Page 46 of 120 FirstFirst ... 364243444546474849505696 ... LastLast
Results 901 to 920 of 2391

Thread: Destiny

PS4forums Fanatic james9's Avatar
    PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Συμφωνούμε, γενικά όμως δεν υπάρχει δίκαιο κ άδικο σε κάτι που σε πολλά σημεία είναι υποκειμενικο. Το ίδιο κ οι πωλήσεις. Έφερα πιο πριν το παράδειγμα του cod, τη μεγαλύτερη (για μένα) μαλακία κ απάτη του σύγχρονου gaming. Δεν του βάζω ούτε 1/10. Σου αρέσει όμως εσένα; Πάσο εγώ, με γεια σου κ χαρά σου, αρκεί που διασκεδάζεις.

Spoiler!

ΟΚ δε θα βγαλουμε ακρη. Ειπαμε με τα ιδια επιχειρηματα εβαλαν 8 και 9 στο Crysis 3 και 6 στο Destiny.

Αναιρουν τους ιδιους τους, τους εαυτους αρα δεν τους παιρνουμε στα σοβαρα. Απλα ειναι τα πραγματα

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Quote Originally Posted by Roy View Post
    ΟΚ δε θα βγαλουμε ακρη. Ειπαμε με τα ιδια επιχειρηματα εβαλαν 8 και 9 στο Crysis 3 και 6 στο Destiny.

Αναιρουν τους ιδιους τους, τους εαυτους αρα δεν τους παιρνουμε στα σοβαρα. Απλα ειναι τα πραγματα
    Mα δεν εχει καμια σχεση το crysis με το destiny.(ασε που τις ιδιες βαθμολογιες με το destiny εχει)

Και εγω συμφωνω στο οτι 40-50 reviews δεν παιζει να κανουν λαθος.Αλλα το 7.5 δεν ειναι κακος βαθμος.
    Μια χαρα παιχνιδακι ειναι.
    .

PS4forums Addict teras1's Avatar
    PSN ID
    Panos_GRE
    Name
    Πάνος

Κακώς κάθεστε και ασχολείστε με τα reviews των παιχνιδιών period.
    Τα έχω πεί κι άλλες φορές και ειλικρινά βαριέμαι να ψάχνω τα posts αυτά.

Οι reviewers είναι απλά άνθρωποι σαν εμάς που σκέφτονται και ενεργούν με υποκειμενικά κριτηρία όπως κι εμείς.
    Σε καμιά περίπτωση δεν είναι ειδήμονες στο gaming, κάτι που φαίνεται σε οποιοδήποτε stream που θα τους δείτε να παίζουν ένα παιχνίδι. Είναι χομπίστες σαν κι εμάς που απλά έκαναν το χόμπυ τους επάγγελμα επειδή πληρώνονται γι'αυτό.
    Το επαγγελμα αυτό φυσικά εμπεριέχει πολύ περισσότερα πράγματα από την απλή συγγραφή ενός άρθρου. Εμπεριέχει γνώση της λειτουργίας της βιομηχανίας, δημόσιες σχέσεις, επαγγελματικές επαφές με εκδότες/developers/διανομείς, marketing και άλλα. Τουλάχιστον στα περιβόητα μεγάλα και γνωστά Μέσα.

Αυτό είναι το πρόβλημά μου!

Δεν θέλω να μάθω αν στον reviewer Sutorcen αρέσουν οι λουκουμάδες ενώ στον reviewer Slay δεν αρέσουν. Στην τελική δεν με ενδιαφέρουν τα γούστα τους. Ψάχνω αντικειμενικότητα στο review. Πληροφόρηση και αξιολόγηση των επιμέρους κομματιών του παιχνιδιού που να στηρίζονται σε αντικειμενικά κριτήρια που με κάποιο τρόπο πρέπει να είναι θεσπισμένα.
    Όλοι έχουμε τη δυνατότητα να είμαστε αντικειμενικοί μέσα στην υποκειμενικότητά μας και τα "θέλω"μας. Είναι η βάση της κοινής λογικής. Πως θα λειτουργούσε η κοινωνία αν ο καθένας έκανε κυριολεκτικά ότι ήθελε επειδή έτσι το έβλεπε;

Κάνε λοιπόν ένα αντικειμενικό review το οποίο θα βασίζεται σε συγκρίσιμα πράγματα. Βαθμολόγησε τα επιμέρους κομμάτια σε σχέση με τα standards στα οποία έχει φτάσει το Μέσο. Στο τέλος, πρόσθεσε την καθαρά υποκειμενική σου άποψη.
    π.χ. Το παιχνίδι σαν προιόν αξίζει ένα 8 αλλά για εμένα τον reviewer με βάση το πόσο με διασκέδασε αξίζει 6 για τους τάδε υποκειμενικούς λόγους.

Από τη στιγμή που δεν συμβαίνει αυτό, γιατί να πάρω στα σοβαρά την άποψη του κάθε Greg Miller, Gies, Kutcera κλπ;
    Πόσο μάλλον όταν έχουν τόσο δυνατούς δεσμούς marketing με την βιομηχανία;
    Ας ζητήσω την άποψη των παιδιών του forum για το κάθε Destiny. Το ίδιο είναι.
    Ίσως και καλύτερο!

Administrator Slay's Avatar
    PSN ID
    Slay2012

Quote Originally Posted by teras1 View Post
    Δεν θέλω να μάθω αν στον reviewer Sutorcen αρέσουν οι λουκουμάδες ενώ στον reviewer Slay δεν αρέσουν. Στην τελική δεν με ενδιαφέρουν τα γούστα τους. Ψάχνω αντικειμενικότητα στο review.
    Ας ζητήσω την άποψη των παιδιών του forum για το κάθε Destiny. Το ίδιο είναι.
    Ίσως και καλύτερο!
    δεν βλεπεις οτι οι δυο παραπανω προτασεις ειναι αντιθετες μεταξυ τους? απο την μια ζητας καποια "αντικειμενικα" κριτιρια, και απο την αλλη ζητας την υποκειμενικη γνωμη των μελων του forum. To ειπα και πριν, να το ξαναπω και τωρα. Τα Reviews ειναι υποκειμενικα, και ευτυχως που ειναι ετσι. Τα video games ειναι μια μορφη τεχνης κατα την ταπεινη μου αποψη, και η κριτικη στην τεχνη μπορει να γινει μονο με υποκειμενικα κριτηρια.

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Είναι χομπίστες σαν κι εμάς που απλά έκαναν το χόμπυ τους επάγγελμα επειδή πληρώνονται γι'αυτό.
    Moλις περιεγραψες τις ιδανικες προυποθεσεις για να ειναι καποιος απολυτα επιτυχημενος στην δουλεια που κανει.
    Ειτε μιλαμε για γιατρο, ειτε για οικοδομο,ειτε για κηπουρο,ποδοσφαιριστη κτλ κτλ.

Το οτι κανουν αυτο που τους αρεσει,το αγαπανε και επιλεχθηκαν απο μεγαλα sites του εξωτερικου αναμεσα σε 100δες ''βιογραφικα'', αυτο απο μονο του δημιουργει ενα συνολο στο μετακριτικ αρκετα πιο αξιοπιστο απο τις αποψεις(βαζω και την δικη μου μεσα). που διαβαζεις στην σελιδα 46 του συγκεκριμενου thread.

Αποψη μου βεβαια
    Last edited by PDS; 13-09-2014 at 21:24.
    .

7. The Following User Says Thank You to PDS For This Useful Post:

teras1 (13-09-2014)

PS4forums Addict dlevel's Avatar
    PSN ID
    dlevel

Quote Originally Posted by Slay View Post
    δεν βλεπεις οτι οι δυο παραπανω προτασεις ειναι αντιθετες μεταξυ τους? απο την μια ζητας καποια "αντικειμενικα" κριτιρια, και απο την αλλη ζητας την υποκειμενικη γνωμη των μελων του forum. To ειπα και πριν, να το ξαναπω και τωρα. Τα Reviews ειναι υποκειμενικα, και ευτυχως που ειναι ετσι. Τα video games ειναι μια μορφη τεχνης κατα την ταπεινη μου αποψη, και η κριτικη στην τεχνη μπορει να γινει μονο με υποκειμενικα κριτηρια.
    Σε μια εποχή που η παραγωγή παιχνιδιών ξεπερνά τα ποσά μεγάλων παραγωγών του Hollywood, πιο πολυ πληρωμένα θα έλεγα ειναι τα reviews παρά υποκειμενική αποψη....

9. The Following User Says Thank You to dlevel For This Useful Post:

Nek_Food (14-09-2014)

Έχω κατακλυστεί με μια ατελείωτη έκπληξη και απορία διαβάζοντας τα reviews απο τα site που θάβουν το παιχνίδι (τα περισσότερα δηλαδή).

Κατ'αρχήν να πω οτι όπως και σε πολλούς άλλους, έτσι και σε εμένα, μου έχουν κολλήσει θεωρίες συνομωσίας μέχρι τώρα. Τέτοιο flaming και τέτοιο σκίσιμο δεν είδε ούτε το Watchdogs, μετά απο graphics downgrade, απο frame rate στα 30 στην καλύτερη, απο tearing σε κάθε οριζόντια αλλαγή κατεύθυνσης και προβληματικούς σέρβερ ακόμα και τώρα που μιλάμε. Αλλα προφανώς εκεί είναι η Ubisoft, που βγάζει 5 παιχνίδια την σεζόν και δεν τους συμφέρει να την χτυπήσουν πολύ γιατι θα χάσουν τις διαφημίσεις.

Εγώ δηλώνω ΕΚΣΤΑΣΙΑΣΜΕΝΟΣ με το παιχνίδι. Δεν είμαι mmo hardcore gamer, δεν είμαι ουτε rpg hard core gamer. Είμαι 35 χρονών, παίζω παιχνίδια απο τα 10 μου, και θεωρώ οτι κάποιο λόγο μπορώ να έχω και κανένα πιτσιρίκι απο τα site δεν μπορεί να μου πεί τι έχει και τι δεν έχει το Destiny.

Μόνο δύο πράγματα θα πώ :
    α) Το κριτικάρουν μία ως rpg, μια ως mmo, μια ως fps. Το Destiny είναι ένα genre απο μόνο του, εκτός κι αν ξέρετε κι άλλα fps rpg mmo στην αγορά και μου διαφεύγουν.
    β) Βιάστηκαν πολύ να βγάλουν κριτικές και θα το μετανιώσουν με το βάθος που έχει δώσει η Bungie, και με αυτό που θα δώσει με τα επερχόμενα dlc's.

Προτείνω οι reviewers να πιούνε μια Δουμπιά και να πάνε να παίξουν Little Big Planet

11. The Following 3 Users Say Thank You to DarthGR For This Useful Post:

dimagic (14-09-2014),DJTaurus (13-09-2014),flyawaygr (14-09-2014)

PSN ID
    Slay2012

Quote Originally Posted by dlevel View Post
    Σε μια εποχή που η παραγωγή παιχνιδιών ξεπερνά τα ποσά μεγάλων παραγωγών του Hollywood, πιο πολυ πληρωμένα θα έλεγα ειναι τα reviews παρά υποκειμενική αποψη....
    πως εξηγεις τοτε το γεγονος οτι μικρα Indy παιχνιδια παιρνουν μεγαλυτερες βαθμολογιες απο ΑΑΑ κυκλοφοριες? Δεν λεω οτι δεν υπαρχουν και περιπτωσεις υποπτων reviews, αλλα μην το γενικευουμε.
    Quote Originally Posted by DarthGR View Post
    β) Βιάστηκαν πολύ να βγάλουν κριτικές και θα το μετανιώσουν με το βάθος που έχει δώσει η Bungie, και με αυτό που θα δώσει με τα επερχόμενα dlc's.
    δεν μπορει να γινει κανενα review στην βαση του τι ΘΑΑΑΑΑΑΑ βγαλει αργοτερα ο developer

Quote Originally Posted by DarthGR View Post
    Έχω κατακλυστεί με μια ατελείωτη έκπληξη και απορία διαβάζοντας τα reviews απο τα site που θάβουν το παιχνίδι (τα περισσότερα δηλαδή).

Κατ'αρχήν να πω οτι όπως και σε πολλούς άλλους, έτσι και σε εμένα, μου έχουν κολλήσει θεωρίες συνομωσίας μέχρι τώρα. Τέτοιο flaming και τέτοιο σκίσιμο δεν είδε ούτε το Watchdogs, μετά απο graphics downgrade, απο frame rate στα 30 στην καλύτερη, απο tearing σε κάθε οριζόντια αλλαγή κατεύθυνσης και προβληματικούς σέρβερ ακόμα και τώρα που μιλάμε. Αλλα προφανώς εκεί είναι η Ubisoft, που βγάζει 5 παιχνίδια την σεζόν και δεν τους συμφέρει να την χτυπήσουν πολύ γιατι θα χάσουν τις διαφημίσεις.

Εγώ δηλώνω ΕΚΣΤΑΣΙΑΣΜΕΝΟΣ με το παιχνίδι. Δεν είμαι mmo hardcore gamer, δεν είμαι ουτε rpg hard core gamer. Είμαι 35 χρονών, παίζω παιχνίδια απο τα 10 μου, και θεωρώ οτι κάποιο λόγο μπορώ να έχω και κανένα πιτσιρίκι απο τα site δεν μπορεί να μου πεί τι έχει και τι δεν έχει το Destiny.

Μόνο δύο πράγματα θα πώ :
    α) Το κριτικάρουν μία ως rpg, μια ως mmo, μια ως fps. Το Destiny είναι ένα genre απο μόνο του, εκτός κι αν ξέρετε κι άλλα fps rpg mmo στην αγορά και μου διαφεύγουν.

Προτείνω οι reviewers να πιούνε μια Δουμπιά και να πάνε να παίξουν Little Big Planet
    Φίλε μου δεν είσαι ο μόνος που ειναι έκστασιασμενος με το παιχνίδι.εκστασιασμενος είμαι και εγώ και το 90%των. Gamers που το αγόρασαν και το ΕΠΑΙΞΑΝ.

Και φυσικά δεν είσαι ο μόνος που του έχουν γεννηθεί απορίες για θεωρίες συνωμοσίας.μια βόλτα στα φόρουμ αρκεί .
    Αυτο γίνεται και εδω αυτο γίνεται και παντού.

Πάντως στα 25 χρόνια που είμαι gamer αδυνατώ να θυμηθώ ανάλογη περίπτωση που η συντριπτική πλειοψηφία αυτών που αγόρασαν το παιχνίδι να δηλώνουν εκστασιασμενοι και να κουτουλανε τα ντουβαρια απ τα πρησμένα ματιά τους λόγω λιώσιματος και όχι λόγω frame drops και ταυτόχρονα το παιχνίδι να θάβεται στα reviews.

Αν κάποιος θυμαται κάτι ανάλογο ας μου θυμίσει..

πως εξηγεις τοτε το γεγονος οτι μικρα Indy παιχνιδια παιρνουν μεγαλυτερες βαθμολογιες απο ΑΑΑ κυκλοφοριες? Δεν λεω οτι δεν υπαρχουν και περιπτωσεις υποπτων reviews, αλλα μην το γενικευουμε.

δεν μπορει να γινει κανενα review στην βαση του τι ΘΑΑΑΑΑΑΑ βγαλει αργοτερα ο developer
    Επίσης όμως δεν μπορεί να υπάρχει άποψη και μάλιστα τόσο απόλυτη έχοντας παίξει 2 betas του παιχνιδιού.

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Έχοντας παίξει την Beta είχα ενθουσιαστεί παρόλο που δεν είμαι καθόλου φαν των fps, αλλά κάτι είχε το παιχνίδι που με τράβηξε.
    Δεν το έχω αγοράσει και πραγματικά δεν ξέρω αν προβώ σε αγορά
    Πρώτον γιατί προέχουν άλλες αγορές και δεν περισσεύει πολύ χρήμα και δεύτερων δεν ξέρω αν θα έχω ορεξη να ασχολιέμαι συνέχεια και μπορώ να βρίσκω χρόνο να συμμετέχω με μια clan (αν και μου έχουν πει παιδιά οτι δεν παίζει ρόλο τι level είσαι και μια χαρά μπορείς αν έχεις μικρό level να παίζεις με άλλους που έχουν μεγαλύτερο)
    Πάντως πρώτη φορά βλέπω(εκτός αν δεν θυμάμαι καλά) τέτοια διάσταση απόψεων μεταξύ reviewers και gamers και μου φαίνεται πολύ περίεργο..
    Slay πιστεύω πρέπει να παίξεις την κανονική έκδοση του παιχνιδιού για να έχεις πιο ολοκληρωμένη άποψη.Οπως και να το κάνουμε άλλο beta άλλο η κανονική έκδοση..
    Spoiler!

Το σωστό πάντως θα ειναι να υπάρξουν updated reviews 2-3 DLC πιο μετα. Anyway.... ποια κλάση βλέπεται να τα καταφέρνει καλυτερα ;

PSN ID
    Panos_GRE
    Name
    Πάνος

Όχι!
    Ζητώ αντικειμενικά κριτήρια απο τον επαγγελματία reviewer του οποίου τα λεγόμενα απευθύνονται σε μεγάλη μάζα πληθυσμού και κακά τα ψέματα, επηρεάζουν πολλούς. Από τη στιγμή που το review του δεν έχει αντικειμενικό βάρος και είναι απλά άλλη μια άποψη στον ωκεανό των υποκειμενικών απόψεων δεν έχει καμία παραπάνω βαρύτητα από την άποψη ενός χομπίστα στο forum.

Τα videogames εμπεριέχουν στοιχεία τέχνης αλλά είναι τεχνολογικά προιόντα τα οποία δημουργούνται με συγκεκριμένο τρόπο και μπορούν να ελεγχθούν τεχνικά. Δεν είναι ακριβώς τέχνη κατά τη γνώμη μου αλλά αυτό είναι άλλη συζήτηση.
    Η τέχνη καθεαυτή είναι 100% υποκειμενική.
    Ένα απλό παράδειγμα για να μην πλατιάσω. Η παρουσίαση και το οπτικό στυλ ενός παιχνιδιού είναι τέχνη γι'αυτό και λέγεται concept art, environmental art κλπ. Το animation, το level design, ο αριθμός πολυγώνων, το framerate, οι τεχνικές απεικόνισης όπως ο φωτισμός και το antialiasing είναι τεχνικά στοιχεία τα οποία είναι μετρήσιμα και συγκρίσιμα.

18. The Following 2 Users Say Thank You to teras1 For This Useful Post:

AgentPrinny007 (13-09-2014),Arikoc (14-09-2014)

PSN ID
    Panos_GRE
    Name
    Πάνος

Quote Originally Posted by PDS View Post
    Moλις περιεγραψες τις ιδανικες προυποθεσεις για να ειναι καποιος απολυτα επιτυχημενος στην δουλεια που κανει.
    Ειτε μιλαμε για γιατρο, ειτε για οικοδομο,ειτε για κηπουρο,ποδοσφαιριστη κτλ κτλ.

Το οτι κανουν αυτο που τους αρεσει,το αγαπανε και επιλεχθηκαν απο μεγαλα sites του εξωτερικου αναμεσα σε 100δες ''βιογραφικα'', αυτο απο μονο του δημιουργει ενα συνολο στο μετακριτικ αρκετα πιο αξιοπιστο απο τις αποψεις(βαζω και την δικη μου μεσα). που διαβαζεις στην σελιδα 46 του συγκεκριμενου thread.

Αποψη μου βεβαια
    Διαφωνώ!
    Τι είναι αυτό που κάνει τις απόψεις 10-20 προβλεβλημένων ανθρώπων πιο αξιόπιστες από τη δική σου;
    Η επιλογη τους από κάποιους διευθυντές ΜΜΕ και τα βιογραφικά τους;

PS4forums Addict dlevel's Avatar
    PSN ID
    dlevel

τα indie δεν τρομάζουν ( αντίπαλα παιχνίδια του ίδιου genre ), και δεν έχουν και budget, οπότε τα μεγάλα sites δε περιμένουν κάτι, άσε που για κάποιο λόγο τα indie games στη πλειοψηφία τους βλέπονται "ρομαντικά" και ανάλογη είναι η βαθμολογία τους.

Και επειδή το ανέφερες, το έχω ξαναπεί, είναι τουλάχιστον κωμικό οι βαθμολογίες κάποιων indies, ΔΕΝ γίνεται να έχει 91 το flower και το FEZ, και να έχει 80 το infamous, το watchdogs και το destiny 75.... είναι απαράδεκτο και δεν δέχομαι οτι τα βαθμολογούν με άλλα κριτήρια, αν είναι έτσι κάντε μια λίστα με τα CURRENT GEN games και ένα με τα Under 500.000$ budget Games, η τεσπα κάτι τέτοιο, αφου τα έχετε στην ίδια λίστα κάντε σωστά την δουλειά σας και βοηθήστε κάποιους που δεν ξέρουν να πάρουν σωστές αποφάσεις. π.χ πες οτι θέλει ένας γονέας να κάνει δώρο στο παιδί του για Χριστούγεννα, και μπαίνει να δει τα καλύτερα παιχνίδια στο ps4, θα πάει να του πάρει το flower και οχι το infamous.
    Last edited by dlevel; 13-09-2014 at 23:04.

Προφανως μετραει το βιογραφικο και η ικανοτητα. Καποιοι ειναι καλυτεροι απο καποιους αλλους απο το ψαρεμα μέχρι την κβαντομηχανικη.

PSN ID
    Panos_GRE
    Name
    Πάνος

Quote Originally Posted by Roy View Post
    Προφανως μετραει το βιογραφικο και η ικανοτητα. Καποιοι ειναι καλυτεροι απο καποιους αλλους απο το ψαρεμα μέχρι την κβαντομηχανικη.
    Δεν μιλάμε για επιστήμες. Μιλάμε για υποκειμενικές απόψεις.
    Εκτος αν υπάρχει ειδικότητα video game reviewer στο Πανεπιστήμιο

23. The Following User Says Thank You to teras1 For This Useful Post:

PDS (14-09-2014)

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Διαφωνώ!
    Τι είναι αυτό που κάνει τις απόψεις 10-20 προβλεβλημένων ανθρώπων πιο αξιόπιστες από τη δική σου;
    Η επιλογη τους από κάποιους διευθυντές ΜΜΕ και τα βιογραφικά τους;
    Tπτ δεν ειναι περισσοτερο αξιοπιστο απο την δικη μου προτιμηση για τα παιχνιδια που επιλεγω να παιξω.Αυτο ειναι κατι διαφορετικο.

Η δικη μου αποψη για τα Halo δεν ηταν ποτε καλη,γι αυτο και δεν τα επαιξα.Ομως οταν εχουν αποθεωθει απο reviewers που κανουν την δουλεια τους, εγω δεν μπορουσα να πω κατι.H να αμφισβητησω την ποιοτητα τους.
    Το ιδιο θα σου πω και για το destiny αν μου αρεσει τελικα.Δεν θα αμφισβητησω τους reviewers .Δεν ειναι ολοι βαλτοι, οι ιδιοι που εβαζαν 10αρια στα Halo.
    Ο reviewer που εχει μπει στην διαδικασια να κανει εστω και ενα review παραπανω απο εμενα(δλδ να κατσει να ξεψαχνισει ενα παιχνιδι, οταν εγω προσπαθω μονο να το απολαυσω) ειναι καλυτερος απο εμενα και πιο κοντα στην αντικειμενικη κριτικη, αποψη.
    Ολοι αυτοι οι τυποι που εχουν κανει 10δες-100δες reviews, που εχουν επιλεχθει αναμεσα σε 100δες ατομα, δεν μπορει να ειναι χειροτεροι απο εμενα, αλλα μαλλον καλυτεροι.
    Οταν μαζεψεις το συνολο τους και κανεις ενα μ.ο σιγουρα ειναι πολυ πιο κοντα στην πραγματικη εικονα αυτος ο μ.ο απο την δικη μου αποψη.

Παραπανω ο φιλος γραφει για το little big planet.Για μενα ειναι απο τα καλυτερα παιχνιδια της προηγουμενης γενιας και δικαια βγηκε GOTY απο πολλα sites(απο τα περισσοτερα ισως δεν θυμαμαι) εκεινη την χρονια.Χαιρομαι που οι reviewers ειδαν αυτο που ειδα και εγω και το περιεγραψαν στα reviews τους.Γιατι αν ακουγες σχολια για το παιχνιδι απο διαφορους gamers θα νομιζες οτι προκειται για το χειροτερο ολων των εποχων.
    Το ιδιο ισχυει και για το Halo.Καποιοι ειδαν αυτο που αυτη τη φορα δεν μπορουσα να δω εγω και το σεβομαι.Αν και το παιχνιδι δεν μου αρεσει.
    Σιγουρα δεν εμπιστευομαι λοιπον(ευτυχως) τους gamers στα forums περισσοτερο απο το metacritic.
    Καποιους gamers που εχουμε το ιδιο περιπου γουστο μπορει..
    Last edited by PDS; 14-09-2014 at 00:32.
    .

25. The Following 2 Users Say Thank You to PDS For This Useful Post:

panos74gr (16-09-2014),teras1 (14-09-2014)

PSN ID
    Slay2012

Quote Originally Posted by dlevel View Post
    Και επειδή το ανέφερες, το έχω ξαναπεί, είναι τουλάχιστον κωμικό οι βαθμολογίες κάποιων indies, ΔΕΝ γίνεται να έχει 91 το flower και το FEZ, και να έχει 80 το infamous, το watchdogs και το destiny 75.... είναι απαράδεκτο και δεν δέχομαι οτι τα βαθμολογούν με άλλα κριτήρια
    γιατι δεν καταλαβαινεις, οτι δεν μπορεις να κρινεις με τα ιδια ακριβως κριτηρια ολα τα παιχνιδια. Εαν γινοταν αυτο που λες παλι θα παραπονιοσουν, γιατι θα εβγαινε καλυτερο παιχνιδι αυτο που απλα θα του εριχναν τα περισσοτερα λεφτα.

Bookmarks

Bookmarks