και μενα μου φανηκε λιγο ''off'' o ηχος της αλλαγης με την κινηση χεριου..τεσπα.
Μπορεις να κανεις upgrades(μηχανικα) στα αμαξια οπως στο GT πχ?
Καλημέρα.
Αυτό που λες στο 0:18, είναι άφημα γκαζιού, στιγμιαία (δύο) σκασίματα από τις βαλβίδες και μετά αλλαγή ταχύτητας. Τουλάχιστο αυτό κατάλαβα.
Όσο αφορά τις μηχανικές βελτιώσεις, κάπου είχα διαβάσει (δυστυχώς δεν θυμάμαι που), ότι θα έχει.
Δεν περιμένω βέβαια επιπέδου Gran Turismo...
Λες να φταίει το PC σου; Για τσέκαρε το βίντεο από άλλο υπολογιστή ή από ταμπλέτα/κινητό.
Το βλέπω και το ξαναβλέπω και είναι συγχρονισμένο βίντεο - ήχος. Λες να έχω φυσικό lag στο αυτί και για αυτό να συγχρονίζονται;![]()
Δεν ξέρω ίσως να λαγκάρω κι εγώ! Θα το δω και στο κινητό όταν πάω σπίτι. Αλλά εντάξει, πολύ σημασία του δώσαμε. Πιο πιθανό είναι να λαγκάρει το pc ή το βίντεο να μην είναι καλό.
Το πιο ουσιώδες που προσπεράστηκε είναι η ερώτηση περί βελτιώσεων. Μάλλον θα μπορείς να αλλάξεις πάρα πολλές ρυθμίσεις πχ στην ανάρτηση, στις σχέσεις ταχυτήτων κλπ. Αλλά αν κατάλαβα καλά δεν θα μπορείς να τα κάνεις upgrade. Πχ να αυξήσεις την ιπποδύναμη ή να βάλεις μεγαλύτερα φρένα κοκ. Αρκετά ξενερουά θα έλεγα. Από το FAQ στο site τους :
Can we upgrade the cars?
Since the game covers such a variety of motorsports, each with their own performance restrictions, all vehicles are non-upgradable and come pre-installed with the best parts possible.
Can you tune the cars?
Yes! Project CARS has a deep tuning system with full control over all aspects of the car's performance. Troubleshoot common problems by checking with the in-game Engineer, get useful hints on technical details via the Digital Manual, and visit the dedicated Test Track to see how your changes perform out on the tarmac.
FurionMike (27-02-2015)
Λογικό μου ακούγεται μιας και υποτίθεται ότι διαγωνίζεσαι σε αγώνες με συγκεκριμένους περιορισμούς και προδιαγραφές και προφανώς όπως αναφέρεται μάλιστα, τα αυτοκίνητα είναι ήδη στο μέγιστο επιτρεπτό όριο ρυθμίσεων ανά event. Αν δεις και σε Nascar κλπ όλα σχεδόν τα οχήματα έχουν ταυτόσημα χαρακτηριστικά, το ίδιο λίγο πολύ ισχύει και στα υπόλοιπα events. Επίσης, αυτό το παίρνω μαμά αυτοκίνητο και το τουμπανιάζω με ό,τι βρω για να το κάνω να πιάνει warp speed δεν είναι και απόλυτα του γούστου μου, χώρια που αλλοιώνει την εμπειρία σε μερικούς αγώνες αφού αν σου επιτραπεί να ανεβάσεις πολύ το PI (performance index) του οχήματος σου, ρίχνεις στα αυτιά στα υπόλοιπα οχήματα και βγαίνεις εκτός συναγωνισμού.
Project Cars: Gameplay Video Gives A Good Look At AI Intelligence
StarRider (08-03-2015)
Από πίστες καλά πάμε, υπάρχουν και point to point διαδρομές για πιο ελεύθερες καταστάσεις.
Σίγουρα λείπουν κάποιες που έχουμε δει σε βιντεάκια αλλά είτε δεν έχει ενημερωθεί πλήρως το site είτε τα αφήνουν για κάποιο season pass, dlc κλπ κλπ.
Spoiler!
http://www.projectcarsgame.com/locations.html
AriStos13 (10-03-2015),euromaster (10-03-2015),Kapa (10-03-2015),Nek_Food (10-03-2015)
Ενταξει παιδια, οσοι ενδιαφερεστε για το παιχνιδι αξιζει να δειτε ολο το βιντεο. Παρακολουθειστε την ΑΙ. Λες και υπαρχει ενας διαφορετικος οδηγος σε καθε αμαξι.
Mου τρεχουν τα σαλια, ευτυχως το εχω κανει preorder....
Νομιζω οτι τα καιρικα φαινομενα εχουν κλιμακα. Δεν ειναι ιδια συνεχως.
Αν λες για το εφφε πανω στο τζαμι της καμερας, ηταν απογοητευση εδω και καιρο.
Η βροχη παντως δεν φαινεται καλα στο παραπανω βιντεο επειδη μαλλον ειναι νυχτερινη πιστα. Δεν θυμαμαι να εχω δει βροχη σε νυχτερινη πιστα σε προηγουμενα βιντεο.
Χαχαχαχαχα!! Ξανα-καθυστερει το Project Cars. Μεσα Μαιου αυτη τη φορα.
Φαρσοκωμωδια η φαση
Bookmarks