Page 14 of 104 FirstFirst ... 41011121314151617182464 ... LastLast
Results 261 to 280 of 2061

Thread: Killzone Shadowfall

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Το Watch_Dogs δεν ειναι online only
    Γενικα συμφωνω αλλα εχει να κανει και με το genre ρε μαν. Μιλαμε για ενα παιχνιδι που το 95% των καταναλωτων που θα το αγορασουν θα το κανουν για το multi, αυτος ειναι και ο λογος που δεν υπαρχουν και πολλες αντιδρασεις για τα μειωμενα sp.
    Εγω προσωπικα η αισθηση που εχω αποκομισει διαβαζοντας στο neogaf ειναι οτι η πλεοψηφια θα ανταλλαζε το sp με περισσοτερο content στο mp, για τα shooters μιλαω παντα.
    edit
    Με προλαβε ο Νικος, συμφωνω.

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by nikon View Post
    Δημήτρη ειδικά στα fps οι devs τραβάνε τον δρόμο που χαράζουν οι περισσότεροι gamers οπότε το να μη συγχωρέσεις εσύ και άλλοι 10 που δεν παίζετε online μια κίνηση για περισσότερο multi ακόμα και εις βάρος του signle είστε πολύ μικρό ποσοστό μπροστά στη πλειοψηφία που γουστάρει περισσότερο το online από το single.....όταν βλέπουν το CoD να πουλάει σα ζεστό ψωμί τι θα κάνουν και οι υπόλοιποι θα δώσουν βάση στο single που στη τελική μπορείς και να το νοικιάσεις για να το παίξεις;;;
    Ξαναδιαβασε το Μηνυμα μου, λεω να παραπονεθουν ακομα και αυτοι που το παιρνουν μονο για το multi. οχι μονο εγω και αλλοι 10. Και λεω απλα οτι στην τελικη το χειροτερο που μπορει να γινει ιεναι να παρουν ολοι ενα καλυτερο προιον. Γιατι και αυτος που το πηρε μονο για το μουλτι μπορει καποια στιγμη που το ιντερνετ του θα ειναι γιοκ ή το PSN τα εχει φτυσει, να καθεται να παιζει ενα single player game αντι να περναει την ωρα του σε ενα φορουμ κανοντας 300 σελιδες σε μια μερα οπως καναμε εμεις οταν επεσε τοτε...

Μιλαω απλα οτι ο κοσμος ολος μπορει να βλετιωσει ενα προιον. Οχι ενας μονος του.

@hakoo συμφωνησες με κατι λαθος σε σχεση με αυτο που ειπα λολ!

Με αυτο που λεει ο Νικος κι εγω συμφωνω... ξερω οτι δεν θα ακουσουν εμενα και αλλους 10, ξερω οτι επισης μονοι μας δεν μπορουμε να κανουμε πολλα και επισης ξερω οτι θα ακουσουν οι εταιρειες τι λενε οι πολλοι.

Ολα αυτα ειναι προφανη δηλαδη.

Αλλα εγω δεν ελεγα αυτο.

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

πωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω ρε φιλε οταν ειχε πεσει το psn τρελη ηττα...τωρα τι μου θυμησες,τοτε δεν ημουν και ps+ και δεν ειχα πολλα games για να παιξω οπως σημερα που εχω στον σκληρο,εχω απο εδω απο εκει

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Quote Originally Posted by Valkyre View Post

αχαχαχαχαχαχα

Banned PS4forums Addict le_71's Avatar
    PSN ID
    Sgt-GRECO
    Name
    Λευτέρης

Ειδικά για games σαν το KZ, ανυπομονώ να τελειώνω με το SP, για να ξεκινήσω το MP. Clans, στρατηγικές, chat, tournaments, scoreboards, medals, ribbons, unlocks, ανταγωνισμός...... χίλια δυο πράγματα, που μόνο το MP προσφέρει.

Ξαναδιαβασε το Μηνυμα μου, λεω να παραπονεθουν ακομα και αυτοι που το παιρνουν μονο για το multi. οχι μονο εγω και αλλοι 10. Και λεω απλα οτι στην τελικη το χειροτερο που μπορει να γινει ιεναι να παρουν ολοι ενα καλυτερο προιον. Γιατι και αυτος που το πηρε μονο για το μουλτι μπορει καποια στιγμη που το ιντερνετ του θα ειναι γιοκ ή το PSN τα εχει φτυσει, να καθεται να παιζει ενα single player game αντι να περναει την ωρα του σε ενα φορουμ κανοντας 300 σελιδες σε μια μερα οπως καναμε εμεις οταν επεσε τοτε...

Μιλαω απλα οτι ο κοσμος ολος μπορει να βλετιωσει ενα προιον. Οχι ενας μονος του.

Με αυτο που λεει ο Νικος κι εγω συμφωνω... ξερω οτι δεν θα ακουσουν εμενα και αλλους 10, ξερω οτι επισης μονοι μας δεν μπορουμε να κανουμε πολλα και επισης ξερω οτι θα ακουσουν οι εταιρειες τι λενε οι πολλοι.

Ολα αυτα ειναι προφανη δηλαδη.

Αλλα εγω δεν ελεγα αυτο.
    Tην παλεύεις;;;;.....να διαμαρτυρηθώ εγώ ο καμένος με το multi για το single που είναι μικρό ή επειδή δεν θα έχω μια μέρα σύνδεση;;;;.....δεν με ενδιαφέρει το single εγώ καλό multi θέλω όποιος δεν θέλει να παίζει online αυτός ας διαμαρτυρηθεί όσο θέλει αλλά στο τέλος ξέρει τι θα πάρει.

Y.Γ.: Αφού συμφωνούμε τελικά γιατί διαφωνούμε;;;;

Name
    Δημήτρης

^^ Διαφωνουμε γιατι εισαι αντιδραστικος πορνογερος και θα σου πεσει ο ω αν βγεις 5 λεπτα σε ενα φορουμ ή σε ενα πολλ και ψηφισεις οτι θα ηθελες να εχει καλυτερο single player ενα παιχνιδι.

Ακομα και αν το παιρνεις μονο για το multi.

Ελεος Νικο ειμαι σιγουρος οτι καταλαβαινεις τι λεω και συμφωνεις. Απλα τωρα κανεις καζουρα μαλλον. Δεν μπορω να διανοηθω οτι θα σε χαλαγε ας πουμε αν το single player του KZ3 ηταν μεγαλυτερο σε διαρκεια και ποιοτικο. Ξερω οτι παιζεις τα single player. Οποτε σιγουρα δεν θα σε χαλαγε κατι τετοιο.

Αλλιως εαν το focus παει εντελως στο multi τοτε θα καταληξουμε ολα τα παιχνιδια να ειναι multi.

Το watchdogs ειναι ενα καλο παραδειγμα... οχι δεν ειναι μulti, αλλα εχει σχεδιαστει να δουλευει σαν multi. Το επομενο σταδιο ειναι να γινει τελειως multi αλα-division (απο την ιδια εταιρεια).

Περιμενε κανεις παιχνιδια σαν το Division ή το Deep Down να ειναι μονο online? Ειχαμε τετοια παραδειγματα σε αυτην την γενια? Τοσο συχνα? Αυτα ειναι παιχνιδια που παντα σχεδον τα ελεγες single player stuff αντε με κανα co-op mode.

Τωρα σιγα σιγα γιοκ οι ιστοριες, γιοκ τα σεναρια και απλα pew pew πανε να το κανουν παντου. Δεν νομιζω οτι συμφερει κανεναν αυτο.

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

αν το offline δενει σωστα με το online τοτε δεν με χαλαει να προσεξουν το παιχνιδι για να βγει και για online τελειο,βλεπε diablo 3 το παιχνιδι ειναι κ online και offline το ιδιο καλο

Δημήτρη δεν κάνω καζούρα που και που μιλάω και σοβαρά αλλά τι μου λες τώρα αν θέλω ένα παιχνίδι και με καλό single και με καλό multi;;;;;;......και βέβαια το θέλω ποιος δεν το θέλει άλλωστε αλλά όταν οι εταιρείες βλέπουν ότι η ζυγαριά στις προτιμήσεις του κόσμου γέρνει προς το multi και για να το κάνουν καλύτερο πρέπει να παραμελήσουν το single (κακώς) τι να κάνουμε δηλαδή;;;

Όλοι θέλουν και καλό multi και καλό single, ας υπάρχει και αυτό θα σου πει ο καμένος με το οnline, αλλά αν οι devs πρέπει να διαλέξουν (δεν το ξέρω ίσως και να είναι δικαιολογία για την δική τους ευκολία) ποιο από τα 2 πρέπει να κάνουν καλό θα διαλέξουν το multi γιατί αυτό θέλει πιο πολύ ο κόσμος.

Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by nikon View Post
    Δημήτρη δεν κάνω καζούρα που και που μιλάω και σοβαρά αλλά τι μου λες τώρα αν θέλω ένα παιχνίδι και με καλό single και με καλό multi;;;;;;......και βέβαια το θέλω ποιος δεν το θέλει άλλωστε αλλά όταν οι εταιρείες βλέπουν ότι η ζυγαριά στις προτιμήσεις του κόσμου γέρνει προς το multi και για να το κάνουν καλύτερο πρέπει να παραμελήσουν το single (κακώς) τι να κάνουμε δηλαδή;;;

Όλοι θέλουν και καλό multi και καλό single, ας υπάρχει και αυτό θα σου πει ο καμένος με το οnline, αλλά αν οι devs πρέπει να διαλέξουν (δεν το ξέρω ίσως και να είναι δικαιολογία για την δική τους ευκολία) ποιο από τα 2 πρέπει να κάνουν καλό θα διαλέξουν το multi γιατί αυτό θέλει πιο πολύ ο κόσμος.
    Aυτο που σου λεω εγω ειναι οτι με το να δεχεσαι το γεγονος οτι "οκ ολοι θελουν online , μαζι κι εγω, αρα χεστηκα για το single" ειναι ο λογος που θα οδηγησει το single ειτε να ειναι παρα πολυ μικρο, ειτε ανυπαρκτο.

Και οπως ειπες κι εσενα σε νοιαζει να παιζεις single που και που.

Αρα απο αυτα προκυπτουν οτι αν δεν υπαρξει μια ηχηρη φωνη, οπως εγινε με τα DRM του xbone και τελικα εκαναν κωλοτουμπα, απο αρκετο κοσμο, τοτε το single θα το εχουν χεσμενο.

Στην πραγματικοτητα το μονο που χρειαζεται ειναι ολοι οι gamers, ειτε ειναι μονο single player, ειτε μονο multi, ειτε και τα 2 μαζι, να μιλανε σαν μια φωνη. Και αν κατι μπορει να βελτιωσει το προιον να συμμετεχουν σε οποια κινηση μπορει να γινει για να βελτιωθει το προιον.

Δεν εννοω φυσικα να ξεκινησεις εσυ ή εγω αυτην την κινηση, αλλα αν φερειπην γινει καποια στιγμη ενα poll απο εναν developer του στυλ "do you care about single player", ε θεωρω οτι οποιος παει και απαντησει "not at all"
    ειναι λιγο... ασε δεν το λεω...!

Kαι δυστυχως εχω δει τετοια poll και τα βλεπουν και οι devs και αυτο ειναι λυπηρο διοτι οπως ειπα.... λεμε ΟΧΙ στο να γινει το προιον καλυτερο με τον Α ή Β τροπο. Δεν ειναι χαζο αυτο? Δεν ειναι να πεις οτι θα πληρωσουμε περισσοτερα λεφτα ή οτι θα το φτιαξουμε εμεις...

Banned Forum GOD psx3's Avatar

Blame πουρέιτζερ.
    Last edited by psx3; 28-03-2014 at 15:39.

Name
    Δημήτρης

^^ Στην αντιστοιχη συζητηση που ειχαμε για την λογοκρισια του TLOU δεν νομιζω να ειπα ποτε οτι δεν θα συμμετειχα σε μια σειρα παραπονων/petition/οτιδηποτε για να μπορεσει να διορθωθει το θεμα. Νομιζω το ειχα πει τοτε, αν οχι κακως. Το θεμα μου τοτε ηταν οτι δεν ξερω εαν η ευθυνη ειναι τοσο της ND οσο ειναι της Σονυ.

Οπως και να εχει, ναι δυσκολο ειναι να επιτευχθουν τετοιες αλλαγες, δεν λεω οχι, αλλα τουλαχιστον ας μην καταθετουμε τα οπλα ακομα και εμεις οι hardcore gamers... δηλαδη ξερω'γω αν δουμε κατι καπου, καποιο poll, καποιο petition ας συμμετεχουμε... ειναι για καλο δικο μας οχι για κακο.

13. The Following User Says Thank You to Valkyre For This Useful Post:

psx3 (26-09-2013)

Elite pgp69's Avatar
    PSN ID
    pgp5
    Name
    Παντελής
    Last edited by pgp69; 26-09-2013 at 17:20.

Spoiler!

Aυτο που σου λεω εγω ειναι οτι με το να δεχεσαι το γεγονος οτι "οκ ολοι θελουν online , μαζι κι εγω, αρα χεστηκα για το single" ειναι ο λογος που θα οδηγησει το single ειτε να ειναι παρα πολυ μικρο, ειτε ανυπαρκτο.
    Το ότι τα περισσότερα έχουν είτε μικρό, είτε χάλια (δεν λέω ανύπαρκτο γιατί όλο και περισσότερα έχουν πια) online σε έχει βάλει σε σκέψη για διαμαρτυρία ή απλά "χέστηκες για το online";;;;.....ρητορικό το ερώτημα γιατί μόνος σου μας έχει πει για την "αγάπη" σου για το online.

Θέλω να πω ότι αν κάποιος έχει αυτό που θέλει δεν θα πάει να διαμαρτυρηθεί για κάτι άλλο και για κάποιον άλλον είτε γιατί δεν τον ενδιαφέρει άμεσα, είτε γιατί φοβάται μη χαλάσει αυτό που έχει για να φτιαχτεί κάτι που δεν καίει τον ίδιο αλλά κάποιον τρίτο.

Υ.Γ.: Αν βρίσκεις poll στέλνε μου να ψηφίζω εμένα με ενδιαφέρει και το single.

Name
    Δημήτρης

Γιατι αυτο το υφος βρε Νικο τωρα? Σαφως και εχω δηλωσει οτι δεν με απασχολει το online. Αλλα ποτε δεν ειπα οτι αφου υπαρχει ας ειναι σκατα. Οποτε εχω φερει αντιδραση ειναι κατα την διαρκεια που αναπτυσσεται το παιχνιδι οπου μπορει να ξενερωσω οταν ανακοινωνεται οτι ενα παιχνιδι χωρις online ξαφνικα αποκταει. Γιατι ανησυχω οτι αυτο θα επηρεασει το single player και την ποιοτητα αυτου. Παρολαυτα με εχουν διαψευσει παιχνιδια οπως το Uncharted 2 που ηταν αρτια σε ολα τα σημεια.

Απαξ και βγει βεβαια δεν λεω στα @@ μου αν δεν αρεσει το online στον κοσμο, δεν θα ξεκιηνησω φυσικα κινημα για να διορθωθει κατι αλλα θα συμμετεχω εαν δω καποια κινηση. Μαλιστα στο παρελθον ειχα υπογραψει petitions και ειχα συμμετασχει ενεργα στην διαμαρτυρια οταν ειχε πεσει το PSN, παρολο που δεν με απασχολουσε καν προσωπικα.

Μπορει να το εχω γραμμενο το online αλλα θα βοηθησω αν δω οτι υπαρχει καποιο ζητημα που απασχολει τον κοσμο.

Πρώτα απ'όλα δεν κατάλαβα γιατί σου φάνηκε με κάποιο ύφος αυτό που έγραψα αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας......για να στο πω πιο απλά και να το κλείσω εδώ πιστεύω ότι όπως εσύ δεν θα δώσεις σημασία στο τι online θα έχει ένα παιχνίδι αφού δεν θα ασχοληθείς μαζί του και σεβαστό δικαίωμα σου (πόσο μάλλον να κάτσεις να ψηφίσεις από εδώ και από εκεί για την βελτίωση του) άλλο τόσο δεν θα δώσει σημασία ο καμένος σουτεράς που μόλις πάρει το παιχνίδι μπαίνει κατευθείαν στο online για να προλάβει να γίνει Ράμπο πριν προλάβουν οι άλλοι και χέστηκε για το αν το single είναι 3-5-10 ώρες.

Υ.Γ.: Το παράδειγμα με το PSN δεν νομίζω ότι έχει και τόση σχέση γιατί ήταν μια υπηρεσία που αφορούσε όλους μας όχι μόνο αυτούς που παίζουν online.

Name
    Δημήτρης

^^ Ρε αυτο μου το ειπες και στην αρχη... δεν ψαχνω να βρω το "γιατι" δεν ενδιαφερονται.... δεν ψαχνω την αιτια. Εσυ μου απαντας σαν να μην καταλαβαινω τι συμβαινει. Καταλαβαινω μια χαρα τι συμβαινει...

Αυτο που λεω ειναι οτι ισως, να ηταν καλυτερα εαν αποφασιζαμε οτι πρεπει να μας νοιαζει λιγο περισσοτερο και οι μεν και οι δε, καθοτι αυτο εχει μονο θετικα, γιατι το προιον θα ειναι καλυτερο οπως και να εχει.

Το παραδειγμα εχει σχεση διοτι το PSN εμενα προσωπικα ειτε υπαρχει ειτε δεν υπαρχει δεν με εμποδιζει απο το να παιξω τα αγαπημενα μου παιχνιδια. Δηλαδη οταν ολα τα παιδια που παιζουν COD/Pro/Fifa/BF/KZ οτιδηποτε online ειχαν αγανακτησει 1 βδομαδα, για εμενα δεν με επηρεασε σε τιποτα στον τροπο που παιζω. Αλλωστε πλεον δεν κανω sign in καν...

Αλλα καταλαβαινα οτι ειναι μειζον θεμα και οσο μπορουσα προσπαθησα να στηριξω τα οποια παραπονα ειχαν γινει σε διαφορα μεγαλα site.

Αυτο που λεω ειναι οτι ισως, να ηταν καλυτερα εαν αποφασιζαμε οτι πρεπει να μας νοιαζει λιγο περισσοτερο και οι μεν και οι δε, καθοτι αυτο εχει μονο θετικα, γιατι το προιον θα ειναι καλυτερο οπως και να εχει.
    Αυτό πρέπει πρώτα να το πούμε και να το κάνουμε για τα καθημερινά και πιο απαραίτητα, από το single και το multi ενός παιχνιδιού, πράγματα που ούτε καν γι'αυτά δεν υπάρχει η συσπείρωση που έχεις στο μυαλό σου αλλά άστο γιατί βαραίνει πολύ η συζήτηση.

Name
    Δημήτρης

^^ lol καλα εννοειται ρε συ, δεν εκανα το θεμα single player / multiplayer gaming το βασικο προβλημα της ανθρωποτητας!

PS4forums Fanatic Ezio's Avatar
    Name
    Γιάννης

Killzone: Shadow Fall’s Online Multiplayer has Dedicated Servers, People With Slow Connections Can Play Without Issues
    September 27, 2013 Written by Jason Dunning

Going back through all of the Killzone: Shadow Fall posts we’ve done so far, a lot has been talked about regarding the multiplayer, frames per second, and more.

In a recent Q&A at Eurogamer Expo, Lead Designer Eric Boltjes answered a whole bunch of questions (the video is below) that re-capped most of what we’ve covered (via Killzone.com), while also explaining the network structure for the online multiplayer:
    Killzone: Shadow Fall has dedicated servers hosted in various regions around the world. These servers do not run the logic of the game – they only act as a hub between the clients, forwarding network traffic from one player in game to all other players in game. This allows people with a slower connection or strict firewall settings to play without issues. Almost all logic relating to you (e.g. moving, shooting and taking damage) runs on your local PS4, with only a very small portion of the game logic (i.e. mission/scoring logic) running on the ‘session master’, one PS4 in the game selected for its connection quality.

Killzone: Shadow Fall releases on November 15th in the US/Canada and November 29th in many other PS4 launch countries.

Are you glad that people with slow connections won’t hamper your overall online experience? Let us know in the comments below.

Source: Playstationlifestyle

22. The Following 6 Users Say Thank You to Ezio For This Useful Post:

Kkritikos (28-09-2013),le_71 (28-09-2013),Nek_Food (28-09-2013),Nerven (28-09-2013),odytsak (28-09-2013),Stefanos (19-10-2013)

Bookmarks

Bookmarks