Από άποψη updates η MS είναι λίγο πιο γρήγορη με το Xbone ή μου φαίνεται;
Εμείς στο PS4 με το σταγονόμετρο τα παίρνουμε τα updates και έχουν 1-2 fixes κάθε φορά...
Από άποψη updates η MS είναι λίγο πιο γρήγορη με το Xbone ή μου φαίνεται;
Εμείς στο PS4 με το σταγονόμετρο τα παίρνουμε τα updates και έχουν 1-2 fixes κάθε φορά...
Xaxaxa από το Οne πιο ωραίο δεν είναι ρε συ (?)... τα controller έχει μέσα. Ωραίο είναι πάντως το Forza, το καλύτερο της σειράς.
Aπό tv... είναι το μόνο πράγμα που ποτέ δεν με ενδιέφερε. Ειδικά στο Donkey που οι αρχηγοί είναι παλουκωτοί το χαμηλώνω για να μην μου σπάει τα νεύρα και να ηρεμώ.... ελπίζοντας ότι θα κερδίσω πριν μουδιάσουν τα χέρια μου.
Τώρα που έγινα και φίλος και με τον petran ούτε για πιτόγυρα στο γνωστό δεν με βλέπω
Eχει τρομακτικά όμορφα γραφικά, απίστευτο επίπεδο δυσκολίας, "retroremastered" μουσική και την πιο ζωντανή αίσθηση από κάθε άλλο platfrom που έχω παίξει. Ανώτερο του mario 3dW.... χαλαρά ο καλύτερος τίτλος του Wii U. Περί τα 220 ευρώ στον Γερμανό. Ακόμα το σκέφτεσαι...?![]()
Last edited by DJTaurus; 06-03-2014 at 01:15.
Εμένα γιατί μου φαίνεται ότι είναι πιο αργή?
Θα προτιμούσες δηλαδή το twitch να στο δίνανε τώρα με firmware update?
μη πως για το απαράδεκτο να μην υποστηρίζει 5.1 η οπτική και έπρεπε να περάσουν μήνες για να ακούσεις πολυκάναλο ήχο.
Δεν μπορούσανε καν να δούνε τι παιχνίδι κάποιος παίζει στο party Chat,
στο PS4 από day 1 μπορούσες να δεις τι παίζουν, να κάνεις joinning σε multi και όλα τα υπόλοιπα που περιγράφει.
Το support για τα headsets το είχαμε πριν ένα-ενάμιση μήνα κλπ κλπ.
Kkritikos (06-03-2014)
Ελλείψεις έχει πολλές και το PS4, όμως τα updates του έχουν ελάχιστες αλλαγές και βγαίνουν μια φορά στο τόσο. Από αυτή την άποψη το λέω.
Κατά την γνώμη μου δεν υπάρχει δικαιολογία πλέον, λόγω της x86 ευκολίας. Updates στο PS3 αν θυμάσαι βλέπαμε πολύ πιο συχνά και με περισσότερες αλλαγές... αυτά στην εποχή του δύστροπου Cell.
djpar (06-03-2014)
Μπορεί να μας πει ο DJTaurus αν ισχύει και το ανάποδο, δηλαδή αν υπάρχουν features στο Xbone που δεν υπάρχουν στο PS4...
Anyway, για μένα μακάρι να έβγαιναν updates κάθε βδομάδα. Στο PS3 πολλοί «γκρίνιαζαν» για τα συχνά updates (προσωπικά δεν είχα πρόβλημα), ενώ στο PS4 παρακαλάμε να δούμε νέο update.
Σίγουρα σε κάποια θα ισχύει και το ανάποδο, ειδικά σε αυτά που δίνει βαρύτητα η MS
π.χ. ότι αφορά την κάμερα και ίσως και τα Social στοιχεία που δεν είναι και το φόρτε της Sony.
Η Sony ας πούμε θα πρέπει να προσθέσει επιλογές στα κλιπάκια, τώρα μόνο αρχή και τέλος μέσω του trim μπορείς να κάνεις,
το xbone έχει πολλές επιλογές, μέχρι και ήχο μπορείς να προσθέσεις αργότερα, π.χ. αν θέλεις μέσω του μικροφώνου να προσθέσεις σχόλια.
Τα social/twitch/Kinect κλπ. δεν με ενδιαφέρουν προσωπικά, αλλά λέω μήπως έχει άλλα απλά πραγματάκια όπως pause/resume στα downloads, sorting/offline mode στα achievements κλπ.
Μικρό το κακό λόγω PS+.Αλλά χωρίς sorting δεν παίζει να κάτσω να ασχοληθώ με trophy hunting... δεν βολεύει καθόλου.
Παιδιά εμένα μου φαίνεται ότι θα αυξήσει το load στους servers του PSN αν γίνεται real time sync για κάθε trophy ξεχωριστά. Σίγουρα είναι λιγότερο δαπανηρό από άποψη traffic το συγκεντρωτικό 24ωρο update.
Τραβάει που τραβάει ζόρια το PSN, ειδικά σε ώρες αιχμής, οπότε δεν ξέρω αν θα μπορούσε να γίνει αυτό χωρίς τεράστια αύξηση των servers και του bandwidth...
Εκτός από αυτά, το manual sync αργεί πάρα πολύ, ακόμα κι αν δεν έχεις ούτε ένα νέο τρόπαιο. Φορτώνεις π.χ. ένα νέο game και σου λέει ότι θέλει πάλι sync (χωρίς λόγο) μόλις πας στο PSN profile σου. Ίσως υφίσταται και κακός σχεδιασμός στην αρχιτεκτονική του PSN, ποιός ξέρει.
Last edited by psx3; 06-03-2014 at 04:02.
Πάντως στο cross platform - cross gens θέμα των τροπαίων κλπ έχει μεγαλύτερη και καλύτερη πρόοδο η Sony. Στο Xbox One δεν ξέρω δεν έχει γίνει αυτή η γεφύρωση σωστά; Δεν τα βλέπω εγώ σωστά μέσα από το smartglass; Δεν βλέπω δηλαδή αυτή την ενιαία αντιμετώπιση, την ενημέρωση παιχνιδιών και ανταμοιβών στα προφίλ των χρηστών της Microsoft, λες και έχει ένα νέο εντελώς μοτίβο μερικώς ασύμβατο με το προηγούμενο και περιμένει να μεταβούν σιγά - σιγά όλοι εκεί για να δείχνει σωστά τις πληροφορίες σε gamercards, apps, κλπ
Γεγονός είναι ότι στο PS4 η ενημέρωση πλέον γίνεται σφαίρα, ενώ έχω και την εντύπωση ότι έχουν βελτιωθεί και οι ταχύτητες στο αντίστοιχο πεδίο του PS3. Ότι έχει θέματα η γενικότερη τροπαιοθήκη ακόμη και στο PS4 είναι γεγονός, ειδικά όταν έχεις ένα ατέλειωτο κατεβατό. Έχει και ελλείψεις και θα μπορούσαν να προσθέσουν μερικές λειτουργίες χρήσιμες όπως η δυνατότητα διαγραφής παιχνιδιών με μηδενικό count τροπαίων, όπως έχει από πάντα η Microsoft και είναι πολύ χρήσιμη και έξυπνη δυνατότητα.
Last edited by Nek_Food; 06-03-2014 at 11:45.
Πολυ περιεργο το παρακατω, μιας και εχουν ακουστει ελλαχιστα προβληματα για το Χ1, και κυριως ηταν με το drive το οποιο δεν απαιτει καποια δυσκολη διαδικασια επισκευης.
Original article is in Dutch. It states that Microsoft, in the Netherlands, will no longer repair any defect Xbox Ones. Why? Because their department for repairing Xbox Ones can no longer handle the amount of requests for repairs.
A notable detail: the Xbox One hasn't even launched yet in the Netherlands. Most units come from neighboring countries Germany or the United Kingdom. Also, some big retailers, like MediaMarkt, already sell imported Xbox Ones.
Translated snippets from the article:http://www.pu.nl/artikelen/nieuws/xb...-in-nederland/Originally, you could simply import your Xbox One and defect units would be repaired by Microsoft Netherlands. Since recently, that's no longer possible.
After calling with Microsoft Netherlands, we were told that there were too many problems with the Xbox One. The repair department is too small to handle all those defects.
At this time, you'll need to send your Xbox One abroad to get a repair. Your warranty has not expired, but defect Xbox Ones will simply no longer be accepted for repair in the Netherlands.
Kkritikos (06-03-2014)
Το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι οτι το τμημα επισκευης στην Ολλανδια απασχολει 2 ατομα σε ενα δωματιο 3x3.
Παντως αυτο που λεει οτι υπαρχουν παρα πολλα προβληματα, δεν βλεπουμε να υπαρχει ως ειδηση μεχρι στιγμης. Τα προβληματικα drive ηταν ελαχιστες περιπτωσεις.
Εκτος και αν εχουμε κατι καινουργιο...
Καλή προσθήκη αυτή: http://www.totalxbox.com/72670/next-...tions-planned/
Μακάρι να μπει και στο PS4, γιατί σπανίζουν οι 2.5" 2TB δίσκοι. Του κοτσάρεις έναν εξωτερικό 3-4TB και έχεις πολύ χώρο για games!
lol τι ειναι αυτο...χαχα ελεος
Dikakom (08-03-2014)
Bookmarks