Xαίρεται γιατί μέχρι το 2015 το xbone θα κοστίζει 250 ευρώ ίσως και λιγότερα.![]()
Μεχρι και το Need for Speed πηγε 2015. Δεν εβγαλαν τα λιγουρο-κάγκουρες της ΕΑ παιχνιδι 1 χρονια!
Σοκαριστικο το γεγονος!
Καλα ας το δουμε πρωτα πως θα ειναι σε πραγματικο realtime gameplay. Συνεχιζω να διατηρω τις επιφυλαξεις μου για το πως θα ειναι τελικα το παιχνιδι οταν βγει. Μιλωντας παντα για τα γραφικα . Ποσες prerendered σκηνες θα εχει πχ....
Και πρεπει να δουμε πως θα συνδυαζεται με την τηλεοπτικη σειρα, πως θα δουλεψει αυτο το πραγμα.
Σιγουρα παντως φαινεται αρκετα ενδιαφερον, ειναι και η remedy απο πισω, ειναι ενας τιτλος που οσο περναει ο καιρος θα τραβαει ολο και περισσοτερο ενδιαφερρον απο τον κοσμο.
Sunset Overdrive isn’t only exclusive for Xbox One in 2014 more will be revealed at e3
https://twitter.com/XboxP3/status/472046114342850560
Γιατί να ασχοληθεί αφού είχε την τριάδα που έσπερνε στο 360 και την μεταφέρει και στο One; Gears / Halo / Forza ήταν αρκετά για τους οπαδούς της. Το ίδιο ισχύει και τώρα λίγο πολύ, τα Quantum Break, Sunset Overdrive, κλπ που υπόσχεται ως αποκλειστικότητες δεν τα βγάζει για τους ήδη οπαδούς της, αφού είναι ήδη ικανοποιημένοι με αυτά τα τρία, τα βγάζει για τους υπολοίπους που δεν καίγονται για αυτά τα τρία και προσπαθεί να μαζέψει κόσμο. Ουσιαστικά τα βγάζει μπας και σπρώξει κάποιους από τους εν Αμερική κυρίως οπαδούς του Playstation στην αγορά του One (όχι απαραίτητα σαν πρώτη/μόνη κονσόλα).
james9 (30-05-2014)
Το ιδιο φημολογειται και για το νεο ΙΡ της Guerilla, οτι δηλαδη δεν ειναι μαλλον ετοιμο για να το δειξουν στην Ε3. Ετσι διαβασα στο gaf χθες απο φημες insider.
Αυτο που λες γενικοτερα ενισχυει αυτο που -δυστυχως- λεω τοσο καιρο. Οτι το φετινο παιχνιδι στην Ε3 θα ειναι περισσοτερο 3rd party παρα 1st party. Οι εταιρειες δεν εχουν παιχνιδια ετοιμα για να δειξουν 1st party.
Εγω πλεον θελω να ελπιζω οτι θα δουμε τουλαχιστον real real time το Uncharted. Αλλα μιλανε για τρεηλερ το οποιο ισως να εχει gameplay λιγο υλικο. Ομως οκ τα τρεηλερ της ND ναι μεν ειναι με engine assets φτιαγμενα, αλλα η ποιοτητα του gameplay -κακα τα ψεμματα- αλλαζει αρκετα. Δηλαδη αν δει κανεις τα γραφικα των cutscenes του LOU ειναι πολυ μπροστα απο τα in game γραφικα. Οποτε θα ηθελα το τρεηλερ του Uncharted να μην εχει βελτιωμενα γραφικα κατα τετοιον τροπο και αυτο που θα δω να ειναι η πραγματικη και 100% αυθεντικη ποιοτητα των γραφικων. Αλλιως δεν μπορω να βγαλω συμπερασμα.
Αλλα ξαναλεω οτι το παιχνιδι θα παιχτει στα 3rd party φετος...
Σκάει τρελό update,screenshot share στο επόμενο fw
Ναι οκ, ενα ακομα shooter( αν βγει αληθινη η φημη),αλλα βγαινει απο crytek κατι που αυτοματως σημαινει οτι θα ειπωθουν πολλα για τον τεχνικο τομεα του παιχνιδιου...
Από crytek ήταν και το οπτικά καλό Ryse, αλλά να δούμε και από αναλύσεις τι θα παίζει; Εκτός αν έρθει Χειμώνα και βοηθήσει καμιά βαρυσυννεφιά.![]()
Λίγο βαρύς ο χαρακτηρισμός του Alan Wake ως system seller, έχω παίξει το παιχνίδι και μου άρεσε πολύ αλλά μέχρι εκεί. Δεν είναι από τα παιχνίδια που ο κόσμος περιμένει με ανυπομονησία πότε θα βγει το sequel (βλ. Uncharted ή Halo). Πώς να το πω; Δεν είναι για κανένα λόγο το παιχνίδι που θα έβαζες ποτέ σε bundle μόνο του.
Είπα ότι θα μπορούσε να γίνει με κάποιες βελτιώσεις. Είναι από τα λίγα του είδους στο Xbox, είναι οπτικά πανέμορφο κ η ιστορία του "μυρίζει" από μακριά Twin Peaks. Αν έβγαζαν sequel θα ήταν σίγουρα παιχνίδι που θα πούλαγε σε bundle. Το ότι πολλοί περιμένουν μόνο Halo κ Gears δείχνει πόσο λάθος κατεύθυνση έχει πάρει η gaming βιομηχανία. Αλλά θα μου πεις εδώ πουλάει κάθε χρόνο η πιπα το cod εγώ κάθομαι κ ψάχνω τι έγινε με το Alan Wake?
Στάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
chronohill (31-05-2014)
Δηλαδή τώρα το xbox έγινε ποιο δυνατό ; http://wccftech.com/mantle-api-porte...d-white-paper/
AMD και Microsoft θα κάνουν παρουσίαση του dx12
http://www.fudzilla.com/home/item/34...-12-conference
Axilleas_GR (01-06-2014),djpar (31-05-2014),Dragonpaul (31-05-2014),kostasb13 (31-05-2014),Nek_Food (31-05-2014),PDS (31-05-2014)
Last edited by DJTaurus; 31-05-2014 at 10:46.
Bookmarks