Page 47 of 120 FirstFirst ... 374344454647484950515797 ... LastLast
Results 921 to 940 of 2391

Thread: Destiny

PS4forums Fanatic chronohill's Avatar
    PSN ID
    chronohill

Γινεται να παιρνουν τετοιες βαθμολογιες οταν το αξιζουν...το καθε παιχνιδι πρεπει να κρινεται με αυτο που πρεσβευει...εγω παντως επαιξα σημερα δυο chapters και μαρεσε..θα δειξει η συνεχεια ποσο επαναλαμβανομενο ειναι μιας και δν επαιξα ουτε alpha ουτε beta....

Spoiler!

PS4forums Addict teras1's Avatar
    PSN ID
    Panos_GRE
    Name
    Πάνος

Quote Originally Posted by PDS View Post
    Tπτ δεν ειναι περισσοτερο αξιοπιστο απο την δικη μου προτιμηση για τα παιχνιδια που επιλεγω να παιξω.Αυτο ειναι κατι διαφορετικο.

Η δικη μου αποψη για τα Halo δεν ηταν ποτε καλη,γι αυτο και δεν τα επαιξα.Ομως οταν εχουν αποθεωθει απο reviewers που κανουν την δουλεια τους, εγω δεν μπορουσα να πω κατι.H να αμφισβητησω την ποιοτητα τους.
    Το ιδιο θα σου πω και για το destiny αν μου αρεσει τελικα.Δεν θα αμφισβητησω τους reviewers .Δεν ειναι ολοι βαλτοι, οι ιδιοι που εβαζαν 10αρια στα Halo.
    Ο reviewer που εχει μπει στην διαδικασια να κανει εστω και ενα review παραπανω απο εμενα(δλδ να κατσει να ξεψαχνισει ενα παιχνιδι, οταν εγω προσπαθω μονο να το απολαυσω) ειναι καλυτερος απο εμενα και πιο κοντα στην αντικειμενικη κριτικη, αποψη.
    Ολοι αυτοι οι τυποι που εχουν κανει 10δες-100δες reviews, που εχουν επιλεχθει αναμεσα σε 100δες ατομα, δεν μπορει να ειναι χειροτεροι απο εμενα, αλλα μαλλον καλυτεροι.
    Οταν μαζεψεις το συνολο τους και κανεις ενα μ.ο σιγουρα ειναι πολυ πιο κοντα στην πραγματικη εικονα αυτος ο μ.ο απο την δικη μου αποψη.

Παραπανω ο φιλος γραφει για το little big planet.Για μενα ειναι απο τα καλυτερα παιχνιδια της προηγουμενης γενιας και δικαια βγηκε GOTY απο πολλα sites(απο τα περισσοτερα ισως δεν θυμαμαι) εκεινη την χρονια.Χαιρομαι που οι reviewers ειδαν αυτο που ειδα και εγω και το περιεγραψαν στα reviews τους.Γιατι αν ακουγες σχολια για το παιχνιδι απο διαφορους gamers θα νομιζες οτι προκειται για το χειροτερο ολων των εποχων.
    Το ιδιο ισχυει και για το Halo.Καποιοι ειδαν αυτο που αυτη τη φορα δεν μπορουσα να δω εγω και το σεβομαι.Αν και το παιχνιδι δεν μου αρεσει.
    Σιγουρα δεν εμπιστευομαι λοιπον(ευτυχως) τους gamers στα forums περισσοτερο απο το metacritic.
    Καποιους gamers που εχουμε το ιδιο περιπου γουστο μπορει..
    Δεν αμφισβητώ τις απόψεις των κριτικών για τα παιχνίδια, όπως δεν αμφισβητώ την άποψη οποιουδήποτε gamer για αυτά.
    Τα γούστα είναι γούστα και δεν μπορούμε να έχουμε όλοι τα ίδια. Αμφισβητώ την μέθοδο (ή καλύτερα την έλλειψη αυτής) με την οποία γίνονται τα reviews. Γι'αυτό το λόγο δεν τους προσδίδω βαρύτητα.
    Το ότι έχουν παίξει μερικές εκατοντάδες παιχνίδια και έχουν αποτυπώσει τις εντυπώσεις τους σε άρθρα δεν τους κάνει πιο "ειδικούς" από έναν απλό χομπίστα που μπορεί να ασχολείται με αυτά από την γένεση του Pong.
    Αν υπήρχαν αντικειμενικά κριτήρια θα έδινα "επαγγελματική" βαρύτητα στην κριτική τους. Όσο δεν υπάρχουν αυτά, τα άρθρα τους είναι γραπτές προσωπικές απόψεις τις οποίες μπορώ να διαβάσω ή να αγνοήσω, όπως οποιουδήποτε σε ένα forum.

Quote Originally Posted by PDS View Post
    Tπτ δεν ειναι περισσοτερο αξιοπιστο απο την δικη μου προτιμηση για τα παιχνιδια που επιλεγω να παιξω.Αυτο ειναι κατι διαφορετικο.

Η δικη μου αποψη για τα Halo δεν ηταν ποτε καλη,γι αυτο και δεν τα επαιξα.Ομως οταν εχουν αποθεωθει απο reviewers που κανουν την δουλεια τους, εγω δεν μπορουσα να πω κατι.H να αμφισβητησω την ποιοτητα τους.
    Το ιδιο θα σου πω και για το destiny αν μου αρεσει τελικα.Δεν θα αμφισβητησω τους reviewers .Δεν ειναι ολοι βαλτοι, οι ιδιοι που εβαζαν 10αρια στα Halo.
    Ο reviewer που εχει μπει στην διαδικασια να κανει εστω και ενα review παραπανω απο εμενα(δλδ να κατσει να ξεψαχνισει ενα παιχνιδι, οταν εγω προσπαθω μονο να το απολαυσω) ειναι καλυτερος απο εμενα και πιο κοντα στην αντικειμενικη κριτικη, αποψη.
    Ολοι αυτοι οι τυποι που εχουν κανει 10δες-100δες reviews, που εχουν επιλεχθει αναμεσα σε 100δες ατομα, δεν μπορει να ειναι χειροτεροι απο εμενα, αλλα μαλλον καλυτεροι.
    Οταν μαζεψεις το συνολο τους και κανεις ενα μ.ο σιγουρα ειναι πολυ πιο κοντα στην πραγματικη εικονα αυτος ο μ.ο απο την δικη μου αποψη.

Παραπανω ο φιλος γραφει για το little big planet.Για μενα ειναι απο τα καλυτερα παιχνιδια της προηγουμενης γενιας και δικαια βγηκε GOTY απο πολλα sites(απο τα περισσοτερα ισως δεν θυμαμαι) εκεινη την χρονια.Χαιρομαι που οι reviewers ειδαν αυτο που ειδα και εγω και το περιεγραψαν στα reviews τους.Γιατι αν ακουγες σχολια για το παιχνιδι απο διαφορους gamers θα νομιζες οτι προκειται για το χειροτερο ολων των εποχων.
    Το ιδιο ισχυει και για το Halo.Καποιοι ειδαν αυτο που αυτη τη φορα δεν μπορουσα να δω εγω και το σεβομαι.Αν και το παιχνιδι δεν μου αρεσει.
    Σιγουρα δεν εμπιστευομαι λοιπον(ευτυχως) τους gamers στα forums περισσοτερο απο το metacritic.
    Καποιους gamers που εχουμε το ιδιο περιπου γουστο μπορει..
    Ξέρεις ποια ειναι η διάφορα;ότι όταν έβαζαν τα 10ρια στο halo η στο uncharted η στο Tlu η συντριπτική πλειοψηφία συμφωνούσε.

Κ αν δεν συμφωνούσε στο επίπεδο του 10ριου στο 9αρι ήταν όλοι ευχαριστημένοι.

Εδω εχουμε όμως το μοναδικό φαινόμενο η συντριπτική πλειοψηφία αυτών που το αγόρασαν να αποθεώσει το παιχνίδι κ μιλώντας γ αυτο να τους τρέχουν τα σαλια,
    Και τα reviews να λένε εντελώς διαφορετικά
    πράγματα απο αυτο που λένε αυτοί.

Συγνώμη αλλά το παιχνίδι ειναι άριστο σχεδόν παντού.
    Ούτε επαναλαμβανόμενο ειναι,ούτε μικρό.ουτε τίποτα απ τις μπαρουφες που γράφονται σ αυτά τα "αντικειμενικά reviews"

Εκεί λοιπόν ειναι το θέμα και αρχίζουν οι θεωρίες συνωμοσίας που λέμε.

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Εγω διαβαζα οτι πολλοι ηταν απογοητευμενοι με Beta παντως.
    Και γι αυτον τον λογο δεν περιμενα αποθεωση στα reviews.Τα οποια βεβαια δεν λενε οτι ειναι ασχημο το παιχνιδι.
    .

το παρακατω review μεχρι στιγμης με καλυπτει 100%...τωρα αν θα το βαθμολογουσα 6.5 η 7.5 αλλο θεμα,αλλα ο τυπος σε αυτα που λεει εχει μεγαλο δικιο

http://www.egmnow.com/articles/revie...view-destiny/#

Administrator Slay's Avatar
    PSN ID
    Slay2012

Quote Originally Posted by Giannis1979 View Post
    Εδω εχουμε όμως το μοναδικό φαινόμενο η συντριπτική πλειοψηφία αυτών που το αγόρασαν να αποθεώσει το παιχνίδι κ μιλώντας γ αυτο να τους τρέχουν τα σαλια,
    Και τα reviews να λένε εντελώς διαφορετικά
    πράγματα απο αυτο που λένε αυτοί.

απο το giant bomb ο συγκεκριμενος , ενας απο αυτους που του εβαλε 6.

Για μενα υπαρχουν 3 κατηγοριες χρηστων σχετικα με το destiny αυτη την στιγμη.

1. αυτοι που πραγματικα τους αρεσει πολυ και δεν καταλαβαινουν γιατι παιρνει τοσο χαμηλες βαθμολογιες.
    2. αυτοι που ειναι απογοητευμενοι απο το παιχνιδι, και συμφωνουν με τα κακα reviews.
    3. αυτοι που ειναι μεν απογοητευμενοι, αλλα υπερασπιζονται το παιχνιδι, γιατι πιστευουν οτι εαν πουν οτι δεν τους αρεσει, θα φανει στους γυρω τους, οτι επεσαν θυμα του hype και το αγορασαν.

Και βεβαια οι παραπανω κατηγοριες χρηστων, δεν ισχυουν μονο για το destiny, αλλα για ολα σχεδον τα παιχνιδια και οχι μονο.

Οσο για τις θεωριες συνομωσιας τις ακουω βερεσε, φανταζομαι οτι θα ειναι κατι στο στυλ οτι η Ms πληρωσε τα sites για να κανουν κακο στην sony και την Bungie.

7. The Following User Says Thank You to Slay For This Useful Post:

djpar (14-09-2014)

Quote Originally Posted by Slay View Post

απο το giant bomb ο συγκεκριμενος , ενας απο αυτους που του εβαλε 6.

Για μενα υπαρχουν 3 κατηγοριες χρηστων σχετικα με το destiny αυτη την στιγμη.

1. αυτοι που πραγματικα τους αρεσει πολυ και δεν καταλαβαινουν γιατι παιρνει τοσο χαμηλες βαθμολογιες.
    2. αυτοι που ειναι απογοητευμενοι απο το παιχνιδι, και συμφωνουν με τα κακα reviews.
    3. αυτοι που ειναι μεν απογοητευμενοι, αλλα υπερασπιζονται το παιχνιδι, γιατι πιστευουν οτι εαν πουν οτι δεν τους αρεσει, θα φανει στους γυρω τους, οτι επεσαν θυμα του hype και το αγορασαν.

Και βεβαια οι παραπανω κατηγοριες χρηστων, δεν ισχυουν μονο για το destiny, αλλα για ολα σχεδον τα παιχνιδια και οχι μονο.

Οσο για τις θεωριες συνομωσιας τις ακουω βερεσε, φανταζομαι οτι θα ειναι κατι στο στυλ οτι η Ms πληρωσε τα sites για να κανουν κακο στην sony και την Bungie.
    Πάντως στο φόρουμ σου ο κόσμος αλλά λέει..

Απο κει και πέρα καθένας σαν αυτο τον τύπο μπορεί μα λέει ότι θέλει για να δικαιολογήσει τις μαλακιες που γράφει.

Επίσης υπάρχει και 4 κατηγορία...

Αυτοί που έχουν απωθημένο τη bungie απο καιρό και περίμεναν πως και πως ακομα και πριν την κυκλοφορία του παιχνιδιού την παραμικρή αφορμή για ξεσπαθώμα.

Never forget

10. The Following 5 Users Say Thank You to AgentPrinny007 For This Useful Post:

Alastor (14-09-2014),chronohill (14-09-2014),james9 (14-09-2014),teras1 (14-09-2014),Valkyre (15-09-2014)

Advanced Member Sutorcen's Avatar
    Σε μια χώρα που είναι σε δική της κατηγορία.
    PSN ID
    Sutorcen
    Name
    Βαγγέλης

Εγώ ξέρω πως για μια ακόμα φορά οι άσχετες Κασσάνδρες τρέφονται από το να κακοχαρακτηρίζονταν ένα προϊόν που ο δημιουργός του είπε πως θα εξελίσσεται συνέχεια. Έχουν βρει την έλλειψη content, γιατί δεν μπορούν να του προσάψουν κάτι άλλο, και γιατί δεν ξέρουν να κρίνουν ένα παιχνίδι διαφορετικά, την έχουν κάνει σημαία τους και that's it. Υπάρχουν και οι κλασσικοί κομπλεξικοί-μίζεροι gamers που χαίρονται ένα πολλά υποσχόμενο παιχνίδι που ούτε καν έχουν παίξει, να παίρνει κακές κρητικές. Ίσως φοβούνται πως θα επισκιάσει το παιχνίδι που παίζουν; Δεν ξέρω, αλλά άκυρες και μη τεχνικά καταρτισμένες κριτικές έχω βαρεθεί να ακούω από reviewers και gamers μαζί, εδώ και χρόνια. Διότι όλοι αυτοί έχουν ξεχάσει τι πρέπει να είναι ένα παιχνίδι πάνω από όλα. ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΟ και ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ. Το λεγόμενο GAMEPLAY που οι σύγχρονες "Κασσανδρες" έχουν ξεχάσει τι σημαίνει. Αυτοί λοιπόν έχουν πάρει την έλλειψη content και την έχουν κάνει σημαία τους, διότι δεν μπορούν πραγματικά να προσάψουν κάτι άλλο στο Destiny. Για ένα μικρό ποσοστό καμμένων που δεν έχουν ζωή, που παίζουν 24/7 λοιπόν χαρακτηρίζουμε ένα παιχνίδι φτωχό και επαναλαμβανόμενο; Ωραία. Το Dark Souls και Demon Souls είχαν παραπάνω περιοχές; Μήπως το Diablo 3; Μήπως το CoD ή το Killzone; Μήπως αυτά έχουν παραπάνω πίστες ή μήπως και σε αυτά παίζουμε τα ίδια πράγματα συνέχεια; Μήπως όλοι αυτοί οι μεσσίες "reviewers" το κρίνουν σαν MMO πράγμα που το συγκεκριμένο παιχνίδι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ; Τι ακριβώς κάνει χάλια το Destiny που έχουν ή δεν έχουν κάνει άλλα παιχνίδια που έχουν πάρει 9/10;;;;; Τι;

Τα να ένα παιχνίδι σου αρέσει η όχι δεν είναι κριτήριο για το αν είναι καλό η όχι, όταν το καταλάβουμε αυτό τότε θα έχουμε και πιο σωστές απόψεις για τα παιχνίδια. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι πως οι πιο πολλοί δεν καταλαβαίνουν ούτε καν πως θέλει ο δημιουργός τους να παιχτεί ένα παιχνίδι, ούτε καν με τη φιλοσοφία έχει φτιαχτεί, ούτε καν τι είδους παιχνίδι είναι. Έλλειψη gaming παιδείας λέγεται αυτό και δυστυχώς αποτελεί την πλειοψηφία των gamers και των reviewers. Για αυτό και οι πιο πολλοί στοιχίζονται πίσω από έναν reviewer και εκφράζονται με ατάκες του. Το παιχνίδι θα δείξει μόνο του αν είναι κακό ή όχι με το που θα βρίσκεται σε μερικούς μήνες. Όταν θα έχουν μπαλωθεί όλα αυτά τα κακά που κάνει. Τότε όμως θα αγγίζει την τελειότητα, τότε όλοι αυτοί θα έχουν τα αρχίδια να παραδεχτούν ότι το αδίκησαν; Δεν νομίζω διότι, θα το παίξουν αδιάφοροι και απασχολημένοι και με το νέο hype... Ως τότε όσοι το απολαμβάνουν θα περνάνε καλά, ενώ οι άλλοι θα περιμένουν τον reviewer τους να του πει πως το παιχνίδι είναι καλό.

Quote Originally Posted by Alastor View Post
    το παρακατω review μεχρι στιγμης με καλυπτει 100%...τωρα αν θα το βαθμολογουσα 6.5 η 7.5 αλλο θεμα,αλλα ο τυπος σε αυτα που λεει εχει μεγαλο δικιο

http://www.egmnow.com/articles/revie...view-destiny/#
    Ο τύπος που κάνει το review είναι αυτό ακριβώς που περιγράφω. Πιάνει το destiny και το φιλοσοφεί, το φιλοσοφεί και λέει όλα αυτά για την υπόθεση και το immersion και όλα αυτά. Ναι. Σωστά όλα αυτά που λέει. Αλλά και 100% λάθος. Διότι ο ίδιος φτάνει στο συμπέρασμα ότι, χει όλο αυτό το στήσιμο τo έχω ξαναδεί κάπου, και συγκεκριμένα στο Diablo. Μα το Destiny αυτό ακριβώς το πράγμα είναι. Ένα fps scifi Diablo 3 είναι. Έχει το Diablo υπόθεση, έχει το Diablo 3 χαρακτήρες που να να μην είναι vendors ή crafters; Έχει μερικούς που έχουν κάποιες γραμμές διαλόγου, αλλά η βασική ιδέα δεν είναι, κάνε το campaign και ξανακάνε τις ίδιες περιοχές για καλύτερο loot; Αυτό δεν κάνει και το destiny και μάλιστα αρκετά καλά; Εδώ γιατί μας χαλάει; Γιατί είναι FPS; Απλά το Destiny αφήνει να εννοηθεί... to be continued... όσων αφορά την υπόθεση. Ούτε στο Diablo έχεις την αίσθηση ότι είσαι ένας εναντίων ενός συγκεκριμένου κακού, και εκεί πάλι μαζί με άλλους παίζεις, απλά δεν τους βλέπεις ταυτόχρονα.

Όσο για το endgame είναι ξεκάθαρο από τα γραφόμενα πως δεν έψαξε να βρει τα mechanics του παιχνιδιού ούτε πως πας από level 20 στο 21 ούτε καν ανέφερε πως είναι εντελώς διαφορετικό leveling. Επίσης υποθέτω πως δεν έκανε τον κόπο να πάει στα πολύ δύσκολα Strikes να δει πως παίζει ρόλο το κάθε class, λόγω element και μερικών class specific abilities.

Και μια αντίφαση. Από την μια παραπονιέται πως το παιχνίδι είναι γρήγορο και κάνεις leveling για πλάκα, αλλά παραπονιέται πάλι πως ξαφνικά το leveling γίνετε αργό μετά το 20, λογικό διότι αλλάζουν τα mechanics, που ο γραφών δεν πήρε καν χαμπάρι. Ποιο από τα δύο είναι τελικά;

Πόσο λοιπόν αξιόπιστο μπορεί να είναι ένα τέτοιο review;

Εγώ καταλαβαίνω πως ο κόσμος απλά δεν μπορεί να ξεκολλήσει το κεφαλάκι του. Βλέπει FPS, βλέπει sandbox περιοχές, βλέπει και άλλους gamer στον ίδιο χάρτη, βλέπει και instanced περιοχές, βάλε ότι παίζει και με άλλους μαζί σε γκρούπ και σου λέει ωωωωωπππππ αυτό είναι MMO.

Πάρε τα ίδια ακριβώς mechanics και αντί για FPS κάνε το Isometric 3D και το παιχνίδι από MMO γίνετε action RPG;;;;;;;;;;

Δηλαδή επειδή αλλάζει ο τρόπος απεικόνισης αλλάζει και το genre; What's wrong with this picture;
    Last edited by Sutorcen; 15-09-2014 at 09:55.
    "None are more hopelessly enslaved than those who falsely believe they are free." - Johann Wolfgang von Goethe

12. The Following 6 Users Say Thank You to Sutorcen For This Useful Post:

Dragonpaul (14-09-2014),FotisGRC (14-09-2014),Giannis1979 (14-09-2014),james9 (14-09-2014),Nek_Food (14-09-2014),Roy (14-09-2014)

Συμφωνω. Απο την αρχη αυτο γραφω και γω, για τα ΑΛΛΑ παιχνιδια για παραδειγμα Titanfall που δεν εχει καν Story mode δεν βαζουν 5 και 6 στην πλειοψηφια. Στο Destiny ξαφνικα ολα τους ενοχλουν. Επρεπε να παιζουν ηθοποιοι του Hollywood το σεναριο να το εχει γραψει ο Gojima, τα γραφικα να ειναι 4k/120fps και να διαρκει 40 ωρες με ανατροπες που ΔΕΝ εχουμε ποτε σε αλλα FPS ή RPG αλλα εδω για ΚΑΠΟΙΟ λογο επρεπε να υπαρχουν.

PS4forums Addict corsaopc3071r's Avatar
    PSN ID
    corsaopc3071r

Τι να πω βρε παιδες. Εσχετος ειμαι με το ειδος του παχνιδιου αλλα οσο προχωραω τοσο μου αρεσει! Ετυχε σημερα και επαιξα ονλινε με τουρκο και αιγυπτιο και ηταν φοβερα!!! Οσο παιρνεις οπλα, πανοπλιες και προχωρας στο να ξεκλειδωνεις νεα πραγματα τοσο πιο ομορφο το βλεπεις. Εγω κολησα παντως.

PSN ID
    Slay2012

Quote Originally Posted by Roy View Post
    Συμφωνω. Απο την αρχη αυτο γραφω και γω, για τα ΑΛΛΑ παιχνιδια για παραδειγμα Titanfall που δεν εχει καν Story mode δεν βαζουν 5 και 6 στην πλειοψηφια. Στο Destiny ξαφνικα ολα τους ενοχλουν.
    NAI ενοχλει, γιατι το εταξαν, συγκεκριμενα εχουν πει το εξης...
    "We like to tell big stories and we want people to put the Destiny universe on the same shelf they put Lord of the Rings, Harry Potter or Star Wars"
    οταν κανεις τετοιου ειδους δηλωσεις και το αποτελεσμα ειναι να μην εχεις ουσιαστικα καν ιστορια, και βεβαια θα σου κοψει οπως ΠΡΕΠΕΙ βαθμους απο το Review.

Επισης δεν καταλαβα τον παραληλισμο με το Titanfall και το Diablo 3, υποσχεθηκε η Respawn καποια επικη ιστορια? ΟΧΙ το ακριβως αντιθετο ειχαν πει, οτι προκειται για ενα multiplayer online shooter, και σαν τετοιο κριθηκε, και σαν τετοιο ΔΕΝ αριστευσε. Υποσχεθηκε μηπως η blizzard ιστορια σαν του lord of the rings? (οπως ΕΚΑΝΕ η bungie) και τελικα δεν την εδωσε?

Μηπως να αφαιρεσουμε "ποντους" απο τα reviews των FIFA και Gran Turismo που δεν εχουν καθολου ιστορια, για να μην νιωθει αδικημενη η Bungie?

Advanced Member nikosarg's Avatar
    PSN ID
    k-r-o-n-o-s666
    Name
    Νικος

Τα reviews γενικα δεν ειναι κατι που θα επαιρνα σοβαρα υποψη μου για να παρω η οχι παιχνιδι, ουτε και με ενδιαφερουν να τα διαβασω αφου το εχω αγορασει. Αυτο που με απασχολει ειναι αν το παιχνιδι που σκεφτομαι να παρω η εχω αγορασει μου ταιριαζει και με διασκεδαζει. Για παραδειγμα, το cod ghosts και το killzone 3 τα πουλησα στον 1 μηνα, ενω mw3 επαιζα 1.5 χρονο συνεχεια και killzone shadow fall παιζω απο τις 13 δεκεμβριου ανελιπως, χωρις να εχω καν αλλο παιχνιδι για ps4. Destiny ειχα την ευκαιρια να δω την beta, ειδα και το launch και απλα εμενα δεν μου κανει. Ο λογος ειναι οτι παιζω μονο online multiplayer fps (αυτο που στο destiny ονομαζουν pvp), και σε αυτον τον τομεα το παιχνιδι ειναι πολυ φτωχο.
    1. Τα modes ειναι πολυ τυποποιημενα και απλοικα. Free for all, team deathmatch, domination, 3vs3 team deathmatch με revive και το mode με τα relics. Για καποιον που ενδιαφερεται μονο για multi, αν συγκρινει το παιχνιδι με τα modes και τα options του killzone, του battlefield, του call of duty μιλαμε για μεγαλη αποσταση.
    2. Το multi δεν ειναι ξεχωριστο κομματι. Αυτο το θεωρω λαθος. Δεν με ενδιαφερει το campaign, το coop, τα strikes και ολα αυτα, θελω να μπορω με το καλημερα να παιξω multi και να μην περιμενω να γινει unlock. Επισης θεωρω οτι το multi πρεπει να ειναι τελειως ξεχωριστο και τα unlocks, τα οπλα, τα attachments να τα ξεκλειδωνεις παιζοντας multi και μονο.
    3. Ειναι στα 30 fps και παροτι τα controls για 30αρι ειναι καλα, δεν εχει αυτην την κινηση που θα ηθελα απο next gen. Αυτο θα μπορουσα να το συγχωρησω αν τα γραφικα ηταν επιπεδου killzone multi που εχει και ενα καρο objects οπως turrets, air bots και τετοια, η σαν το bf που εχει 64 παιχτες και οχηματα. Ετσι ομως οπως ειναι, δηλαδη ενα infantry κυριως based combat, μοιαζει σαν ενα sci fi cod χωρις τον πλουτο του, το βαθος του και την κινηση του.
    Φυσικα αυτο ειναι προσωπικη αποψη με βαση τα γουστα μου. Campaign, open shared world, coop και τα λοιπα δεν τα κρινω γιατι καθως δεν τα παιζω ποτε δεν ειμαι αρμοδιος.

Και παλι αδικο εχεις Slay και δεν απαντας στα ερωτηματα για τα αλλα games. Γιατι ολα τα αλλα τα συγχωρουμε αλλα τωρα στο destiny ηρθε η ωρα να κοψουμε ποντους για διαφορα περιεργα?? Αν κοβαμε ποντους επειδη ελεγε το μαρκετινγκ οτιδηποτε, τοτε πρεπει το Watch Dogs να παρει 0 και 1 ενω στο Metacritic εχει 8!!!! Το COD καθε χρονο απο το 2007 και επειτα επρεπε να παρει 0 γιατι λεγανε οτι βγαζουν καινουριο παιχνιδι, ενω εδιναν συνεχεια το ιδιο και φυσικα το ιδιο ισχυει για ολα τα games σχεδον, οπου το marketing λεει διαφορα φουσκωμενα πραγματα.

Αρα αυτο το συστημα τιμωριας κοβω βαθμους, αναλογα με τις δηλωσεις Marketing δεν εφαρμοστηκε σε κανενα αλλο παιχνιδι, περα απο το Destiny.

Αναρωτιεσαι γιατι?? Γιατι δεν πηρε 0 και 1 το Watchdogs που κυριολεκτικα ΤΑ ΠΑΝΤΑ που ειπαν ηταν ψεματα ενω εχετε/εχουν οπως θες παρτο ''λυσαξει'' με το μονο αρνητικο του Destiny το Story?? 1 αρνητικο και παιρνεις 5 και 6. Το Watchdogs OΛΑ ΨΕΜΑΤΑ και φανφαρες ΚΑΙ μετριο story και εχει 8!!!!

Απαντησε αυτη την πολυ απλη ερωτηση!!!
    Last edited by Roy; 14-09-2014 at 15:07.

PSN ID
    Slay2012

Αναρωτιεσαι γιατι?? Γιατι δεν πηρε 0 και 1 το Watchdogs που κυριολεκτικα ΤΑ ΠΑΝΤΑ που ειπαν ηταν ψεματα ενω εχετε/εχουν οπως θες παρτο ''λυσαξει'' με το μονο αρνητικο του Destiny το Story?? 1 αρνητικο και παιρνεις 5 και 6. Το Watchdogs OΛΑ ΨΕΜΑΤΑ και φανφαρες ΚΑΙ μετριο story και εχει 8!!!!
    Πρωτον δεν ειναι το μονο του προβλημα το story οπως λες, γιατι εαν διαβαζες τα reviews θα εβλεπες και αλλα αρνητικα, απλα το story ειναι (οπως θα ελεγε και ο Angry Joe) EPIC FAIL. Mετα συνεχιζεις και συγκρινεις μηλα με πορτοκαλια, και το κανεις και με ψεματα κιολας, καθως η φραση
    "το Watchdogs που κυριολεκτικα ΤΑ ΠΑΝΤΑ που ειπαν ηταν ψεματα"
    ουδεμια σχεση εχει με την πραγματικοτητα. Το μοναδικο fail της Ubisoft ηταν η ποιοτητα των γραφικων και τιποτε αλλο, ισα ισα που εδωσε και ενα ανελπιστα καλο multiplayer.

Επειδη ομως βλεπω οτι επιμενεις με το...

Απαντησε αυτη την πολυ απλη ερωτηση!!!
    να στο κανω τουμπα, και να μου απαντησεις ΕΣΥ πως γινεται το minecraft με 10.000 φορες χειροτερα γραφικα και με ΜΗΔΕΝ story, εχει σκορ 93 ενω το Watchdogs 80

Spoiler!

Advanced Member Godweeder's Avatar
    PSN ID
    Godweeder
    Name
    Nik

Ρε παιδια καταρχην ο τελικος κριτης ενος παιχνιδιου (η σε οτιδηποτε αλλο) ειμαστε εμεις ιδιοι .
    Απλα καλως η κακως πρεπει να υπαρχουν και οι reviewers που με βαση καποιον στανταρ θα πουνε μια αντικειμενικη αποψη.Δεν γινετε αλλιως.
    Αυτο βοηθαει στο να υπαρχει μια γενικη αποψη και μια "καθοδηγηση".
    Η εντελως υποκειμενικη αποψη και αυτος γενικα που τα "παιρνει" για να θαψει ενα game ,φαινετε και μπορεις να την ξεχωρισεις εστω και με λιγη εμπειρια στον χωρο αλλα και προπαντος να με την κοινη λογικη.
    Και εγω δεν ειμαι hardcore fan των fps , αλλα αυτο που πετυχε το halo το σεβομαι και το καταλαβαινω.
    Οσο για το Destiny , προσωπικα με ψηνει να το αγορασω αλλα δεν ειμαι σιγουρος ακομη.
    Και κακα τα ψεματα , τα 50-60 ευρω δεν ειναι λιγα , οποτε σιγουρα θα με επηρεασουν καποιες κριτικες και γνωμες (Ειτε απο εδω μεσα ειτε απο αλλου).
    Οσο αναφορα περι βαθμολογιας και το ποσο καλο ειναι το Destiny , αυτο που εχω καταλαβει ως τωρα ,ειναι οτι ειναι αρκετα καλο στην φαση του, απλα δεν εχει το κατι που το κανει must αγορα.(Το κακο σεναριο σιγουρα του "κοβει" καποιους βαθμους).
    Spoiler!

Το Minecraft προφερει μια ποικιλομοφη εμπειρια στους λατρες του ειδους και ειναι εθιστικο. Κοινως παιζουν-παιζουν και ολο υπαρχει content χωρις story βεβαια, αλλα εχει μεγαλες βαθμολογιες γιατι ειναι διασκεδαστικο και εθιστικο. Το ιδιο ισχυει και στο Destiny παιζουν παιζουν ολοι, ειναι εθιστικο και παραλληλα εχει ΟΛΗ την τεχνολογια γραφικα, ηχο που δεν εχει το Minecraft και επειδη δεν εχει καλο story τα reviews το θαβουν. Καμια λογικη στον οριζοντα.

Ασφαλως και το Destiny ειναι πολυ καλυτερο και εθιστικο απο το Watchdogs, δεν τιθεται θεμα σε αυτο. Ουτε γραφικα ειχε καλα, ουτε το hacking ηταν συναρπαστικο οπως ελεγε η Ubisoft(μετριο στην καλυτερη), ουτε οι NPC's ηταν μοναδικοι και κανεις interact και ενα σωρο φανφαρες ουτε ηταν πραγματικος next-gen τιτλος ΚΑΙ ασφαλως το Multiplayer του Destiny ειναι επισης καλυτερο και εθιστικοτερο απο αυτο του Watchdogs.

Και παρολα αυτα εχει 8 Metacritic και δεν σου κανει εντυπωση.

ΥΓ.
    Ακομα δεν μου εχεις απαντησει για το Watch Dogs, απλα απεφυγες την ερωτηση και πεταξες το μπαλακι Minecraft!! Περιμενω να δω την αποψη σου
    Last edited by Roy; 14-09-2014 at 15:53.

To mine craft παίρνει υψηλό βαθμό για ένα και μόνο λόγο .το ότι ειναι ένα παιχνίδι Που το gameplay του εξιτάρει πολυ κόσμο..

Ειναι αυτο ακριβώς που λέει ο sutlrcen πιο πάνω και αυτο ακριβώς που ειναι το πιο δυνατό σημείο του destiny!

Το εθιστικοτατο gameplay,που νομίζω ότι ειναι μακραν ότι καλύτερο υπάρχει αυτή τη στιγμή σε first person shooter sci fi η όχι.

Καλυτερο σ αυτόν τον τομέα απ το halo και το borderlands και πολυ μπροστά απο οτιδήποτε άλλο.

Πως το είπαμε λοιπόν;

Gameplay..

Απο κει κ πέρα το epic fail για το story του παιχνιδιού νομίζω αφορά το σχόλιο και μόνο.

Το παιχνίδι έχει τη βάση και το σύμπαν για μια εξαιρετική ιστορία,στην οποία όμως κανει το λάθος να μην την αφηγείται σωστά με τα κατάλληλα cutscenes μεταξύ των αποστολών και την καλύτερη επεξήγηση του σύμπαντος του παιχνιδιού.

Εκεί ειναι το λάθος το οποίο σε καμμιά περίπτωση δεν στέλνει το παιχνίδι εκεί που το στέλνουν όλοι αυτοί οι αμπελοφιλοσοφοι reviewers.

PSN ID
    Slay2012

Και παρολα αυτα εχει 8 Metacritic και δεν σου κανει εντυπωση.
    ΟΧΙ, δεν μου κανει εντυπωση. Για το minecraft βρηκες "δικαιολογιες" να πεις, αγνοωντας τον ελεφαντα στο δωματιο, και που δεν ειναι αλλος απο τα χαλια γραφικα του, αλλα επιμενεις ξανα και ξανα με το watchdogs, λες και προκειται για δυο παρομοια παιχνιδια που μπορει να γινει αμεση συγκριση μεταξυ τους.

Το καθε παιχνιδι κρινεται με διαφορετικά κριτηρια, δεν μπορω να κρινω το Minecraft με ΑΑΑ ορους, ουτε μπορω να κρινω το Destiny με ορους F2P παιχνιδιου (για παραδειγμα, μην αρπαχτεις), δεν μπορω να συγκρινω το FIFA 14 σε σχεση με το GT6 και να πω, αααααααααα το FIFA εχει καλυτερο σκορ ΑΡΑ ειναι και καλυτερο παιχνιδι.

Αυτη ειναι η απαντηση μου, γιαυτο το Minecraft εχει 93, το WatchDogs 80, το FIFA 86, το GT6 81, και το Destiny (μεχρι στιγμης) 75.

ΟΚ δε θα βγαλουμε ακρη επι του θεματος το βλεπουμε απο αλλες οπτικες γωιες και βασει διαφορετικων κριτηριων ειναι ξεκαθαρο και σε μενα τοτε οτι ολα τα Reviews κατω του 7 ειναι απο κακια επειδη δεν πηραν λεφτα για διαφημιση οι πολλοι αλλα οι λιγοι. Αυτο ηταν το κριτηριο τους

Moving On, ξερουμε τι events ερχονται στο Crucible να λιωσουμε?

Bookmarks

Bookmarks