Εχτές τελείωσα με όλα όσα μπορείς να κάνεις στο παιχνίδι πλην των collectibles.
Το ρολόϊ έχει γράψει προς το παρόν 61:29:15 εκ των οποίων το 34% είναι με τον Τρεβορ και Michael,Franklin έχουν απο 33%. Completion Percentage: 91.50% προς το παρόν.
Γενικά το έλιωσα το παιχνίδι. Παντού πήγενα με αμάξι (ταξί πήρα μόλις 2 φορές), μετά απο αποστολές έβγαινα με τους φίλους καθώς έχει διαφορετικούς διαλόγους ανάλογα την αποστολή που τελείωσες (ειδικά μετά απο heists), έκοβα βόλτες απο εδώ και απο εκεί, προκαλούσα mayhem με τρέβορ (αντιπαθής χαρακτήρας αλλά brilliant ή κίνηση της rockstar να συμπεριλάβει έναν χαρακτήρα που δικαιολογεί το mayhem/chaos που συνηθίζουμε να προκαλούμε στο gta) και πολλά άλλα...
Σύμφωνα με το social club έχω:
69/69 missions
59/59 hobbies and pasttimes
54/58 strangers & freaks (τα υπόλοιπα απ' ότι κατάλαβα ξεκλειδώνουν μόλις μαζέψεις τα collectibles)
34/57 random events
22/30 miscellaneous.
Γενικά είμαι πολύ ικανοποιημένος απο το παιχνίδι. Αν και το στόρυ σαν στόρυ δεν είναι κάτι το ιδιαίτερα original, η "παρουσίαση" του είναι στα υψηλά επίπεδα που μας έχει συνηθίσει η r* και ίσως και να ανεβάζει και ένα σκαλοπατάκι παραπάνω.
Ομολογώ ότι με το που εμφανίστηκε ο Trevor ξενέρωσα την ζωή μου μαζί του αλλά όσο περνούσε το παιχνίδι ο χαρακτήρας με κέρδισε... Όχι ότι τον συμπάθησα αλλά κατάφερα να τον δώ για αυτό που πραγματικά είναι και απλά να διασκεδάσω παίζωντας μαζί του και παρατηρώντας τις αντιδράσεις του και τις ατάκες (απο τους ποιό αστείους χαρακτήρες σε video game).
Ο Franklin όπως έχει αναφερθεί και απο άλλους είναι εντελώς μονοδιάστατος αν και τελικά θεωρώ ότι σε ένα βαθμό το έκαναν ώστε να του δώσουμε εμείς την προσωπικότητα μας (ακολουθεί spoiler για το τέλος)
Spoiler!
O Michael ίσως να είναι ο περισσότερο ανεπτυγμένος αλλά
Spoiler!
Όσον αφορά το τέλος θεωρώ ότι
Spoiler!
Γενικά το έχω καταευχαριστηθεί το παιχνίδι και ακόμα δεν έχω τελειώσει φυσικά. Το θεωρώ σίγουρα το καλύτερο open-world game της γενιάς αν και το red dead εξακολουθεί να έχει μακράν καλύτερο story (και χαρακτήρες).
Πέρα απο το καθαρό gameplay και τις επιλογές που σου προσφέρει (που είναι πραγματικά αριστουργηματικές), οι λεπτομέριες που έχει είναι out of this world και καμμία εταιρία (ή η ίδια η rockstar) δεν έχει καν πλησιάσει σε άλλο παιχνίδι την λεπτομέρια που έχει το GTA V - και μιλάω και για πράγματα που πολύς κόσμος ίσως να μην καταλάβει καν ότι υπάρχουν γιατί δεν θα ασχοληθεί....
Σήμερα λέω να δοκιμάσω και το online (αν και φοβάμαι να το κάνω πριν το patch μήπως και χάσω progress στον χαρακτήρα).
Παιδιά όποιος θέλει ας με κάνει και add στο social club. Enstikto είμαι και εκεί...

Reply With Quote

Bookmarks