Ενταξει το παρακατω ειναι πραγματικα εντυπωσιακο...
Οντως πολύ εντυπωσιακό..! Για να δούμε..
"You either hang onto your morals and die, or do everything you need to survive"
Stunning Project CARS PS4 Screenshots Are All Taken in Game with No Tricks; DualShock 4 Will be Competitive with Wheels
All screenshots were taken simply by pausing the game during gameplay and taking a screenshot.
No special modes or dev team-only features or downscaling from some huge resolution – just the same functionality that you the players will have too.
Ελπιζω να μην ειναι μονο φρου φρου και αρωματα, γιατι εχω δει μερικα βιντεακια κ δεν μου φανηκε και πολυ sim
MajereMP44 (03-05-2014)
Καλο θα ειναι πιστευω!
Kapa (03-05-2014)
Εντυπωσιακότατο! Να δούμε και τι αίσθηση θα δίνει στο τιμόνι. Πάντως από τα περισσότερα βίντεο που έχω δει φαίνεται να περνάει πολύ ωραία στην εσωτερική κάμερα τις αντιδράσεις του αυτοκινήτου, κάτι που και στο gt είχε γίνει πολύ καλή δουλειά.
Τι σε χάλασε ακριβώς? Η συμπεριφόρα στην έξοδο και η επαναφορά με στούκι στον διπλανό? Στο Gran Turismo ακόμα οι έξοδοι είναι χάλια και ακόμα μπαίνεις στις στροφές με μαξιλαράκι τον αντίπαλο ύστερα από 20 χρόνια και 6 παιχνίδια. Παρόλα αυτά δεν νομίζω ότι αυτό καθιστά το gt μη sim racer.
Χωρις να το έχουμε πιάσει στα χέρια μας οποιαδήποτε συμπεράσματα ως το προς επίπεδο ρεαλισμού δεν είναι ασφαλή. Σίγουρα δεν φαίνεται arcade. Και λογικά ανάμεσα στα 2 racers της προκοπής που θα έχει το ps4 μέχρι το επόμενο Gran Turismo αυτό φαίνεται καλύτερο.
Το οτι βγαινουν κ τρεχουν εκτος πιστας,χωρις καμια επιπτωση στην οδηγηκη συμπεριφορα λες κ τρεχουν στην πιστα ακομα, κ ξαναμπαινουν κ τρεχουν-φρεναρουν χωρις το παραμικρο προβλημα ειναι οκ?Στο gt οταν βγεις κ μπεις παλι στην πιστα μεχρι να καθαρισουν τα λαστιχα δεν εχεις την καταλληλη προσφηση κ πρεπει για λιγο να οδηγας πιο χαλαρα.
Σιγουρα αναμεσα στα αλλα 2 racers δειχνει καλυτερο
djpar (03-05-2014),MajereMP44 (03-05-2014),teras1 (04-05-2014)
Σωστη η παρατήρηση του κρητικου
1)Τα αμάξια που είναι εκτός πίστας συνεχίζουν να κοντράρουν τα υπόλοιπα που ειναι εντός πιστας και
2) οταν ξαναμπαινουν φρεναρουν ωραιοτατα, στριβουν κανονικα κλπ.
Στο GT σπανια να διατηρησεις την ταχυτητα σου οταν και οι 4 ροδες πατανε εκτος πιστας και ακομη και να τα καταφέρεις (σε καποιες πιστες δεν ειναι τοσο βαθια η αμμος ή το χωμα στο πλάι της πιστας) , όχι απλά δε στρίβεις αλλα αν μπεις μεσα και πατησεις γκαζι γυριζει ολο το αμαξι.
Το μόνο που κραταω επιφυλάξεις είναι μηπως και εχουν ανοιχτες τις βοηθειες στα video που δειχνουν και το ποσος ρεαλισμος υπάρχει κλπ.Τις παραμέτρους δεν τις ξέρουμε δηλαδή, οπότε θα το δούμε.
Σίγουρα φαίνεται καλύτερο απο το froza πάντως για πλάκα.
Satan has left his killing floor
PS4
μπορει να μην γινει ποτε gt αλλα εγω χαιρομαι που καποια εταιρια προσπαθει να βγαλει sim και προς το παρον ειμαι υπερ.
Γενικα παρατηρησα και στην "formula" οτι στριβει πολυ αποτομα χωρις επιπτωσεις γενικα καπως η κινηση ειχε το κατι που δεν μου αρεσε οχι βεβαια οτι το παιχνιδι δεν ειναι στον σωστο δρομο ειδικα τωρα που θα βγει και σε κονσολες και θα εχει μεγαλυτερο κοινο που θα ενδιαφερεται για το παιχνιδι, το feedback ειναι οτι καλυτερο υπαρχει στην σημερινη εποχη για τα video games μην ξεχναμε τις αλλαγες/bug που εχουν γινει σε kz-cod-bf-nba2k-fifa κτλ
Kkritikos (03-05-2014)
Bookmarks