Για όσους ενδιαφέρονται, η προπαραγγελία από το Public ειναι χωρις προκαταβολή.
Για όσους ενδιαφέρονται, η προπαραγγελία από το Public ειναι χωρις προκαταβολή.
RUMOR: Microsoft to cut many jobs, including Xbox EU marketing (could reach 6k cuts)
The reductions -- which may be unveiled as soon as this week -- will probably be in areas such as Nokia and divisions of Microsoft that overlap with that business, as well as marketing and engineering
The restructuring may end up being the biggest in Microsoft history, topping the 5,800 jobs cut in 2009
Some of the job cuts will be in marketing departments for businesses such as the global Xbox team, said the people. The European Xbox team is based in Reading, U.K.
http://www.bloomberg.com/news/2014-0...this-week.html
Nerven (15-07-2014)
Microsoft closing Xbox Entertainment Studios
As part of its massive round of layoffs, Microsoft is closing Xbox Entertainment Studios (XES), the wing dedicated to producing original video content for the Xbox platform. All is not lost however, as Halo: Nightfall, the Spielberg-produced Halo TV series and Signal to Noise (whose first episode chronicles Atari's rise and fall) will all still continue as planned. We were also told that the studio's Nancy Tellem along with Jordan Levin and "some" of the XES team will remain on staff and working on the aforementioned in-production programming. In an email today (pasted in full after the break) Xbox head Phil Spencernotes that change is never easy, but he believes the studio closure will help the company "better align with longterm goals." We've reached out to the affected studios about what this means for them and will update this post should we hear back.
Recode's sources paint a different picture, however, saying that the studio was disorganized and lacked a fully established business model. Both of which turned off any studio partners and thusly complicating securing any more premium content.
απολυσεων συνεχεια....
ΕΜΕΑ=Europe,Middle East, Africa
A source told MCV last night that as many as 75 per cent of full time Xbox EMEA roles in Reading were being cut – with staff having to reapply for the remaining 25 per cent of roles. The UK Xbox team has also been reduced slightly by 10 per cent and all contractor roles have also been cut. However, Xbox did not confirm or deny these numbers when contacted by MCV.
Microsoft says the reductions will not impact the launch of Xbox One in 13 European Countries this September.
“We eliminated a number of EMEA roles in the UK to gain efficiencies,” said a Microsoft spokesperson to MCV.
http://www.mcvuk.com/news/read/deep-cuts-at-xbox-europe-as-nadella-swings-axe/0135568
Ναι γιατί η Sony τα έχει όλα τέλεια στο PS4 και δεν έχει κάνει καμία πρόχειρη δουλειά. Μην αναφερθώ στα features που υπήρχαν στον προκάτοχο και στερείται η κονσόλα, ήδη μαλλιοτραβήχτηκαν παλικάρια για κάποια από αυτά. Θα μου πεις για gaming δεν το πήρες; Σαφώς, αλλά και εκεί οι ελλείψεις πολλές. Μην πω τρεις μέρες τώρα που τρώω συνεχώς το σφάλμα του undergoing maintenance για το επί πληρωμή PSN στα μούτρα και η πλάκα είναι ότι από χθες δεν έχω και κάνα σημαντικό θέμα, απλά το πετάει για εφέ. Να πω ότι έχω ένα μακρινάρι από παιχνίδια και εφαμογές που για να τα δω όλα τραβάει τον μοχλό τέρμα δεξιά και όποιο παιχνίδι πάρει ο χάρος; Να μην μπορώ να οργανώσω τα παιχνίδια μου όπως θέλω εγώ, σε κάποιους φακέλους για παράδειγμα; Που ξανακούστηκε αυτό αλήθεια; Μην πω για το από αρχαιοτάτων χρόνων πρόβλημα με τις λίστες στα library/downloads που είναι όλα πεταμένα χύμα και όσο είναι νωρίς ακόμη για το PS4 πάει καλά, στο Vita γίνεται της πόπης και στο PS3 της κουτσής Μαρίας. Η Sony έχει πάμπολλες εκκρεμότητες σε όλα τα επίπεδα, δικτύου, κονσόλας, εφαρμογών ΚΑΙ το κυριότερο παιχνιδιών. Η MS το παλεύει βλέπω, είτε βάζει πράγματα που δεν είχε και έχει ο "αντίπαλος" είτε πράγματα που η Sony ούτε στο όνειρο της ακόμη (δεν ξέρω καν για υποσχέσεις). ¶σε το άλλο, ένα καλό racing, τόσο καιρό τώρα... Ξηρασία.![]()
Last edited by Nek_Food; 19-07-2014 at 10:46.
panos74gr (20-07-2014)
Ολα τα offtopic πηγαν εδω http://www.ps4forums.gr/vb/showthrea...ersion-1-72%29
Χαχα, ρε παιδια ηρεμια ολοι ξερουμε οτι ολα τα μηχανηματα ειναι για μια δουλεια μονο! Καλα κανουν τα παλικαρια και το αμυνονται το PS4!! Ειμαι σιγουρος οτι ολοι τους εχουν για κινητο το 3310 της Nokia που παινει μονο τηλεφωνο. Αν ηθελαν φωτογραφιες θα επαιρναν φωτογραφικη, αν ηθελαν βιντεο θα επαιρναν βιντεοκαμερα και αν τελοσπαντων ειναι τοσο απαραιτητο το facebook θα παρουν desktop υπολογιστη, δε θα ζητουσαν παραλογα πραματα οπως ολοκληρο-τεραστιο-δυσκολο facebook application για κινητα.
Απλα τα πραματα μην κανετε ετσι!!!
Συνεχιζοντας για το Xbox One γνωριζει καποιος σε ποιο καταστημα υπαρχει σε display να παω να ξαναπαιξω μεχρι να ερθει η στιγμη της αγορας?
Last edited by Roy; 19-07-2014 at 15:38.
apoksilosi (19-07-2014)
αν θες να βγαλεις φωτογραφια καλη και θελεις να λεγεσαι φωτογραφος θα σκασεις 700,900,1000€ σε καμερα dslr και θα βγαζεις φωτογραφιες δεν θα δωσεις 700€ για iphone που θα βγαζει ΚΑΙ φωτογραφιες.
Αν θες να βλεπεις συνεχεια ταινιες 3d και θες να νοικιαζεις απο τα videoclub θα παρεις ενα ηχοσυστημα-bluray player με 200-250 ή και παραπανω € για να βλεπεις γαματα τις ταινιες.
αν θες να παιξεις μαντεψε...ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΟΝΣΟΛΑ ή θα δωσεις πολλα λεφτα σε PC και θα παιζεις τουμπανο τα παντα.
Να σε παραπέμψω Φεβρουάριο του 2013 και παρουσίαση της κονσόλας και τι μαγικά θα έκανε λέει. Ζητάμε αυτά που μας υποσχέθηκαν και παρουσίασαν οι ίδιοι.
Μην πω τα περί ισχυρότερους μηχανήματος από τον προκάτοχο και δεν κάνει τα μισά από αυτά που κάνει το PS3 γιατί θα γίνω κακός. Εγώ έχω ακόμη την κονσόλα μου, αλλά άλλοι την πούλησαν και πλέον αν είχαν μάθει κάποια πράγματα να τα έχουν τώρα τα στερούνται και πού κακώς θα έλεγα από πλευράς μου. Κάποια πράγματα πια είναι αυτονόητα στην εποχή μας για συσκευές υποδεέστερες από την κονσόλα μας.
Που ειναι ομως το standby για τα παιχνίδια; Την πρώτη φορά την έφαγα την τάπα για ένα gaming feature που το παρουσίασαν πριν ενάμισι χρόνο και ακόμη εκκρεμεί, νόμιζα ότι θα ήταν day1 μέσα και πήγα να το χρησιμοποιήσω ο καημένος και έχασα την πρόοδο του παιχνιδιού. ¶λλοι περιμένουν άλλα. Μην αρχίσουμε τι χρησιμοποιεί ο καθένας, γιατί ευχαρίστως πάρτε μου όλα τα casual και sharing features με βίντεο recording στο υπόβαθρο ή sharing online gameplay και δώστε μου τα 3GB μνήμης πίσω για αξιοποίηση στα παιχνίδια.
¶σε το άλλο, μπορείς να παίζεις και να ζητάς βοήθεια και να μπαίνει στο παιχνίδι σου ο άλλος να σε βοηθάει με remote play, άλλο διαφημισμένο feature που ξεχάστηκε. Από παρουσιάσεις και υποσχέσεις μία χαρά.
Και για να είμαι ξεκάθαρος. Το μηχάνημα μου αρέσει και το λατρεύω. Xbox One δεν πρόκειται μάλλον να πάρω ίσως και ποτέ, αλλά μην έχουμε και παρωπίδες ότι έχουμε το τέλειο μηχάνημα. Έχει πολλά ακόμη να βελτιώσει και τα περισσότερα μας τα είχαν παρουσιάσει με τρόπο που τα περιμέναμε στο launch. Ωστόσο και η Sony δεν είναι για προσκύνημα συνέχεια, θέλεις τις μπάτσες τις πότε πότε, κι αν δεν ξέρουμε εμείς γιατί, αυτή ξέρει μην σας ανησυχει. ;-)
- - - Updated - - -
Α, και δεν υπάρχει παρεξήγηση με κανέναν έτσι; Παίζαμε μία χαρά με τα παιδιά και ουσιαστικά συμφωνούμε σε όλα περί gameing ή και όχι, αλλά συζήτηση κάνουμε για να περνάει η ώρα να χαλαρώσουμε από το παιχνίδια να ξεμουδιάσουμε και μετά πάλι βούρ μέσα. Κακίες και τσαντίλες δεν χωράνε μεταξύ μας, ακόμη και αν διαφωνούμε σε κάνα δύο, πέντε έξι, μία ντουζίνα και βάλε θέματα.
οχι φιλε μου νεκταριε, αν νομιζεις οτι θα ξαναμπω στην fireteam να σε κανω revive στον dragon's lair εισαι γελασμενος
Nek_Food (19-07-2014)
Όχι βρε. Απλά ο Κώστας που παίξαμε πριν νόμιζε ότι τα είχα πάρει λέει με την σόνυ και ΟΚ παίξαμε και μεταξύ μας μία χαρά οπότε δεν είναι να χαλιώμαστε για τέτοια θέματα. Καμιά φορά ο γραπτός λόγος είναι σκληρός και άψυχος οπότε μπορεί να μπερδευτεί κάποιος. Δεν είμαι νευριασμένος με την σόνυ, δεν τα έχω με κανέναν, απλά κάποια πράγματα δεν μπορώ να τα δικαιολογήσω ακόμη και εγώ που ανοίγω τις κονσόλες μόνο για να παίζω, ούτε για βίντεο, ούτε για social features, κλπ, απλά όπως είπα, πολλά τα βρίσκω πια αυτονόητα να υπάρχουν σε κάποια μηχανήματα, πολύ περισσότερο αυτό που είχε και προκάτοχο και αντίπαλους για σύγκριση.
ξερεις ποιος ειναι το προβλημα ρε φιλε νεκταριε...η ειρωνεια, πχ ενδιαφερομαστε αν παιζει bluray 3d το ps4 χωρις να εχουμε τηλεοραση 3d
ακομα να με κανεις ignore?
εσυ που εχεις 3d τηλεοραση αν δεις στο πλαι εχεις 2-3-4 θυρες usb η μια πρεπει να λεει και HDD IN(λογικα ειναι usb 3) και εκει θα βαλεις τον ωραιο σου εξωτερικο σκληρο που εχεις και θα βαλεις και τα 15-50gb ταινιας 3d που εχεις κατεβασει και θα δεις την ταινια.
Αν εισαι σινεφιλ ομως και βλεπεις πολλες ταινιες και πας στο videoclub οπως ειπα λιγο ποιο πανω θα εχεις σιγουρα ηχοσυστημα και bluray player καλο και θα βαλεις εκει το δισκακι να δεις την ταινια.
Bookmarks