Προσωπικά θα προτιμούσα να βγει κατευθείαν το 6 παρα να ξαναδώ το 5 με καλύτερα γραφικά
Όπως το λεει ο Μιχαλης. Το GTA εχει φανατικό κοινό και όσοι ηταν να το πάρουν το πήρανε τωρα. Σαφώς και θα υπάρξουν κάποιοι που θα το ξαναπάρουν και θα το ξαναπαίξουν στο PS4, αλλα πόσοι θα ειναι αυτοί; Ειναι και τεράστιο το παιχνιδι... Ισως αν προσθέσουν κάτι έξτρα...
Conjure7 (06-10-2013)
Να ρωτησω κατι ειδα στο youtube κατι βιντεο το οποιο εχει παει ενας στην αεροπορικη βαση και εχει βουτηξει ενα f16 να το πω και κανει βολτες.
Προσπάθησα να κλέψω και εγω ένα και μολις μπενω στο μαχητικο και απογειωνεται με καταριπτουνε,έχει καταφέρει κανεις να πετάξει τέτοιό πράμα.
Πάντως έχει πλάκα όταν μπουκάρεις στη βάση βαράνε συναγερμοι μέχρι και τάνκς έρχοντε να σε σκοτόσουν χαχα.![]()
teza (06-10-2013)
Μιας και αυτές τις μέρες έχω λιώσει στο PS3(και ειδικά στο GTA) μπορώ να πω οτι το παιχνίδι είναι άρτιο έχω παίξει 29-30 ώρες και είμαι στο 30% ευχαριστιέσαι κάθε λεπτό που ασχολείσαι μαζί του.Αγαπήμενη ασχολία από οτι φαίνεται θα είναι οι αγωνές μοτοκρος(έναν έπαιξα) αλλά γενικά το κροσάκι το έλιωσα στα βουνα(αγόρασα και ένα με τον Franklin).
Οφείλω να πω πολλά μπράβο στη R* μιας και βελτιώθηκε κατα πολύ η οδήγηση με τα δίκυκλα που πάντα με ταλαιπωρούσε και δεν την χαιρόμουνα. Αλλά αυτό το αεροπλάνο ρε παιδάκι μου...Καλύτερα να προσγείωνα πραγματικό αεροπλάνο..(μόνο με την προσγείωση έχω θέμα)
Έπαιξα και λίγο online να δω τι λέει.Γενικά δεν είμαι φαν των online games αλλά αυτό εδώ είναι διαφορετικό για λίγο που είδα..Σαν μια ξεχωριστή ιστορία μου φάνηκε(μισή ωρίτσα βέβαια έπαιξα) αλλά κάνει συχνές αποσυνδέσεις απο οτι είδαι(μάλλον λόγω φορτου)
Επίσης δεν πέτυχα βαρετή αποστολή εώς τώρα(κάτι που συνήθως το παθαίνω σε open world παιχνίδια).
Τα γραφικά όταν νυχτώνει λες και απογειώνονται και η απόλαυση για μένα είναι να κάνω βόλτα με το ελικόπτερο και να χαζεύω τα φώτα και όλο το Los Santos.
Επίσης μαγική βόλτα με το τελεφερικ(κρίμα που μπορούσα να βγάλω φωτό).
Ωραία βολτούλα και με το open bus που σε πάει σε ολα τα αξιοθέατα του Los Santos.
Γενικά το παιχνίδι βγάζει άνετα ολοκληρο χειμώνα(και λίγα λέω).
αν και δεν ειμαι μεγαλος φαν του GTA αν και εχω παιξει αρκετους τιτλους το παιχνιδιου απο το πσ1 -πσ3 αλλα δεν εκανα αποστολες απλα το χαος μου ερεσε κια μετα τα παρετουσα και τα επαιζε ο αδερφοσ μου ειναι η πρωτη φορα που το ξεκινησα κανονικα και μπαινω στο πετσι του παιχνιδιου καταλαβα τοσα χρονια τι εχανα
Ντάξει ασχολούμαι 3 εβδομάδες με το παιχνίδι και ακόμα γίνονται σκηνικά εκτός story τα οποία με εκπλήσουν θετικά.
Εχτές είχα στα καπάκια 2 random events που ήταν απο τα καλύτερα και πιο αστεία που μου έχουν κάτσει (και μου έκατσαν και τα 2 με τον trevor, οπότε καταλαβαίνετε τι είδους σχολιασμό είχα απο πίσω)
Στο 1ο (random events spoilers - όχι story)
Spoiler!
Στο 2ο
Spoiler!
Το έχω λιώσει το παιχνίδι και είμαι μόλις στην 48 αποστολή. 43 ώρες και είμαι στο 70% αλλά δεν έχω κάνει ΤΙΠΟΤΑ απο collectibles, stunt jumps, knife fights ενώ απο properties έχω αγράσει μόνο το hangar με το αεροπλανάκι. Προβλέπω λοιπόν να έχω μπόλικο ακόμα![]()
![]()
Χαχαχαχα φοβερόΕγω ένα random event αν το πώ έτσι που πέτυχα είναι σε μία λεωφόρο το οποίο περιπολικό καταδίωκε ένα αμάξι με δύο τυπάδες μέσα,ξαφνικά σταματανε μπροστά μου και ανταλλάσουν πιστολιές.Ειπα να πάω να βοηθήσω τα αστυνόμια και την πρώτη φορά πήγα με όπλο εγινε χαμός εφαγα και εγώ σφαίρα
Την δέυτερη φορα που μου έτυχε πήγα με τα χέρια στους κακοποιούς και τους πλάκωσα και με ξαναφάγανε οι αστυνόμοι.Ετσι βοηθάμε η έχει κάποιο τρόπο τέλος πάντων να βοηθήσουμε τα στρουμφάκια???
Πάντως έχει πολυ γέλιο με jet ski στην παραλία και με τα σκάφη![]()
Last edited by teza; 07-10-2013 at 13:15.
Χμμμ δεν μου έχει κάτσει αν και ανάλογα τον χαρακτήρα (δηλαδή με όλους πλην Franklin) σε τέτοιες περιπτώσεις πάντα βοηθάω τους κακοποιούς.
Ο Frank είναι ο χειρότερος μου χαρακτήρας στο game (είναι λίγο no personality) και δεν τον χρησιμοποιώ συχνά οπότε σε τέτοια φάση πάντα σκοτώνω τους μπάτσους και οι άλλοι μου δείνουν λεφτά αλλά μετά έχω και τους μπάτσους να με κυνηγάνε...
Δοκίμασε την επόμενη φορά να ρίξεις στους κακοποιούς με
Spoiler!
teza (07-10-2013)
To trophie με τον λευκό καρχαρία να κάνετε
Δείτε και αυτό
http://www.computerandvideogames.com...ssed-in-gta-v/
Last edited by DJTaurus; 07-10-2013 at 15:14.
Με το χρηματιστήριο ασχολείται κανείς;;Γιατι εκεί δεν έχω ιδέα τι μετοχές να αγοράσω(αγόρασα της LifeInvander που είχαν πιάσει πάτο -95% και λέω θα ανεβουνε..αμ δε!Συνεχίζει η πτώση)
Επίσης είμαι στο 60%(35 ωρες)
Spoiler!
Πάντως προσωπικά μου αρέσουν όλοι οι χαρακτήρες με μια ιδιαιτερη συμπάθεια στον Michael(συνονόματος γαρ) αλλά δεν έχω καταφέρει να τον παίξω πολύ γιατι δεν μου βγάζει πολλές αποστολές στον συγκεκριμένο...
mihalis13 (07-10-2013)
http://www.gamefront.com/gta-online-...on-easter-egg/
Μεγαλε John Marston![]()
Starlord (08-10-2013)
Bookmarks