Page 3 of 51 FirstFirst 123456713 ... LastLast
Results 41 to 60 of 1019

Thread: Project CARS

Forum GOD muku's Avatar
    PSN ID
    muku0-400
    Name
    Vladimir

Quote Originally Posted by Kkritikos View Post
    Το οτι βγαινουν κ τρεχουν εκτος πιστας,χωρις καμια επιπτωση στην οδηγηκη συμπεριφορα λες κ τρεχουν στην πιστα ακομα, κ ξαναμπαινουν κ τρεχουν-φρεναρουν χωρις το παραμικρο προβλημα ειναι οκ?Στο gt οταν βγεις κ μπεις παλι στην πιστα μεχρι να καθαρισουν τα λαστιχα δεν εχεις την καταλληλη προσφηση κ πρεπει για λιγο να οδηγας πιο χαλαρα.
    Σιγουρα αναμεσα στα αλλα 2 racers δειχνει καλυτερο
    Ξαναλέω αν δεν παίξεις δεν θα καταλάβεις και πολλά. Δεν έχω βγει ποτέ εκτός δρόμου με 130-140χλμ αλλά υποθέτω όταν (και αν...) το λάστιχο πατήσει ξανά άσφαλτο με τέτοια ταχύτητα δεν θα θέλει και πολύ για να καθαρίσει από το χώμα.

Μην μου πεις ότι στο GT δεν έχει τύχει ποτέ να κάνεις προσπέραση από το χώμα και να φρενάρεις πάνω σε άλλο όχημα. Εμένα πραγματικά το σκηνικό αυτό από το βίντεο δεν μου λέει τίποτα.

Αν δεν παίξω το παιχνίδι να δω πως συμπεριφέρεται το αμάξι δεν βγάζω κανένα βιαστικό συμπέρασμα. Από την εσωτερική κάμερα η συμπεριφορά φαίνεται λογική. Το βίντεο από τη Laguna Seca φαίνεται ενθαρρυντικό. Στα θετικά του παιχνιδιού είναι τα next gen γραφικά και ο απίστευτος ήχος. Από εκεί και πέρα μένει να δούμε τι θα λέει από gameplay και γενικά σαν παιχνίδι.

Quote Originally Posted by muku View Post
    Ξαναλέω αν δεν παίξεις δεν θα καταλάβεις και πολλά. Δεν έχω βγει ποτέ εκτός δρόμου με 130-140χλμ αλλά υποθέτω όταν (και αν...) το λάστιχο πατήσει ξανά άσφαλτο με τέτοια ταχύτητα δεν θα θέλει και πολύ για να καθαρίσει από το χώμα.

Μην μου πεις ότι στο GT δεν έχει τύχει ποτέ να κάνεις προσπέραση από το χώμα και να φρενάρεις πάνω σε άλλο όχημα. Εμένα πραγματικά το σκηνικό αυτό από το βίντεο δεν μου λέει τίποτα.

Αν δεν παίξω το παιχνίδι να δω πως συμπεριφέρεται το αμάξι δεν βγάζω κανένα βιαστικό συμπέρασμα. Από την εσωτερική κάμερα η συμπεριφορά φαίνεται λογική. Το βίντεο από τη Laguna Seca φαίνεται ενθαρρυντικό. Στα θετικά του παιχνιδιού είναι τα next gen γραφικά και ο απίστευτος ήχος. Από εκεί και πέρα μένει να δούμε τι θα λέει από gameplay και γενικά σαν παιχνίδι.
    Εχεις παιξει καθολου gt6?

Elite dspug7's Avatar
    PSN ID
    dspug7
    Name
    Διαμαντης

εχει δικιο ο kkritikos. στο βιντεακι βγαινει εκτος στην αριστερη στροφη και ουτε λιγα μουτρα δεν πεταει, δεν ειναι φυσιολογικο το οτι ξαναμπαινει στον αγωνα τοσο ευκολα. και επισης το υπερβολικο μπρος πισω που κανει η καμερα στις επιταχυνσεις/επιβραδυνσεις.... το παιχνιδι καλο το βλεπω, αλλα οταν μιλανε για simulator κραταω μικρο καλαθι γιατι και στο assetto corsa που εχει βγει για pc (early access ακομα αλλα δεν περιμενω και πολλες βελτιωσεις) αλλα μας παρουσιαζανε στην αρχη.

Forum GOD muku's Avatar
    PSN ID
    muku0-400
    Name
    Vladimir

Αρκετά. Εσύ?

Quote Originally Posted by dspug7 View Post
    εχει δικιο ο kkritikos. στο βιντεακι βγαινει εκτος στην αριστερη στροφη και ουτε λιγα μουτρα δεν πεταει, δεν ειναι φυσιολογικο το οτι ξαναμπαινει στον αγωνα τοσο ευκολα. και επισης το υπερβολικο μπρος πισω που κανει η καμερα στις επιταχυνσεις/επιβραδυνσεις.... το παιχνιδι καλο το βλεπω, αλλα οταν μιλανε για simulator κραταω μικρο καλαθι γιατι και στο assetto corsa που εχει βγει για pc (early access ακομα αλλα δεν περιμενω και πολλες βελτιωσεις) αλλα μας παρουσιαζανε στην αρχη.
    Συμφωνώ ότι δεν είναι φυσιολογικό. Απλά αυτό που προσπαθώ να πω και δεν γίνομαι κατανοητός είναι το ότι επειδή αυτή η συμπεριφορά δεν είναι ρεαλιστική δεν σημαίνει ότι και η υπόλοιπη οδήγηση δεν θα είναι ρεαλιστική. Γι αυτό έκανα και τη σύγκριση με το GT. Γιατί και το GT δεν έχει ρεαλιστική συμπεριφορά στις εξόδους. Όπως και οι συγκρούσεις είναι για τα πανύγηρια. Παρόλα αυτά, μπορείς να πεις ότι το παιχνίδι δεν είναι sim? Όχι, γιατί η φυσική του στην οδήγηση είναι εκπληκτική. Το ίδιο μπορεί να ισχύει και με το Project Cars και μέχρι να το πιάσουμε στα χέρια μας να δούμε πως συμπεριφέρονται τα αυτοκίνητα και τι επιλογές μας δίνει το παιχνίδι ως προς τα συστήματα υποβοήθησης, που όπως σωστά ανέφερε ο Majere μπορεί να επηρρεάζουν τέτοιες εξόδους, δεν νομίζω ότι είναι λογικό να βγάζουμε συμπεράσματα απλά βλέποντας ένα βίντεο και παρατηρώντας μόνο τα αρνητικά.

Αρκετά. Εσύ?

Συμφωνώ ότι δεν είναι φυσιολογικό. Απλά αυτό που προσπαθώ να πω και δεν γίνομαι κατανοητός είναι το ότι επειδή αυτή η συμπεριφορά δεν είναι ρεαλιστική δεν σημαίνει ότι και η υπόλοιπη οδήγηση δεν θα είναι ρεαλιστική. Γι αυτό έκανα και τη σύγκριση με το GT. Γιατί και το GT δεν έχει ρεαλιστική συμπεριφορά στις εξόδους. Όπως και οι συγκρούσεις είναι για τα πανύγηρια. Παρόλα αυτά, μπορείς να πεις ότι το παιχνίδι δεν είναι sim? Όχι, γιατί η φυσική του στην οδήγηση είναι εκπληκτική. Το ίδιο μπορεί να ισχύει και με το Project Cars και μέχρι να το πιάσουμε στα χέρια μας να δούμε πως συμπεριφέρονται τα αυτοκίνητα και τι επιλογές μας δίνει το παιχνίδι ως προς τα συστήματα υποβοήθησης, που όπως σωστά ανέφερε ο Majere μπορεί να επηρρεάζουν τέτοιες εξόδους, δεν νομίζω ότι είναι λογικό να βγάζουμε συμπεράσματα απλά βλέποντας ένα βίντεο και παρατηρώντας μόνο τα αρνητικά.
    Μονο πλατινα εχω παρει,χωρια τις υπολοιπες ωρες που συνεχιζω να γραφω
    Το gt δεν εχει ρεαλιστικη συμπεριφορα στις εξοδους(??!!!)
    Κ μονο που λες οτι ειναι οκ σε ενα σιμ να βγαινεις εκτος πιστας κ να τρεχεις λες κ εισαι εντος,χωρις τις επιπτωσεις που εχουμε αναφερει, σταματαω αυτη την κουβεντα εδω
    Μακαρι το τελικο αποτελεσμα να ειναι διαφορετικο,να δουμε ενα πολυ ωραιο sim racing, για να δουμε ενα ακομα καλυτερο gt7

Forum GOD muku's Avatar
    PSN ID
    muku0-400
    Name
    Vladimir

Μονο πλατινα εχω παρει,χωρια τις υπολοιπες ωρες που συνεχιζω να γραφω
    Το gt δεν εχει ρεαλιστικη συμπεριφορα στις εξοδους(??!!!)
    Κ μονο που λες οτι ειναι οκ σε ενα σιμ να βγαινεις εκτος πιστας κ να τρεχεις λες κ εισαι εντος,χωρις τις επιπτωσεις που εχουμε αναφερει, σταματαω αυτη την κουβεντα εδω
    Μακαρι το τελικο αποτελεσμα να ειναι διαφορετικο,να δουμε ενα πολυ ωραιο sim racing, για να δουμε ενα ακομα καλυτερο gt7
    Για την πλατινα μαλλον δεν σε βαζει να παιζεις στην Willow Springs. Ποσο ρεαλιστικο ειναι να παιρνεις στροφη με κλιση, με 160-170, να πατανε οι 2 ροδες εξω και να επαναφερεις χωρις να συμβαινει τιποτα? Εκει δεν σε χαλαει που δεν βλεπεις διαφορα στην προσφυση μεχρι να καθαριστουν οι ροδες. Σου εδωσα ενα παραδειγμα μπορω να δωσω περισσοτερα αλλα δεν εχει νοημα να κανουμε κυνηγι μαγισσων. Η συζητηση οδηγειται σε gt vs projrct cars και δεν ηταν αυτος ο σκοπος μου. Οπως ειπα και πριν ο σκοπος μου ηταν με ενα παραδειγμα να δειξω οτι δεν χρειαζεται ενα racer να ειναι τελειο για να χαρακτηριστει sim. Ελπιζω να καταλαβαινεις τον συλλογισμο μου.

Για την πλατινα μαλλον δεν σε βαζει να παιζεις στην Willow Springs. Ποσο ρεαλιστικο ειναι να παιρνεις στροφη με κλιση, με 160-170, να πατανε οι 2 ροδες εξω και να επαναφερεις χωρις να συμβαινει τιποτα? Εκει δεν σε χαλαει που δεν βλεπεις διαφορα στην προσφυση μεχρι να καθαριστουν οι ροδες. Σου εδωσα ενα παραδειγμα μπορω να δωσω περισσοτερα αλλα δεν εχει νοημα να κανουμε κυνηγι μαγισσων. Η συζητηση οδηγειται σε gt vs projrct cars και δεν ηταν αυτος ο σκοπος μου. Οπως ειπα και πριν ο σκοπος μου ηταν με ενα παραδειγμα να δειξω οτι δεν χρειαζεται ενα racer να ειναι τελειο για να χαρακτηριστει sim. Ελπιζω να καταλαβαινεις τον συλλογισμο μου.
    Παρε πισω κινηση οχημα μπες laguna βγες εκτος κ προσπαθησε να πας οπως πηγαιναν στο βιντεακι τα οχηματα που πηγαιναν εκτος κ ξαναμπες μεσα στην πιστα.

Elite BigBOSS's Avatar
    PSN ID
    BigBOSS_Gr

καλά και τα gran turismo δεν ειναι και τα πιο ρεαλιστικά racing.

Cool Member flyawaygr's Avatar
    PSN ID
    FlyawayGR
    Name
    Βασίλης

Hands on από insidesimracing.tv

Στάλθηκε από το GT-N5110 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    Last edited by flyawaygr; 04-05-2014 at 15:19.

10. The Following 3 Users Say Thank You to flyawaygr For This Useful Post:

muku (05-05-2014),Nek_Food (05-05-2014),pgp69 (06-05-2014)

Project Cars Has “High” Chance To Run at 60 FPS On The PS4; Devs Still Aiming For 60 FPS On PS4/XBO

http://gearnuke.com/project-cars-hig...60-fps-ps4xbo/

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Νόμιζα πως το 60 fps σε racing game ειναι δεδομένο.
    Spoiler!

Editor Kapa's Avatar
    PSN ID
    NMExK4PAS
    Name
    Γιωργος

Quote Originally Posted by mihalis13 View Post
    Νόμιζα πως το 60 fps σε racing game ειναι δεδομένο.
    Τοτε το Driveclub ειναι platform...

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Quote Originally Posted by Kapa View Post
    Τοτε το Driveclub ειναι platform...
    Δεν ειμαι fan των racing games, αλλα βλεπω κοσμο που εχει μια ιδέα παραπάνω για μένα να λεει οτι 60fps σε ενα racing game δεν ειναι κατόρθωμα, αλλα δεδομένο.
    Spoiler!

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

“We’re already there on PS4, so high : )”

ειμαι HIGH!!!

Elite gonzalez's Avatar
    Name
    Κώστας

Το θέμα είναι και το πόσο τους παίρνει χρονικά να κάνουν optimize τον κώδικα τους για να μπορέσει να τρέχει με τα γραφικά που έχουμε δει και στο ps4, μακάρι βέβαια να είναι ήδη εκεί όπως λένε και να παραμείνουν εκεί.
    Έχω κουραστεί λίγο από δηλώσεις του τύπου targeting 1080p 60fps και στο τέλος να καταλήγουν στα 30.

Forum GOD muku's Avatar
    PSN ID
    muku0-400
    Name
    Vladimir

Screenshot comparison PC Max Settings/PS4. Φαίνονται πολύ κοντά!

http://www.dualshockers.com/2014/05/...oth-platforms/

Administrator Slay's Avatar
    PSN ID
    Slay2012

απο το παραπανω συγκριτικο, η μονη μεγαλη διαφορα που βλεπω ειναι στην γεωμετρια των αυτοκινητων, btw βγηκαν σημερα και 9 νεες φωτογραφιες απο την εκδοση του PS4.

19. The Following User Says Thank You to Slay For This Useful Post:

kostasb13 (06-05-2014)

PC Max Settings VS PS4.

Πολυ καλα κρατιεται το PS4 στη συγκριση. Αναφερει το dualshockers οτι υπαρχουν λιγοτερα πολυγωνα στο PS4 και καλυτερο Anti-Aliasing στο PC προφανως, αλλα ειναι πολυ καλο το αποτελεσμα!

Click image for larger version. 

Name:	ProjectCARS_PC-1-wm.jpg 
Views:	60 
Size:	25.8 KB 
ID:	4799
    Click image for larger version. 

Name:	ProjectCARS_PS4-1-wm.jpg 
Views:	58 
Size:	25.8 KB 
ID:	4801
    Last edited by Roy; 06-05-2014 at 19:41.

Administrator Slay's Avatar
    PSN ID
    Slay2012

Βρε Roy, 2 posts ποιο πανω το ειχε βαλει ο muku.

Quote Originally Posted by Slay View Post
    Βρε Roy, 2 posts ποιο πανω το ειχε βαλει ο muku.
    Με τυφλωσαν οι photos σου γι αυτο!

Page 3 of 51 FirstFirst 123456713 ... LastLast

Bookmarks

Bookmarks