Page 254 of 458 FirstFirst ... 154204244250251252253254255256257258264304354 ... LastLast
Results 5,061 to 5,080 of 9148

Thread: Xbox One

Εγώ είχα ps, ps2 και ps3. Με αυτό θέλω να πω ότι έπιανα dualshock για περίπου δέκα χρόνια, όταν πήρα xbox δεν είχα πιάσει ξανά το χειριστήριο, με την πρώτη επαφή κατάλαβα πόσο μεγάλη ήταν η διαφορά στην εργονομία, τώρα σε φίλους ξενερώνω πολύ όταν χρειάζεται να παίξω FIFA με το DS3. Πάντως, είμαι σίγουρος πως στο DS4 έχει γίνει πολύ καλή δουλειά, δεν ξέρω αν είναι καλύτερο ή χειρότερο του one αλλά φαίνεται αξιοπρεπέστατο controller.

PS4forums Fanatic kostasb13's Avatar
    PSN ID
    kostasb13
    Name
    Κώστας

Quote Originally Posted by Roy View Post
    ΟΚ παω για αγορα αμεσα. Μακραν το καλυτερο Controller ever
    Και εγω το σκεφτομαι για αγορα, παιζω αυτη την εποχη WD στο pc, μια χαρα θα ειναι...δεν ειναι wireless βεβαια, πρεπει να ειναι συνδεδεμενο με micro usb αλλα οκ, μικρο το κακο.

Advanced Member Deathtrick's Avatar
    PSN ID
    orion_4
    Name
    Savvas

Εγω μια χαρα και στο PC δουλευει το DS4 χωρις κανένα προβλημα... γλυτώνω και τα χρήματα..
    Spoiler!

Να εβγαινε και το Patch του Watch_Dogs για να το τρεξω Ultra και θα ημασταν κομπλε!

Ζωα της Ubisoft, το θυμηθηκα παλι και συγχηστηκα

Administrator Slay's Avatar
    PSN ID
    Slay2012

τωρα σοβαρα υπηρχαν ανθρωποι που αποσυνδεαν το kinect για να παρουν λιγο παραπανω ισχυ?

"Larry Hryb ‏@majornelson
    Dear Media: The GPU change was developer facing. Unplugging Kinect does not get you more HP. Devs have to code to the new specs."

6. The Following User Says Thank You to Slay For This Useful Post:

Viper (06-06-2014)

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

Εννοείται,μια φήμη να βγήκε όλοι θα το έκαναν.εγώ ξαναλέω ότι χωρίς kinect πως το μηχάνημα θα δέχεται εντολές...ενώ στο ps4 δεν χρειάζεται να έχουμε κάμερα για να εκτελούμε εντολές

Homo Ludens Leon_DiZ's Avatar
    PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Let's check off what happened since ntkrnl's leaks

Friendly reminder, for all you latecomers: back in late January, a new user by the name of ntkrnl essentially leaked Microsoft's plans for the following 48 months. So, let's check what checked out, shall we?

CONFIRMED:
    Titanfall special edition Xbox One existed. While canned for general release, prototypes were given to Respawn staff.
    The plot of Sunset Overdrive, along with it releasing in Fall 2014.
    Halo 5 releasing in 2015.
    Titanfall's DLC timing (more or less)
    $399 Xbox One in 2014.
    Forza Horizon 2, fall 2014.

OFF THE MARK
    Quantum Break being Holiday 2014 (announced for early 2015, but we can probably file it under "plans change")
    Tier 2 and Tier 3 release dates (everything's moved to September)
    Disc-drive-less Xbox One (we're getting a Kinect-less Xbone instead)

TO BE CONFIRMED
    White Xbox One to launch alongside Sunset Overdrive
    Halo 2 Anniversary (for Fall 2014, developed by Saber & Certain Affinity)/War Collection (endgaget reported on the latter)
    Halo 5 Beta
    Crackdown 3 (2016)
    Cloudigine developed game
    Fable Legends release period (Summer 2015)
    Platinum Games game (2016. Delusi's prediction: this is GameSpot's "big third party exclusive" for this year's E3, and I'm going to guess that it's Vanquish 2)
    And finally, a game will have a $15 map pack. :v

Ultimately, I'd say that ntkrnl was entirely correct as of January 2014, and that plans have changed since then. That said, the only thing on this list that would probably be canned as a result would be the white console (due to the main reason I'd imagine Microsoft scrapping the Titanfall SE, too many consoles lying on shop shelves for stores to order a new SKU, appears to still apply). Everything else I'd be expecting at E3 this year.
    Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

Quote Originally Posted by Roy View Post
    ΟΚ παω για αγορα αμεσα. Μακραν το καλυτερο Controller ever
    Προσωπικά θεωρώ πολύ πιο βολικό του 360... του one έχει ποιοτικότερους αναλογικούς αλλά είναι πιο γωνιώδες και δεν κάθεται τόσο άνετα στο χέρι. Στα μείον η έντονα πλαστική αίσθηση της κατασκευής και η πρόσβαση στα triggers που γίνεται με τα ακροδάχτυλα. Επίσης για σύνδεση με jack θέλει τον ειδικό headset adapter που έρχεται στην ευγενική χορηγία περί των 30 ευρώ. Οπότε σου προτείνω να μείνεις με του 360 ή μπορείς να χρησιμοποιήσεις και το DS4

Σε εχασα με το jack. Χειριστηριο θα αγορασω και micro-usb 2 μετρων. Ελπιζω να παιζει στα Windows 7 μου εχω 64bit γιατι διαβασα οτι σε μερικους δεν λειτουργουσε

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

εγω παντος που πηγα στον κωτσοβολο σημερα και επιασα στα χερια μου το joy του x1 θεωρω οτι ειναι κατοτερο του ds4. δεν χρειαζεται να αναλυσω παραπανω πιστευω τοσο καιρο τα παλικαρια που το εβριζαν ειχαν δικαιο.

Forum GOD Dragonpaul's Avatar
    PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Παρη, no offence dude, αλλα δε περίμενα, εσυ ειδικά, να πεις κατι διαφορετικό.

13. The Following 2 Users Say Thank You to Dragonpaul For This Useful Post:

Leon_DiZ (06-06-2014),Nerven (06-06-2014)

PSN ID
    kostasb13
    Name
    Κώστας

Εχει δικιο σε αυτο που λεει ο DJTaurus. Και εγω στην πρωτη επαφη μου με το χειριστηριο αυτη την αισθηση ειχα, οτι δεν καθεται τοσο ανετα στο χερι και οτι υπηρχε θεμα με τα triggers. Ξεκαθαρη αποψη δεν εχω, δυο φορες το εχω πιασει στα χερια μου, αλλα σαν πρωτη επαφη δεν μου ειχε κανει την θετικη εντυπωση που περιμενα.
    To ds4 θελει τιποτα ειδικα tools για να δουλεψει στο pc ή απλα το συνδεεις με micro usb και εισαι οκ? Για Windows 8.1 64bit.

Editor Kapa's Avatar
    PSN ID
    NMExK4PAS
    Name
    Γιωργος

Quote Originally Posted by kostasb13 View Post
    To ds4 θελει τιποτα ειδικα tools για να δουλεψει στο pc ή απλα το συνδεεις με micro usb και εισαι οκ? Για Windows 8.1 64bit.
    http://www.ps4forums.gr/vb/showthrea...CF%83%CE%B5-PC

16. The Following User Says Thank You to Kapa For This Useful Post:

kostasb13 (06-06-2014)

Quote Originally Posted by djpar View Post
    εγω παντος που πηγα στον κωτσοβολο σημερα και επιασα στα χερια μου το joy του x1 θεωρω οτι ειναι κατοτερο του ds4. δεν χρειαζεται να αναλυσω παραπανω πιστευω τοσο καιρο τα παλικαρια που το εβριζαν ειχαν δικαιο.
    Αρχικα εχεις αδικο, μονο και μονο απο το γεγονος οτι το 100% των Dualshock που εχω δει μετα απο 2 μηνες χρησης ξεφτισαν τα analogue sticks. Δεν ξερω αν εσυ εισαι ο μονος που του ζουν ακομα αλλα κυριολεκτικα εχω δει 30 μοχλους απο 15 ατομα να καταστρεφονται, αρα ειναι ενα μεγαλο προβλημα.

Απο εκει και περα, αν σε βολευει ή οχι ειναι δικο σου θεμα, αλλα η ποιοτητα κατασκευης ειναι κατηγοριματικα απαραδεκτη

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

2 joystick εχω ενα απο πακετο και ενα ξεχωριστη αγορα,δεν εχει παθει το παραμικρο προβλημα. του αδελφου βεβαια εχει χαλασει ο αριστερος αναλογικος ακριβως οπως στο ds3. Ο καθενας οπως παιζει ειναι το θεμα εγω παιζω normal οι αλλοι δεν ξερω τι κανουν.
    Οσο για το αν βολευει το χ1,ΔΕΝ ΒΟΛΕΥΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ, ειχε το φιφα και επαιξα λιγο...ενταξει σηκωθηκα και εφυγα στο 5λεπτο, για να μην μιλησω για την κονσολα που ειναι λες και εχεις βαλει 4 τουβλα και τα εχεις ενωσει μεταξυ τους...το σοβατισμα του ελειπε και ηταν ετοιμο

19. The Following User Says Thank You to djpar For This Useful Post:

Deathtrick (07-06-2014)

Εμενα μου φανηκε απιστευτα βολικο και compact το χειριστηριο του Xbox One. Θα γινει το βασικο μου και στο PC. Αν μπορουσα θα το εβαζα και στο PS4!

21. The Following User Says Thank You to Roy For This Useful Post:

apoksilosi (07-06-2014)

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

ειδικα που ειναι μικρο δεν βολευει με την καμια

PS4forums Fanatic spartan's Avatar
    PSN ID
    air23gr

Editor Viper's Avatar
    PSN ID
    kamenos13
    Name
    Κώστας

Destiny's Xbox One resolution raised after Kinect GPU reserve removal

"Even our friends at Bungie, and I've been spending a lot of time down there, they're going to pick up the June SDK update for Destiny, and they're going to up the resolution of Destiny based on this change. So I think it's just a great time for us."

PSN ID
    kostasb13
    Name
    Κώστας

Ωραια, θα μαθουμε και αλλες αναλυσεις...απο τα 792p στα 823p...

Bookmarks

Bookmarks