Page 18 of 104 FirstFirst ... 81415161718192021222868 ... LastLast
Results 341 to 360 of 2061

Thread: Killzone Shadowfall

Banned Forum GOD psx3's Avatar

Blame πουρέιτζερ.

Last edited by psx3; 28-03-2014 at 15:39.

Συν ότι πολλοί θα το έχουν ξεκινήσει στο 3 και ίσως να μη πάνε και σε upgrade στο 4 αφού θα έχουν να ασχοληθούν για αρκετό καιρό με το MP του.

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Λοιπον το παρακατω link με εκανε να ανυπομονω για το Killzone... πραγματικα αν ειναι αυτο το δειγμα, αντιπροσωπευτικο του συνολου, μιλαμε για τρελο replay value και πραγματικα μοιαζει το παιχνιδι να ειναι πιο φρεσκο απο ποτε... Εαν εχει και ποικιλια σε σκηνικα και αποστολες ισως να μιλαμε και για το καλυτερο Killzone ever?

Το 10 ωρες επισης για το campaign mου ακουγεται καλο, αρκει να λενε 10 ωρες με βαση τον τυπο που παιζει λες και θα του παρουν το παιχνιδι για παντα την επομενη μερα.

Γενικα αρχιζω και κοιταζω το παιχνιδι με αλλο ματι... βλεπω οτι εχουν προσθεσει πολλα καινουργια gameplay elements και αυτο μου αρεσει πολυ. Το μονο που φοβαμαι (και το εχω ξαναπει) ειναι οτι ο χαρακτηρας μου μοιαζει υπερβολικα overpowered... Ασπιδες, diversions, slow time, βλεπεις μεσα απο τοιχους ολους τους εχθρους κλπ κλπ. Νομιζω οτι ειναι way too overpowered oλα αυτα. Θα δουμε ομως. Για την ωρα δειτε 3 gameplay videos με διαφορετικο approach για το καθε situation... πραγματικα πολυ ομορφο, λατρευω φυσικα stealth approach αλλα με βλεπω να παιζω και αρκετα την "badass approach" lol

Three Killzone: Shadow Fall 1080p Gameplay Videos Show Different Ways to Play the Same Mission

http://www.dualshockers.com/2013/10/24/three-killzone-shadow-fall-gameplay-videos-show-different-ways-to-play-the-same-mission/

Last edited by Valkyre; 25-10-2013 at 11:22.

4. The Following 10 Users Say Thank You to Valkyre For This Useful Post:

enstikto (25-10-2013),Kkritikos (25-10-2013),le_71 (25-10-2013),MajereMP44 (25-10-2013),Nek_Food (25-10-2013),Nerven (25-10-2013),nikon (25-10-2013),pgp69 (25-10-2013),spartan (25-10-2013),tsakali GR (25-10-2013)

Μάλλον βιάστηκαν μερικοί να μιλήσουν για recoil και codοποίηση του Killzone.

6. The Following User Says Thank You to nikon For This Useful Post:

WolfRathmA (26-10-2013)

Name
    Δημήτρης

Αν λες για εμενα ειχα πει για το multiplayer και ενα συγκεκριμενο βιντεο που μου εμοιαζε το παιχνιδι τελειως COD να εχει γινει. Kαι εξακολουθω να το θεωρω αυτο, αν και δεν εχω δει αλλο βιντεο απο τοτε , οποτε ισως να εχουν αλλαξει τα πραγματα.

Για το single το μονο που ειχα πει ειναι οτι φοβομουν μην ειναι 5 ωρες παλι. Ευτυχως δεν ειναι 5 ωρες (ειναι 10 απο οτι λενε) και εχει ενα στοιχειο που πλεον θελω σε ολα τα παιχνιδια μου και αυτο ειναι οι επιλογες στο gameplay. Δεν μπορω απλα να μου λενε "κανε αυτο", μου αρεσει να μου δινουν την δυνατοτητα να παιξω διαφορετικα.

Το Shadow Fall φαινεται να ειναι το πρωτο ΚΖ που το κανει αυτο, αρκει να ειναι αντιπροσωπευτικο οτι ειδαμε πιο πανω, στο μεγαλυτερο μερος του παιχνιδιου και οχι να ειναι απλα 1-2 κομματια μεσα σε ολο το campaign.

PS4forums Fanatic Ezio's Avatar
    Name
    Γιάννης

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Το μονο που φοβαμαι (και το εχω ξαναπει) ειναι οτι ο χαρακτηρας μου μοιαζει υπερβολικα overpowered... Ασπιδες, diversions, slow time, βλεπεις μεσα απο τοιχους ολους τους εχθρους κλπ κλπ. Νομιζω οτι ειναι way too overpowered oλα αυτα. Θα δουμε ομως.
    Μπορεί σε κάποιο επίπεδο αυξημένης δυσκολίας να αφαιρέσουν κάποιες από αυτές τις δυνατότητες.

Δημήτρη όχι ρε c δεν το είπα για σένα πολλοί το έχουν πει από την εποχή του 3 αλλά δεν έχω καταλάβει γιατί......τρέχεις στο Killzone σαν συγκαμένος και θερίζεις για πλάκα και δεν το έχω πάρει χαμπάρι;;;;

Bλέπω τον μικρό να παίζει Black ops και κάθε φορά λέω που στο διάολο βλέπουν ότι είναι τα ίδια.

Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by Ezio View Post
    Μπορεί σε κάποιο επίπεδο αυξημένης δυσκολίας να αφαιρέσουν κάποιες από αυτές τις δυνατότητες.
    Δεν νομιζω οτι η αφαιρεση θα ηταν σωστη, απλα θα επρεπε και οι αντιπαλοι σου να εχουν καποια πλεονεκτηματα. Γενικα το ΑΙ το βλεπω λιγο χαζουλι (λολ).

Νικο, νομιζω οι περισσοτεροι το ειπαν βλεποντας το βιντεο απο την εκθεση. Ηταν πολυ run and gun σε σχεση με τα παλια Killzone που επρεπε συχνα να μπεις σε καλυψη (τουλαχιστον στο 2 που ειχα παιξει online αρκετα). Το ΚΖ2 ηταν αρκετα tactical.

Τωρα απλα τους βλεπεις και τρεχουν και πυροβολουν προς πασα κατευθυνση. Σιγουρα εχει αλλαξει το killzone στο multi αρκετα.

Ναι αλλά μήπως τα συμπεράσματα από ένα βίντεο και ειδικά όταν μιλάμε για multi που λίγο μετά την κυκλοφορία του οι περισσότεροι δεν θα έχουν καμία σχέση με τους αντίπαλους που παίζει ο καθένας για να μας δείξει απλά το παιχνίδι είναι λίιιιιιγο βιαστικά;;;;;

Name
    Δημήτρης

^^ Mα οτι σχολια εγιναν εγιναν σαφως και με βαση οτι ειδαμε στο βιντεο εκεινο, οπως γινεται παντα σε οτι σχολιαζουμε. Δεν νομιζω να θεωρησαμε οτι αυτο το βιντεο ειναι πληρως αντιπροσωπευτικο του τελικου προιοντος, ή να αποφασισαμε οτι ετσι θα ειναι στο τελος ολα, εννοειται αυτο.

Αλλα λογικο ηταν να συζητηθει, γιατι φαινοταν να εχει αρκετα μεγαλη διαφορα απο το παρελθον.

Forum GOD Dragonpaul's Avatar
    PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Συγγνώμη, επειδη ειμαι στη δουλειά και είδα ελάχιστα από τα βίντεο, σας ικανοποιεί εσάς αυτο το frame rate;;;;

PS4forums Fanatic MajereMP44's Avatar
    PSN ID
    MajereMP44

Το framerate μια χαρα ειναι, το youtube δεν υποστηριζει παραπανω!
    Satan has left his killing floor
    PS4

Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by Dragonpaul View Post
    Συγγνώμη, επειδη ειμαι στη δουλειά και είδα ελάχιστα από τα βίντεο, σας ικανοποιεί εσάς αυτο το frame rate;;;;
    Νομιζω οτι φταιει το βιντεο Παυλο, το παιχνιδι εχει επιβεβαιωθει οτι θα τρεχει με 30-40 frames και φανταζομαι το 30 ειναι το χαμηλοτερο. Επισης σε αλλα βιντεο που εχουμε δει τρεχει νερο.

PS4forums Fanatic Nerven's Avatar
    PSN ID
    Nerven86
    Name
    Ιωάννης

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Click image for larger version. 

Name:	macklemore-awesome-meme-generator-this-is-fucking-awesome-d6fae2.jpg 
Views:	76 
Size:	32.7 KB 
ID:	3419

Last edited by Nerven; 25-10-2013 at 13:35.

Banned Forum GOD psx3's Avatar

Blame πουρέιτζερ.
    Last edited by psx3; 28-03-2014 at 15:39.

Name
    Δημήτρης

^ κι εγω ετσι πιστευω... δεν ειναι ασχετοι εκει στην guerilla ουτε και χαζοι.

Η διαφορα παντως 60fps/30fps σε Multi/Single βγαζει ματι. Προτιμω τα 60fps χιλιες φορες απο τα 30.

21. The Following User Says Thank You to Roy For This Useful Post:

nickolas82 (25-10-2013)

PS4forums Addict nickolas82's Avatar
    PSN ID
    nickolas82
    Name
    Νίκος

Quote Originally Posted by Roy View Post
    Η διαφορα παντως 60fps/30fps σε Multi/Single βγαζει ματι. Προτιμω τα 60fps χιλιες φορες απο τα 30.
    Συμφωνώ και εγώ.....προτιμώ την ομαλότητα της κίνησης στα 60fps

PS4forums Fanatic Nerven's Avatar
    PSN ID
    Nerven86
    Name
    Ιωάννης

Δεν νομίζω να τίθεται θέμα τι είναι καλύτερο 30vs60, το θέμα ειναι οτι στα fps κάνει την μεγαλύτερη διαφορά πιστεύω στην εμπειρία σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο genre.

Bookmarks

Bookmarks