Αν το πας έτσι δεν θα έπρεπε να έχουμε ειδήσεις για το τι γίνεται στον κόσμο. Και ναι, δεν είναι το ίδιο να ξέρεις για την Κριμαία με το αν θα βγει το Xbox στην Ιαπωνία, αλλά και τα δυο είναι ειδήσεις που σε αφορούν έμμεσα. Σε/μας ενδιαφέρει λοιπόν για να έχεις/έχουμε μια σφαιρική εικόνα της βιομηχανίας και να μπορούμε να βγάλουμε τα αντίστοιχα συμπεράσματα.
Ούτε το ότι άργησε στην Ιαπωνία το PS4 "μας ενδιαφέρει" γιατί δεν θα το πάρει κανείς μας από εκεί, αλλά μας βοηθάει να καταλάβουμε την στατηγική της Sony, το σκληρό παιχνίδι που πάει να παίξει στην Microsoft στην έδρα της, το πόσο έχει πέσει η Ιαπωνία ως αγορά κονσολών και και και...
Ούτε εμένα με ενδιαφέρει το Watch Dogs αλλά με ενδιαφέρει να ξέρω τι παραμύθια πουλάει η Ubisoft στις παρουσιάσεις της, να ξέρω τι θα πρέπει να περιμένω από τα Assassin's Creed που με απασχολούν πχ. Δεν ήμουν από αυτούς που πήραν δωρεάν ταμπλέτα, άρα ''δεν με ενδιαφέρει αυτή η είδηση", αλλά γνωρίζοντας αυτό (και πολλά άλλα), μπορώ να υποψιαστώ γιατί στα reviews του Watch Dogs πέφτει το 9αρι σύννεφο.

Reply With Quote

Bookmarks