Page 265 of 458 FirstFirst ... 165215255261262263264265266267268269275315365 ... LastLast
Results 5,281 to 5,300 of 9148

Thread: Xbox One

Editor Viper's Avatar
    PSN ID
    kamenos13
    Name
    Κώστας

Οποιος δεν εχει τηλεοραση 3D, να σηκωσει το χερι!

Ασχετως την πλακα, εχουμε ξαναπει οτι ειναι...βλακωδες να υποστηριζεις Bluray (με τα ολα του) στο PS3 και μετα απο 6-7 χρονια με το PS4 να μην υποστηριζεις 3D Bluray.

Επισης, σχετικα με το οτι ειναι κονσολα για παιχνιδια και οχι media player, ας βγαλουν ολες τις social βλακειες και την εγγραφη βιντεο, να μειωσουν το OS στο 1GB maximum και μετα ας μην βαλουν ουτε DLNA, ουτε 3D bluray, μη σου πω μη παιζει και καθολου ταινιες bluray.

2. The Following 2 Users Say Thank You to Viper For This Useful Post:

Desmond (19-07-2014),tonybsg (19-07-2014)

PS4forums Fanatic james9's Avatar
    PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Εγώ που δεν έχω 3d TV κ θεωρώ το 3d (σε αυτή τη στιγμή τουλάχιστον), μια παπαρια κ μισή, σε ποια κατηγορία είμαι;

Spoiler!

PS4forums Fanatic tonybsg's Avatar
    PSN ID
    tonybsg

Quote Originally Posted by djpar View Post
    Αν εισαι σινεφιλ ομως και βλεπεις πολλες ταινιες και πας στο videoclub οπως ειπα λιγο ποιο πανω θα εχεις σιγουρα ηχοσυστημα και bluray player καλο και θα βαλεις εκει το δισκακι να δεις την ταινια.
    Σαφώς και έχω 3DBD player, μέσω αυτού βλέπω όλα τα BD's μου άλλωστε χρόνια τώρα. Και μάντεψε... λέγεται PS3.

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

ωραιο λοιπον πιο το προβλημα σου? που το ps4 δεν τρεχει bluray 3d?

james9 αν επαιζες το sniper elite 3 που βλεπω οτι εχεις παρει και trophies σε 3d θα αλλαζες γνωμη
    Last edited by djpar; 19-07-2014 at 19:36.

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Quote Originally Posted by james9 View Post
    Εγώ που δεν έχω 3d TV κ θεωρώ το 3d (σε αυτή τη στιγμή τουλάχιστον), μια παπαρια κ μισή, σε ποια κατηγορία είμαι;
    Εγω που εχω 3d αλλα εχω την ίδια άποψη με σένα για το 3d σε ποια κατηγορία ειμαι;;
    Spoiler!

Homo Ludens Leon_DiZ's Avatar
    PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Παιδιά η λύση είναι μία... θα μας λέει ο Πάρης τι θα πάρουμε, πώς θα το χρησιμοποιούμε και τι θα μας αρέσει και θα τρέχουμε όλοι μας χαρούμενοι σαν την κοκκινοσκουφίτσα στο δάσος.

Κάθε 5 μέρες έχουμε και άλλο θέμα.. τη μία είναι το κινητό Android των €5 που στέλνει τραγούδια με bluetooth και είναι καλύτερο από το iPhone, την άλλη ποια είναι η καλύτερη τεχνολογία 3D και το αν προσθέτουν τα μάτια μας της αναλύσεις των οθονών μας, την άλλη είναι από που αγόρασε τις κάρτες για το plus και πόσες πήρε, από τότε που πήρε το 4 αν πούμε το οτιδήποτε για το X1 είμαστε κακομαθημένοι και θέλουμε πολλά ενώ η Sony έχει κρυφές αξίες που δεν τις αναγνωρίζουμε....

Η απάντηση είναι μία. Ό,τι πληρώνει ο Πάρης είναι καλύτερο από οτιδήποτε άλλο παίρνουμε οι υπόλοιποι.

Tony αγόρι μου άκου τον Πάρη... τι; Δεν παίζει DTS HD MA/ TrueHD η TV σου; Τι να τα κάνεις αυτά - εγώ δεν ακούω διαφορά! Χάνει frames η ταινία; Να ανοιγοκλείνεις τα μάτια σου πιο συχνά! Macroblocking; Κάτσε μια μακριά! Τι; Θέλετε mp3; Τι να το κάνετε; Εγώ έχω ένα ραδιοφωνάκι και ακούω ό,τι μουσική θέλω, αυτό να κάνετε και εσείς!

Και αν στην τελική θες καλύτερη TV να πας να την αλλάξεις ρε cheapη! Μια σαν τη δικιά μου να πάρεις Σιγά μην σου δώσει και τσάμπα media player η Sony. Αν δεν σ αρέσει να πας στην "άλλη".

Blu-ray 3D και βλακείες... Το Blu-ray δεν πέτυχε ρεεε, να το βγάλουμε και αυτό. Και το DVD που παίζει πολύ είναι. Αν γουστάρετε multi-media να βάλετε το PS3 δίπλα στο 4 ή ακόμα καλύτερα να κάνετε ένα βωμό με όλες τις κονσόλες της Sony όπως έχω κάνει εγώ!

Α ναι...

και ο Valkyre είναι εκνευριστικός. Ε;; ΕΕΕΕΕ;;;;;
    Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

8. The Following 5 Users Say Thank You to Leon_DiZ For This Useful Post:

apoksilosi (19-07-2014),Axilleas_GR (23-07-2014),Nerven (26-07-2014),tonybsg (20-07-2014),Valkyre (21-07-2014)

PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by djpar View Post

james9 αν επαιζες το sniper elite 3 που βλεπω οτι εχεις παρει και trophies σε 3d θα αλλαζες γνωμη
    Μια από τις ελάχιστες εξαιρέσεις που επιβεβαιώνει τον κανόνα. Το θεωρώ gimmick κ όχι χαρακτηριστικό που θα με κάνει να επιλέξω ένα προϊόν. Αλλά οκ αν σε κάποιους αρέσει εγώ πάω πάσο.

Μιχάλη εσύ είσαι μια κατηγορία μόνος σου! Λολ

Spoiler!

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

Quote Originally Posted by Lnds500 View Post
    Παιδιά η λύση είναι μία... θα μας λέει ο Πάρης τι θα πάρουμε, πώς θα το χρησιμοποιούμε και τι θα μας αρέσει και θα τρέχουμε όλοι μας χαρούμενοι σαν την κοκκινοσκουφίτσα στο δάσος.

Κάθε 5 μέρες έχουμε και άλλο θέμα.. τη μία είναι το κινητό Android των €5 που στέλνει τραγούδια με bluetooth και είναι καλύτερο από το iPhone, την άλλη ποια είναι η καλύτερη τεχνολογία 3D και το αν προσθέτουν τα μάτια μας της αναλύσεις των οθονών μας, την άλλη είναι από που αγόρασε τις κάρτες για το plus και πόσες πήρε, από τότε που πήρε το 4 αν πούμε το οτιδήποτε για το X1 είμαστε κακομαθημένοι και θέλουμε πολλά ενώ η Sony έχει κρυφές αξίες που δεν τις αναγνωρίζουμε....

Η απάντηση είναι μία. Ό,τι πληρώνει ο Πάρης είναι καλύτερο από οτιδήποτε άλλο παίρνουμε οι υπόλοιποι.

Tony αγόρι μου άκου τον Πάρη... τι; Δεν παίζει DTS HD MA/ TrueHD η TV σου; Τι να τα κάνεις αυτά - εγώ δεν ακούω διαφορά! Χάνει frames η ταινία; Να ανοιγοκλείνεις τα μάτια σου πιο συχνά! Macroblocking; Κάτσε μια μακριά! Τι; Θέλετε mp3; Τι να το κάνετε; Εγώ έχω ένα ραδιοφωνάκι και ακούω ό,τι μουσική θέλω, αυτό να κάνετε και εσείς!

Και αν στην τελική θες καλύτερη TV να πας να την αλλάξεις ρε cheapη! Μια σαν τη δικιά μου να πάρεις Σιγά μην σου δώσει και τσάμπα media player η Sony. Αν δεν σ αρέσει να πας στην "άλλη".

Blu-ray 3D και βλακείες... Το Blu-ray δεν πέτυχε ρεεε, να το βγάλουμε και αυτό. Και το DVD που παίζει πολύ είναι. Αν γουστάρετε multi-media να βάλετε το PS3 δίπλα στο 4 ή ακόμα καλύτερα να κάνετε ένα βωμό με όλες τις κονσόλες της Sony όπως έχω κάνει εγώ!

Α ναι...

και ο Valkyre είναι εκνευριστικός. Ε;; ΕΕΕΕΕ;;;;;
    ευχαριστω φιλε μου για τα καλα σου λογια.
    Γενικα το ψαχνω φιλε μου γιαυτο και αγοραζω παντα οτι νομιζω οτι ειναι top, συνηθως στην παρεα με φωναζουν "optimizer" μιας και οτι παιρνω το ψαχνω πολυ καλα.
    Οποτε λοιπον εχετε προβληματισμους με το τι να αγορασετε, στειλτε ενα pm και θα σας βοηθησω εγω μιας και οπως λες το "κατεχω το αθλημα".

james9 ναι η τεχνολογια 3d ειναι εντυπωσιακη καποιες φορες και καποιες αλλες οχι, γενικα δεν αξιζει να δωσεις παραπανω λεφτα σε tv με 3d αλλα οι καλες τηλεορασεις πλεον εχουν και 3d ΑΡΑ αναγκαστηκα την λουζεσαι την τεχνολογια

Λοιπον οπως ειπαμε παιδια, οτι προβλημα εχετε pm!

Administrator Slay's Avatar
    PSN ID
    Slay2012

O Jim Sterling ξεσπαθωσε ξανα.

http://www.escapistmagazine.com/vide...ailure-Machine

Ουσιαστικα ειπε τα αυτονοητα χωρις να φοβαται τυχον κυρωσεις απο τη μαμα

PSN ID
    Slay2012

Τα επισημα στοιχεια που δημοσιευσε σημερα η MS δειχνουν με τον καλυτερο τροπο γιατι αναγκαστηκε να βγαλει το Kinect απο το One. Συνολικα το τελευταιο τριμηνο εστειλε σε καταστηματα (δεν σημαινει οτι τα αγορασαν ολα οι πελατες) 1.1Μ κονσολες, το νουμερο ειναι το αθροισμα του XBone+X360.
    http://www.microsoft.com/investor/Ea...4/default.aspx

Moderator Nek_Food's Avatar
    PSN ID
    Nek_Food

Θα σχολίαζα ποικιλοτρόπως αυτό το "θερμή υποδοχή", αλλά τελικά δεν αξίζει τον κόπο.

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

Ναι καλα αλλά εγώ δεν μιλάω είμαι fanboy

PSN ID
    Slay2012

Quote Originally Posted by Nek_Food View Post
    Θα σχολίαζα ποικιλοτρόπως αυτό το "θερμή υποδοχή", αλλά τελικά δεν αξίζει τον κόπο.
    poll του gameover http://www.gameover.gr/polls/291-xboxone και το αντιστοιχο poll πριν απο την κυκλοφορια του ps4 http://www.gameover.gr/polls/286-ps4-13-2013

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

gameover το χρωμα "δεν με νοιαζει" μαζι με "το εχω αγορασει ηδη" ειναι ιδιο...lol καποια site δεν θελουν με τιποτα να δειξουν οτι δεν ειναι fanboys

Δεν εχω δει φανμποισμους στο Gameover ποτε υπερ του xbox one και κατα του PS4

Ισα ισα στο τελευταιο featured αρθρο κατακεραυνωνουν τη microsoft και το xbox one ως υπαρξη. Διαβασε το, λεει ωραια πραματα. Μην κραζουμε μονο ειναι κουραστικο.

http://www.gameover.gr/features/item/28382-oi-treis-pylones-tou-xbox-one
    Last edited by Roy; 27-07-2014 at 05:12.

PS4forums Addict Axilleas_GR's Avatar
    PSN ID
    Axilleas_GR
    Name
    Χάρης

Δεν θα διαφωνήσω με το άρθρο του eternity αλλά καλό θα ήταν να αναφέρονταν και νούμερα από τις εμπορικές αλυσίδες. Αν για παράδειγμα η κάθε μια έχει στοκαρει από 100 ( τυχαίο νούμερο ) κονσόλες και όλες έχουν δώσει το 70% πόσες κονσόλες ps4 είχαν στοκαρει και ξεπούλησαν??? Είναι πολύ γενικευμένο το ερώτημα μιας και δεν αναφέρομαι σε bundles, φτηνή ή ακριβότερη έκδοση αλλά σε καθαρά απόλυτα νούμερα. Εκεί θα φανεί και η διαφορά σε πωλήσεις. Σε καμία περίπτωση το Xbox one δεν θα πήγαινε απατο στην Ελλάδα αφού υπάρχουν άνθρωποι που το προτιμούν έναντι του ps4 καθώς και άλλοι που θέλουν και τα δύο. Αλλά λόγια στον αέρα ξέρω και εγώ να πω δεν είναι και τίποτα δύσκολο. Έχω επίσης παραλείψει να αναφερθώ στο ότι κάποιοι που δεν μπορούσαν να περιμένουν το έχουν ήδη αγοράσει από το εξωτερικό πολύ νωρίτερα της ελληνικής κυκλοφοριας οπότε και από εκεί έχουμε άλλο ένα παράγοντα διαμόρφωσης πωλήσεων.

PSN ID
    Slay2012

Quote Originally Posted by Axilleas_GR View Post
    Σε καμία περίπτωση το Xbox one δεν θα πήγαινε απατο στην Ελλάδα αφού υπάρχουν άνθρωποι που το προτιμούν έναντι του ps4 καθώς και άλλοι που θέλουν και τα δύο.
    Η κατασταση στην αγορα μπορει να ειναι πολυ διαφορετικη απ'οσο νομιζουμε, πανε μηνες τωρα (ισως και πανω απο χρονος) που ειχα διαβασει αρθρο οπου ελεγε οτι το ps3 ειχε καπου στο 70% της ελληνικης αγορας, και αυτο οταν κυκλοφορουσε το 360, η ποιο επιτυχημενη κονσολα της MS. Δεν πιστευω οτι με αυτα που εκανε απο περυσι η MS κερδισε νεους φιλους, και απο αυτα που βλεπω και απο τους νεους μας χρηστες, μαλλον το αντιθετο συνεβη.

PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Καλα αυτό ειναι αυτονοητο . Το 360 στην ελλαδα ειχε πουλησει κονσολες στην αρχη λογω της καθυστερησης του ps4 και πιο μετα απεκτησε ενα πυρηνα hardcore gamer λογω Halo και Gears. Επειδη ειχα μια καποια σχεση με τα seven , στην αρχη ειχαν και παιχνιδια προς ενοικιαση, ομως μολις κυκλοφορησε το Ps4 , τα εξαφανισαν καθως δεν ειχαν τα αναλογα κερδη. Δεν θελω να εικασω ποσοστα , ομως το νουμερο που λεει ο Slay φαινεται ρεαλιστικο.

Spoiler!

Bookmarks

Bookmarks