Αν διορθώσουν κάποια πράγματα θα τα χάσω τα λεφτά.Τι να κάνω...
Αλλά όσο μεγαλύτερη η παρέα τόσο πιο διασκεδαστικό γίνεται...
Ανεβαίνει και ένα βιντεάκι από τον χαμό με τα μπομπακια...
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Αν διορθώσουν κάποια πράγματα θα τα χάσω τα λεφτά.Τι να κάνω...
Αλλά όσο μεγαλύτερη η παρέα τόσο πιο διασκεδαστικό γίνεται...
Ανεβαίνει και ένα βιντεάκι από τον χαμό με τα μπομπακια...
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Παρεα με τον odytsak μεσα στο χαμο.....
odytsak (03-02-2014)
Ναι το μπρος πίσω ειδικά σε όχημα δεν το γλυτώσαμε ακόμα (αν και σαφώς πιο ήπιο). Εγώ βέβαια να μη μιλάω γιατί πρέπει πρώτα να συνηθίσω το L2/R2...
Κατά τα άλλα όλο το ΣΚ στο ps4 ούτε κιχ η σύνδεση. (βέβαια οι 4 και 5 μπάρες στο ping δεν συμβαδίζουν με τι βλέπω να γίνεται αλλά θα δείξει)
odytsak (03-02-2014)
Ειτε το θελουμε ειτε οχι τα βιντεακια ανεβαινουν πετσοκομμενα στα 30fps στο youtube...
Η εμπειρια δεν ειναι καθολου ιδια...
Η αληθεια ειναι οτι πρεπει να εχεις πολυ μεγαλο skill για να το παιξεις σε κονσολα. Για παραδειγμα το Killzone ειναι πολυ πιο ευκολο απο αυτο το πραμα! Δεν μπορω καθολου να επιβιωσω οποτε το παιζω στο PC μου.
Κανενας αλλος που παιζει bf4 γιατι παιζω μονος και με εχουν ξεσκισει , καμια σχεση με pc θα δυσκολευτω να ξεσηνηθυσω keyboard και mouse
τόσο καιρό παίζω μοναχα δυο τρεις έλληνες έχω δει.
Τον KOUROS και τους φίλους του μην τους κάνετε add. Όταν βρίσκονται στην αντίπαλη ομάδα, είναι οι χειρότεροι αντίπαλοι! Καν' τε εμένα, για πολλά kill...
donkixoths (03-02-2014),KOUROS-7- (03-02-2014)
Ρε γ@μωτο εμενα οι ωρες που παιζω ειναι αλλοπροσαλλες... Μ΄αρεσει να παιζω με mic αλλα τις πιο πολλες φορες δεν μπορω να το ανοιξω...
Sent from my iPad using Tapatalk
Akrida79 (03-02-2014)
Ασε φιλε... Τσοκαρο! χαχαχαχα
Ειναι το σπιτι μικρο, και με τις γκαριδες μου ενοχλω.
Sent from my iPad using Tapatalk
Bookmarks