Page 34 of 120 FirstFirst ... 243031323334353637384484 ... LastLast
Results 661 to 680 of 2391

Thread: Destiny

Advanced Member Sutorcen's Avatar
    Σε μια χώρα που είναι σε δική της κατηγορία.
    PSN ID
    Sutorcen
    Name
    Βαγγέλης

1. Δεν είναι ΜΜΟ και
    2. το περισσότερο content του παιχνιδιού είναι για solo.

Από εκεί και πέρα είναι στο χέρι του καθενός να ψάξει παρέα. Εγώ παρέα ψάχνω, αλλά κρίνοντας από την ανταπόκριση μάλλον θα σολάρουν οι πιο πολλοί ή δεν θα πάρουν το παιχνίδι.

"None are more hopelessly enslaved than those who falsely believe they are free." - Johann Wolfgang von Goethe

Quote Originally Posted by Sutorcen View Post
    1. Δεν είναι ΜΜΟ και
    2. το περισσότερο content του παιχνιδιού είναι για solo.

Από εκεί και πέρα είναι στο χέρι του καθενός να ψάξει παρέα. Εγώ παρέα ψάχνω, αλλά κρίνοντας από την ανταπόκριση μάλλον θα σολάρουν οι πιο πολλοί ή δεν θα πάρουν το παιχνίδι.
    Δεν ξέρω αν ειναι ακριβώς MMO? Πως αποκαλείς ενα παιχνίδι που εκεί που περπατάς μόνος ξαφνικά σκάει μύτη ενα τεράστιο ρομποτ και εσύ μαζί με άλλους 15 προσπαθείς να το σκοτώσεις? Single Player πάντως δεν το λες..
    "You either hang onto your morals and die, or do everything you need to survive"

Editor Kapa's Avatar
    PSN ID
    NMExK4PAS
    Name
    Γιωργος

Το παιχνίδι φωνάζει "co-op".

Αν τώρα κάποιος θέλει να παίξει μόνος του τότε γούστο του καπέλο του.

Forum GOD Lefteris_X's Avatar
    PSN ID
    Lefteris_X

ε, ναι κι εγώ για διπλά-τριπλά (ο παλιός όρος του σημερινού co-op) θα το πάρω το παιχνίδι. Για μόνος μου, δεν βλέπω να το ακουμπάω με τίποτα.

Cool Member flyawaygr's Avatar
    PSN ID
    FlyawayGR
    Name
    Βασίλης

Έλα να μαζευόμαστε σιγά-σιγά! Βαγγέλη, Λευτέρη ετοιμαστείτε! Μόλις έκανα request στο group.

Στάλθηκε από το GT-N5110 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

special edition για ps3 δε κυκλοφορει στην Ελλαδα?

Forum GOD Nikoladim's Avatar
    PSN ID
    Nikoladim
    Name
    Tάσος

οχι εννοω αυτη των 100 ευρω,αλλα σε PS3

Moderator Nek_Food's Avatar
    PSN ID
    Nek_Food

Μερικές αποστολές αλλά και lairs δεν παλεύονται solo. Επίσης, από την στιγμή που το παιχνίδι απαιτεί να είστε online καλό θα ήταν να συμφιλιωθείτε με την ιδέα του να βρείτε μια καλή παρέα και να απολαύσετε το παιχνίδι co-op, αλλιώς είμαι σίγουρος ότι πολύ σύντομα θα τα βρείτε σκούρα έως το σημείο να το εγκαταλείψετε. Το παιχνίδι φωνάζει online co-op, αν θέλετε solo εμπειρίες νομίζω θα ήταν καλύτερο να βρείτε κάποιο άλλο παιχνίδι να ασχοληθείτε.

10. The Following User Says Thank You to Nek_Food For This Useful Post:

teras1 (01-09-2014)

Ρε Νεκτάριε τι να κάνουμε ρε γαμώτο.. Εσυ λες να το πάρεις?

Ειμαι διχασμένος.. Λέω να περιμένω την κυκλοφορία, να δω για τυχόν προβληματάκια και μετα το σκέφτομαι..
    "You either hang onto your morals and die, or do everything you need to survive"

13. The Following 2 Users Say Thank You to Viper For This Useful Post:

chronohill (31-08-2014),WolfRathmA (01-09-2014)

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Και εγω δεν ξερω τι να κανω..
    Μου αρεσε η beta, παρόλο που δεν ειμαι fan των fps και μου αρεσε που ειναι co-op, αλλα φοβάμαι οτι δεν θα βρίσκω άτομα να παίζω παρέα λόγω διαφορερικών ωραρίων και θα αναγκάζομαι να παίζω με τυχαιους.
    Ενώ όλη η φάση ειναι να το παιζεις με παρειτσα.
    Ενταξει αν το πάρω θα το πάρω τον άλλο μήνα γιατι τωρα εχω αρκετα έξοδα.
    Spoiler!

PS4forums Addict teras1's Avatar
    PSN ID
    Panos_GRE
    Name
    Πάνος

Εγώ μάλλον δεν θα το πάρω.
    Μου άρεσε η Alpha και το όλο feel MMO που έχει αλλά ξέρω ότι δεν είναι κάτι που θέλω τώρα.

Quote Originally Posted by mihalis13 View Post
    Και εγω δεν ξερω τι να κανω..
    Μου αρεσε η beta, παρόλο που δεν ειμαι fan των fps και μου αρεσε που ειναι co-op, αλλα φοβάμαι οτι δεν θα βρίσκω άτομα να παίζω παρέα λόγω διαφορερικών ωραρίων και θα αναγκάζομαι να παίζω με τυχαιους.
    Ενώ όλη η φάση ειναι να το παιζεις με παρειτσα.
    Ενταξει αν το πάρω θα το πάρω τον άλλο μήνα γιατι τωρα εχω αρκετα έξοδα.
    Κι εγω αυτο σκεφτομαι.. Οτι μονο με παρεα θα το ευχαριστιεμαι. Ασε που τετοια παιχνιδια θελουν αρκετη ενασχοληση, γιατι μετα μενεις πισω..

17. The Following User Says Thank You to FotisGRC For This Useful Post:

mihalis13 (01-09-2014)

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Quote Originally Posted by FotisGRC View Post
    Ασε που τετοια παιχνιδια θελουν αρκετη ενασχοληση, γιατι μετα μενεις πισω..
    Και αυτο το πραγμα..
    Εγω δεν ειμαι και τύπος που καίγεται με ενα καιχνιδι(εδω καλα καλα ουτε με τα sports games που ειναι τα αγαπημένα μου) οποτε θα λιωσω για κανα μήνα και μετα θα το αφήσω για κανα δίμηνο και οταν θα παω να παίξω θα ξενερώσω...
    Spoiler!

PSN ID
    Sutorcen
    Name
    Βαγγέλης

Τι να σας πω. Εγώ έχω βαρεθεί με τα πιο πολλά παιχνίδια και το Destiny με έκανε να καρδιοχτυπήσω μετά από πάρα πολύ καιρό. Βάλε και το γεγονός πως το παίζεις με παρέα και έχω πάθει έρωτα. Αυτό το concept του μένω πίσω άρα χαλιέμαι με το παιχνίδι ποτέ μου δεν το κατάλαβα. Ακόμα και στην beta εγώ ήμουν lvl 8 με τα πιο πολλά skills ανεβασμένα και οι άλλοι ήταν lvl 2 lv 3 και δεν είδα κανέναν να χαλιέται. Μια χαρά το ευχαριστηθήκαμε. Δεν είναι διαγωνισμός. Ο καθένας παίζει με τους ρυθμούς του και συμμετέχει σε αυτά που μπορεί.
    "None are more hopelessly enslaved than those who falsely believe they are free." - Johann Wolfgang von Goethe

Moderator odytsak's Avatar

Οσοι είστε δύσκολα οικονομικά περιμένετε καμμιά βδομαδούλα που θα αρχίσουν να σκάνε οι αγγελίες από το bundle,
    κάτι ανάλογο είχε γίνει με το Killzone στο launch που έπαιζε γύρω στα 35 ανοιγμένο και στα 40 σφραγισμένο.

Forum GOD Lefteris_X's Avatar
    PSN ID
    Lefteris_X

επιβεβαιώνω τα παραπάνω λεχθέντα (γραπτά μάλλον) του Βαγγέλη: δεν παίζω FPS με την καμία, δεν παίζω rpg επίσης με την καμία. Μετά από συνεχή προτροπή (καθημερινό propaganding λέμε), κυρίως με φράσεις "δοκίμασέ το θα σου αρέσει" (μην πάει το μυαλό σας σε μλκισμένα μονοπάτια λολ), "θα σε βοηθάω κι εγώ, θα το πάμε σιγά-σιγά"......με έκανε να ασχοληθώ με την Beta. Ε, περιττό να πω, ότι έ-λ-ι-ω-σ-α! Δεν περίμενα να με "εγκλωβίσει" ΤΟΣΟ πολύ στον κόσμο του. Τι το art direction, τι η μουσική (θεσπέσια, με έκανε να νιώσω υπερ-παραγωγή), τι το εύκολο στο μάτι User Interface, τι το άνετο στον αδαή mechanic αναβαθμίσεων, τι το πανέμορφο σε ροή co-op, τι το ένα τι το άλλο, κυριολεκτικά προσκυνώ το Destiny.

Σε τέτοιο βαθμό κιόλας, που με έκανε να παίζω και άλλο ένα FPS, καθαρά επειδή βρήκα παρέα και κάνουμε χαβαλέ, αν και παραμένω noob-άς να βράσω (Call of Duty Ghosts - ποιος ήρθε; εγώ και FPS; κάποιο κρυφό κουμπί "FPS-enabled" μέσα μου θα πάτησε το Destiny, που εδώ και 25 χρόνια από το Wolfstein 3D δεν είχα ανακαλύψει ότι είχα). ΤΟΣΟ καλό το Destiny λοιπόν.

Τέλος, όσοι ενδιαφέρονται αποκλειστικά για solo εμπειρία (με που-και-που online ή καθόλου), ας μην ασχοληθούν, καθώς ενδέχεται να ξενερώσουν άσχημα. Το παιχνίδι είναι για παρέα όσο δεν πάει.

22. The Following User Says Thank You to Lefteris_X For This Useful Post:

DJTaurus (01-09-2014)

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Quote Originally Posted by Sutorcen View Post
    Τι να σας πω. Εγώ έχω βαρεθεί με τα πιο πολλά παιχνίδια και το Destiny με έκανε να καρδιοχτυπήσω μετά από πάρα πολύ καιρό. Βάλε και το γεγονός πως το παίζεις με παρέα και έχω πάθει έρωτα. Αυτό το concept του μένω πίσω άρα χαλιέμαι με το παιχνίδι ποτέ μου δεν το κατάλαβα. Ακόμα και στην beta εγώ ήμουν lvl 8 με τα πιο πολλά skills ανεβασμένα και οι άλλοι ήταν lvl 2 lv 3 και δεν είδα κανέναν να χαλιέται. Μια χαρά το ευχαριστηθήκαμε. Δεν είναι διαγωνισμός. Ο καθένας παίζει με τους ρυθμούς του και συμμετέχει σε αυτά που μπορεί.
    Εγω το λεω κυρίως οτι θα παω να παίξω με φιλαράκια μετα απο καιρο και (λογικα) θα τρώω πολυ ξυλο απο τους εχθρούς μιας και θα ειναι για πιο πανω επίπεδα..
    Η φάση ειναι οτι επαθα και αυτο που έπαθε ο Λευτέρης και ενεργοποιήθηκε καποιο κουμπί fps και σε μένα, αλλα δεν ξερω αν θα προχωρήσω σε αγορα..
    Spoiler!

PSN ID
    Sutorcen
    Name
    Βαγγέλης

Εγώ από την Alpha και μετά το έχω ρίξει σε Borderlands 2 γιατί δεν την παλεύω άλλοοοοοοοοο....

Bookmarks

Bookmarks