Page 4 of 102 FirstFirst 123456781454 ... LastLast
Results 61 to 80 of 2061

Thread: Killzone Shadowfall

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Το Digital Foundry εκανε ποστ το analysis του εδω:

http://www.eurogamer.net/articles/di...-tech-analysis

και καταληγει με αυτο:

Based on specs alone, the PS4 clearly has far more to offer than what we're seeing, and it's worth remembering that Guerrilla would have developed a large chunk of Shadow Fall on incomplete hardware. Our understanding is that final kits based on actual PS4 production hardware are a relatively recent phenomenon, and now the developer has a fixed target to aim for, we may well see significant engine improvements. But if this stands as the level of technical quality we should expect for Shadow Fall's final release, we'll be due for one of the most technically compelling launch titles we've seen in a very long time.
    oh yeah

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Ας ελπισουμε μονο οτι η αναλυση αυτη (1080p) αυτη θα ειναι το standard σε αυτη τη γενια απο ολους.
    Βλεποντας ξανα το demo ειδα και κατι που δεν μου αρεσε, dat running animation στην αρχη απο τον npc δεν ειναι τοσο καλο

Editor Viper's Avatar
    PSN ID
    kamenos13
    Name
    Κώστας

Those hoping to see a trend of fluid 60FPS titles begin from day one will be disappointed, but for Shadow Fall the emphasis is placed on a cinematic spectacle rendered at 1080p30. The frame-rate is confirmed to be capped at 30FPS during interviews with the studio, and based on our feed we see this is absolutely 100 per cent stable throughout the entire demo. No drops, no screen tearing - it's a smooth play-through all the way, suggesting that the frame-rate could be running higher if it weren't locked down on this figure
    Στο βιντεο του Battlefiled 3 (1080p, high settings), η 7850 σπανια πεφτει κατω απο 50 FPS.

Οπως λεει το αρθρο, απο την πρωτη μερα δεν θα δουμε 60 fps. Αλλα πιστευω οτι θα τα δουμε μετα απο 2 χρονακια, χωρις απωλεια στα γραφικα.

Name
    Δημήτρης

Θα το ξαναπω... τα 60 frames χρειαζονται επι της ουσιας σε ΕΛΑΧΙΣΤΑ ειδη παιχνιδιων. Ειλικρινα προτιμω απειρες φορες να εχω 30 frames σε ενα παιχνιδι κινηματογραφικο, καθως τα 60 frames το κανουν και χανει εντελως την κινηματογραφικοτητα του και φαινεται η κινηση γρηγορη και ψευτικη. Λες και παιζεις σε fast forward ενα πραγμα. Χωρις πλακα μακρυα απο εμενα τα 60 frames. Μονο σε sport/fighting/racing τιτλους εχουν ουσιαστικο νοημα.

Editor Viper's Avatar
    PSN ID
    kamenos13
    Name
    Κώστας

Απλα σχολιαζω τις δυνατοτητες της GPU. Για να δινει ~50fps στο Battlefield 3 στο PC, δεν νομιζω να μην μπορει να δωσει 60fps στο PS4, τουλαχιστον στα exclusive.

Η 7850 εχει μπολικη δυναμη. Και οταν το SF ειναι σε alpha επιπεδο και εχουμε αυτο το αποτελεσμα, στην 2η γενια θα τριβουμε τα ματια μας.

Advanced Member zapee995's Avatar
    PSN ID
    Zapee9950
    Name
    Πέτρος

Αν είναι καρφωμενα στα 30 ειναι μια χαρα σχετικά. Σε fps πιστευω οσο πιο πολλα τοσο πιο καλα. Το λεω αυτο γιατι κανενα μηχανημα δε τρεχει στανταρ frames. Σε μια εκρηξη πχ θα δουμε πτώση, γι αυτό και λέω οτι χρειαζονται παραπανω.

Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
    Ps3: Zapee9950
    Xbox360: Zapee995

Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by zapee995 View Post
    Αν είναι καρφωμενα στα 30 ειναι μια χαρα σχετικά. Σε fps πιστευω οσο πιο πολλα τοσο πιο καλα. Το λεω αυτο γιατι κανενα μηχανημα δε τρεχει στανταρ frames. Σε μια εκρηξη πχ θα δουμε πτώση, γι αυτό και λέω οτι χρειαζονται παραπανω.

Για τα ματια μου δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα (κυριολεκτικα) απο το να εχω ενα παιχνιδι που την μια στιγμη τρεχει στα 60 frames, την αλλη τρεχει στα 30 και μετα απο λιγο στα 20... οτι χειροτερο κυριολεκτικα καταστρεφει την εμπειρια εντελως.

Τιποτα προτιμω χιλιες φορες αυτο που εκαναν τα 1st party της Sony, δηλαδη framerate ΛΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟ στα 30. Ανεξαρτητα απο το ποσες εκρηξεις θα εχεις απο το ποσους χαρακτηρες, απο ολα. Λοκαρισμενο framerate παιδια. Ολα τα αλλα ειναι τσαπατσουλιες και αρπακολες που ειναι συνηθισμενοι οι pc users. Προσωπικα μπορω να καταλαβω ανετα την διαφορα μεταξυ ενος παιχνιδιου που τρεχει στα 60 frames και με μια εκρηξη παει στα 45. Ανετα. και οταν γινεται αυτο μου χαλαει το Ιmmersion.

Ο στοχος πρεπει να εινια σταθερο framerate ανεξαρτητα απο το τισυμβαινει στην οθονη. variable framerate κλπ μακρια απο εμας, ας το απολμαβανουν οι απανταχου PC gamers.

PSN ID
    Zapee9950
    Name
    Πέτρος

Ακριβως. Εμενα με χαλασε βεβαια που ειδα frame drop και σε heavy rain και σε uncharted αλλα τα τελειωσα επειδη ηταν ωραια. Far cry 3 πχ το παρατησα, δεν ηταν απο θεμα τσαπατσουλιας αλλα δυναμης. Γιαυτο και ελπιζω να μη δω τετοια σκηνικα στην επομενη γενια. Παλι καλα το pc βασταει.

Το shadow fall εδειξε τρομερα γραφικά. Βεβαια το οτι ηταν prealpha δε λεει κάτι. Σκεφτητε ότι προφανως δεν υπηρχε ουτε τελειωμενο menu ουτε 20gb παιχνιδι και λογικα δεν ετρεχε τιποτα online απο πισω. Ενα alpha demo σε ενα dev kit είναι παντα πολυ μπροστα.

Last edited by zapee995; 25-02-2013 at 15:25.

Name
    Δημήτρης

^^ To Uncharted δεν ειχε framedrops. ΑΑΑ μαλλον λες για το πρωτο, ναι οκ ειχε σε καποια σημεια αλλα οχι τραγικο. Απλα ειχε αρκετο tearing.

Αλλα απο το Uncharted 2 και μετα ηταν απλα αψεγαδιαστα. Ειδικα το 2 δεν ειχε ιχνος framedrop. Το 3 ειχε σε καποια ελαχιστα σημεια αλλα ενταξει το δικαιολογω.

Παντως οπως ειπα 1000 φορες να εχουμε σταθερο framerate στα 30. H κινηση ειναι μια χαρα, ιδανικη θα ελεγα καθως διατηρει και μια εντονη κινηματογραφικοτητα.
    Last edited by Valkyre; 25-02-2013 at 15:29.

PSN ID
    Zapee9950
    Name
    Πέτρος

Το uncharted μου εκανε εντυπωση που εχανε frames στην ακροπολη μεσα στα κελιά. Ουτε περιβαλλον είχε να φορτωσει, ουτε εφε. Anyway θα ηθελα και εγώ να δω καρφωμενα 30 στα πιο πολλα παιχνιδια λογο της κινηματογραγικοτητας οπως είπες. Αρκεί βεβαια να ταιριαζουν και τα εφε και τα γραφικα που σιγουρα δεν θα αποτύχουν απο αυτα που βλεπω.

PS4forums Fanatic Ezio's Avatar
    Name
    Γιάννης

Τα γραφικά του τίτλου είναι τρομερά, θέλω να δω και το τελικό αποτέλεσμα. Αλλά αυτό που θέλω να δω πιο πολύ είναι αυτό που θα δείξει η Naughty Dog για το ps4.

PS4forums Addict Gazof's Avatar
    PSN ID
    jimmy_mondeo

Στα 30 καρέ το demo του Killzone: Shadow Fall

http://www.enternity.gr/Article/%CE%...all/14892.html

Mega Drive, Sega Saturn, PS1, PS2, PS3, PS4, PSP, PSVITA, Xbox 360, Xbox ONE, Wii U. Games on

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Genuine trailers and next-gen ambitions: Guerrilla Games on Killzone Shadow Fall
    http://www.computerandvideogames.com...l-preview-ps4/
    .

Παιδια μη λεμε οτι να ναι τωρα. Τα FPS ειναι το Νουμερο ΕΝΑ Genre στο οποιο απαιτειται 50+ FPS για να απολαυσεις την εμπειρια του παιχνιδιου και το smothness της κινησης. Οσοι εχουν παιξει εστω και 10 λεπτα PC Games FPS σε framerate 50+ δεν ξαναγυριζουν στο 27-30 των κονσολων.

Καλες οι κονσολες και εγω εχω PS3 και θα παρω PS4, αλλα ας μην κανουμε τα στραβα ματια σε τετοια θεματα. Καλα τα RPG, καλα τα Αction αλλα στα FPS θες 50-60 framerate.

Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by Roy View Post
    Παιδια μη λεμε οτι να ναι τωρα. Τα FPS ειναι το Νουμερο ΕΝΑ Genre στο οποιο απαιτειται 50+ FPS για να απολαυσεις την εμπειρια του παιχνιδιου και το smothness της κινησης. Οσοι εχουν παιξει εστω και 10 λεπτα PC Games FPS σε framerate 50+ δεν ξαναγυριζουν στο 27-30 των κονσολων.

Καλες οι κονσολες και εγω εχω PS3 και θα παρω PS4, αλλα ας μην κανουμε τα στραβα ματια σε τετοια θεματα. Καλα τα RPG, καλα τα Αction αλλα στα FPS θες 50-60 framerate.
    Δεν κανουμε κανενα "στραβο" ματι... εχουμε παιξει κι εμεις σε PC και με 60 frames και το γεγονος παραμενει οτι σε καποιους απο εμας τα 30 λοκαρισμενα frames ειναι ιδανικα για να απολαυσεις μια single player κινηματογραφικη εμπειρια. Ναι σιγουρα ο Counter Strike-er και ο COD-er και ο Battlefield-er που χτυπιονται στο online εχουν την απαιτηση για 60 frames. Προσωπικα μου ειναι αδιαφορο αυτο το ειδος gaming καθως ειναι η επιτομη της επαναληψης και του εντελως ανουσιου, αλλα ακομα κι ετσι μπορουν να προσφερουν 30 frames για το campaign και 60 για το multiplayer portion.

Ποτε μα ποτε δεν θα προτιμησω (παντα single player) 60 frames αντι για 30 frames και πολυ καλυτερα γραφικα απο ολες τις αποψεις.

Αλλα γι αυτο υπαρχουν πολλοι ανθρωποι για να υπαρχουν διαφορετικες αποψεις και οχι για να τις ισοπεδωνουμε, λες και κανουμε τα "στραβα" ματια αν διαφωνουμε με καποιον... για ονομα δηλαδη.

Valkyre τα πραγματα ειναι απλα!

Στα FPS μιας και δεν βλεπεις τον χαρακτηρα και συνηθως δεν υπαρχει ιδιαιτερο σεναριο, αυτο που μετραει περισσοτερο ειναι το Smoothness της κινησης και τα γραφικα. Μιλησες για κινηματογαφικη εμπειρια. Συμφωνω! Σε παιχνιδια οπως το Uncharted ναι!

Αλλα σε FPS, η κινηματογραφικη εμπειρια και το σεναριο και ++++ συνηθως απουσιαζουν.

Και θα σου δωσω ενα παραδειγμα. Παιζω αυτες τις μερες Crysis 3 στο PS3 και στο PC το οποιο λογω της 680gtx καρτας μου το τερματιζω. Πρεπει να σε πληροφορησω οτι ειναι η μερα με τη νυχτα. Παρολο το καλο framerate του PS3 στο PC ειναι αλλη η αισθηση οταν βλεπω ολα αυτα τα ομορφα τοπια και τις απιστευτες σε υφη επιφανειες και lightning effects με απαραμιλλη κινηση λογο του framerate.

Και να πω για ακομη μια φορα, ετσι για τα πρακτικα οτι η κινηματογραφικη εμπειρια για την οποια μιλας, δεν απευθυνεται στα FPS περα απο ελαχιστες περιπτωσεις και για ελαχιστα σημεια του εκαστοτε παιχνιδιου.

Απο εκει και περα, περναμε σε θεμα προτιμησεων. Μπορει καποιος οντως να προτιμαει χειροτερο frame-rate απο 50+ χωρις να τον ενοχλει, σαφως και μπορεις να το κανεις και ειναι δικαιωμα σου. Απλα η γενικη αποψη του περισσοτερου κοσμου, των reviewers hardware και Gaming Websites κοιτουν και επισημαινουν(και εγω μαζι) πως τα FPS multiplaform ειναι παντα καλυτερα στα PC τοσο στο Campaign οσο και στο Multi λογω του Framerate(gameplay-wise) και των Textures(quality-wise).

Φιλικα παντα

17. The Following User Says Thank You to Roy For This Useful Post:

manos215 (07-12-2013)

Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by Roy View Post
    Valkyre τα πραγματα ειναι απλα!

Στα FPS μιας και δεν βλεπεις τον χαρακτηρα και συνηθως δεν υπαρχει ιδιαιτερο σεναριο, αυτο που μετραει περισσοτερο ειναι το Smoothness της κινησης και τα γραφικα. Μιλησες για κινηματογαφικη εμπειρια. Συμφωνω! Σε παιχνιδια οπως το Uncharted ναι!

Αλλα σε FPS, η κινηματογραφικη εμπειρια και το σεναριο και ++++ συνηθως απουσιαζουν.

Και θα σου δωσω ενα παραδειγμα. Παιζω αυτες τις μερες Crysis 3 στο PS3 και στο PC το οποιο λογω της 680gtx καρτας μου το τερματιζω. Πρεπει να σε πληροφορησω οτι ειναι η μερα με τη νυχτα. Παρολο το καλο framerate του PS3 στο PC ειναι αλλη η αισθηση οταν βλεπω ολα αυτα τα ομορφα τοπια και τις απιστευτες σε υφη επιφανειες και lightning effects με απαραμιλλη κινηση λογο του framerate.

Και να πω για ακομη μια φορα, ετσι για τα πρακτικα οτι η κινηματογραφικη εμπειρια για την οποια μιλας, δεν απευθυνεται στα FPS περα απο ελαχιστες περιπτωσεις και για ελαχιστα σημεια του εκαστοτε παιχνιδιου.

Απο εκει και περα, περναμε σε θεμα προτιμησεων. Μπορει καποιος οντως να προτιμαει χειροτερο frame-rate απο 50+ χωρις να τον ενοχλει, σαφως και μπορεις να το κανεις και ειναι δικαιωμα σου. Απλα η γενικη αποψη του περισσοτερου κοσμου, των reviewers hardware και Gaming Websites κοιτουν και επισημαινουν(και εγω μαζι) πως τα FPS multiplaform ειναι παντα καλυτερα στα PC τοσο στο Campaign οσο και στο Multi λογω του Framerate(gameplay-wise) και των Textures(quality-wise).

Φιλικα παντα
    Αναφερεις το Crysis 3 το οποιο στο PS3 δεν πρεπει να πιανει ποτε τα 30 frames... εγω μιλησα για 30 frames λοκαρισμενα, να μην κανουν κιχ οτιδηποτε και να συμβαινει στην οθονη σου. Στυλ Killzone ας πουμε.

Μετα λες οτι τα FPS ειναι κυριως γραφικα και σχεδον ποτε δεν εχουν σπουδαιο σεναριο...

Δεν ξερω εαν αναφερεσαι σε FPS τυπου COD, Battlefield κλπ οπου το single player ειναι διακοσμιτικο, αλλα σε πληροφορω υπαρχουν μερικα ακρως ατμοσφαιρικα και κινηματογραφικα και με εκπληκτικο σεναριο first person games. Bioshock, Deus Ex, Half Life κλπ κλπ...

μην καιμε μαζι με τα ξερα και ολα τα χλωρα...

Καλο και ποιοτικο υλικο υπαρχει. Εγω δεν πλησιαζω παιχνιδια τυπου COD/Battlefield κλπ για τους λογους που ειπα. Ειμαι single player gamer και τα 30 frames θα τα προτιμω παντα απο τα 60, εφοσον το οπτικο αποτελεσμα και τα γραφικα βελτιωνονται ΑΡΔΗΝ. Απλα για μετρο συγκρισης, ενα παιχνιδι στα 60 frames σημαινει οτι κανει το διπλασιο render απο ενα παιχνιδι στα 30... και αυτο απο μονο του απογειωνει το οπτικο αποτελεσμα εαν επιλεξεις να δωσεις 30 frames με πολυ καλυτερα γραφικα.

Αυτη ειναι η αποψη μου και εαν υλοποιηθει θα ειμαι χαρουμενος. Αν οχι, τοτε αναποφευκτα θα εφαρμοστει καποια στιγμη στις κονσολες οταν αρχισουν να βγαινουν τα 2ης και 3ης γενιας παιχνιδια.

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Πιστευω οτι ειναι αναλογα και το fps.Στο killzone ας πουμε δεν με χαλασε ποτε το frame rate των 30fps.

Παντως το crysis του ps3 νομιζω οτι ειναι αρκετα κατω απο 30,οποτε ναι εκει χαλαει αρκετα την εμπειρια.
    .

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Roy η συγκριση με που κανεις με το Crysis 3 ειναι λαθος κατα τη γνωμη μου, προκειται για αλλο παιχνιδι γενικοτερα στο PC, με διαφορετικα effects, διαφορετικους φωτισμους, διαφορετικα textures ακομα και διαφορετικη αναλυση. Καμια σχεση οι 2 εκδοσεις και σιγουρα δεν ειναι μονο τα fps που κανουν την διαφορα, μαλλον το λιγοτερο ειναι αυτο.

PDS αναλογισου αυτο. Ουτε εμενα με χαλασαν τα Killzone 2 και 3. Μια χαρα τα επαιξα.

Φαντασου ομως λιγο, ποσο καλυτερα θα ετρεχαν σε μεγαλυτερες αναλυσεις και μεγαλυτερα Framerates. Αν σταθουμε στο ''δε με χαλαει'' για παραδειγμα, τοτε καλο θα ηταν στην επομενη γενιά ουτε παραπανω αναλυση να ανεβουμε απο 720p αφου μια χαρα ημασταν στο ps3 ουτε πανω απο 30fps αφου και εκει μια χαρα τα πηγαιναμε και παιζαμε.

Αυτο που θελω να τονισω δηλαδη ειναι οτι καλο θα ηταν να πουσαριστουν ορισμενοι βασικοι τομεις του εκαστοτε Genre.

Page 4 of 102 FirstFirst 123456781454 ... LastLast

Bookmarks

Bookmarks