Η πρώτη σοβαρη προσπαθεια μου να φτιαξω κατι αξιόλογο με το SHAREfactory ειναι γεγονος.
Η πρώτη σοβαρη προσπαθεια μου να φτιαξω κατι αξιόλογο με το SHAREfactory ειναι γεγονος.
Μπαινω σημερα bf,με το που ξεκιναει να φορτωνει να το πρωτο crash...Με το δευτερο φορτωνει κανονικα,μπαινω multi κ λειπει η επιλογη για rental server κ θυμαμαι οτι καπου στο battlelog διαβασα χθες οτι ειχαν αναφερθει περιπτωσεις για επιστροφη χρηματων σε καποιους που νοικιασαν σερβερ γιατι ειχαν προβληματα...Το εχει παρατηρησει κανεις αλλος?
Σε rush στο πρωτο respawn που κανεις αν μπεις σε μαχη που ειναι σε εξελιξη σε βαζει χωρις να κρατας οπλο για καμια 30sec!!!
Σε conquest large δεν το κανει... φαντασου κανω spawn στη μεση της μαχης και ειμαι χωρις οπλο... Βγαινει μπροστα μου εχθρος και πατουσα τα παντας μπας και κανει κατι...
Με γαζωσε ο αλλος!
donkixoths (02-05-2014)
UPDATE 4/30: Due to a high demand for the Rent-a-Server Program on PlayStation 4, we’ve noticed an issue with 64-player servers and removed the RSP option on this platform until players can properly access what they’ve paid for. We apologize for any inconvenience and appreciate your patience as we continue to improve the RSP program.
Βλακεία θα έκαναν πάλι!
Κάποιοι λένε ότι γέμισαν οι rented servers aimbots και άλλα...
Rent a server...
Μήνυμα admin: no snipers or i will ban you.
...ο admin με σκοτώνει με sniper.
Awesomeness!
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Akrida79 (02-05-2014)
Akrida79 (02-05-2014)
Akrida79 (02-05-2014)
ρε παιδια δεν το βλεπω παραλογο, αυτος που νοικιασε τον server μπορει να κανει ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ απλα μην μπαινετε σε αυτους
Ναι δίκιο έχεις αλλά κάπου έπρεπε να υπάρχει και αξιολόγηση από τούς παίκτες. Δεν μπορώ να χάνω τον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο μου ψάχνοντας 4-5 σέρβερ μέχρι να πετύχω κάποιον καλό. Γι αυτό κι εγώ τούς αποφεύγω εκτός αν έρχονται με συστάσεις όπως από τα παιδιά εδώ.
ΕΡΩΤΗΞΗ
ψηνω να παρω το bf4 αλλα απο us psn store (λογω maxplay.gr).δεν νομιζω να εχει θεμα με τους σερβερς (με χειροτερο lag)λογο του οτι ειναι αμερικανικο.;Ειναι γελοια ερωτηση και νομιζω πως δεν εχει προβλημα αλλα οφειλω να ρωτησω..
περαν απο το οτι θα πρεπει μελλοντικα το premium να το παρω (και γενικα οτι add on εχει το bf4) απο us psn store δεν νομιζω να εχω καποιο αλλο προβλημα..
am i right?
NBA 2K LIKE A BOSS!
Δεν υπαρχει προβλημα με lag. Περα απο το λογικο που εχουμε ολοι.
Οταν αγορασεις απο το αμερικανικο store το παιχνιδι, θα πρεπει να αγορασεις απο το αμερικανικο store και τα DLC.
Το προφιλ που κατεβαζει το παιχνιδι, θα γινει primary στη κονσολα του φιλου σου. Οταν θα κατεβασεις εσυ το παιχνιδι, θα μπει ο φιλος σου με το δικο σου προφιλ και θα το βαλει να κατεβαινει. Μετα μπαινετε με τα προφιλ σας και παιζετε το παιχνιδι.
Αν και ο φιλος σου θελει να σου μοιρασει ενα παιχνιδι, τοτε θα γινει κανεις primary το δικο του προφιλ στη κονσολα σου.
Δωσε λιγο προσοχη εδω!
Εσυ που κατεβαζεις το παιχνιδι και το μοιραζεις, μπορεις ΜΟΝΟ να παιξεις με το προφιλ που κατεβασε το παιχνιδι. Ο φιλος σου που του εχεις μοιρασει το παιχνιδι, μπορει να παιξει με οποιοδηποτε προφιλ στη κονσολα του.
Ο λογος του primary αυτος ειναι. Οτι οπου ενεργοποιειται τοτε αυτοματα μοιραζεται ολο το υλικο του με τα υπολοιπα account που βρισκονται στην κονσολα.
Δηλαδη εγω θα μπορω να παιξω το παιχνιδι που αγορασα απο το psn ΜΟΝΟ απο το αμερικανικο account και οχι απο το ελληνικο.;
ο φιλος μου μπορει κανονικα απο το δικο του ελληνικο;
ασχετο..αν αποφασισω να μην το κανω share και το κατεβασω εγω με το αμερικανικο μου account..παλι με το αμερικανικο θα πρπεει να παιζω η λεω παπαριες;
NBA 2K LIKE A BOSS!
Bookmarks