Page 215 of 458 FirstFirst ... 115165205211212213214215216217218219225265315 ... LastLast
Results 4,281 to 4,300 of 9148

Thread: Xbox One

Banned Forum GOD psx3's Avatar

Από άποψη updates η MS είναι λίγο πιο γρήγορη με το Xbone ή μου φαίνεται;

Εμείς στο PS4 με το σταγονόμετρο τα παίρνουμε τα updates και έχουν 1-2 fixes κάθε φορά...

Quote Originally Posted by Nek_Food View Post
    Αυτο στα αριστερά είναι το ξεκούτι1; Του έβαλες και skin; Μπράβο δείχνει πιο όμορφο έτσι...
    Xaxaxa από το Οne πιο ωραίο δεν είναι ρε συ (?)... τα controller έχει μέσα. Ωραίο είναι πάντως το Forza, το καλύτερο της σειράς.

Quote Originally Posted by Kkritikos View Post
    Μια ερωτηση θελω να κανω,ηχο ακους απο την tv η εχεις καποιο ηχοσυστημα?
    Aπό tv... είναι το μόνο πράγμα που ποτέ δεν με ενδιέφερε. Ειδικά στο Donkey που οι αρχηγοί είναι παλουκωτοί το χαμηλώνω για να μην μου σπάει τα νεύρα και να ηρεμώ.... ελπίζοντας ότι θα κερδίσω πριν μουδιάσουν τα χέρια μου.

Quote Originally Posted by Slay View Post
    Καλοριζικο σακη, να ξερεις βεβαια οτι σε περιμενει καζουρα στον επομενο καφε
    Τώρα που έγινα και φίλος και με τον petran ούτε για πιτόγυρα στο γνωστό δεν με βλέπω
    Quote Originally Posted by kostasb13 View Post
    Εγω παντως ζήλεψα περισσοτερο με αυτο το Tropical Freeze στην οθόνη...
    Καλοδουλευτο...
    Eχει τρομακτικά όμορφα γραφικά, απίστευτο επίπεδο δυσκολίας, "retroremastered" μουσική και την πιο ζωντανή αίσθηση από κάθε άλλο platfrom που έχω παίξει. Ανώτερο του mario 3dW.... χαλαρά ο καλύτερος τίτλος του Wii U. Περί τα 220 ευρώ στον Γερμανό. Ακόμα το σκέφτεσαι...?
    Last edited by DJTaurus; 06-03-2014 at 01:15.

3. The Following 2 Users Say Thank You to DJTaurus For This Useful Post:

phaerun (06-03-2014),spartan (06-03-2014)

Moderator odytsak's Avatar

Quote Originally Posted by psx3 View Post
    Από άποψη updates η MS είναι λίγο πιο γρήγορη με το Xbone ή μου φαίνεται;

Εμείς στο PS4 με το σταγονόμετρο τα παίρνουμε τα updates και έχουν 1-2 fixes κάθε φορά...
    Εμένα γιατί μου φαίνεται ότι είναι πιο αργή?

Θα προτιμούσες δηλαδή το twitch να στο δίνανε τώρα με firmware update?
    μη πως για το απαράδεκτο να μην υποστηρίζει 5.1 η οπτική και έπρεπε να περάσουν μήνες για να ακούσεις πολυκάναλο ήχο.

Δεν μπορούσανε καν να δούνε τι παιχνίδι κάποιος παίζει στο party Chat,
    στο PS4 από day 1 μπορούσες να δεις τι παίζουν, να κάνεις joinning σε multi και όλα τα υπόλοιπα που περιγράφει.

Το support για τα headsets το είχαμε πριν ένα-ενάμιση μήνα κλπ κλπ.

5. The Following User Says Thank You to odytsak For This Useful Post:

Kkritikos (06-03-2014)

Ελλείψεις έχει πολλές και το PS4, όμως τα updates του έχουν ελάχιστες αλλαγές και βγαίνουν μια φορά στο τόσο. Από αυτή την άποψη το λέω.

Κατά την γνώμη μου δεν υπάρχει δικαιολογία πλέον, λόγω της x86 ευκολίας. Updates στο PS3 αν θυμάσαι βλέπαμε πολύ πιο συχνά και με περισσότερες αλλαγές... αυτά στην εποχή του δύστροπου Cell.

Προφανώς η Sony δουλεύει εδώ και ενάμιση μήνα σε καινούριο firmware με προσθήκες και βελτιώσεις τη στιγμή που η MS προσθέτει πράγματα που υπάρχουν ήδη στο PS4.

Πως αλλάζουν οι καιροί...

8. The Following User Says Thank You to odytsak For This Useful Post:

djpar (06-03-2014)

Μπορεί να μας πει ο DJTaurus αν ισχύει και το ανάποδο, δηλαδή αν υπάρχουν features στο Xbone που δεν υπάρχουν στο PS4...

Anyway, για μένα μακάρι να έβγαιναν updates κάθε βδομάδα. Στο PS3 πολλοί «γκρίνιαζαν» για τα συχνά updates (προσωπικά δεν είχα πρόβλημα), ενώ στο PS4 παρακαλάμε να δούμε νέο update.

Σίγουρα σε κάποια θα ισχύει και το ανάποδο, ειδικά σε αυτά που δίνει βαρύτητα η MS
    π.χ. ότι αφορά την κάμερα και ίσως και τα Social στοιχεία που δεν είναι και το φόρτε της Sony.

Η Sony ας πούμε θα πρέπει να προσθέσει επιλογές στα κλιπάκια, τώρα μόνο αρχή και τέλος μέσω του trim μπορείς να κάνεις,
    το xbone έχει πολλές επιλογές, μέχρι και ήχο μπορείς να προσθέσεις αργότερα, π.χ. αν θέλεις μέσω του μικροφώνου να προσθέσεις σχόλια.

Τα social/twitch/Kinect κλπ. δεν με ενδιαφέρουν προσωπικά, αλλά λέω μήπως έχει άλλα απλά πραγματάκια όπως pause/resume στα downloads, sorting/offline mode στα achievements κλπ.

Tώρα που είπες για achievements...
    εμείς πρέπει να μπαίνουμε στα trophies για να συγχρονιστούνε
    ενώ το xbone τα συγχρονίζει αυτομάτως μόνο του τη στιγμή που κερδίζεις κάποιο καινούριο.

Μικρό το κακό λόγω PS+. Αλλά χωρίς sorting δεν παίζει να κάτσω να ασχοληθώ με trophy hunting... δεν βολεύει καθόλου.

Editor Kapa's Avatar
    PSN ID
    NMExK4PAS
    Name
    Γιωργος

Quote Originally Posted by odytsak View Post
    Tώρα που είπες για achievements...
    εμείς πρέπει να μπαίνουμε στα trophies για να συγχρονιστούνε
    ενώ το xbone τα συγχρονίζει αυτομάτως μόνο του τη στιγμή που κερδίζεις κάποιο καινούριο.
    Απο το 360 γινοταν αυτο...βασικα απο τοτε που εμφανιστηκαν τα achievements.

PS4forums Fanatic james9's Avatar
    PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Οντως και εμενα με ενοχλει απο την πρωτη στιγμη. Γιατι να μην γινεται στο backround και να πρεπει να το κανω εγω? Οταν παιζω ενα παιχνιδι και παρω ενα τροπαιο πατωντας το ps και πηγαινοντας στα trophies συγχρονιζει σε 10-30'' sec. Ε δεν μπορει να το κανει την ωρα που παιζω?

Spoiler!

Παιδιά εμένα μου φαίνεται ότι θα αυξήσει το load στους servers του PSN αν γίνεται real time sync για κάθε trophy ξεχωριστά. Σίγουρα είναι λιγότερο δαπανηρό από άποψη traffic το συγκεντρωτικό 24ωρο update.

Τραβάει που τραβάει ζόρια το PSN, ειδικά σε ώρες αιχμής, οπότε δεν ξέρω αν θα μπορούσε να γίνει αυτό χωρίς τεράστια αύξηση των servers και του bandwidth...

Εκτός από αυτά, το manual sync αργεί πάρα πολύ, ακόμα κι αν δεν έχεις ούτε ένα νέο τρόπαιο. Φορτώνεις π.χ. ένα νέο game και σου λέει ότι θέλει πάλι sync (χωρίς λόγο) μόλις πας στο PSN profile σου. Ίσως υφίσταται και κακός σχεδιασμός στην αρχιτεκτονική του PSN, ποιός ξέρει.
    Last edited by psx3; 06-03-2014 at 04:02.

Moderator Nek_Food's Avatar
    PSN ID
    Nek_Food

Πάντως στο cross platform - cross gens θέμα των τροπαίων κλπ έχει μεγαλύτερη και καλύτερη πρόοδο η Sony. Στο Xbox One δεν ξέρω δεν έχει γίνει αυτή η γεφύρωση σωστά; Δεν τα βλέπω εγώ σωστά μέσα από το smartglass; Δεν βλέπω δηλαδή αυτή την ενιαία αντιμετώπιση, την ενημέρωση παιχνιδιών και ανταμοιβών στα προφίλ των χρηστών της Microsoft, λες και έχει ένα νέο εντελώς μοτίβο μερικώς ασύμβατο με το προηγούμενο και περιμένει να μεταβούν σιγά - σιγά όλοι εκεί για να δείχνει σωστά τις πληροφορίες σε gamercards, apps, κλπ

Γεγονός είναι ότι στο PS4 η ενημέρωση πλέον γίνεται σφαίρα, ενώ έχω και την εντύπωση ότι έχουν βελτιωθεί και οι ταχύτητες στο αντίστοιχο πεδίο του PS3. Ότι έχει θέματα η γενικότερη τροπαιοθήκη ακόμη και στο PS4 είναι γεγονός, ειδικά όταν έχεις ένα ατέλειωτο κατεβατό. Έχει και ελλείψεις και θα μπορούσαν να προσθέσουν μερικές λειτουργίες χρήσιμες όπως η δυνατότητα διαγραφής παιχνιδιών με μηδενικό count τροπαίων, όπως έχει από πάντα η Microsoft και είναι πολύ χρήσιμη και έξυπνη δυνατότητα.
    Last edited by Nek_Food; 06-03-2014 at 11:45.

18. The Following 2 Users Say Thank You to Nek_Food For This Useful Post:

Nerven (06-03-2014),psx3 (06-03-2014)

Administrator Slay's Avatar
    PSN ID
    Slay2012

Πολυ περιεργο το παρακατω, μιας και εχουν ακουστει ελλαχιστα προβληματα για το Χ1, και κυριως ηταν με το drive το οποιο δεν απαιτει καποια δυσκολη διαδικασια επισκευης.
    Original article is in Dutch. It states that Microsoft, in the Netherlands, will no longer repair any defect Xbox Ones. Why? Because their department for repairing Xbox Ones can no longer handle the amount of requests for repairs.

A notable detail: the Xbox One hasn't even launched yet in the Netherlands. Most units come from neighboring countries Germany or the United Kingdom. Also, some big retailers, like MediaMarkt, already sell imported Xbox Ones.

Translated snippets from the article:
    Originally, you could simply import your Xbox One and defect units would be repaired by Microsoft Netherlands. Since recently, that's no longer possible.
    After calling with Microsoft Netherlands, we were told that there were too many problems with the Xbox One. The repair department is too small to handle all those defects.
    At this time, you'll need to send your Xbox One abroad to get a repair. Your warranty has not expired, but defect Xbox Ones will simply no longer be accepted for repair in the Netherlands.
    http://www.pu.nl/artikelen/nieuws/xb...-in-nederland/

20. The Following User Says Thank You to Slay For This Useful Post:

Kkritikos (06-03-2014)

Editor Kapa's Avatar
    PSN ID
    NMExK4PAS
    Name
    Γιωργος

Το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι οτι το τμημα επισκευης στην Ολλανδια απασχολει 2 ατομα σε ενα δωματιο 3x3.

Παντως αυτο που λεει οτι υπαρχουν παρα πολλα προβληματα, δεν βλεπουμε να υπαρχει ως ειδηση μεχρι στιγμης. Τα προβληματικα drive ηταν ελαχιστες περιπτωσεις.

Εκτος και αν εχουμε κατι καινουργιο...

Καλή προσθήκη αυτή: http://www.totalxbox.com/72670/next-...tions-planned/

Μακάρι να μπει και στο PS4, γιατί σπανίζουν οι 2.5" 2TB δίσκοι. Του κοτσάρεις έναν εξωτερικό 3-4TB και έχεις πολύ χώρο για games!

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

lol τι ειναι αυτο...χαχα ελεος

Για να πουλάνε αξεσουάρ, θα μπορούσανε να βάλουνε απλά στο controller μια audio jack υποδοχή όπως στο DS4.

PS4forums Fanatic tonybsg's Avatar
    PSN ID
    tonybsg

LOL@"...on Xbone"

Last edited by tonybsg; 07-03-2014 at 15:15.

26. The Following User Says Thank You to tonybsg For This Useful Post:

Dikakom (08-03-2014)

Bookmarks

Bookmarks