Page 78 of 166 FirstFirst ... 286874757677787980818288128 ... LastLast
Results 1,541 to 1,560 of 3316

Thread: Battlefield 4

PS4forums Addict nickolas82's Avatar
    PSN ID
    nickolas82
    Name
    Νίκος

Εδώ και λίγο καιρό παίζω χωρίς aim assist και καταρχάς επιβεβαιώνω πως απενεργοποιείται και για παιχνίδια online. Επίσης μια χαρά τα κατάφερνα χωρίς τραγική διαφορά με το να το είχα ενεργοποιημένο αλλά πάλι μια διαφορά υπάρχει.
    Εκεί που θέλω να καταλήξω λοιπόν είναι πως δεν μπορώ να καταλάβω την ύπαρξη του αφού μια χαρά παίζετε το παιχνίδι και χωρίς aim assist και ίσα ίσα που για εμένα δίνει ένα μικρό κλικ παραπάνω ρεαλισμού και διασκέδασης αφού θέλει λίγο περισσότερη προσοχή στο σημάδι.
    Ελπίζω να υπάρχουν rented servers που να το έχουν απενεργοποιημένο για όλους η ακόμα καλύτερα να το απενεργοποιήσει η dice στους hardcore servers

PS4forums Addict nickolas82's Avatar
    PSN ID
    nickolas82
    Name
    Νίκος

DICE Announces Battlefield 4 Player Appreciation Month

http://uk.ign.com/articles/2014/01/2...+%28IGN+All%29

Throughout the month, Battlefield 4 players will receive a Bronze Battlepack--filled with weapons, upgrades, etc--for each weekday logged into the game. On Saturdays and Sundays, players will receive a Silver Battlepack. Additionally, DICE will host community events to unlock Gold Battlepacks. The first community mission will task players with grabbing a number of dog tags over a specified time.

If you're new to Battlefield 4, or have faced repeated problems even playing the game, DICE will also release free "shortcut" bundles for every player. The download will unlock every grenade and handgun in the game; Premium subscribers will get a shortcut that unlocks all DMRs and shotguns. A double XP weekend rounds out the festivities, and DICE will host multiple developer interviews in February where Battlefield 4 players can ask questions.

3. The Following 3 Users Say Thank You to nickolas82 For This Useful Post:

Nek_Food (29-01-2014),odytsak (29-01-2014),Starlord (29-01-2014)

Cool Member donkixoths's Avatar
    PSN ID
    donkixoths

Οτι και να κάνετε δεν το σώνεται... Το χειρότερο από πλευράς στησίματος παιχνίδι noobades xaxaxax

Στάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Elite Starlord's Avatar
    PSN ID
    STARMICHAEL
    Name
    Μιχάλης

Χε χε χε!!! Δεν μας χαλάνε και τα δωράκια πάντως!

Εγώ θα πω και την αμαρτία μου για να είμαι εντάξει. Σαφώς και ισχύουν τα "άκυρα" και εκνευριστικά στο παιχνίδι αλλά προσωπικά από το ΣΚ που άλλαξα το ρούτερ μου με ένα αξιοπρεπές λύθηκαν όλα τα προβλήματα με τις συχνές αποσυνδέσεις και το ping είναι υποφερτό, χθες έπαιζα με 3/5 χωρίς να εκνευριστώ (πολύ).

Ρε παιδια μια χαζη ερωτηση, αλλα δεν βγαζω ακρη. Γιατι οταν παω να παιξω Μultiplayer μου λεει να συνδεθω στους Servers της ΕΑ? Που το κανω αυτο το πραμα??

Moderator odytsak's Avatar

Πρεπει να εχεις origin (EA) account για να παιξεις multi.

Elite klark71's Avatar
    PSN ID
    Klark-Vincent

Δεν ξέρω τι λέτε για το online, μία μόνο φορά έχω αποσυνδεθεί, μαζί με όλους τους υπόλοιπους... Μήπως να φτιάξετε τις γραμμές σας;

9. The Following User Says Thank You to klark71 For This Useful Post:

KOUROS-7- (29-01-2014)

Quote Originally Posted by odytsak View Post
    Πρεπει να εχεις origin (EA) account για να παιξεις multi.
    Εχω στο PC. Δε μου βγαζει καπου για να παω να συδνεθω. Ετσι αυθαιρετα ανοιγω τον browser του ps4 και ως δια μαγειας το BF4 το αντιλαμβανεται??? WTF???

Όποτε έχεις τέτοιο πρόβλημα να πηγαίνεις να κάνεις Test connection στο network settings και μετά θα κάνει αυτόματα connect στην EA. Προφανώς με το browser κάνεις trigger την κονσόλα να κάνει reconnect το ίντερνετ.

Quote Originally Posted by Roy View Post
    Εχω στο PC. Δε μου βγαζει καπου για να παω να συδνεθω. Ετσι αυθαιρετα ανοιγω τον browser του ps4 και ως δια μαγειας το BF4 το αντιλαμβανεται??? WTF???

Πολυ μαλακια αυτο το test connection. Αν δεν το κανω η κονσολα δεν μπαινει στο internet παρολο που παταω connect. Δεν επρεπε να το ειχαν φτιαξει μεχρι σημερα?

Quote Originally Posted by Roy View Post
    Πολυ μαλακια αυτο το test connection. Αν δεν το κανω η κονσολα δεν μπαινει στο internet παρολο που παταω connect. Δεν επρεπε να το ειχαν φτιαξει μεχρι σημερα?
    Δεν έχει γίνει firmware update εδώ και πάρα πολύ καιρό. Βασικά δεν έχει γίνει κανένα από όταν βγήκε στην Ελλάδα. Πολλά θα έπρεπε να φτιάξουν και περιμένουμε για αυτά. Πχ. λέγανε για υποστήριξη Sony Pulse αρχές του χρόνου αλλά αμ δε. Ελπίζω και εγώ και όλοι μας να ετοιμάζουν κανένα fw 2.00 το οποίο να προσθέσει όσα λείπουν γιατί όντως έχει τα θεματάκια του το PS4 (download list, media list, browser, int. connection bla bla) και το αργούν πολύ.

Cool Member donkixoths's Avatar
    PSN ID
    donkixoths

Quote Originally Posted by klark71 View Post
    Δεν ξέρω τι λέτε για το online, μία μόνο φορά έχω αποσυνδεθεί, μαζί με όλους τους υπόλοιπους... Μήπως να φτιάξετε τις γραμμές σας;
    Να ειτανε μόνο οι αποσυνδέσεις.... Αν και η αλήθεια είναι ότι τελευταία δεν έχω αλλά πολλά θέλουν φτιάξιμο και παιδιά κακά τα ψέμματα το παιχνίδι βιάστηκαν να το βγάλουν για αυτό και τόσα παράπονα - προβλήματα κάτι το οποίο είναι αδικαιολογητο για τέτοιες εταιρίες με τεχνογνωσία υποτίθεται μεγάλη και budget τεράστιο..... δε φτάνει να θες να τα πέρνεις πρέπει να ξέρεις να τα πέρνεις ε δε γίνεται τόσος κόσμος που κάνει παράπονα να είναι μα@€#?ες η έχουν να χωρίσουν τπτ οικόπεδα με την EA και την DICE

Στάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πέρασε κανένα τρίμηνο από την κυκλοφορία του παιχνιδιού κι ακόμη δεν έχουν κατορθώσει να διαχωρήσουν τους Veteran users
    ώστε να πάρουμε το Veteran battlepack, τώρα λένε στη DICE για αρχές Μαρτίου ενώ έπρεπε να το είχαμε πάρει day 1.

Πέρασε κανένα τρίμηνο από την κυκλοφορία του παιχνιδιού κι ακόμη δεν έχουν κατορθώσει να διαχωρήσουν τους Veteran users
    ώστε να πάρουμε το Veteran battlepack, τώρα λένε στη DICE για αρχές Μαρτίου ενώ έπρεπε να το είχαμε πάρει day 1.

Τι εννοείς veteran users;

Στάλθηκε από το XT910 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Veteran είναι όσοι έχουν παίξει από δύο Battlefield games και πάνω,
    αν έχεις παίξει 2 games έχεις veteran status 1, αν έχεις παίξει 3 veteran status 2 και ούτω καθ'εξής.

Στο battlelog από το BF3 έβλεπες το veteran status και πόσα/ποιά παιχνίδια έχει παίξει ο καθένας,
    στο BF4, για κάποιο λόγο δεν το έχουν συμπεριλάβει ακόμα.

Εσύ Αντρέα που έχεις παίξει και BF3 και BF4 είσαι Veteran status 1 και θα σου έρθει κι εσένα αρχές Μαρτίου το συγκεκριμένο battlepack.

Eμένα που με είδα τώρα μ'έχει στο Veteran status 7 χωρίς το BF4, άρα είμαι στο 8,
    τους έχω δώσει δηλαδή αρκετά λεφτά εκεί στην ΕΑ/DICE.

edit: ουπς το ξέχασα, συν 100 ευρώ για τις δύο τελευταίες premium συνδρομές.
    Last edited by odytsak; 30-01-2014 at 13:21.

18. The Following User Says Thank You to odytsak For This Useful Post:

donkixoths (31-01-2014)

Veteran είναι όσοι έχουν παίξει από δύο Battlefield games και πάνω,
    αν έχεις παίξει 2 games έχεις veteran status 1, αν έχεις παίξει 3 veteran status 2 και ούτω καθ'εξής.

Στο battlelog από το BF3 έβλεπες το veteran status και πόσα/ποιά παιχνίδια έχει παίξει ο καθένας,
    στο BF4, για κάποιο λόγο δεν το έχουν συμπεριλάβει ακόμα.

Εσύ Αντρέα που έχεις παίξει και BF3 και BF4 είσαι Veteran status 1 και θα σου έρθει κι εσένα αρχές Μαρτίου το συγκεκριμένο battlepack.

Eμένα που με είδα τώρα μ'έχει στο Veteran status 7 χωρίς το BF4, άρα είμαι στο 8,
    τους έχω δώσει δηλαδή αρκετά λεφτά εκεί στην ΕΑ/DICE.

edit: ουπς το ξέχασα, συν 100 ευρώ για τις δύο τελευταίες premium συνδρομές.
    Μήπως παίζει ρόλο που αλλά τα έπαιζα με άλλο nickname με άλλο mail και για αυτό δεν φαίνονται;

Στάλθηκε από το XT910 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Mπορείς να προσθέσεις τα υπόλοιπα nicknames στον κύριο ΕΑ λογαριασμό σου από το ''Αdd Persona''.
    https://profile.ea.com/login.do

επαιξα εχθες μετα απο λιγο καιρο αποχη και νομιζω οτι εχουν πειραξει μερικα πραγματα(μπορουν χωρις πατς?) καταρχην ειχα 4 μπαρες Ping και οχι φουλ οπως παντα ,επισης δεν μου εβγαζε servers στον browser, αλλα παρολα αυτα μου φανηκε καλυτερο το λαγκ, ισως ετυχε ομως γιατι δυο παιχνιδακια επαιξα ολο και ολο, θα το ξαναδω σημερα.

extacy's Avatar
    PSN ID
    Extacy156

μετα το σημερινο update κατα την διαρκεια του παιχνιδιου μου εμφανιζει σε τυχαιες στιγμες 4 κυβους που αναβοσβηνουν στην δεξια μερια της οθονης...τι διαολος ειναι αυτος παλι?

Τι update ειναι?Για ps3?ps4?

Bookmarks

Bookmarks