Παιδιά η λύση είναι μία... θα μας λέει ο Πάρης τι θα πάρουμε, πώς θα το χρησιμοποιούμε και τι θα μας αρέσει και θα τρέχουμε όλοι μας χαρούμενοι σαν την κοκκινοσκουφίτσα στο δάσος.
Κάθε 5 μέρες έχουμε και άλλο θέμα.. τη μία είναι το κινητό Android των €5 που στέλνει τραγούδια με bluetooth και είναι καλύτερο από το iPhone, την άλλη ποια είναι η καλύτερη τεχνολογία 3D και το αν προσθέτουν τα μάτια μας της αναλύσεις των οθονών μας, την άλλη είναι από που αγόρασε τις κάρτες για το plus και πόσες πήρε, από τότε που πήρε το 4 αν πούμε το οτιδήποτε για το X1 είμαστε κακομαθημένοι και θέλουμε πολλά ενώ η Sony έχει κρυφές αξίες που δεν τις αναγνωρίζουμε....
Η απάντηση είναι μία. Ό,τι πληρώνει ο Πάρης είναι καλύτερο από οτιδήποτε άλλο παίρνουμε οι υπόλοιποι.
Tony αγόρι μου άκου τον Πάρη... τι; Δεν παίζει DTS HD MA/ TrueHD η TV σου; Τι να τα κάνεις αυτά - εγώ δεν ακούω διαφορά! Χάνει frames η ταινία; Να ανοιγοκλείνεις τα μάτια σου πιο συχνά! Macroblocking; Κάτσε μια μακριά! Τι; Θέλετε mp3; Τι να το κάνετε; Εγώ έχω ένα ραδιοφωνάκι και ακούω ό,τι μουσική θέλω, αυτό να κάνετε και εσείς!
Και αν στην τελική θες καλύτερη TV να πας να την αλλάξεις ρε cheapη! Μια σαν τη δικιά μου να πάρεις

Σιγά μην σου δώσει και τσάμπα media player η Sony. Αν δεν σ αρέσει να πας στην "άλλη".
Blu-ray 3D και βλακείες... Το Blu-ray δεν πέτυχε ρεεε, να το βγάλουμε και αυτό. Και το DVD που παίζει πολύ είναι. Αν γουστάρετε multi-media να βάλετε το PS3 δίπλα στο 4 ή ακόμα καλύτερα να κάνετε ένα βωμό με όλες τις κονσόλες της Sony όπως έχω κάνει εγώ!
Α ναι...
και ο Valkyre είναι εκνευριστικός. Ε;; ΕΕΕΕΕ;;;;;
Bookmarks