρελαινόταν/δυνάμωνε, και πέθανε το Caragor αμέσως. Σε άλλους δεν δεν τους κάνουν τίποτα τα Ranged Attacks κ.ο.κ. Σίγουρα επαναλαμβάνονται κάποια πράγματα, όμως και εμφανησιακά σου δίνουν την εντύπωση ότι αυτός είναι καινούριος ξέρω γω.

Τo health bar γεμίζει πάρα πολύ αργά, πρακτικά αν είσαι μέσα σε μάχη, δεν το καταλαβαίνεις πόσο αργά γεμίζει. Έχει όμως κάποια abilities και runes που μπορούν να σε βοηθήσουν σχετικά.

Εγώ μάλλον είμαι λίγο πιο πίσω από τον Val, αλλά έχω καθαρίσει τα πάντα από αποστολές/sidemissions κ.λπ (εκτός από τις κόκκινες που δημιουργούνται συνέχεια!).

25. The Following User Says Thank You to tonybsg For This Useful Post:

Godweeder (05-10-2014)

Page 9 of 18 FirstFirst ... 5678910111213 ... LastLast

Bookmarks

Bookmarks