Page 122 of 166 FirstFirst ... 2272112118119120121122123124125126132 ... LastLast
Results 2,421 to 2,440 of 3316

Thread: Battlefield 4

Διαβασα χθες στο battlelog οτι εβγαλαν νεους test server, με μαλλον καλυτερο netcode.Θα τους βρειτε στο search πληκτρολογοντας EA Dice Test Server.Οι σερβερ που μου βγαζει ειναι αμερικη με χαρτες τους: HAINAN RESORT,CASPIAN BORDER,SILK ROAD,OPERATION MORTAR.Σε east us εχω πινκ 3 γραμμες κ σε west 5

Moderator odytsak's Avatar

Quote Originally Posted by pgp69 View Post
    Εγώ ούτε μια δεν τον έφαγα, και δεν έχω πρόβλημα με το παίχτη που βρίσκει και κάνει, αλλά με την εταιρία που αφήνει να γίνονται τέτοια περίεργα.
    Παντελή εννοείται πως φταίει η εταιρία και όχι ο χρήστης,
    λίγο πολύ όλοι κάποια στιγμή έχουμε ανακαλύψει κάποιο bug και καθήσαμε και διασκεδάσαμε,
    συνήθως μου τυχαίνει όταν κάνω spawn σε κάποιον και με glitchάρει.

Eίπα να εγκαινιάσω κι εγώ το SHAREfactory,
    στο βιντεάκι χρησιμοποιήθηκε άλλη οπτική παρουσιάζοντας γενικότερα τις μάχες και όχι εμένα ή τον εκάστοτε παίκτη.

4. The Following 5 Users Say Thank You to odytsak For This Useful Post:

Akrida79 (03-05-2014),Christos33 (03-05-2014),le_71 (03-05-2014),pgp69 (03-05-2014),three_brothers1 (03-05-2014)

Forum GOD Christos33's Avatar
    PSN ID
    Christoforos7
    Name
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

Metro έχει τρελή φάση τώρα τελευταία που κυνηγάω να πάρω το F2000 και έχω κολλήσει στο kill assist ribbon x2 και μπαίνω συνεχεια σε server με το Metro only (βεβαια το σπαστικό είναι μερική βάζουν περίεργους κανόνες).....αυτός ο χαμός που γίνετε στα σκαλιά έχει τρελό χαβαλέ

xbox:Christoforo7s

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

7. The Following User Says Thank You to djpar For This Useful Post:

Akrida79 (03-05-2014)

Banned PS4forums Addict le_71's Avatar
    PSN ID
    Sgt-GRECO
    Name
    Λευτέρης

Quote Originally Posted by Christos33 View Post
    Metro έχει τρελή φάση τώρα τελευταία που κυνηγάω να πάρω το F2000 και έχω κολλήσει στο kill assist ribbon x2 και μπαίνω συνεχεια σε server με το Metro only (βεβαια το σπαστικό είναι μερική βάζουν περίεργους κανόνες).....αυτός ο χαμός που γίνετε στα σκαλιά έχει τρελό χαβαλέ
    εδω που τα λεμε, εχει μια αρχοντια το κακομούτσουνο Βέλγικο F2000. Καλά κάνεις και το κυνηγάς. Πιστεύω το επόμενο Battlefield να έχει και κάποιο όπλο της δικής μας ΕΑΒ, όταν απαλλαγεί με το καλό από το καρκίνωμα των συνδικάτων.

9. The Following User Says Thank You to le_71 For This Useful Post:

Christos33 (03-05-2014)

Quote Originally Posted by KOUROS-7- View Post
    Εγώ θα το ξαναπώ ότι το παιχνίδι τρέχει κανονικότατα δηλαδή χωρίς lag και όλες οι σφαίρες πάνω στον αντίπαλο τώρα για τα beta μέρη του παιχνιδιού, καλώς είναι beta γιατί άμα δεν ήταν μαύρο φίδι που μας έφαγε...

Στάλθηκε από (300)x_GReeKouRoS_x7x
    Για μένα μίλησα για νεράκι το bf, προφανώς σε κάποιους πέφτει βαρη το παιχνίδι για την γραμμή τους

Cool Member donkixoths's Avatar
    PSN ID
    donkixoths

Quote Originally Posted by pgp69 View Post
    Πριν λίγο μπήκα σε ένα CQL με 2500 tickets στο metro, και πέσαμε στην περίπτωση, που μετά από σχεδόν 9 μήνες υπάρχουν ακόμη τέτοια κόλπα, που για μένα θέλουν προσοχή γιατί χαλάνε το game ακόμη περισσότερο

Attachment 4787

Attachment 4788

και το αποτέλεσμα του mach ήταν

Attachment 4789
    Τον έκανες το Αρ@#@δι report?
    Πάντως και εγώ που έχω κράξει το game καιρό τώρα μια διαφορά την έχω δει στους server και δεν είναι ιδέα μου φυσικά αυτά που έπρεπε να έχουν γίνει από την αρχή γίνονται τώρα..... ε έστω!

Στάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

12. The Following User Says Thank You to donkixoths For This Useful Post:

KOUROS-7- (03-05-2014)

To αρχ..δι και το κάθε αρχ..δι που μπορεί να είμαι εγώ, εσύ κι ο κάθε συμφορουμίτης δεν φταίει όταν γκλιτσάρει το παιχνίδι, ο προγραμματιστής φταίει,
    άλλο πράγμα είναι το hack και άλλο το glitch.

Είναι ανεπίτρεπτο να έχουν βγάλει εκατομμύρια δολλάρια από το συγκεκριμένο παιχνίδι, ακόμα να βγάζουνε λεφτά από τα DLC και να παρουσιάζει τέτοια φαινόμενα.

14. The Following 2 Users Say Thank You to odytsak For This Useful Post:

nickolas82 (03-05-2014),pgp69 (03-05-2014)

Cool Member donkixoths's Avatar
    PSN ID
    donkixoths

Οδυσσέα εν μέρει έχεις δίκιο αλλά όπως πολύ καλά ξέρεις και από το 3 κάτι τέτοια Αρ@#άκια δεν μένουν μόνο στις αστοχίες του προγραμματιστή...!!

16. The Following User Says Thank You to donkixoths For This Useful Post:

KOUROS-7- (03-05-2014)

PS4forums Fanatic three_brothers1's Avatar
    PSN ID
    three_brothers1

Μια ερώτηση . Αγόρασα και κατεβάζω το Bf. Ενώ στην αρχή έβγαλε ένα αρχείο 30γιγα περίπου μόλις το έβαλα σε stand by και το άνοιξα δε το έβλεπα αυτο το αρχείο αλλά ένα άλλο με 8 γιγα περίπου και ένα άλλο με 2 γιγα. Κατέβηκαν αυτά και με έβαλε στο παιχνίδι. Το campaign μου το έχει 100 και το full game στο 22%.στην download list δεν βλέπω να κατεβαίνει κάτι. Επίσης δεν βλέπω να κουνιέται και το 22%.
    NBA 2K LIKE A BOSS!

PSN ID
    three_brothers1

Τελικά κατεβαίνει . πήγα πάνω στο application πάτησα option και information. Εκει δείχνει ότι κατεβαίνει και έχω ακόμα 27 γιγα. Χαχα
    NBA 2K LIKE A BOSS!

Editor Kapa's Avatar
    PSN ID
    NMExK4PAS
    Name
    Γιωργος

Quote Originally Posted by three_brothers1 View Post
    Μια ερώτηση . Αγόρασα και κατεβάζω το Bf. Ενώ στην αρχή έβγαλε ένα αρχείο 30γιγα περίπου μόλις το έβαλα σε stand by και το άνοιξα δε το έβλεπα αυτο το αρχείο αλλά ένα άλλο με 8 γιγα περίπου και ένα άλλο με 2 γιγα. Κατέβηκαν αυτά και με έβαλε στο παιχνίδι. Το campaign μου το έχει 100 και το full game στο 22%.στην download list δεν βλέπω να κατεβαίνει κάτι. Επίσης δεν βλέπω να κουνιέται και το 22%.
    Μπορεις να παιξεις τη πρωτη αποστολη του Campaign για οσο το παιχνιδι κατεβαινει στο background.

Δεν υπαρχει προβλημα. Το λεγομενο Play as you Download.

PSN ID
    three_brothers1

Quote Originally Posted by Kapa View Post
    Μπορεις να παιξεις τη πρωτη αποστολη του Campaign για οσο το παιχνιδι κατεβαινει στο background.

Δεν υπαρχει προβλημα. Το λεγομενο Play as you Download.
    Είσαι ο ήρωας μου. Σε όλα τα ποστ μου ο πρώτος είσαι που απαντάει. Χαχα
    NBA 2K LIKE A BOSS!

21. The Following User Says Thank You to three_brothers1 For This Useful Post:

Kapa (03-05-2014)

Elite pgp69's Avatar
    PSN ID
    pgp5
    Name
    Παντελής

Quote Originally Posted by donkixoths View Post
    Μπα δεν έστειλα τίποτα, είμαι τις απόψεις ότι ο καθένας παίζει το παιχνίδι που του αρέσει, με την εταιρία τα βάζω που επιτρέπουν τέτοια σκηνικά να γίνονται ακόμη, και κάτι ακόμη τόσο μπορεί να του κόβει του παίχτη (του καθενός glitcha) που κάνοντας αυτό που κάνει μπορεί να νιώθει ότι είναι και ο καλύτερος του χορηγού, στο χέρι μου ήτανε να πατήσω quit και να μπω σε άλλο.

Spoiler!

Quote Originally Posted by donkixoths View Post
    Πάντως και εγώ που έχω κράξει το game καιρό τώρα μια διαφορά την έχω δει στους server και δεν είναι ιδέα μου φυσικά αυτά που έπρεπε να έχουν γίνει από την αρχή γίνονται τώρα..... ε έστω!

Νομίζω δεν βγάζει επιλογή για report αν δεν σου στείλει μήνυμα, μόνο το emblem σε αφήνει

Advanced Member opozit's Avatar
    PSN ID
    receiver21

- - - Updated - - -
    Last edited by opozit; 04-05-2014 at 08:36.

25. The Following 2 Users Say Thank You to opozit For This Useful Post:

Akrida79 (04-05-2014),KOUROS-7- (04-05-2014)

PSN ID
    three_brothers1

Καλημερα.
    10gb εμειναν για να τελειωσει το downloading του παιχνιδιου (επιτελους δηλαδη σημερα τελειωνει),οσοι θελουν ας με κανουν add.To psn id μου ειναι ιδιο με το username ου στο φορουμ και οσοι γουσταρουν με κανουν add (θα κανω και εγω οσους μπορω).Τα modes που επαιζα στο 3 με μανια και ζηλο ηταν τα:RUSH,DOMINATION.
    Premium δεν παιρνω ακομα γιατι καλα καλα ακομα δεν εχω μαθει τις πιστες (το ειχα νοικιασει πριν 3 μηνες το bf4 αλλα για μια μερα ) και θα περιμενω να βγει καμια προσφορουλα (χλωμο το κοβω βεβαια) απο το αμερικανικο psn απο οπου και αγορασα το παιχνιδι για ακομα πιο φθηνα.
    Τους περισσοτερο εμπειρους (στο bf4) που ρωτησα μου ειπαν πως παρολο που εχουν βγει map packs οι περισσοτεροι παιζουν τις αρχικες πιστες,αληθευει;
    NBA 2K LIKE A BOSS!

Banned PS4forums Addict le_71's Avatar
    PSN ID
    Sgt-GRECO
    Name
    Λευτέρης

Quote Originally Posted by three_brothers1 View Post
    Καλημερα.
    Τους περισσοτερο εμπειρους (στο bf4) που ρωτησα μου ειπαν πως παρολο που εχουν βγει map packs οι περισσοτεροι παιζουν τις αρχικες πιστες,αληθευει;
    Αληθεύει. Δυστυχώς..... Καλό λιώσιμο.

PSN ID
    three_brothers1

παιδια το commander στο multiplayer τι ειναι;
    NBA 2K LIKE A BOSS!

Bookmarks

Bookmarks