Προσωπικά μου φαίνεται αστείο σοβαρό racing game να τρέχει σε 30 fps και πόσο μάλλον να δηλώνει οτι είναι και το καλύτερο πράγμα... Για ποιον ακριβώς?
BigBOSS (01-05-2014)
Για τις πιστες και τη λεπτομερεια που θελουν να βαλουν το ειπε
Yparxei tropos na paiksei sta 60.Na pesei h analysh sta 720p..Pantws sovara twra,an h ms etrexe ta games sta 30 nomizw ola 1080p tha etrexan deadrising eksairoymenoy..k anti gia resolutiongate tha eixame framerateogate.....apo thn allh h sony kanei ayto akrivws.... opote den thn pairnei gia 1080-60 rixnei to frame rate k oxi thn analysh eite efevriskei alles patentes gia na kerdizei resoyrses opws oi mpares toy the order kai to "i" toy killzone..meta leei oti ayto einai to idaniko gia to game,oloi (sxedon)eite thn pisteyoyn eite tyxainei na symfwnoyn mazi ths k ola kala..
Και τα NFS που ειναι Arcade Racing παλι σε 30fs παιζουν. Δεν ειδα κατι ασχημο στο gameplay τους.
Γούστα είναι αυτά, εμένα δε μου αρέσει καθόλου το nfs και όλα τα παρόμοια arcade, οπότε αν και το driveclub είναι ένα παρόμοιο arcade δε θα μου προξενήσει κανένα ενδιαφέρον οπότε τσάμπα ασχολούμαι τώρα με το πόσα fps θα τρέχει.
Πάντως, από περιέργια θέλω να δω πόσο καλύτερα γραφικά θα έχει από το gt6 που τρέχει σε native 1080p με 60fps ώστε να μην μπορεί να τρέχει στo ps4 με 60fps.
Last edited by gonzalez; 30-04-2014 at 21:40.
PS+ version of Driveclub will have 5 tracks (1 country) and 10 cars.
https://twitter.com/werezompire/stat...62319483310080
http://blog.eu.playstation.com/2014/...comment-505337
The PlayStation Plus Edition hasn’t changed. It’s hardly a demo because you get access to all of the game’s features online and offline. The difference is that you only have 10 cars and you can only race in one country (which gives you access to 5 tracks with 11 distinct variants).Simply because the PlayStation Plus Edition doesn’t include all of the cars and tracks that you’ll need to complete DRIVECLUB Tour.
Αναμενόμενο αλλά σίγουρα έτσι όπως το είχαν παρουσιάσει στην αρχή, είμαι σίγουρος ότι όλοι περίμεναν κάτιτι περισσότερο. Τέλος πάντων, έτσι δοκιμάζουμε και αν μας αρέσει το αγοράζουμε κιόλας. Ελπίζω μόνο να έχουν με κάποιο τρόπο προβλέψει την συμβατότητα των saves ή κάποιο transfer από την plus στην πλήρη έκδοση.
βρε γιαννακη κατσε παιξε στο xbox done που κλεινουν σιγα σιγα την παραγωγη γιατι δεν πουλαει ουτε στην Αμερικη καλα καλα και ασε μας εμας να παιζουμε οτι θελουμε. Το Driveclub δεν ειναι GT, οταν βγει το GT τοτε μιλαμε, επισης ολα τα multiplatform παιζουν καλυτερα σε εμας. Τελος μην αρχισω να αναφερω τα σπασμενα μαυρα με το "δηθεν" full rgb που εχετε γιαυτο αστο καθιστε παιξτε στα 720 αντε 900p και αφηστε μας εμας να παιζουμε infamous στα 40fps με ενα neogaf να τρεχει διαγωνισμο "φωτογραφιας" μιας και το παιχνιδι εχει ΤΑ ΤΡΕΛΑ ΓΡΑΦΙΚΑ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙΤΕ
Εγώ πάντως δεν έχω πρόβλημα με τα κλειδωμένα 30fps. Προτιμώ το eye candy πάντα στα παιχνίδια και από ότι φαίνεται το DC θα έχει μπόλικο. Επίσης εκτιμώ τη λεπτομέρεια στο περιβάλλον γύρω από το δρόμο. Ένα καλοφτιαγμένο περιβάλλον εμπνευσμένο από πραγματικά τοπία δίνει ατμόσφαιρα και χαρακτήρα. Να σου δίνει άλλη αίσθηση η πίστα στους παγωμένους δρόμους της Νορβηγίας από την πίστα στην καταπράσινη Σκωτία ή τα παράλια κάποιας άλλης χώρας με φόντο τη θάλασσα.
Ήταν κάτι που με είχε πορώσει άσχημα στο Need for Speed στο Panasonic 3DO!
@Giannis1979 Τσέκαρε αυτό φίλε:
http://www.cinemablend.com/m/games/F...ild-60711.html
Τουλάχιστον εγώ δεν χρειάζεται να ανέχομαι τις παπάτζες της MS!
spartan (01-05-2014)
power of the cloud...lol downgraded μεχρι τα μπουνια
BigBOSS (01-05-2014)
Εγω μια χαρα γουσταρω να παιζω παιχνιδια με 30 φρειμς το δευτερολεπτο(ειδικα οταν βλεπω τετοιες γραφικαρες στην οθονη μου σαν του driveclub)Και να μην ξεχνομαστε και αλλο αποκλειστικο της σονυ που ειναι και αυτο καρφωμενο σε 1080p αναλυση.
teras1 (01-05-2014)
dhladh PAROYLH pisteyeis oti ayto p vlepoyme sto drive club einai upper apo to forza 5?OMG..Koita h diafora mas ksereis poia einai?egw mporei na goystarw to one gia toys dikoys moy logoys alla apo kei k pera prospathw otan milaw na lew MONO oti vlepw.k OXI OTI THELW NA VLEPW OPWS esy.Sto exw apodeiksei poikilotropws ayto me teleytaio paradeigma to POLL gia provlhmatika Dualshock 4 pou anoikses epeidei anefera egw oti exei provlhmata to controller.An tou rikseis mia matia twra poy exei ksexastei to thema tha deis oti to 50+ tois ekato exei provlhma..Epishs na ksereis oti thn anafora mou sto drive club thn ekana gia na deiksw pws antimetwpizei h sony kai pws h ms periptwseis opou ta resourses den arkoyn..KAI OTIDHPOTE ANEFERA ANTAPOKRINETAI PLHRWS STHN MEXRI TWRA PRAGMATIKOTHTA..frame rate rixnei h sony,analysh h ms.Oyte oti einai kalytero to one eipa oyte oti den einai pio dynato to ps4.An loipon mporeis na syzhthseis dhmioyrghka exei kalws alliws asto!
υπάρχει και ο τρίτος δρόμος, να μην βάλεις ένα δύο φίλτρα, να ριξεις λιγο τα textures και το shadows detail και να τρέχει το παιχνίδι (όλα τα παιχνίδια) σε 1080p/60fps.
άμα φορτωσαν το χώρο εκτός δρόμου/πιστας με πολλά περιττά για ένα racing game είναι λογικό να τρέχει στα 30 fps.
Bookmarks