Page 71 of 84 FirstFirst ... 216167686970717273747581 ... LastLast
Results 1,401 to 1,420 of 1679

Thread: Grand Theft Auto V

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Προσωπικά θα προτιμούσα να βγει κατευθείαν το 6 παρα να ξαναδώ το 5 με καλύτερα γραφικά
    Spoiler!

Forum GOD Dragonpaul's Avatar
    PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Όπως το λεει ο Μιχαλης. Το GTA εχει φανατικό κοινό και όσοι ηταν να το πάρουν το πήρανε τωρα. Σαφώς και θα υπάρξουν κάποιοι που θα το ξαναπάρουν και θα το ξαναπαίξουν στο PS4, αλλα πόσοι θα ειναι αυτοί; Ειναι και τεράστιο το παιχνιδι... Ισως αν προσθέσουν κάτι έξτρα...

3. The Following User Says Thank You to Dragonpaul For This Useful Post:

Conjure7 (06-10-2013)

Senior Member teza's Avatar

Να ρωτησω κατι ειδα στο youtube κατι βιντεο το οποιο εχει παει ενας στην αεροπορικη βαση και εχει βουτηξει ενα f16 να το πω και κανει βολτες.
    Προσπάθησα να κλέψω και εγω ένα και μολις μπενω στο μαχητικο και απογειωνεται με καταριπτουνε,έχει καταφέρει κανεις να πετάξει τέτοιό πράμα.
    Πάντως έχει πλάκα όταν μπουκάρεις στη βάση βαράνε συναγερμοι μέχρι και τάνκς έρχοντε να σε σκοτόσουν χαχα.

Elite mania's Avatar
    PSN ID
    mania83

Quote Originally Posted by teza View Post
    Να ρωτησω κατι ειδα στο youtube κατι βιντεο το οποιο εχει παει ενας στην αεροπορικη βαση και εχει βουτηξει ενα f16 να το πω και κανει βολτες.
    Προσπάθησα να κλέψω και εγω ένα και μολις μπενω στο μαχητικο και απογειωνεται με καταριπτουνε,έχει καταφέρει κανεις να πετάξει τέτοιό πράμα.
    Πάντως έχει πλάκα όταν μπουκάρεις στη βάση βαράνε συναγερμοι μέχρι και τάνκς έρχοντε να σε σκοτόσουν χαχα.
    Οταν μπεις στο αεροπλανο,μην το σηκωσεις αμεσως στον αερα.Στριψε δεξια και οσο παει ο αεροδιαδρομος και σηκωσε το τελευταια στιγμη για να γλιτωσεις τους πυραυλους.

6. The Following User Says Thank You to mania For This Useful Post:

teza (06-10-2013)

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Μιας και αυτές τις μέρες έχω λιώσει στο PS3(και ειδικά στο GTA) μπορώ να πω οτι το παιχνίδι είναι άρτιο έχω παίξει 29-30 ώρες και είμαι στο 30% ευχαριστιέσαι κάθε λεπτό που ασχολείσαι μαζί του.Αγαπήμενη ασχολία από οτι φαίνεται θα είναι οι αγωνές μοτοκρος(έναν έπαιξα) αλλά γενικά το κροσάκι το έλιωσα στα βουνα(αγόρασα και ένα με τον Franklin).
    Οφείλω να πω πολλά μπράβο στη R* μιας και βελτιώθηκε κατα πολύ η οδήγηση με τα δίκυκλα που πάντα με ταλαιπωρούσε και δεν την χαιρόμουνα. Αλλά αυτό το αεροπλάνο ρε παιδάκι μου...Καλύτερα να προσγείωνα πραγματικό αεροπλάνο..(μόνο με την προσγείωση έχω θέμα)
    Έπαιξα και λίγο online να δω τι λέει.Γενικά δεν είμαι φαν των online games αλλά αυτό εδώ είναι διαφορετικό για λίγο που είδα..Σαν μια ξεχωριστή ιστορία μου φάνηκε(μισή ωρίτσα βέβαια έπαιξα) αλλά κάνει συχνές αποσυνδέσεις απο οτι είδαι(μάλλον λόγω φορτου)
    Επίσης δεν πέτυχα βαρετή αποστολή εώς τώρα(κάτι που συνήθως το παθαίνω σε open world παιχνίδια).
    Τα γραφικά όταν νυχτώνει λες και απογειώνονται και η απόλαυση για μένα είναι να κάνω βόλτα με το ελικόπτερο και να χαζεύω τα φώτα και όλο το Los Santos.
    Επίσης μαγική βόλτα με το τελεφερικ(κρίμα που μπορούσα να βγάλω φωτό).
    Ωραία βολτούλα και με το open bus που σε πάει σε ολα τα αξιοθέατα του Los Santos.
    Γενικά το παιχνίδι βγάζει άνετα ολοκληρο χειμώνα(και λίγα λέω).
    Spoiler!

Senior Member manolissmy83's Avatar
    Name
    μανωλης

αν και δεν ειμαι μεγαλος φαν του GTA αν και εχω παιξει αρκετους τιτλους το παιχνιδιου απο το πσ1 -πσ3 αλλα δεν εκανα αποστολες απλα το χαος μου ερεσε κια μετα τα παρετουσα και τα επαιζε ο αδερφοσ μου ειναι η πρωτη φορα που το ξεκινησα κανονικα και μπαινω στο πετσι του παιχνιδιου καταλαβα τοσα χρονια τι εχανα

Quote Originally Posted by mihalis13 View Post
    Οφείλω να πω πολλά μπράβο στη R* μιας και βελτιώθηκε κατα πολύ η οδήγηση με τα δίκυκλα που πάντα με ταλαιπωρούσε και δεν την χαιρόμουνα. Αλλά αυτό το αεροπλάνο ρε παιδάκι μου...Καλύτερα να προσγείωνα πραγματικό αεροπλάνο..(μόνο με την προσγείωση έχω θέμα)
    συμφωνω για τα δικυκλα,εχω φαει ενα κολλημα 2 μερες τωρα και παιρνω μηχανες,τα αεροπλανα ειναι ευκολα,τα ζορια ειναι με τα καταραμενα ελικοπτερα,δεν μπορω μα τιποτα να τα οδηγησω μου προκαλουν ζαλαδα απο το κουνημα.

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Quote Originally Posted by alan sirer View Post
    συμφωνω για τα δικυκλα,εχω φαει ενα κολλημα 2 μερες τωρα και παιρνω μηχανες,τα αεροπλανα ειναι ευκολα,τα ζορια ειναι με τα καταραμενα ελικοπτερα,δεν μπορω μα τιποτα να τα οδηγησω μου προκαλουν ζαλαδα απο το κουνημα.
    Με το ελικόπτερο αντιθέτως το πάω μια χαρά(προσγείωση απογείωση τα πάντα όλα) το μόνο θέμα μου είναι η προσγείωση με το αεροπλάνο.
    Spoiler!

Moderator enstikto's Avatar
    PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Ντάξει ασχολούμαι 3 εβδομάδες με το παιχνίδι και ακόμα γίνονται σκηνικά εκτός story τα οποία με εκπλήσουν θετικά.
    Εχτές είχα στα καπάκια 2 random events που ήταν απο τα καλύτερα και πιο αστεία που μου έχουν κάτσει (και μου έκατσαν και τα 2 με τον trevor, οπότε καταλαβαίνετε τι είδους σχολιασμό είχα απο πίσω )

Στο 1ο (random events spoilers - όχι story)
    Spoiler!

Στο 2ο
    Spoiler!

Το έχω λιώσει το παιχνίδι και είμαι μόλις στην 48 αποστολή. 43 ώρες και είμαι στο 70% αλλά δεν έχω κάνει ΤΙΠΟΤΑ απο collectibles, stunt jumps, knife fights ενώ απο properties έχω αγράσει μόνο το hangar με το αεροπλανάκι. Προβλέπω λοιπόν να έχω μπόλικο ακόμα

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Quote Originally Posted by enstikto View Post
    Ντάξει ασχολούμαι 3 εβδομάδες με το παιχνίδι και ακόμα γίνονται σκηνικά εκτός story τα οποία με εκπλήσουν θετικά.
    Εχτές είχα στα καπάκια 2 random events που ήταν απο τα καλύτερα και πιο αστεία που μου έχουν κάτσει (και μου έκατσαν και τα 2 με τον trevor, οπότε καταλαβαίνετε τι είδους σχολιασμό είχα απο πίσω )

Spoiler!

Στο 2ο
    Spoiler!

Το έχω λιώσει το παιχνίδι και είμαι μόλις στην 48 αποστολή. 43 ώρες και είμαι στο 70% αλλά δεν έχω κάνει ΤΙΠΟΤΑ απο collectibles, stunt jumps, knife fights ενώ απο properties έχω αγράσει μόνο το hangar με το αεροπλανάκι. Προβλέπω λοιπόν να έχω μπόλικο ακόμα
    Το 2ο μου έτυχε και μένα με τον franklin και γέλασα πολυ, πόσο μάλλον με τον Trevor, θα πεθαινα απο τα γέλια.
    Γενικα τα random events ειναι τρομερά.
    Spoiler!

Advanced Member Devil_7's Avatar
    PSN ID
    Devil_7_85
    Name
    Παντελής

Τα knife fights πως τα κάνεις; Πρέπει να τα βρεις μόνος σου; Στο χάρτη δεν τα εμφανίζει, σωστά;

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4

PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Ναι μονος σου πρέπει να τα βρεις ή να δεις κανα guide στο νετ.

Αλλά είναι Knife fLights.
    Πρέπει να το έγραψα και εγώ λάθος στο προηγούμενο post.

Senior Member teza's Avatar

Quote Originally Posted by enstikto View Post

Spoiler!

Στο 2ο
    Spoiler!

Χαχαχαχα φοβερό Εγω ένα random event αν το πώ έτσι που πέτυχα είναι σε μία λεωφόρο το οποίο περιπολικό καταδίωκε ένα αμάξι με δύο τυπάδες μέσα,ξαφνικά σταματανε μπροστά μου και ανταλλάσουν πιστολιές.Ειπα να πάω να βοηθήσω τα αστυνόμια και την πρώτη φορά πήγα με όπλο εγινε χαμός εφαγα και εγώ σφαίραΤην δέυτερη φορα που μου έτυχε πήγα με τα χέρια στους κακοποιούς και τους πλάκωσα και με ξαναφάγανε οι αστυνόμοι.Ετσι βοηθάμε η έχει κάποιο τρόπο τέλος πάντων να βοηθήσουμε τα στρουμφάκια???
    Πάντως έχει πολυ γέλιο με jet ski στην παραλία και με τα σκάφη
    Last edited by teza; 07-10-2013 at 13:15.

PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Χμμμ δεν μου έχει κάτσει αν και ανάλογα τον χαρακτήρα (δηλαδή με όλους πλην Franklin) σε τέτοιες περιπτώσεις πάντα βοηθάω τους κακοποιούς.
    Ο Frank είναι ο χειρότερος μου χαρακτήρας στο game (είναι λίγο no personality) και δεν τον χρησιμοποιώ συχνά οπότε σε τέτοια φάση πάντα σκοτώνω τους μπάτσους και οι άλλοι μου δείνουν λεφτά αλλά μετά έχω και τους μπάτσους να με κυνηγάνε...
    Δοκίμασε την επόμενη φορά να ρίξεις στους κακοποιούς με
    Spoiler!

17. The Following User Says Thank You to enstikto For This Useful Post:

teza (07-10-2013)

To trophie με τον λευκό καρχαρία να κάνετε

Δείτε και αυτό
    http://www.computerandvideogames.com...ssed-in-gta-v/
    Last edited by DJTaurus; 07-10-2013 at 15:14.

PS4forums Fanatic Nerven's Avatar
    PSN ID
    Nerven86
    Name
    Ιωάννης

Τελικά φτιάχτηκε crew "PS4forums"?

Moderator odytsak's Avatar

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Με το χρηματιστήριο ασχολείται κανείς;;Γιατι εκεί δεν έχω ιδέα τι μετοχές να αγοράσω(αγόρασα της LifeInvander που είχαν πιάσει πάτο -95% και λέω θα ανεβουνε..αμ δε!Συνεχίζει η πτώση)
    Επίσης είμαι στο 60%(35 ωρες)
    Spoiler!

Πάντως προσωπικά μου αρέσουν όλοι οι χαρακτήρες με μια ιδιαιτερη συμπάθεια στον Michael(συνονόματος γαρ) αλλά δεν έχω καταφέρει να τον παίξω πολύ γιατι δεν μου βγάζει πολλές αποστολές στον συγκεκριμένο...
    Spoiler!

Quote Originally Posted by mihalis13 View Post
    Spoiler!
    Spoiler!

23. The Following User Says Thank You to alan sirer For This Useful Post:

mihalis13 (07-10-2013)

Elite stavros88's Avatar
    PSN ID
    ocelot14gr

25. The Following User Says Thank You to stavros88 For This Useful Post:

Starlord (08-10-2013)

Bookmarks