Page 118 of 166 FirstFirst ... 1868108114115116117118119120121122128 ... LastLast
Results 2,341 to 2,360 of 3316

Thread: Battlefield 4

ody να το παρω ?απλως μια γνωμη.

Moderator odytsak's Avatar

Ρώτα κανέναν που δεν είναι τόσο BF fan, εγώ τα 50 ευρώ για το Premium τα έδωσα πριν καν αγοράσω-κυκλοφορήσει το παιχνίδι.

χαχα κοιταξε και γω να το αγορασω θελω οποτε ξερω πολυ καλα ποιον ρωτησα

Advanced Member opozit's Avatar
    PSN ID
    receiver21

F2000 KILL STREAK 12/0

5. The Following 3 Users Say Thank You to opozit For This Useful Post:

GedoGt (27-04-2014),KOUROS-7- (27-04-2014),spyros arianara (28-04-2014)

Elite Starlord's Avatar
    PSN ID
    STARMICHAEL
    Name
    Μιχάλης

Τι είπανε ότι φτιάξανε; Γιατί σήμερα πάλι κολπάκια έκανε στο large...

Για να απαντήσω εγώ που είμαι μεν φαν της σειράς, περιστασιακός (λόγω υποχρεώσεων) παίκτης δε, το premium αξίζει μόνο αν ασχολείσαι στο επίπεδο του Οδυσσέα. Αν είσαι σαν εμένα, χαλαρός παίκτης, δεν αξίζει τα λεφτά του, σε αντίθεση με το 3 πιστεύω.

Editor Kapa's Avatar
    PSN ID
    NMExK4PAS
    Name
    Γιωργος

Το rubber-banding σε Rush παει συννεφο.

Να χαρω εγω Server...

8. The Following User Says Thank You to Kapa For This Useful Post:

Starlord (27-04-2014)

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

μα το ειπαν ξεκαθαρα, με τους νεους server εφτιαξαν το rubber banding στους 64 παιχτες οχι στα αλλα modes.

περα απο την πλακα λετε μονο στους conquest χαρτες να παιζουν οι νεοι server?

Editor Kapa's Avatar
    PSN ID
    NMExK4PAS
    Name
    Γιωργος

Quote Originally Posted by djpar View Post
    μα το ειπαν ξεκαθαρα, με τους νεους server εφτιαξαν το rubber banding στους 64 παιχτες οχι στα αλλα modes.

περα απο την πλακα λετε μονο στους conquest χαρτες να παιζουν οι νεοι server?
    Δηλαδη θα γινει ξεχωριστα για καθε ενα mode και για 16-32-64 ατομα ξεχωριστα?

Αν ειναι να μην κανονισω κατι για το 2018.

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

Λογικά μόνο το conquest large έφτιαξε λόγο οικονομίας

Quote Originally Posted by djpar View Post
    Λογικά μόνο το conquest large έφτιαξε λόγο οικονομίας
    Τι να φτιαξουν οι αχρηστοι???Λεω κ εγω το εφτιαξαν!!!Μια απο τα ιδια με το rubber σε 64 cq στους νεους χαρτες....

13. The Following User Says Thank You to Kkritikos For This Useful Post:

Starlord (28-04-2014)

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

εχτες ειδα και εγω κατι τηλεμεταφορες στο domination

Moderator odytsak's Avatar

Κάνουν ζέσταμα με τις τηλεμεταφορές εκεί στην DICE για το παιχνίδι που θα βγάλουν με την καινούρια χρονιά, το Star Wars Battlefront.

Elite Starlord's Avatar
    PSN ID
    STARMICHAEL
    Name
    Μιχάλης

Καλά κρασιά...

το αγορασα ...και δε το μετανιωσα τρεχει νερακι παντου εκτος απο naval strike που κανει λιιιιγα χαζα ,ουτος η αλλος χαζοι χαρτες ειναι οι naval σε καθε νησακι καμπερωμενοι sniper ,βεβαια θα τους δω και καλυτερα , καλυτεροι για μενα china rising ,φανταστικοι.Παντως σε σχεση με αυτα που μου εκανε εχει φτιαξει σε πολυ μεγαλο βαθμο, μαθαινω τα οπλα τωρα το damage , range κτλ ,γιατι μεχρι τωρα ολα ιδια ηταν απλα διακοσμητικα.Παλι εχει θεματα αλλα ουτε στου παπα...ενα στα τεσσερα παιχνιδια εχει απειροελαχιστο , ανεκτο rubberbanding που να συμβαινει μια αντε δυο φορες το πολυ για λιγο.Πριν τους σερβερ ηταν κυριολεκτικα και πολυ επιεικα unplayable για μενα.Αυτα αφορουν cq large , και νομιζω ερχετε και patch ε?

18. The Following User Says Thank You to spyros arianara For This Useful Post:

KOUROS-7- (30-04-2014)

Banned PS4forums Addict le_71's Avatar
    PSN ID
    Sgt-GRECO
    Name
    Λευτέρης

Είμαι σίγουρος πως δεν το μετάνιωσες. 6 μήνες μετά και περιμένεις σε κιου για να παίξεις με φίλους. Ολοι τους κράζουν, αλλά τα 64άρια τίκγα.
    Αναμένουμε party system, και τα δύο νέα map packs (αισίως 30 πίστες) μαζί με ότι νέο συμπεριλαμβάνεται στα 2 DLCs.
    Ακόμη και με τα προβλήματά του το game είναι διασκεδαστικό, και προ πάντων αντέχει στο χρόνο.
    Levels, unlocks, assignments, νέα όπλα, νέα trophies, νέα modes...... Απλά πραγματάκια που εξιτάρουν τους gamers και οχι ανεκπλήρωτα challenges (KZ:SF) και σοφιστικέ μαλακιούλες .

20. The Following User Says Thank You to le_71 For This Useful Post:

KOUROS-7- (30-04-2014)

το κρινω για bf, ηξερα τι ειναι λιγο πολυ, ετσι οπως εγινε τωρα εννοω γιατι πριν ηταν για τα αναθεμα, οσο αναφορα για το kz θεωρω οτι απλως δεν εχει content ,εκει ειναι το θεμα, πλεον τα στανταρ εχουν ανεβει και καποιοι δε το καταλαβαν...

Advanced Member opozit's Avatar
    PSN ID
    receiver21

τελικα το επομενο dlc βγαινει στις 3 μαιου?

Quote Originally Posted by spyros arianara View Post
    το κρινω για bf, ηξερα τι ειναι λιγο πολυ, ετσι οπως εγινε τωρα εννοω γιατι πριν ηταν για τα αναθεμα, οσο αναφορα για το kz θεωρω οτι απλως δεν εχει content ,εκει ειναι το θεμα, πλεον τα στανταρ εχουν ανεβει και καποιοι δε το καταλαβαν...
    Δεν ηξερα οτι τα στανταρ για τα σημερινα games ειναι το rubber bunding,broken netcode κ τα πολλα bugs...!!!Αυτο που μαλλον δεν καταλαβες ειναι οτι πηγαν να φτιαξουν,με τους ενισχυμενους σερβερ, το rubber bunding και ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ(μεχρι σημερα 6 μηνες μετα την κυκλοφορεια του!!!).Η μηπως δεν βλεπεις οτι με καθε update εμφανιζονται νεα bugs(death shield...).Αυτα ειναι τα στανταρ που εχουν ανεβει?

24. The Following User Says Thank You to Kkritikos For This Useful Post:

spyros arianara (29-04-2014)

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

χαιρομαι παντος που παιχτες του bf δεν πατανε ή πατανε ελαχιστα στο kz...domination και να καθετε ο αλλος σκυμμενος πισω απο κατι τοιχους μεσα σε κατι σκοταδια χωρις laser με σιγαστιρα και να βαραει και εγω να πεφτω με 1-2 σφαιρες το πολυ.
    Σε domination να βλεπω παιχτες να διακτινιζονται, αν ναι ξεχασα εφτιαξαν μονο τα 64player matches γιατι ολο το αλλο παιχνιδι τρεχει ρολοι.
    Καλα τα hitmarks δεν στεκουν καθολου μιας και εγω τρεχω και καλυπτομαι πισω απο τοιχο αλλα η σφαιρα πατυχαινει την "σκια μου" και πεφτω!
    Τανκ να βαραει και να πεφτει κτιριο επανω σε παιχτη και ο παιχτης να ζει...!
    Τανκ με το πολυβολο να παιρνει 7-8 hitmarks στα 2 μετρα και ο παιχτης να μην σκοτωνεται!

αυτα τα πραγματα εχει το battlefield και αλλα πολλα που δεν τα ξερω μιας και παιζω μια φορα τις 2 βδομαδες αλλα αυτο το παιχνιδι για τοσο ειναι...1 ΦΟΡΑ ΤΙΣ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ με assisted στοχους κτλ

ευτυχως που το kz δεν εχει καθολου assist και δυστηχως ή ευτυχως προς το παρον εχει λιγα ατομα και ΚΑΛΑ που ξερουν να παιζουν οι περισσοτεροι

φιλε Κρητικε ποτε μα ποτε δεν εχει βγει bf που να τρεχει αψογα , λογω του τεραστιου scale του ομως ολοι μας δειχνουμε μια επιεικια, αυτο ειναι αληθεια που λες αλλα πες μου ενα bf που να τρεχει καλυτερα.
    Σε εμενα το παιχνιδι βελτιωθηκε πολυ ,εχτες ειχα ισως την καλυτερη εμπειρια εβερ στο ps4 , ουτε λαγκ , ουτε rubber , αλλα σιγουρα εχει και θα εχει ενα θεμα στο synching , δηλαδη αυτοι που ελπιζουν οτι θα κρυβονται στη γωνια και δε θα τους βρισκουν οι σφαιρες λογικα ειναι καινουριοι παιχτες και τρεφουν φρουδες ελπιδες.
    Απο κει και περα δε το παιζω εξυπνακιας , γιατι για σενα μπορει να ειναι αλλη η κατασταση πολυ χειροτερη απο την δικη μου, οπως ηταν και η δικια μου τοσο καιρο, οποτε εχεις δικιο για οτι λες.

Τα στανταρ λεω οτi εχουν ανεβει οσο αναφορα το content.Ενας χαρτης του bf ειναι ολοι μαζι του kz λογικο ειναι το ενα να το βαριεσαι πιο γρηγορα.Αν ειναι να εχει τοσο μικρους χαρτες βγαλε 25 χαρτες στο δισκακι.
    Last edited by spyros arianara; 29-04-2014 at 14:43.

Bookmarks

Bookmarks