Page 44 of 120 FirstFirst ... 344041424344454647485494 ... LastLast
Results 861 to 880 of 2391

Thread: Destiny

Advanced Member Sutorcen's Avatar
    Σε μια χώρα που είναι σε δική της κατηγορία.
    PSN ID
    Sutorcen
    Name
    Βαγγέλης

Quote Originally Posted by corsaopc3071r View Post
    Sutorcen εχω στειλει απο εχθες request!
    Έχω κάνει αποδοχή

Quote Originally Posted by WolfRathmA View Post
    Τι εννοεις να το κανουμε και στο playstation clan; Δε καταλαβαινω...
    Λέω να το κάνετε και playstation clan (όχι και στο χεχεχε) Στη σελίδα του Group μας στο bungie.net έχει κάπου μια επιλογή "Set as Playstation Clan" ή κάτι τέτοιο. Για όσους δεν το έχουν κάνει ήδη.

Quote Originally Posted by lak100 View Post
    εγω δεν μπορεσα να μας βρω παντως
    Αν ακολουθήσεις τις οδηγίες βήμα βήμα θα μας βρείς. Αλλιώς δες εδώ
    Last edited by Sutorcen; 12-09-2014 at 11:24.
    "None are more hopelessly enslaved than those who falsely believe they are free." - Johann Wolfgang von Goethe

baldazor's Avatar
    PSN ID
    P_e_t_r_o_s1
    Name
    Petros

Ας κανω μια-δυο ερωτήσεις μήπως ξέρει κάποιος να μου απαντήσει.
    Στο pvp στο τέλος κάθε αγώνα δίνει διάφορα αντικείμενα, με ποία κριτήρια τα παίρνει κάποιος; π.χ σε έναν αγώνα ήρθα πρώτος και μου έδωσε ένα μπλε ρούχο και σε έναν άλλο αγώνα ήρθα δεύτερος και δεν πήρα τίποτα ενώ ο 1ος,3ος και 4ος πήραν απο ένα μπλε όπλο, εγώ στο πηγάδι κατούρησα και δεν πήρα τίποτα;
    Επίσης τα μέλη της clan πώς μπορώ να τα δώ όταν είμαι online; Δέν υπάρχει ένα tab για την clan; Πρέπει πρώτα να κάνω όλα τα μέλη της clan add friend;
    Τέλος μέσα απο το παιχνίδι δεν μπορώ να μιλάω απο το mic; Πρέπει να έχω κάνει party chat απο το PS για να μπορούμε να μιλάμε;

PSN ID
    Sutorcen
    Name
    Βαγγέλης

[QUOTE=baldazor;538766]Ας κανω μια-δυο ερωτήσεις μήπως ξέρει κάποιος να μου απαντήσει.
    Quote Originally Posted by baldazor View Post
    Στο pvp στο τέλος κάθε αγώνα δίνει διάφορα αντικείμενα, με ποία κριτήρια τα παίρνει κάποιος; π.χ σε έναν αγώνα ήρθα πρώτος και μου έδωσε ένα μπλε ρούχο και σε έναν άλλο αγώνα ήρθα δεύτερος και δεν πήρα τίποτα ενώ ο 1ος,3ος και 4ος πήραν από ένα μπλε όπλο, εγώ στο πηγάδι κατούρησα και δεν πήρα τίποτα;
    Από ότι έχω καταλάβει τα δίνει random για να μην υπάρχει γκρίνια πως μόνο οι πρώτοι παίρνουν loot. Αν υπάρχουν κάποια κριτήρια που τα μετράει στο background δεν το γνωρίζω. Αλλά έχουν υπάρξει φάσεις που τα πήγα πολύ καλά και πήρα τίποτα και άλλες φάσεις που δεν τα πήγα καλά και πήρα μπλε.

Επίσης τα μέλη της clan πώς μπορώ να τα δώ όταν είμαι online; Δεν υπάρχει ένα tab για την clan; Πρέπει πρώτα να κάνω όλα τα μέλη της clan add friend;
    Δυστυχώς στο παιχνίδι δεν μπορείς εύκολα να δεις το clan. Ίσως στην οθόνη του roster αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν το έχω τσεκάρει. Δεν υπάρχουν tags δίπλα από το όνομα στον έξω κόσμο, πράγμα παράξενο για να είμαι ειλικρηνής. Πιστεύω πως όλα αυτά τα clan related θα διορθωθούν στο άμεσο μέλλον.

Τέλος μέσα απο το παιχνίδι δεν μπορώ να μιλάω απο το mic; Πρέπει να έχω κάνει party chat απο το PS για να μπορούμε να μιλάμε;
    Νομίζω μόνο μέσα του Party Chat ή τρίτου προγράμματος, π.χ. Skype... Για να μη σου λέω όμως πράγματα που δεν ισχύουν θα δοκιμάσω απόψε μήπως και μπορείς σαν fireteam να μιλάτε μεταξύ σας, μέσα από το παιχνίδι.
    Last edited by Sutorcen; 12-09-2014 at 12:01.
    "None are more hopelessly enslaved than those who falsely believe they are free." - Johann Wolfgang von Goethe

4. The Following User Says Thank You to Sutorcen For This Useful Post:

baldazor (12-09-2014)

AlexandrosQV's Avatar
    PSN ID
    AlexandrosQV

Μεσα απο το παιχνιδι μπορεις να μιλάς με το ρόστερ σου.
    Some cars take your breath away. Only one gives it back.

6. The Following User Says Thank You to AlexandrosQV For This Useful Post:

Sutorcen (12-09-2014)

Επίτιμο Μέλος Forum GOD WolfRathmA's Avatar
    PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

Quote Originally Posted by Sutorcen View Post
    Έχω κάνει αποδοχή

Λέω να το κάνετε και playstation clan (όχι και στο χεχεχε) Στη σελίδα του Group μας στο bungie.net έχει κάπου μια επιλογή "Set as Playstation Clan" ή κάτι τέτοιο. Για όσους δεν το έχουν κάνει ήδη.

Αν ακολουθήσεις τις οδηγίες βήμα βήμα θα μας βρείς. Αλλιώς δες εδώ
    OK. Τωρα καταλαβα. Πρεπει πρωτα να κανεις request και μετα το κουμπι του request εφοσων γινεις αποδοχη στο group εμφανιζεται η επιλογη που λες!
    LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos

Follow me!
    https://www.instagram.com/tolislivemoments/

Nintendo Switch Friend Code: 2914-8485-5789

PSN ID
    Sutorcen
    Name
    Βαγγέλης

Πραγματικά χάθηκε να βγάλουν τέτοιο παιχνίδι στο σύμπαν του Star Wars... θα είχαμε καεί...

9. The Following 3 Users Say Thank You to Sutorcen For This Useful Post:

teras1 (12-09-2014),Viper (12-09-2014)

Editor Viper's Avatar
    PSN ID
    kamenos13
    Name
    Κώστας

Πραγματικά χάθηκε να βγάλουν τέτοιο παιχνίδι στο σύμπαν του Star Wars... θα είχαμε καεί...
    Αυτο ναι. Μπορει το Destiny να μου ειναι αδιαφορο αλλα κατι αντιστοιχο με Star Wars θα εκανα σιγουρα μια δοκιμη.

Το πήρα κι εγώ απο φίλο για μερικές μέρες, να δω αν μου αρέσει και το αγοράζω μετά..

Βαγγέλη στην clan πρέπει να κάνω κάτι για να μπω? Στο Forum Group έκανα request.
    "You either hang onto your morals and die, or do everything you need to survive"

Επίτιμο Μέλος Forum GOD WolfRathmA's Avatar
    PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

Βγηκε MMO στο PC και ειδαμε τι εγινε... πηρε το κατηφορο...
    LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos

Follow me!
    https://www.instagram.com/tolislivemoments/

Nintendo Switch Friend Code: 2914-8485-5789

PSN ID
    Sutorcen
    Name
    Βαγγέλης

Quote Originally Posted by WolfRathmA View Post
    Βγηκε MMO στο PC και ειδαμε τι εγινε... πηρε το κατηφορο...
    Tο Galaxies ήταν γαμάτο... και το SWToR δεν ήταν κακό. Απλά είχε πολλές σχεδιαστικές αστοχίες και κακές αντιγραφές του WoW. Από ότι διαβάζω έχει πάρει το δρόμο του πλέον.

Quote Originally Posted by FotisGRC View Post
    Το πήρα κι εγώ απο φίλο για μερικές μέρες, να δω αν μου αρέσει και το αγοράζω μετά..

Βαγγέλη στην clan πρέπει να κάνω κάτι για να μπω? Στο Forum Group έκανα request.
    Κάπου υπάρχει επιλογή Set as Playstation clan
    Last edited by Sutorcen; 12-09-2014 at 13:38.

14. The Following User Says Thank You to Sutorcen For This Useful Post:

FotisGRC (12-09-2014)

Σωστός! "I am now a member of the clan"

Εννοείται όποιος θέλει ρίχνει add! Εστειλα σε 2-3 παιδιά.. PSN ID: fotispan
    "You either hang onto your morals and die, or do everything you need to survive"

Aπ'οτι βλέπω την κάθε αποστολή μπορεις να την κάνεις σε Normal και σε Hard. Αξιζει να της ξανακάνω σε Hard? Βοηθάει να ανέβεις πιο γρήγορα?

PSN ID
    Sutorcen
    Name
    Βαγγέλης

Αργότερα θα μπορείς και να τις κάνεις έως και Heroic level 26. Όπως πάντα όσο πιο δύσκολο τόσο καλύτερα τα rewards.

18. The Following User Says Thank You to Sutorcen For This Useful Post:

FotisGRC (12-09-2014)

PS4forums Addict corsaopc3071r's Avatar
    PSN ID
    corsaopc3071r

Στο campaign παντως τα παλευς ολα στο hard με ενα level μειον παντα!

PSN ID
    Sutorcen
    Name
    Βαγγέλης

Όσο πας προς το level 20 δεν είναι τόσο εύκολα. Ειδικά τα Strikes.

Elite lak100's Avatar
    PSN ID
    mitsos17(UK) mitsos1990(GR)

αγορασα το expansion pass ποτε θα μπορω να το κατεβασω?

Administrator Slay's Avatar
    PSN ID
    Slay2012

Giant Bomb - 3/5
    "Destiny is a beautiful but hollow experience with most of the pieces you'd expect from a great multiplayer shooter. It just can't find a way to fit them all together. "
    Polygon - 6/10
    "For all the wonder of its presentation, the swelling potential suggested by its (excellent) score and the basic foundational strength of its controls, Destiny often feels like a collection of its influences' biggest problems."
    CVG - 8/10
    "In the coming months and years, Destiny could yet evolve into something essential. Right now, it's a frequently enjoyable, beautifully made shooter you can play with friends and strangers alike. But that's all it is."
    Push Square - 8/10
    "Destiny's budget was out of this world, and it's there for all to see in the finished product. Bungie's smash hit isn't the gameplay revolution that some wanted, but its accessible RPG systems, sublime gunplay, and incredible presentation over all aspects of the release elevate it beyond some of the very best shooters on the market."
    Ars Technica - "Rent"
    "One thing's for sure: Bungie has never officially called Destiny an "MMO," and that's probably because it's not "massive" enough."

Οπως δειχνουν τα πραγματα αποκτησαμε το δικο μας "TitanFall". Πολυ hype που δεν ανταποκρινεται στο τι τελικα προσφερει το παιχνιδι.

PSN ID
    Sutorcen
    Name
    Βαγγέλης

Απάντηση προς τους reviewers και όσους περιμένουν στη γωνία το πρώτο κακό review για να κουνήσουν το δάχτυλο. Τα έχω πει για το destiny και τα έχω πει για τους απανταχού reviewers.

To Destiny μπορεί να μην είναι η επανάσταση στον χώρο των παιχνιδιών, μπορεί να έχει κάποια σχεδιαστικά ατοπήματα και μπορεί να μην έχει το καλύτερο campaign του αιώνα, Αλλά σαν παιχνίδι είναι διασκεδαστικό, χωρίς κολλήματα και με τεράστιο βάθος. Με τα patches μπορεί να γίνει μόνο καλύτερο.

Οι reviewers εκφράζουν την προσωπική τους άποψη, είναι άτομα που απλά έτυχε να είναι σε συγκεκριμένα site και να γράφουν. Κανείς δεν τους έκανε ειδήμονες, χώρια που οι πιο πολλοί δεν έχουν μεγάλη εμπειρία στον χώρο τον video games. Κοινώς περί ορέξεως... Αν πιάνονται από τις λέξεις που ξεστόμισαν τα τμήματα marketing της Activision και αν αυτά είναι το κρητήριο και το hype τότε τα πιο πολλά "καλά" παιχνίδια θα πρέπει να πάνε στον κάδο των αχρίστων ως "hype που δεν ανταποκρίνεται στο τι τελικά προσφέρει το παιχνίδι". Οι ίδιοι άνθρωποι έχουν εκθειάσει μέτρια παιχνίδια και έχουν θάψει παιχνιδάρες.

Όσο για το hype. Η bungie δεν παρέδωσε κάτι διαφορετικό από αυτό που δήλωσε και έδειξε από την πρώτη στιγμή. Το τι φαντάστηκε ο καθένας είναι δικό του θέμα. Αλλά η συγκεκριμένη εταιρία με το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν έδειξε, ούτε είπε ποτέ κάτι παραπλανητικό. Αν τώρα η φαντασία της κοινότητας οργίασε μετά την Alpha αλλά και μετά την Beta δεν φταίει το παιχνίδι.

Εγώ απογοητεύτηκα με την ιστορία (το τονίζω) του campaign. Αλλά έχοντας φάει στην μάπα τρία Diablo, συν τους κλώνους και αρκετά MMO και τα δύο Broderlands είναι πολύ εύκολο να καταλάβεις και να αποδεχθείς για πιο λόγο είναι έτσι στημένο το παιχνίδι. Όποιος περιμένει να δει κάτι άλλο από μία μίξη Diablo, Borderlands και Halo, δεν πρόκειται να το βρει στο Destiny.

Το συμπερασμα είναι πάλι το ίδιο. Βρείτε να το παίξετε και κρίνετε μόνοι σας. Αλλά παίξτε το όπως το σχεδίασαν οι δημιουργοί του και όχι με speedruns των μερικών ωρών. Εγώ που πλέον είμαι παππούς στο gaming, παίζοντας non stop από το 1985, έχω να πω πως κάνει κάλα όλα όσα πρέπει να κάνει ένα video game.

Πάμε στα δικά μας τώρα.

Μερικές συμβουλές/ανακαλύψεις για να σας κάνω τη ζωή πιο εύκολη.

Πόσες φορές έχετε βρεθεί να βαράτε ένα boss και να μην πέφτει η ασπίδα (η φωτεινή φούσκα που έχουν γύρω τους, όπως ο Fallen Captain)του με τίποτα όμως; Πολλές φαντάζομαι, όπως και εγώ. Ώσπου έφαγα φλασιά και συνειδητοποίησα πως οι ασπίδες που έχουν γύρω τους οι διάφοροι εχθροί έχουν διαφορετικά χρώματα και δεν είναι άλλος ένας εχθρός με ασπίδα. Φέρνοντας στο μυαλό μου και το Borderlands και τα όπλα με τα δικά του elements, είπα "λες το χρώμα της ασπίδας να αντιστοιχεί σε κάποιο από τα elements των όπλων;" και άρχισα τους πειραματισμούς. Τα συμπεράσματα είναι τα εξής.

Για να σκοτώνεται πιο εύκολα τους εχθρούς με ασπίδα πρέπει να χρησιμοποιείτε το αντίστοιχο element για την αντίστοιχη ασπίδα.

Η Μπλέ ασπίδα θέλει όπλα με το Γαλάζιο attack δηλαδή αυτά που κάνουν Arc Damage.
    H Πορτοκαλί ασπίδα θέλει όπλα με το πορτοκαλί attack δηλαδή αυτά που κάνουν Solar Damage (έχουν σήμα την φλόγα)
    Η Σκούρα μοβ ασπίδα θέλει όπλα με το Μοβ attack δηλαδή αυτά που κάνουν Void damage (έχουν σήμα μια μαύρη τρύπα)

Όταν έρθει η ώρα να κάνετε strikes και raids level 20+ θα χρειαστείτε να κουβαλάτε όπλα από το κάθε element και καλό θα ήταν να τα έχετε και για κάθε είδος όπλου. Δηλαδή όπλα με διαφορετικά element σε main, special και heavy, σύνολο εννέα όπλα. Διότι θα συναντάτε εχθρούς και με τις τρεις ασπίδες σε ένα Strike. Επίσης θα ήταν καλό να έχετε μαζί σας και γεμιστήρες, για να μην σας τελειώσουν. Μια συμβουλή για να μπορείτε να τα έχετε όλα διαθέσιμα χωρίς να μπαίνετε κάθε φορά στο μενού είναι να βάλετε ένα element σε κάθε κατηγορία όπλου. Δηλαδή όπλε με Arc στο main, όπλο με Solar στο special κ.ο.κ. Αυτό σημαίνει πως καλό θα ήταν τα όπλα που βρίσκετε που είναι ίδια με αυτό που χρησιμοποιείτε αλλά έχει άλλο element να μην το κάνετε dismantle αλλά να το κρατάτε. Με το σωστό element μπορεί να του κάνετε και τριπλό damage ενώ με το λάθος element μπορεί να του κάνετε και το ένα τρίτο του κανονικού damage. To ουδέτερο όπλο κάνει το damage που θα έκανε ούτως η αλλιώς, αλλά που στις πιο πολλές περιπτώσεις δεν αρκεί.

Το Τανκ αράχνη (Fallen Walker) τo γνωρίζεται όλοι από το Strike The Devil's Lair και από τα διάφορα events. H τακτική για να το σκοτώνεται γρήγορα είναι η εξής. Τα αδύνατα σημεία του είναι τα πόδια, ο σβέρκος όταν πέφτει και οι καταπακτές, μόνο όταν είναι ανοιχτές, από όπου βγαίνουν οι βόμβες και τα πετούμενα. Συγκεντρώνετε τα πυρά σας σε ένα πόδι. Μόλις εκραγεί ένα πόδι το τανκ πέφτει και εκτίθεται ο σβέρκος του, τότε το βαράτε με ότι έχετε. Αν δε φάτε και τα τρία πόδια της μίας πλευράς, το σίγουρο είναι ότι το έχετε σκοτώσει. Τις καταπακτές από ότι κατάλαβα τις καταστρέφεται όταν είναι ανοιχτές για να μην σας πετάει βόμβες και για να μην βγαίνουν τα drones. Αυτό μάλλον βοηθάει διότι σε ένα event που είμαστε 2-3 20άρηδες, τα drones έβγαιναν με ασπίδα και μας έκαναν τη ζωή κόλαση. Οπότε φαντάζομαι πως στα υψηλού level strikes όπου υπάρχει το τανκ θα συμβαίνει το ίδιο, οπότε καλύτερα να τις καταστρέφεται όταν είναι ανάγκη.

Experience παίρνετε και μετά το level 20 αλλά μόνο για τα skill σας, αλλά και για να γεμίζει η μπάρα κάτω από το νούμερο του level σας, η οποία όποτε γεμίζει σας δίνει ένα Mote of Light.

Σήμερα μας έπεσε και το πρώtο schematic για σκάφος. Άρα υπάρχουν και οχήματα που γίνονται drop.

Καλημέρα
    Last edited by Sutorcen; 13-09-2014 at 05:47.

PS4forums Fanatic james9's Avatar
    PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Να πω κ εγω τη γνωμη μου για το παιχνιδι μετα απο κανενα 10ωρο που εχω ασχοληθει.

Πρωτα απο ολα δηλωνω ασχετος με τα mmo και hater του ονλαιν gaming οπως θα ξερετε αρκετοι απο εδω μεσα . Θελω ησυχια , θελω campaign, θελω story, lore Κλπ. Deathmatch και co op μακρια απο μενα .

Το Destiny το πηρα καθαρα επειδη με ζαλισε κολλητος/αδερφος και επειδη ξερω οτι Bungie σημαινει εγγυηση σε οτι υποσχεται , κρινοντας απο τα Halo παντα. Το πηρα λοιπον επιφυλακτικα , να δοκιμασω και οτι γινει . Τι feeling μου αφησε ομως?

Εχοντας παιξει πριν απο 3 μερες το First Light και εχοντας χαζεψει με το photo mode εχω να πω οτι το Destiny δεν ειναι σιγουρα οτι πιο ομορφο οπτικα εχουμε δει. Σιγουρα παιζει ρολο οτι ειναι cross gen, οπως και το οτι εχουμε ενα τεραστιο κοσμο με εκατομμυρια πραγματα να τρεχουν ταυτοχρονα , οποτε αυτο που ειδα δε με απογοητευσε, συν οτι πολλα level ειναι πανεμορφα, πχ Venus που παιζω τωρα.

Το δευτερο που παρατηρησα και ειναι πολυ σημαντικο ειναι οτι το παιχνιδι τρεχει νερακι οτι κ να συμβαινει στην οθονη. Ειτε παιζω μονος , ειτε strike με αλλους δυο , ειτε πολλοι μαζι σε μια πιστα , ολα ειναι smooth , ουτε bugs ειδα , ουτε frame drops , ουτε δυσκολια να βρω συμπαικτες για να παιξω strike, ουτε να μην μπορουν να με κανουν invite ή να κανω εγω.Κ φυσικα καμια στιγμη να εχουν προβλημα οι servers οπως εχω διαβασει κατα καιρους σε κατι Battlefield κλπ.

Σαν λατρης των rpg εχω να δηλωσω οτι το Destiny ειναι εθιστικο. Σε κανει να θες να ανεβεις λεβελ , να βρεις νεα armor , νεα οπλα, να βελτιωσεις τα stats σου. Απο οτι διαβασα κ απο τον φιλο παραπανω εχει παρα πολυ πραγμα να ανακαλυψουμε μετα το level 20 οποτε σε αυτο τον τομεα θα μας κρατησει στα σιγουρα.

Τα αρνητικα τωρα να μη λετε οτι τα παιρνω απο την Bungie, lol. Το campaign προσπαθω να το βγαλω μονος μου , ειπα κ πριν δε θελω co op και τετοια μου χαλαει το immersion. Ομως ακομη κ μονος οταν προχωραω καπου κ βλεπω ενα ανθρωπακι στο βαθος με ονομα "poutsarasGR" κ τον αριθμο του λεβελ του πανω απο το κεφαλι του , ε παει το immersion χαθηκε. Αλλα κ παλι ηξερα τι επαιρνα δε φταιει η Bungie.
    Δευτερον κ σημαντικοτερο . Τα λεβελ δινουν την αισθηση οτι ειναι αδεια. Ενω εχουν εκταση , περιοχες δηλαδη εκτος της αποστολης που μπορεις να περιηγηθεις , δεν υπαρχει κανενας λογος να το κανεις καθως δεν υπαρχει σχεδον τιποτα να κερδισεις, πχ καποιο σπανιο οπλο , σεντουκια με χρημα κλπ. Νομιζω οτι αυτο δεν ηταν δυσκολο να γινει, να φυτεψουν δηλαδη σε καποιες περιοχες αντικειμενα ωστε να σου δωσουν κινητρο να ψαξεις.
    Τριτον, τα loading times ειναι τραγικα μεγαλα. Εχω σκυλοβαρεθει να περιμενω και εχω παιξει μονο 10 ωρες σε ενα παιχνιδι που προοριζεται για 1000. Ναι καταλαβαινω οτι τεχνικα μπορει να δικαιολογειται αυτο αλλα και παλι εγω να παιξω θελω , δε με νοιαζει γιατι γινεται το καθετι.

Γενικα το παιχνιδι ειναι πολυ καλο. Δεν ειναι Halo, δεν θα αλλαξει το χαρτη του gaming , μαλλον ειναι το πρωτο σοβαρο mmo για κονσολες και γιαυτο γινεται κ ολος αυτος ο ντορος.Πιστευω οτι αξιζει τα λεφτα του , πιστευω οτι η Bungie θα το βελτιωνει καθε μερα και ειναι οτι πρεπει για την τωρινη γενια gamer που πληρωνει 60€ καθε χρονο για να παιζει την παπαρια που λεγεται Call of Duty. Σε σχεση με αυτο το Destiny ειναι υπερτιμιο κανει αυτο που υποσχεται κ σε μερικους μηνες θα ειναι ακομη καλυτερο. Εγω μαλλον θα βαρεθω μολις τελειωσει το campaign (που συμφωνω ειναι αδιαφορο το story του) , but that's just me.
    Last edited by james9; 13-09-2014 at 08:53.

Spoiler!

25. The Following 2 Users Say Thank You to james9 For This Useful Post:

Nek_Food (14-09-2014),teras1 (13-09-2014)

PS4forums Addict Giorgos78's Avatar
    PSN ID
    Giorgos78GRE

Οδηγός για αρχάριους

Bookmarks

Bookmarks